Patka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 to jeszce kawałek tygodnia został jakoś szybko zleci przy tak ładnej pogodzie :cool3: Quote
Medorowa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='evaxon']teraz Tigrze musi starczyc do weekendu :razz:[/quote] ...do weekendu:mdleje: Tigra ty tą swoją pańcię pogryź porządnie :-x Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 haha no co musze przelamac strach :roll: kleszcze to jedyne stworzonka qtorych sie panicznie boje:shake: bedzie sobie biegac wieczorami po osiedlu pol godziny musi jej to starczyc :evil_lol: a w weekend nad rzeczke pojedzie :) oj Patka :D oby tylko ta pogoda sieutrzymala:loveu: Quote
aśka-od-dagona Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No, wiecie psa na własna Panią szczuć!?;) I to jeszcze takie Słoneczko jak Tigra?:D:D no, w każdym razie ja czekam aż ją znów na żywo spotkam:) Bo cos mi sie widzi ze ten maluszek zadziwi mnie swoimi wymiarami:) Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 no Asia mam nadzieje ze juz w weekend sie spotkamy:cool3: ee tam za wiele cie nie zaskoczy :) moze 2 cm podrosla :) Patka modeleczka ...hmmmm raczej buldożer:evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/26/ltn9dz1o32zgb1ru.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/63/n6eu8rq4te0w0t73.jpg[/IMG][/URL] Quote
Medorowa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ale ona jest ładniutka:loveu: :loveu: I ma takie same skarpeteczki,, jak mój Medoreczek:cool3: tyle, że mój taką długą -- podkolanóweczke- ma na prawej łapce:loveu: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 :) no a my wszystkim mowimy kolorowych senkow ;) Quote
Basia&Safi Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [I][B]i na wzajem :):):):) [/B][/I] [I]widze ze dziefczynce spodobala sie zabawa buteleczka :):):)[/I] Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [I][B]ale mam pycholek pojemny [IMG]http://images4.fotosik.pl/26/ltn9dz1o32zgb1ru.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
e.v.a Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]ale mam pycholek pojemny [/B][/I] [/quote] haha oj pojemny pojemny :D potrafi zmiescic cala moja piesc:evil_lol: jeszcze troche i moja glowe zmiesci :razz: hihi Basia :lol: Tigra jak si enauczyla ze butelka to swietna zabawka to teraz potrafi isc ulica i trzymac w pysku znaleziona gdzies w krzakach butelke:razz: dzis moja kruszynka miala gorszy dzionek:shake: brzuszek bolal i biegunka byla:mad: echh biedactwo ... ale co tam szalala i tak jak opentana:evil_lol: na noc nie dostala jedzonka :razz: głodoweczka:evil_lol: koopka juz prawie prawie :roll: oby jutro juz bylo oki :) Quote
Imbirka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Bo pwnie w tych krzaczkach oprócz butelki znalazł jeszcze jakiś pyszny smakołyk:evil_lol: :lol: i brzusio teraz boli Quote
Medorowa Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Jak maleństwo, lepiej już:roll: :roll: :roll: :roll: Quote
e.v.a Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 witam wszystkich :) dzis bylam u weta:roll: niestety Tigierka miala biegunke nadal...wolalam nie czekac az sama przejdzie. I juz wszystko jasne:) okazalo sie ze za duzo jadla podrobow:shake: w odstawke ida serduszka ,płucka wątrobka i takie tam *******y. Tigra przez najblizsze dni na dietce :evil_lol: kurczaczek ryż i duuuzo marchewki :) jakis proszek dostalam musze jej dawac codziennie :) ogolnie kondycja jest super pelna energii i je brzuszek nie boli czyli do konca tygodnia ni epowinno byc sladu po biegunce:) ma zakaz jedzenia wieprzowiny czyli odpadaja uszka wędzone i takie tam smakolyki:razz: jako ze Tigra czesto robi siusiu lekarz dal skierowanie na badanie moczu:roll: mam nadzieje ze zadne zapalenie sie nie wdalo:shake: to chyba na tyle :)achh co ja z tym malym posrancem mam:evil_lol: pozdrowionka i buziaczki :) Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [I][B]Co do dietki to teraz kurczaczek i jak tam piszesz ta reszta , ale możesz czasem dać żołądeczki , serduszka z kurczaczka i wołowinka z rosołku .Płucka i wątroba najczęsciej działa na psiaki tak ze przeczyszcza :razz:a w razie zaparcia np mój wet poleca podać surową watróbkę z kurczaczka i jest poślizg;) Prosze to pewnie Tigra ma na odbudowanie bakteryjnej flory w jelitach [/B][/I] Quote
