e.v.a Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 wijajcie :multi: dzis dla odmiany spalilam scierke w domu:roll: przed chwilka zreszta:evil_lol: :lol: cos ostatnio wszystko mi sie pali :lol: Cola :p ja to mam grzeczniutkiego piesia nic nie gryzie w domu :cool3:nawet jak sama zostaje :cool: co najwyzej swoje zabaweczki :cool3: a wszycy mnie przestrzegali ze boxery to taje łobuzy a jak sa same to juz wogole:evil_lol: z Tigierka coraz lepiej :) nadal troszke taka molo żywa chodzi (duzo spi) ale juz koopka prawie normalna (tylko ze czesciej niz zwykle) :razz: Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='*luthien*']a co jej sie stało??[/quote] pare postow wyzej wszystko opisane ;) kłopotki z jelitkamimiala Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='evaxon']pare postow wyzej wszystko opisane ;) kłopotki z jelitkamimiala[/quote]acha, sorry nie mam siły czytać, przez to przeziębienie :( Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty się może do OSP zapisz :evil_lol: Ewcia , boxie to pieski mające predyspozycje do chorób jelit , czy jakiś tam awarii , więc trzeba uważać przy dokarmianiu , ale to juz wiesz;) [/B][/I] Quote
Medorowa Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Oj Ewka, Ewka,ale z Ciebie piromanka:eviltong: jak nie siebie podpalasz, to ścierki w kuchni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 no wlasnie Ewa powiedz nam dokladnie czy przyjezdzasz ?? bo my tu mamy nikczemny plan Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [I][B]:crazyeye:jaki jest nr na Straż Pozarną :razz: Ewa zniknęła ....a może znów coś zfajfczyła :cool3: [/B][/I] Quote
teqquila Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 hehe mozliwe a moze kolacje na ogniu zostawila i juz sa u niej 4 jednostki strazy pozarnej :) Quote
Imbirka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Ewa pewnie imprezuje, miała mieć jutro jakiegoś grila ale może już dziś zaczęła:evil_lol: :lol: Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 hehe no juz jestem :) straszni eduzo zalatwiania w zwiazku z jutrzejsza imprezka :shake: od 5 na nogach jestem od 15 latam po miescie super marketach i innych sklepach ... dzis nic niejadlam oprocz 2 cukierkow :placz: umieram z glodu ale jestem tak zmeczona ze nie mam sily sobie zrobic kolacji:evil_lol: a wy juz tu czarne scenariusze piszecie:evil_lol: nic nie podpalilam :eviltong: Julia niestety ale nie bedzie mnie jutro :shake: nie dam rady musze jeszcze zalatwic pare spraw :( Quote
Imbirka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 A mówiłam, że już baluje:lol: :evil_lol: jedną nogą jest już na imprezce:evil_lol: :lol: Quote
Medorowa Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 No Ewusia, to ja widzę, że tosię duuuużaaaa imprezka szykuje:cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='madzia i medor']No Ewusia, to ja widzę, że tosię duuuużaaaa imprezka szykuje:cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol:[/quote] eee nie taka duza :) ale to pierwsza imprezka w tym sezonie poza tym oblewamy urodziny kumpeli wiec trzena si eprzyszykowac pozadnie :cool3: achh jutro musze jeszcze leciec po wodke:mad: bo dzis mi nie przyniesli :placz: achhh co oni wszyscy by beze mnie zrobili:evil_lol: Julia nie baluje tylko szykuje :eviltong: Quote
Medorowa Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='evaxon']eee nie taka duza :) ale to pierwsza imprezka w tym sezonie poza tym oblewamy urodziny kumpeli wiec trzena si eprzyszykowac pozadnie :cool3: achh jutro musze jeszcze leciec po wodke:mad: bo dzis mi nie przyniesli :placz: achhh co oni wszyscy by beze mnie zrobili:evil_lol: Julia nie baluje tylko szykuje :eviltong:[/quote] Ewka,, tylko jak będziesz leczyć kaca, a pewnie będziesz:eviltong: ,, to nie zapomnij zdjęć Tigruśki tu zamieścić:mad: Quote
Medorowa Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 A no i miłej imprezki:knajpa: :popcorn: :beerchug: , no i najlepszego dla kumpelki :BIG: Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Madzia dziekuje :) hehe imprezka powinna sie udac :D zdiecia zamieszcze jutro przed wyjsciem :) Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 hehe ale jaja mam płomyczka :cool3: :cunao: kolejka dla wszystkich :D :drinka: :knajpa: :drinka: Quote
e.v.a Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 witam w ten sliczny upalny dzionek :cool3: Aga dzieki :cool3: Patka imprezka pewnie bedzie super:cool3: dzien po yyyyy mam nadzieje ze tez:lol: :razz: Quote
aśka-od-dagona Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 No, a to zdjecie obroży:) na Dagonie co prawda, ale zawsze:D jakby co zrobie jej samej fote. [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1918/dgm2cf.jpg[/IMG] Dag miał ja na sobie raz- stwierdziłam ze nie bede robic z psa idioty-dosłownie tak w niej wyglądał:D Quote
e.v.a Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']No, a to zdjecie obroży:) na Dagonie co prawda, ale zawsze:D jakby co zrobie jej samej fote. [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1918/dgm2cf.jpg[/IMG] Dag miał ja na sobie raz- stwierdziłam ze nie bede robic z psa idioty-dosłownie tak w niej wyglądał:D[/quote] eee no jak prawdziwy zabijaka:evil_lol: a co to Asia dzis nie na spotkanku?? Quote
Recommended Posts