Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

wijajcie :multi:

dzis dla odmiany spalilam scierke w domu:roll: przed chwilka zreszta:evil_lol: :lol: cos ostatnio wszystko mi sie pali :lol:

Cola :p ja to mam grzeczniutkiego piesia nic nie gryzie w domu :cool3:nawet jak sama zostaje :cool:
co najwyzej swoje zabaweczki :cool3: a wszycy mnie przestrzegali ze boxery to taje łobuzy a jak sa same to juz wogole:evil_lol:

z Tigierka coraz lepiej :) nadal troszke taka molo żywa chodzi (duzo spi) ale juz koopka prawie normalna (tylko ze czesciej niz zwykle) :razz:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']pare postow wyzej wszystko opisane ;) kłopotki z jelitkamimiala[/quote]acha, sorry nie mam siły czytać, przez to przeziębienie :(

Posted

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty się może do OSP zapisz :evil_lol:

Ewcia , boxie to pieski mające predyspozycje do chorób jelit , czy jakiś tam awarii , więc trzeba uważać przy dokarmianiu , ale to juz wiesz;)
[/B][/I]

Posted

hehe no juz jestem :) straszni eduzo zalatwiania w zwiazku z jutrzejsza imprezka :shake: od 5 na nogach jestem od 15 latam po miescie super marketach i innych sklepach ... dzis nic niejadlam oprocz 2 cukierkow :placz: umieram z glodu ale jestem tak zmeczona ze nie mam sily sobie zrobic kolacji:evil_lol:
a wy juz tu czarne scenariusze piszecie:evil_lol: nic nie podpalilam :eviltong:

Julia niestety ale nie bedzie mnie jutro :shake: nie dam rady musze jeszcze zalatwic pare spraw :(

Posted

[quote name='madzia i medor']No Ewusia, to ja widzę, że tosię duuuużaaaa imprezka szykuje:cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol:[/quote]
eee nie taka duza :) ale to pierwsza imprezka w tym sezonie poza tym oblewamy urodziny kumpeli wiec trzena si eprzyszykowac pozadnie :cool3:
achh jutro musze jeszcze leciec po wodke:mad: bo dzis mi nie przyniesli :placz:
achhh co oni wszyscy by beze mnie zrobili:evil_lol:

Julia nie baluje tylko szykuje :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']eee nie taka duza :) ale to pierwsza imprezka w tym sezonie poza tym oblewamy urodziny kumpeli wiec trzena si eprzyszykowac pozadnie :cool3:
achh jutro musze jeszcze leciec po wodke:mad: bo dzis mi nie przyniesli :placz:
achhh co oni wszyscy by beze mnie zrobili:evil_lol:

Julia nie baluje tylko szykuje :eviltong:[/quote]
Ewka,, tylko jak będziesz leczyć kaca, a pewnie będziesz:eviltong: ,, to nie zapomnij zdjęć Tigruśki tu zamieścić:mad:

Posted

witam w ten sliczny upalny dzionek :cool3:

Aga dzieki :cool3:

Patka imprezka pewnie bedzie super:cool3: dzien po yyyyy mam nadzieje ze tez:lol: :razz:

Posted

No, a to zdjecie obroży:) na Dagonie co prawda, ale zawsze:D jakby co zrobie jej samej fote.

[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1918/dgm2cf.jpg[/IMG]

Dag miał ja na sobie raz- stwierdziłam ze nie bede robic z psa idioty-dosłownie tak w niej wyglądał:D

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']No, a to zdjecie obroży:) na Dagonie co prawda, ale zawsze:D jakby co zrobie jej samej fote.

[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1918/dgm2cf.jpg[/IMG]

Dag miał ja na sobie raz- stwierdziłam ze nie bede robic z psa idioty-dosłownie tak w niej wyglądał:D[/quote]
eee no jak prawdziwy zabijaka:evil_lol:
a co to Asia dzis nie na spotkanku??