Medorowa Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='evaxon']:)achh co ja z tym malym posrancem mam[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 no wiem ze moge dac czasem żoładek i serduszka ale wet narazie kategorycznie zabronil:shake: gotowany kurczaczek ryz i marcheweczka to jej dietka na najblizsze dni:cool3: a potem (za jakies miesiac) bede wprowadzac zamiast jednego gotowanego posilku sucha karme :) mam nadzieje ze to szybko minie :roll: juz mam dosc patrzenia na Tigry tyleczek czy aby zaraz cos nie wyjdzie:evil_lol: dobrze ze u niej widac jak ma na cos niecos ochote :oops: :evil_lol: teraz lezy przy mnie i tylko co jakis czas zerka echh taka spokojna biedaczka moja mala miejsca niemoze znalesc:shake: ale wystarczy ze wyjdzie na dwor i odeazu zdrowieje :D hehe:evil_lol: Quote
Cimi Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Biegunka (jak się dowiedziłam ostatnio fachowa nazwa to pasaż jelitowy :cool3: :lol:) to bardzo rzadka doległość u nas. Ale jednak sucha karma to jest najlepsze co może być :cool3:. U mnie po gotowanym Fiona miewała luźniejsze qpy, a dodatku następny dzień nie chciała jeść tego samego :roll:. Zresztą wiecznie bywała głodna na gotowanym a przy suchym zero grymasów :D :lol:. Quote
Imbirka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Czyli w sobotę się widzimy, bo czytam, że już do tego czasu śladu ma nie być po biegunce, więc wymówka odpada:lol: :evil_lol: . Jeszcze trochę to nasze psy stwierdzą, że się nigdy nie znały:evil_lol: :lol: Chcemy spotkać się z Tigrą, a ty Ewcia się wykręcasz:mad: :mad: :mad: Quote
e.v.a Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 hehe dosc ciekawa nazwa....:lol: no u Tigry 1 raz dopiero nam sie luzna a nawet barrdzo luzna koopka trafila ( jak pisalam przesadzilismy z wątrobkami serduczkami i inymi podrobami:shake: ) sucha karma nie bedzie naszymstalym posilkiem :) gotowane nadal bedzie nie ma to jak ryzyk i warzywka no i kurczaczek :) mniam (sama bymz chcecia wszamala) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Imbir1']Czyli w sobotę się widzimy, bo czytam, że już do tego czasu śladu ma nie być po biegunce, więc wymówka odpada:lol: :evil_lol: . Jeszcze trochę to nasze psy stwierdzą, że się nigdy nie znały:evil_lol: :lol: Chcemy spotkać się z Tigrą, a ty Ewcia się wykręcasz:mad: :mad: :mad:[/quote] no dobra dobra tylko bez bicia :evil_lol: oj nie wykrecam :shake: ja tez bardzo chce na spotkanko:placz: zobaczymy jak bedzie za dwa dni :cool3: ach no i ta impreza grilowana w sobote :mad: dzien pelen wrazen :evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 nie marudz tylko pozbieraj sie i wszędzie dasz radę, my czekamy na Tigrę, jak się nie wyrobisz, to możesz ją nam zostawić i sama jechać na grila:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Imbir1']nie marudz tylko pozbieraj sie i wszędzie dasz radę, my czekamy na Tigrę, jak się nie wyrobisz, to możesz ją nam zostawić i sama jechać na grila:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :lol: :lol:[/quote] no niezile tylko O tigre chodzi :placz: nie no postaram sie byc nie obiecuje ale postaram sie z calych sil :) Quote
Imbirka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Imbir dostał nowy strój, dla pannicy sie stroi, a ty chcesz im randkę odwołać, nie ładnie:lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='evaxon']mniam (sama bymz chcecia wszamala) :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz zawsze możesz zjeść :cool3:. Dodać przyprawy i gotowe :lol:. Quote
Recommended Posts