Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Dobranoc moje śliczne :hand:[/quote]
:hmmmm: dziendobry mamusiu :loveu::evil_lol:

[quote name='bonita']Doberek ja już byłam oglądać :loveu:[/quote]
:multi:heloł
cieszkamy sie z Tigierka :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']
44:hmmmm: Zawsze myślałam, że doba ma 24, a Ty zerwałaś mi klapki z oczu - ona ma 22 godziny, o ja gooopie, naiwne dziewcze:mdleje::mdleje:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kochana... nie cwaniakuj :diabloti: od soboty 13:00 do poniedziałku 9:00 to 44 godziny :eviltong::eviltong::eviltong:

zaliczyłam piękne stare foty z piękną młodą:???: Tigrą, w pięknych rameczkach :loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
melduje że przeczytałam i nadrobiłam całe 3 strony o niczym i już lece dalej

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
zaliczyłam piękne stare foty z piękną młodą:???: Tigrą, w pięknych rameczkach :loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
melduje że przeczytałam i nadrobiłam całe 3 strony o niczym i już lece dalej[/quote]
:lol: a co to za zapytajku nad głową:diabloti: Tigrosławka bardzo młoda jeszcze:loveu:

:evil_lol: u mnie w blozku wszystkie rozmowy sa o czyms:cool1: zle czytalas jak czytalas o niczym :evil_lol:

witaj:multi:

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/70/59043683f8cd53c7.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/70/dbb18f06018f2a3f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/387/88d03e839b756d93.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/70/349707f8596efd61.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/387/6f377bd6edc9691a.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='evaxon']:lol: a co to za zapytajku nad głową:diabloti: Tigrosławka bardzo młoda jeszcze:loveu:

:evil_lol: u mnie w blozku wszystkie rozmowy sa o czyms:cool1: zle czytalas jak czytalas o niczym :evil_lol:

witaj:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo ja nie wiem ile lat ma Tigra :oops::oops::oops: weszłam na 600nej stronce i nie nadrabiałam :oops::oops::oops:

no tak... kontrolowane rozmowy o CZYMŚ... :roll::roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']cześć Ewusia :buzi:
fajowe macie to bajorko :)[/quote]
witaneczko Ewuśka:multi:
tosz to rzeczka a nie bajorko:mad::evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo ja nie wiem ile lat ma Tigra :oops::oops::oops: weszłam na 600nej stronce i nie nadrabiałam :oops::oops::oops:

no tak... kontrolowane rozmowy o CZYMŚ... :roll::roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
i co nie wstyd ci ? nie wstyd??:mad:
Tigra 1 listopada skonczy 2 latka:loveu:

no własnie o czyms to nie znaczy ze o niczym :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']

i co nie wstyd ci ? nie wstyd??:mad:
Tigra 1 listopada skonczy 2 latka:loveu:

no własnie o czyms to nie znaczy ze o niczym :evil_lol:[/quote]

:oops:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops::oops: wstyd jak diabli...
2 latka!!! :p:p MŁODZIUCHNA z niej sucz :loveu::loveu::loveu::loveu: całe długie piękne szczęśliwe życie przed nią :multi::multi::multi:
czemu Klocuś nie ma 2 lat :-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:oops:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops::oops: wstyd jak diabli...
2 latka!!! :p:p MŁODZIUCHNA z niej sucz :loveu::loveu::loveu::loveu: całe długie piękne szczęśliwe życie przed nią :multi::multi::multi:
czemu Klocuś nie ma 2 lat :-([/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:diabloti:
:loveu:młodziutka i glupiutka
:diabloti:sie okaze czy szczesliwe muahahahah
:glaszcze:bo sie wczesniej urodzil

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko ...jestem zwrócona kompkowi ;)
ale minka :loveu::loveu::loveu:
[url]http://images26.fotosik.pl/70/dbb18f06018f2a3f.jpg[/url]
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]wiem
nie było mnie tutaj całe wieki
mea culpa:modla:

Tigra piękna ..............:loveu::cool3:

wiesz dostałam cynk od carooli że dzielisz jakimś Szprynolem................znaczy się czym:diabloti::diabloti::diabloti::-o[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]wiem[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]nie było mnie tutaj całe wieki[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]mea culpa:modla:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Tigra piękna ..............:loveu::cool3:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]wiesz dostałam cynk od carooli że dzielisz jakimś Szprynolem................znaczy się czym:diabloti::diabloti::diabloti::-o[/COLOR][/B][/quote]

co złego to nie ja :eviltong: clockworkowa rozpowiada, że tu siem mozna rogrzać, więc przydreptałam nieśmiało :cool3: (tysz nie wiem co to szprynol - ale ciii)

Posted

[quote name='caroolcia']co złego to nie ja :eviltong: clockworkowa rozpowiada, że tu siem mozna rogrzać, więc przydreptałam nieśmiało :cool3: (tysz nie wiem co to [B][U]szprynol[/U][/B] - ale ciii)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
nie ma gospodyni, więc JA wam pozwalam... częstujcie sie dziewczynki...
:oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
:oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:ale Ewcia na weselichu szpyrola lała ;)....tylko nie do ucha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie ma gospodyni, więc JA wam pozwalam... częstujcie sie dziewczynki...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]:oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

u medorkowej to do ucha a ja w tym celu wole inny otwór:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
:oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][COLOR=DarkRed]dobra może być.................no to polej:drink1:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi:witanko ...jestem zwrócona kompkowi ;)
ale minka :loveu::loveu:
[URL]http://images26.fotosik.pl/70/dbb18f06018f2a3f.jpg[/URL]
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:loveu: oby Qba cie nie odwrocil :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]wiem
nie było mnie tutaj całe wieki
mea culpa:modla:

Tigra piękna ..............:loveu::cool3:

wiesz dostałam cynk od carooli że dzielisz jakimś Szprynolem................znaczy się czym:diabloti::diabloti::-o[/B][/COLOR][/quote]
o masz ... co spirol z ludzmi robi :evil_lol:
witanko:multi:

[quote name='caroolcia']co złego to nie ja :eviltong: clockworkowa rozpowiada, że tu siem mozna rogrzać, więc przydreptałam nieśmiało :cool3: (tysz nie wiem co to szprynol - ale ciii)[/quote]
:lol:

pijcie dziewczyny pijcie:drinking::drinking: u mnie do ucha sie nie wlewa:evil_lol:

[quote name='teqquila']Witaneczko kohane wy tu o latkach my z Tysiem nie dlugo bedziemy swietowac 6 latek razem :loveu: :evil_lol:[/quote]
:shake:biedny Tys:shake::evil_lol:
witaneczko:multi:

Posted

:lol:
u medorowej to w ucha leja:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:ale Ewcia na weselichu szpyrola lała ;)....tylko nie do ucha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:loveu:no własnie

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witanko...

Zakopuje, czy szuka?

[URL]http://images21.fotosik.pl/387/6f377bd6edc9691a.jpg[/URL][/quote]
heloł:multi:

ani to ani to :cool3:

poszarza rzeczke:evil_lol:

[quote name='caroolcia']u medorkowej to do ucha a ja w tym celu wole inny otwór:eviltong:[/quote]
:klacz:i tak trzymaj :ylsuper:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aha... melduje że zadanie wykonane... mnóstwo fot :diabloti::cool1:
możesz byc ze mnie dumna :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu:zaraz do ciebie zawitam :loveu:
[quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]dobra może być.................no to polej:drink1:[/COLOR][/B][/quote]
dziewczyny tylko ostroznie zebyscie o własnych siłach z blozka wyszły :evil_lol: