e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][FONT=Arial][COLOR=Red]:grins: najlepsze na kaca ...powietrze z materaca :eviltong::eviltong::eviltong: a ja lubiam sledzie w smietance :p[/COLOR][/FONT] [/B][/quote] :grin: buahahahaha a ja lubie sledzie w sosie hawajskim :cool3::loveu: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][FONT=Arial][COLOR=red]:grins:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]najlepsze na kaca ...powietrze z materaca :eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja lubiam sledzie w smietance :p[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue] a nas chcieli poczestowac szwedzkimi sledziami... na slodko :roll: odmowilam, podziekowalam :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]TU SIE JE RYBY NA SLODKO :crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='evaxon']:lol::lol::lol: aa bo nie napisałam :evil_lol: zrezygnowalam z pracy :cool1: :grin: Madzia jest rybakiem :niewiem:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ooosz ty tajemnicza taka jestes??? :razz: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]o masz... fajnie ze zrezygnowalas- zawsze bedzie nas wiecej na dogo w godzinach kiedy ja jestem :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]:niewiem: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue] a nas chcieli poczestowac szwedzkimi sledziami... na slodko :roll: odmowilam, podziekowalam :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]TU SIE JE RYBY NA SLODKO :crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ooosz ty tajemnicza taka jestes??? :razz: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]o masz... fajnie ze zrezygnowalas- zawsze bedzie nas wiecej na dogo w godzinach kiedy ja jestem :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]:niewiem: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] no w sosiku hawajskim sa na słodko:evil_lol: sa ananasy :loveu: smietanka:loveu: mniam... zaraz ide po sledzika do lodowki:evil_lol: haha ee tam tajemniczka ..zapomnialam :evil_lol: :evil_lol:nono bedzie bedzie:multi: :hmmmm: ide robic ciasteczka:cool3: jednak mam ciasto francuskie:multi: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue] a nas chcieli poczestowac szwedzkimi sledziami... na slodko :roll: odmowilam, podziekowalam :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]TU SIE JE RYBY NA SLODKO :crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz na słodko :crazyeye:....toż to profanacja ryby :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz na słodko :crazyeye:....toż to profanacja ryby :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :siara: echh musze jeszcze wyjsc z Tigra :mdleje: zapomnialam o niej :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy ja o czyms nie wiem??:hmmmm: jak nie pracujesz??? wogöle??? :crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]kutrem rybackim :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Madziu medorkowa... czy ja mowie ze smierdzisz... powiedzialam zes sledz[/COLOR][/FONT][/B]:cool1:[/quote] Kutrem rybackim:loveu::loveu: Ależ to cholernie urocze:diabloti: Ale śledź śmierdzi:diabloti: [quote name='evaxon']:lol::lol::lol: [U] zrezygnowalam z pracy :cool1: :grin:[/U] Madzia jest rybakiem :niewiem:[/quote] Madzia jest złotą rybką z krzywym muskiem:loveu::loveu: [U]Gratuluję mundrej decyzji:evil_lol:[/U] [quote name='evaxon']:siara: echh musze jeszcze wyjsc z Tigra :mdleje: zapomnialam o niej :evil_lol:[/quote] Nie martw się, mi też się to bardzo często zdarza:roll::roll::roll::loveu: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Kutrem rybackim:loveu::loveu: Ależ to cholernie urocze:diabloti: Ale śledź śmierdzi:diabloti: [B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue]romantyczne prawda :razz::razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue]no i widzisz jak ja przesiak£am tom szwecjom :cool1: to mial byc komplement ... zes S£ODKA JAK SLEDZ ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Madzia jest złotą rybką z krzywym muskiem:loveu::loveu: [U]Gratuluję mundrej decyzji:evil_lol:[/U] Nie martw się, mi też się to bardzo często zdarza:roll::roll::roll::loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:p[/quote] witanko:multi: [quote name='madzia i medor']Kutrem rybackim:loveu::loveu: Ależ to cholernie urocze:diabloti: Ale śledź śmierdzi:diabloti: Madzia jest złotą rybką z krzywym muskiem:loveu::loveu: [U]Gratuluję mundrej decyzji:evil_lol:[/U] Nie martw się, mi też się to bardzo często zdarza:roll::roll::roll::loveu:[/quote] ahahahahaha wzielam przyklad z ciebie:loveu: no popacz jakie my podobne do siebie:loveu::diabloti: [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Klockowa kiedy sledzie słodkie nie sa:evil_lol: akcja ciasteczko zokonczona sukcesem :multi: a ja sie oparzyłam:placz::placz::placz::placz: na raczce :placz: i mnie tak cholernie boli:placz: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon'] Klockowa kiedy sledzie słodkie nie sa:evil_lol: [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]tez do wczoraj zylam w takiej blogiej nieswiadomosci...:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dawa lape... pofufumy- fu fu fu ;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]tez do wczoraj zylam w takiej blogiej nieswiadomosci...:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dawa lape... pofufumy- fu fu fu ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :loveu:kochana Klocusiowa:loveu: odrazu łapka mniej boli:multi: a calkowity bol przejdzie jak pojade na zakupki:evil_lol: do wieczora :loveu:bay bay Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon']:loveu:kochana Klocusiowa:loveu: odrazu łapka mniej boli:multi: a calkowity bol przejdzie jak pojade na zakupki:evil_lol: do wieczora :loveu:bay bay[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]o masz... 100% baba ... zakupki pomagajom na kazdom dolegliwosc....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nakup duzo, coby nie bolala lapka wcale i wogole ;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon'] akcja ciasteczko zokonczona sukcesem :multi: a ja sie oparzyłam:placz::placz::placz::placz: na raczce :placz: i mnie tak cholernie boli:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to chyba Tz pofufa i pocałuje apkę za poświęcenie ;) póki co pomufam :razz: jak śledzie nie sa słodkie jak twoję są ....:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 i gdzie fotki ciasteczek?:cool3::cool3::cool3: dzieńdoberek:multi: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Imbir1']i gdzie fotki ciasteczek?:cool3::cool3::cool3: dzieńdoberek:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a gdzie paczka z ciastkami ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]o masz... 100% baba ... zakupki pomagajom na kazdom dolegliwosc....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nakup duzo, coby nie bolala lapka wcale i wogole ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :evil_lol: kupiłam tylko spodnie:roll: moze za tydzien po jakas bluzeczke pojade:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to chyba Tz pofufa i pocałuje apkę za poświęcenie ;) póki co pomufam :razz: jak śledzie nie sa słodkie jak twoję są ....:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] dokładnie tak zrobił:loveu: i sie ucieszyl z pudla ciachow:cool3: ja w sumie tez:evil_lol:pycha byly:eating: [quote name='Imbir1']i gdzie fotki ciasteczek?:cool3::cool3::cool3: dzieńdoberek:multi:[/quote] zaraz na kompa zapodam:cool3: doberek:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a gdzie paczka z ciastkami ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha :siara: [quote name='caroolcia']bry wieczór panienko :evil_lol:[/quote] dobry :multi::multi::multi: a ja tez dostalam prezenta na dzien chłopaka:eviltong: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: kupiłam tylko spodnie:roll: moze za tydzien po jakas bluzeczke pojade:evil_lol: [B][FONT=Arial][COLOR=blue]slabiutko... oj slabiutko.... to ronczka chyba do konca nie przestala bolic :razz:[/COLOR][/FONT][/B] a ja tez dostalam prezenta na dzien chłopaka:eviltong:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:hmmmm: chcesz nam o czyms powiedziec?? :razz: pogadac :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: kupiłam tylko spodnie:roll: moze za tydzien po jakas bluzeczke pojade:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka spodnie :razz:[/B][/COLOR][/FONT] dokładnie tak zrobił:loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zna sie samcze postępowanie :razz:[/B][/COLOR][/FONT] i sie ucieszyl z pudla ciachow:cool3: ja w sumie tez:evil_lol:pycha byly:eating: [COLOR=Red][FONT=Arial][B]smacznego :roll:[/B][/FONT][/COLOR] zaraz na kompa zapodam:cool3: a ja tez dostalam prezenta na dzien chłopaka:eviltong:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]ERWIN .....to TY :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon']zrezygnowalam z pracy :cool1: :grin:[/quote] Dlaczemu? :razz: [quote name='evaxon']musze jeszcze wyjsc z Tigra :mdleje: zapomnialam o niej :evil_lol:[/quote] :mad: Witaj wyrodna mamo mojej wnusi ukochanej :diabloti: :loveu: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]:hmmmm: chcesz nam o czyms powiedziec?? :razz: pogadac :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] noo boli jesce:-( ale tylko ciutke:razz::evil_lol: hahaha :siara: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]ERWIN .....to TY :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :lol:nie to ja Ewa:multi::evil_lol: spodnie jutro pokaze:p takie zwykle :) takie jak chcialam bez zbednych udziwnien :) [quote name='paula_z']Dlaczemu? :razz: :mad: Witaj wyrodna mamo mojej wnusi ukochanej :diabloti: :loveu:[/quote] bo chcial mi dac mniej kasy niz chcialam :cool1::evil_lol::roll: witaj mamusiu:loveu: a Tigierce kupilam nowa swinke i teraz sie z nia nie rozstaje i wqrza domownikow:evil_lol: bo chodzi i piszczy hehehe p.s- Alu moje sledzie nie sa słodkie..one sa w słodkim sosie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/92/edc81931352a2e4c.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images13.fotosik.pl/120/a6a6f088445cb62e.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images30.fotosik.pl/92/afe3a242030003b3.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images29.fotosik.pl/92/934de9a9b674be84.jpg[/IMG][/URL] TZtowy prezencik:loveu: znaczy sie dla TZta:evil_lol: Quote
Paula Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='evaxon']bo chcial mi dac mniej kasy niz chcialam :cool1::evil_lol::roll:[/quote] A to h** jeden :mad: I dobrze zrobiłaś. [URL]http://images13.fotosik.pl/120/a6a6f088445cb62e.jpg[/URL] o w mordę :sabber: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a tera poka cos ty dostala :razz: na dzien chlopca :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts