e.v.a Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol:Nie jezdem:grins:Wypiłam ino 2 piffa:grins:[/quote] wystarczylo:cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]TAK.:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no to czemu odrau nie mowicie :shake: :diabloti: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]hellol[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wieczornie/nocnie sie jeszcze nie witalam :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :icon_roc:teee Klockowa .... wszystko okej z głowa??:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon'] :diabloti: :icon_roc:teee Klockowa .... wszystko okej z głowa??:evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]z mojä czy twojä :razz: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo z mojä to chyba nie calkiem :diabloti: ale wyjde z tego.... to mleczna... zawsze mozna wyrwac :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ktoś coś mówił o głowach .................:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]z mojä czy twojä :razz: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo z mojä to chyba nie calkiem :diabloti: ale wyjde z tego.... to mleczna... zawsze mozna wyrwac :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] z moja to ja wiem co nie tak :roll: wyrwac to ty se mozesz włosa:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ktoś coś mówił o głowach .................:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie Alu przeslyszałas sie:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']z moja to ja wiem co nie tak :roll: wyrwac to ty se mozesz włosa:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]skond se wyrwie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] nie Alu przeslyszałas sie:evil_lol::evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufff to dopsz ...bo jużem myślała.....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']z moja to ja wiem co nie tak :roll: wyrwac to ty se mozesz włosa:evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz... mowisz i masz... wyrwany ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aua :-( zabolalo... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem sobie.. bo cos mam z göwkom :shock:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]skond se wyrwie :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufff to dopsz ...bo jużem myślała.....:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] z nosa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz... mowisz i masz... wyrwany ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aua :-( zabolalo... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem sobie.. bo cos mam z göwkom :shock:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz .......siem zepsuła główka :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']z nosa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol:[/quote] :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][B][COLOR=Red]:crazyeye:aaaaaaaaaa z nosa......kombinerkami ....:hmmmm:[/COLOR] [/B][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz... mowisz i masz... wyrwany ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aua :-( zabolalo... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem sobie.. bo cos mam z göwkom :shock:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] bidula mała ...oć utulam .....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][B][COLOR=Red]:crazyeye:aaaaaaaaaa z nosa......kombinerkami ....:hmmmm:[/COLOR] [/B][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładni etak Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']bidula mała ...oć utulam .....:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ino nie uduś :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładni etak[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka jak :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']bidula mała ...oć utulam .....:diabloti: [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]przytul[/COLOR][/FONT][/B] :-( :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka jak :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] niech Madzialena ci pokaze ...przecie rwala:diabloti::evil_lol: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]przytul[/COLOR][/FONT][/B] :-( :diabloti:[/quote] oj ty pieszczosztu ty ty :lol!::calus: :diabloti: Quote
Paula Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć córuś :multi: Kuruj się, nie pij za dużo ;) :diabloti: [URL]http://images11.fotosik.pl/85/51592e19a376f551.jpg[/URL] :loveu: Mamcia zmęczona, spada do wyrka :hand: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]posiedze se tu jeszcze kilka godzin... bo tu tak PRZYTULnie ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no to LU![/COLOR][/FONT][/B] :knajpa::drink1::drinking::popcorn::beerchug::drinka: osz qrna... zas siq :motz: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]posiedze se tu jeszcze kilka godzin... bo tu tak PRZYTULnie ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no to LU![/COLOR][/FONT][/B] :knajpa::drink1::drinking::popcorn::beerchug::drinka: osz qrna... zas siq :motz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] poczekaj .......[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/c030.gif[/IMG] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='paula_z']Cześć córuś :multi: Kuruj się, nie pij za dużo ;) :diabloti: [URL]http://images11.fotosik.pl/85/51592e19a376f551.jpg[/URL] :loveu: Mamcia zmęczona, spada do wyrka :hand:[/quote] czesc mamcia:multi: no kuruje kuruje:razz: nie pije fcale a fcale:evil_lol: kolorowych:loveu: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]posiedze se tu jeszcze kilka godzin... bo tu tak PRZYTULnie ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no to LU![/COLOR][/FONT][/B] :knajpa::drink1::drinking::popcorn::beerchug::drinka: osz qrna... zas siq :motz:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] poczekaj .......[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/c030.gif[/IMG][/quote] :grin: bauahahaha Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]poczekaj .......[/COLOR][/FONT][/B] [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/c030.gif[/IMG][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja czekam pod drzwiami?? :razz: szybciorkiem bo nie wstrzimia :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]okej... nie spiesz sie... juz mi sie nie chce :roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja czekam pod drzwiami?? :razz: szybciorkiem bo nie wstrzimia :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]okej... nie spiesz sie... juz mi sie nie chce :roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/IMG]powycierałam ....bom wdepła:oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/IMG]powycierałam ....bom wdepła:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]o masz... Alu zapraszam w sobotke z rana do nas do domku ... pewnie bedzie co sprzätac po naszej nieobecnosci :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]o masz... Alu zapraszam w sobotke z rana do nas do domku ... pewnie bedzie co sprzätac po naszej nieobecnosci :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]już widzę Twoją radość:loveu: :multi::diabloti:jak wchodzisz do domeczku a Kamilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w fartuszku z mopem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pucuje wasze mieszkanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie mogę jej odbierać tej przyjenmości :loveu::loveu::loveu::loveu: ja siem zaproszę po niedzielce ;)...jeśli mogę ...:razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 ułaaaaaa Madziula:roll: we no pampersa jakiego zakładaj :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a tam topek mozna wypozyczyc heee suchej no lala napisz mi jak sie zmienio tytul galerii ino wiysz tak lopatologicznie co zrozumia ! Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='zuzolandia']a tam topek mozna wypozyczyc heee suchej no lala napisz mi jak sie zmienio tytul galerii ino wiysz tak lopatologicznie co zrozumia ![/quote] hahaha no wiec musisz wejsc w swoja galerie potem wejsc na 1 strone jak juz jestes na pierwszej stronie szukasz 1 posta jakiego tam napisalas robisz edycja=> idz do zaawansowanych i juz mozesz zmieniac tytul:lol: Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 dzieki!!!!!!!!!!!!robione !!!!!!!!!!!!!!!! z Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='zuzolandia']a tam topek mozna wypozyczyc heee suchej no lala napisz mi jak sie zmienio tytul galerii ino wiysz tak lopatologicznie co zrozumia ![/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...topków się nie pozyczo .....do nich się...............:oops::oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts