Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']:evil_lol:
:evil_lol:Nie jezdem:grins:Wypiłam ino 2 piffa:grins:[/quote]
wystarczylo:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]TAK.:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no to czemu odrau nie mowicie :shake:

:diabloti:
[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]hellol[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wieczornie/nocnie sie jeszcze nie witalam :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:icon_roc:teee Klockowa .... wszystko okej z głowa??:evil_lol:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']

:icon_roc:teee Klockowa .... wszystko okej z głowa??:evil_lol:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]z mojä czy twojä :razz: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo z mojä to chyba nie calkiem :diabloti: ale wyjde z tego.... to mleczna... zawsze mozna wyrwac :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]z mojä czy twojä :razz: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo z mojä to chyba nie calkiem :diabloti: ale wyjde z tego.... to mleczna... zawsze mozna wyrwac :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
z moja to ja wiem co nie tak :roll:
wyrwac to ty se mozesz włosa:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ktoś coś mówił o głowach .................:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie Alu przeslyszałas sie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']z moja to ja wiem co nie tak :roll:
wyrwac to ty se mozesz włosa:evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]skond se wyrwie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

nie Alu przeslyszałas sie:evil_lol::evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufff to dopsz ...bo jużem myślała.....:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']z moja to ja wiem co nie tak :roll:
wyrwac to ty se mozesz włosa:evil_lol:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz... mowisz i masz... wyrwany ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aua :-( zabolalo... [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem sobie.. bo cos mam z göwkom :shock:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]skond se wyrwie :razz::razz:

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufff to dopsz ...bo jużem myślała.....:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
z nosa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz... mowisz i masz... wyrwany ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem sobie.. bo cos mam z göwkom :shock:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz .......siem zepsuła główka :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']z nosa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol:[/quote]
:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][B][COLOR=Red]:crazyeye:aaaaaaaaaa z nosa......kombinerkami ....:hmmmm:[/COLOR]
[/B][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz... mowisz i masz... wyrwany ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem sobie.. bo cos mam z göwkom :shock:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
bidula mała ...oć utulam .....:diabloti:

:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][B][COLOR=Red]:crazyeye:aaaaaaaaaa z nosa......kombinerkami ....:hmmmm:[/COLOR]
[/B][/FONT][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładni etak

Posted

[quote name='evaxon']bidula mała ...oć utulam .....:diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ino nie uduś :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładni etak[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka jak :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka jak :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
niech Madzialena ci pokaze ...przecie rwala:diabloti::evil_lol:

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]przytul[/COLOR][/FONT][/B] :-(

:diabloti:[/quote]
oj ty pieszczosztu ty ty :lol!::calus:

Posted

Cześć córuś :multi: Kuruj się, nie pij za dużo ;) :diabloti:
[URL]http://images11.fotosik.pl/85/51592e19a376f551.jpg[/URL] :loveu:

Mamcia zmęczona, spada do wyrka :hand:

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]posiedze se tu jeszcze kilka godzin... bo tu tak PRZYTULnie ...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no to LU![/COLOR][/FONT][/B] :knajpa::drink1::drinking::popcorn::beerchug::drinka:

osz qrna... zas siq :motz:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]posiedze se tu jeszcze kilka godzin... bo tu tak PRZYTULnie ...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no to LU![/COLOR][/FONT][/B] :knajpa::drink1::drinking::popcorn::beerchug::drinka:

osz qrna... zas siq :motz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
poczekaj .......[/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/c030.gif[/IMG]

Posted

[quote name='paula_z']Cześć córuś :multi: Kuruj się, nie pij za dużo ;) :diabloti:
[URL]http://images11.fotosik.pl/85/51592e19a376f551.jpg[/URL] :loveu:

Mamcia zmęczona, spada do wyrka :hand:[/quote]
czesc mamcia:multi:
no kuruje kuruje:razz:
nie pije fcale a fcale:evil_lol:

kolorowych:loveu:
[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]posiedze se tu jeszcze kilka godzin... bo tu tak PRZYTULnie ...[/COLOR][/FONT][/B]

osz qrna... zas siq :motz:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
poczekaj .......[/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/c030.gif[/IMG][/quote]

:grin: bauahahaha

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=red]poczekaj .......[/COLOR][/FONT][/B]
[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/c030.gif[/IMG][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja czekam pod drzwiami?? :razz: szybciorkiem bo nie wstrzimia :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]okej... nie spiesz sie... juz mi sie nie chce :roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja czekam pod drzwiami?? :razz: szybciorkiem bo nie wstrzimia :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]okej... nie spiesz sie... juz mi sie nie chce :roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/IMG]powycierałam ....bom wdepła:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/IMG]powycierałam ....bom wdepła:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]o masz... Alu zapraszam w sobotke z rana do nas do domku ... pewnie bedzie co sprzätac po naszej nieobecnosci :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]o masz... Alu zapraszam w sobotke z rana do nas do domku ... pewnie bedzie co sprzätac po naszej nieobecnosci :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]już widzę Twoją radość:loveu: :multi::diabloti:jak wchodzisz do domeczku a Kamilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w fartuszku z mopem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pucuje wasze mieszkanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie mogę jej odbierać tej przyjenmości :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja siem zaproszę po niedzielce ;)...jeśli mogę ...:razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']a tam topek mozna wypozyczyc heee
suchej no lala napisz mi jak sie zmienio tytul galerii ino wiysz tak lopatologicznie co zrozumia ![/quote]
hahaha
no wiec
musisz wejsc w swoja galerie
potem wejsc na 1 strone
jak juz jestes na pierwszej stronie szukasz 1 posta jakiego tam napisalas
robisz edycja=> idz do zaawansowanych i juz mozesz zmieniac tytul:lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']a tam topek mozna wypozyczyc heee
suchej no lala napisz mi jak sie zmienio tytul galerii ino wiysz tak lopatologicznie co zrozumia ![/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...topków się nie pozyczo .....do nich się...............:oops::oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]