e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Cały czas sobie to obiecuję, a potem znowu coś kombinuję i kolejny raz przekonuję się, że myślenie nie jest moją mocną stroną:roll::roll::diabloti: Haa ja tyż dzisiaj w domku:placz::placz: Bo jutro do szkoły:roll:[/quote] :lol::evil_lol: :loveu:moja MAdzialenka w domku :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]:mad::mad:perfidnie ukradli ......6.40 zasiadłam z kawą do kompeczka ......a tu DOOPA :placz::placz: Dogo ni hu hu .....:diabloti::diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] :angryy:bardziej od tego ze dogo ni hu hu to dogo ktore jest a muli jak diabli :shake: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]klockowa jeszcze sie naprawi ;) nie bojaj :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wy powaznie tak cierpicie jak wam buchnom dogo?? :razz: na mnie to nie robi najmniejszego wrazenia :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] buahahahaha:roflt::roflt::roflt: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::megagrin::megagrin::megagrin::hmmmm::hmmmm::hmmmm::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] tez tak mysle Alu :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']buahahahaha:roflt::roflt::roflt: tez tak mysle Alu :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie MY zgodne ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie MY zgodne ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wydaje mi sie ze w tym przypadku n ietylko my zgodne jestesmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']wydaje mi sie ze w tym przypadku n ietylko my zgodne jestesmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo MY to MY ....DOOŻO NAS :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo MY to MY ....DOOŻO NAS :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dzuo nas duzo nas do pieczenia chleeeba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ostatnie fotaski ze spacerku :placz:ale mam jeszcze kilka domowek :p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/95/9567456676932e31.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/96/3c29f1436d4be864.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/95/f03280690145772e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:a ja juz nic dziś nie daje ....szkoda mi czasu jak odpadne od kompeczka ...... :loveu::loveu::loveu:ale pycholek [url]http://images30.fotosik.pl/96/3c29f1436d4be864.jpg[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:a ja juz nic dziś nie daje ....szkoda mi czasu jak odpadne od kompeczka ...... :loveu::loveu::loveu:ale pycholek [URL]http://images30.fotosik.pl/96/3c29f1436d4be864.jpg[/URL] [/B][/FONT][/COLOR][/quote] a ja dzisiaj jeszcze dam :p ale to pozniej :razz: :loveu: noo słodziachny pycholek:loveu: tymczasem spadam z dogo :razz: musze pospisywac tytuly plyt winylowych mojego brata :mdleje: predzej cos urodze niz wszystkie spisze:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon'] tymczasem spadam z dogo :razz: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]niewybaczalny błąd :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] musze pospisywac tytuly plyt winylowych mojego brata :mdleje: predzej cos urodze niz wszystkie spisze:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz ....będzie sloniatko :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::megagrin::megagrin::megagrin::hmmmm::hmmmm::hmmmm::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] [quote name='evaxon']buahahahaha:roflt::roflt::roflt:[/quote] :peace::baddevil::ylsuper::siara: [quote name='evaxon'] tymczasem spadam z dogo :razz: musze pospisywac tytuly plyt winylowych mojego brata :mdleje: predzej cos urodze niz wszystkie spisze:evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]po co bedziesz spisywac??? bedzie nimi handlowal?? jak tak to dawa te tytuly- bieremy :razz: w sverige tez dostalismy do kolekcji ANAL:roll:'oga ... ktorego nie mielismy :multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz ....będzie sloniatko :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alu:mad: [quote name='clockwork']:peace::baddevil::ylsuper::siara: [B][FONT=Arial][COLOR=blue]po co bedziesz spisywac??? bedzie nimi handlowal?? jak tak to dawa te tytuly- bieremy :razz: w sverige tez dostalismy do kolekcji ANAL:roll:'oga ... ktorego nie mielismy :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] achhh gdybym je zaczela sprzedawac stala bym sie posiadaczem new lustrzaneczki z jakimis bajeranckim obiektywem :loveu: niestety moje niedoczekanie:cool1: musze je spisac bo ma przyjsc jego kumpel i pozyczyc pare i brat mi musi powiedziec qtorym mam nie dawac mu :mdleje: na dodatek brat przyslal ostatnio paczuszke z las Vegas:multi: szkoda ze oprocz prawie setki plyt nic w niej nie bylo :mdleje: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']a ja dzisiaj jeszcze dam :p ale to pozniej :razz: :loveu: noo słodziachny pycholek:loveu: tymczasem spadam z dogo :razz: musze pospisywac tytuly plyt winylowych mojego brata :mdleje: predzej cos urodze niz wszystkie spisze:evil_lol:[/quote] Nie ić:shake::shake: [quote name='evaxon']:lol::evil_lol: :loveu:moja MAdzialenka w domku :loveu: [/quote] :loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']buahahahaha:roflt::roflt::roflt: tez tak mysle Alu :evil_lol:[/quote] I ja potwierdzam;):evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie ić:shake::shake: :loveu::loveu::loveu: I ja potwierdzam;):evil_lol:[/quote] no przecie jestem:diabloti: ale znowu ide:lol: :loveu::loveu::loveu: :lol: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Słodki pychol:loveu::loveu: [url]http://images30.fotosik.pl/96/3c29f1436d4be864.jpg[/url] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']no przecie jestem:diabloti: ale znowu ide:lol: :loveu::loveu::loveu: :lol:[/quote] Pojawiam się i znikam, i znikam:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Słodki pychol:loveu::loveu: [URL]http://images30.fotosik.pl/96/3c29f1436d4be864.jpg[/URL][/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='madzia i medor']Pojawiam się i znikam, i znikam:evil_lol::evil_lol:[/quote] :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu: :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:[/quote] :cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Pojawiam się i znikam, i znikam:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: mam na twym punkcie bzika ........taka piosenka była...:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']Alu:mad: achhh gdybym je zaczela sprzedawac stala bym sie posiadaczem new lustrzaneczki z jakimis bajeranckim obiektywem :loveu: niestety moje niedoczekanie:cool1: musze je spisac bo ma przyjsc jego kumpel i pozyczyc pare i brat mi musi powiedziec qtorym mam nie dawac mu :mdleje: na dodatek brat przyslal ostatnio paczuszke z las Vegas:multi: szkoda ze oprocz prawie setki plyt nic w niej nie bylo :mdleje:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]eeeeeeeeeeee.. to lipa... mialam nadzieje ze cos wytargam..:razz: Pawcio jak wpada do sklepu z analogami... niestety tylko za granica... bo u nas poszly w niepamiec... wykupilby wszystkie... dobrz ze ma hamulec (w postaci mnie :diabloti:)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: mam na twym punkcie bzika ........taka piosenka była...:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ha, Ala zaczaiła:cool1: Effa, nie czai_nik:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']:cool1::cool1::cool1::cool1:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: mam na twym punkcie bzika ........taka piosenka była...:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] haha no byla byla ale nie chcialam tego pisac:evil_lol: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]eeeeeeeeeeee.. to lipa... mialam nadzieje ze cos wytargam..:razz: Pawcio jak wpada do sklepu z analogami... niestety tylko za granica... bo u nas poszly w niepamiec... wykupilby wszystkie... dobrz ze ma hamulec (w postaci mnie :diabloti:)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] hehe moj braciak to tez glownie plyty z nowego jorku i teraz z las vegas... u nas kiepsko z plytami i strasznie drogo :roll: za cene singla na zachodzie ma LP:roll: i pewnosc ze wiekszosci w polsce nie ma a jak sa to strasznie drogie:razz: ja to czasami mam taka ochote upchnac chociaz 10 :evil_lol: cholera no dlaczego ja taka dobra siostra jestem :placz: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]eeeeeeeeeeee.. to lipa... mialam nadzieje ze cos wytargam..:razz: Pawcio jak wpada do sklepu z analogami... niestety tylko za granica... bo u nas poszly w niepamiec... wykupilby wszystkie... dobrz ze ma hamulec (w postaci mnie :diabloti:)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że sam do sklepu nie chodzi ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ZNIKA BO MA DIETE JANOSIKA ;-) HHEEHEHEHEH a ja krece i krece i niedlugo ukrece mojej Zuzoli frendzle ;-) ehheheheh Quote
DORRAG Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hej Ewuś [URL]http://images30.fotosik.pl/96/3c29f1436d4be864.jpg[/URL] O pycholek:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='zuzolandia']ZNIKA BO MA DIETE JANOSIKA ;-) HHEEHEHEHEH a ja krece i krece i niedlugo ukrece mojej Zuzoli frendzle ;-) ehheheheh[/quote] buahahahahahah :grin: jakie rymy :grin: [quote name='DORRAG']Hej Ewuś [URL]http://images30.fotosik.pl/96/3c29f1436d4be864.jpg[/URL] O pycholek:loveu::loveu::loveu:[/quote] hejjkaaaaaa:multi::multi: Quote
Recommended Posts