e.v.a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='paula_z']Dobranoc moje śliczne :hand:[/quote] :hmmmm: dziendobry mamusiu :loveu::evil_lol: [quote name='bonita']Doberek ja już byłam oglądać :loveu:[/quote] :multi:heloł cieszkamy sie z Tigierka :loveu: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='madzia i medor'] 44:hmmmm: Zawsze myślałam, że doba ma 24, a Ty zerwałaś mi klapki z oczu - ona ma 22 godziny, o ja gooopie, naiwne dziewcze:mdleje::mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kochana... nie cwaniakuj :diabloti: od soboty 13:00 do poniedziałku 9:00 to 44 godziny :eviltong::eviltong::eviltong: zaliczyłam piękne stare foty z piękną młodą:???: Tigrą, w pięknych rameczkach :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] melduje że przeczytałam i nadrobiłam całe 3 strony o niczym i już lece dalej Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] zaliczyłam piękne stare foty z piękną młodą:???: Tigrą, w pięknych rameczkach :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] melduje że przeczytałam i nadrobiłam całe 3 strony o niczym i już lece dalej[/quote] :lol: a co to za zapytajku nad głową:diabloti: Tigrosławka bardzo młoda jeszcze:loveu: :evil_lol: u mnie w blozku wszystkie rozmowy sa o czyms:cool1: zle czytalas jak czytalas o niczym :evil_lol: witaj:multi: Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/70/59043683f8cd53c7.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/70/dbb18f06018f2a3f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/387/88d03e839b756d93.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/70/349707f8596efd61.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/387/6f377bd6edc9691a.jpg[/IMG][/URL] Quote
Vectra Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 cześć Ewusia :buzi: fajowe macie to bajorko :) Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon']:lol: a co to za zapytajku nad głową:diabloti: Tigrosławka bardzo młoda jeszcze:loveu: :evil_lol: u mnie w blozku wszystkie rozmowy sa o czyms:cool1: zle czytalas jak czytalas o niczym :evil_lol: witaj:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo ja nie wiem ile lat ma Tigra :oops::oops::oops: weszłam na 600nej stronce i nie nadrabiałam :oops::oops::oops: no tak... kontrolowane rozmowy o CZYMŚ... :roll::roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Vectra']cześć Ewusia :buzi: fajowe macie to bajorko :)[/quote] witaneczko Ewuśka:multi: tosz to rzeczka a nie bajorko:mad::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo ja nie wiem ile lat ma Tigra :oops::oops::oops: weszłam na 600nej stronce i nie nadrabiałam :oops::oops::oops: no tak... kontrolowane rozmowy o CZYMŚ... :roll::roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] i co nie wstyd ci ? nie wstyd??:mad: Tigra 1 listopada skonczy 2 latka:loveu: no własnie o czyms to nie znaczy ze o niczym :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon'] i co nie wstyd ci ? nie wstyd??:mad: Tigra 1 listopada skonczy 2 latka:loveu: no własnie o czyms to nie znaczy ze o niczym :evil_lol:[/quote] :oops:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops::oops: wstyd jak diabli... 2 latka!!! :p:p MŁODZIUCHNA z niej sucz :loveu::loveu::loveu::loveu: całe długie piękne szczęśliwe życie przed nią :multi::multi::multi: czemu Klocuś nie ma 2 lat :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']:oops:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops::oops: wstyd jak diabli... 2 latka!!! :p:p MŁODZIUCHNA z niej sucz :loveu::loveu::loveu::loveu: całe długie piękne szczęśliwe życie przed nią :multi::multi::multi: czemu Klocuś nie ma 2 lat :-([/B][/COLOR][/FONT][/quote] :diabloti: :loveu:młodziutka i glupiutka :diabloti:sie okaze czy szczesliwe muahahahah :glaszcze:bo sie wczesniej urodzil Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko ...jestem zwrócona kompkowi ;) ale minka :loveu::loveu::loveu: [url]http://images26.fotosik.pl/70/dbb18f06018f2a3f.jpg[/url] [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [COLOR=DarkRed][B]wiem nie było mnie tutaj całe wieki mea culpa:modla: Tigra piękna ..............:loveu::cool3: wiesz dostałam cynk od carooli że dzielisz jakimś Szprynolem................znaczy się czym:diabloti::diabloti::diabloti::-o[/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]wiem[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]nie było mnie tutaj całe wieki[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]mea culpa:modla:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Tigra piękna ..............:loveu::cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]wiesz dostałam cynk od carooli że dzielisz jakimś Szprynolem................znaczy się czym:diabloti::diabloti::diabloti::-o[/COLOR][/B][/quote] co złego to nie ja :eviltong: clockworkowa rozpowiada, że tu siem mozna rogrzać, więc przydreptałam nieśmiało :cool3: (tysz nie wiem co to szprynol - ale ciii) Quote
teqquila Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witaneczko kohane wy tu o latkach my z Tysiem nie dlugo bedziemy swietowac 6 latek razem :loveu: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='caroolcia']co złego to nie ja :eviltong: clockworkowa rozpowiada, że tu siem mozna rogrzać, więc przydreptałam nieśmiało :cool3: (tysz nie wiem co to [B][U]szprynol[/U][/B] - ale ciii)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nie ma gospodyni, więc JA wam pozwalam... częstujcie sie dziewczynki... :oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nie ma gospodyni, więc JA wam pozwalam... częstujcie sie dziewczynki... :oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:ale Ewcia na weselichu szpyrola lała ;)....tylko nie do ucha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witanko... Zakopuje, czy szuka? [URL]http://images21.fotosik.pl/387/6f377bd6edc9691a.jpg[/URL] Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie ma gospodyni, więc JA wam pozwalam... częstujcie sie dziewczynki...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] u medorkowej to do ucha a ja w tym celu wole inny otwór:eviltong: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aha... melduje że zadanie wykonane... mnóstwo fot :diabloti::cool1: możesz byc ze mnie dumna :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nie ma gospodyni, więc JA wam pozwalam... częstujcie sie dziewczynki... :oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=DarkRed]dobra może być.................no to polej:drink1:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi:witanko ...jestem zwrócona kompkowi ;) ale minka :loveu::loveu: [URL]http://images26.fotosik.pl/70/dbb18f06018f2a3f.jpg[/URL] [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :loveu: oby Qba cie nie odwrocil :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]wiem nie było mnie tutaj całe wieki mea culpa:modla: Tigra piękna ..............:loveu::cool3: wiesz dostałam cynk od carooli że dzielisz jakimś Szprynolem................znaczy się czym:diabloti::diabloti::-o[/B][/COLOR][/quote] o masz ... co spirol z ludzmi robi :evil_lol: witanko:multi: [quote name='caroolcia']co złego to nie ja :eviltong: clockworkowa rozpowiada, że tu siem mozna rogrzać, więc przydreptałam nieśmiało :cool3: (tysz nie wiem co to szprynol - ale ciii)[/quote] :lol: pijcie dziewczyny pijcie:drinking::drinking: u mnie do ucha sie nie wlewa:evil_lol: [quote name='teqquila']Witaneczko kohane wy tu o latkach my z Tysiem nie dlugo bedziemy swietowac 6 latek razem :loveu: :evil_lol:[/quote] :shake:biedny Tys:shake::evil_lol: witaneczko:multi: Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SZPYROL!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spirytus ... salicylowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nie ma gospodyni, więc JA wam pozwalam... częstujcie sie dziewczynki... :oops::oops::oops: tera sie zastanawiam czy to aby nie u medorowej tego spirola lali:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :lol: u medorowej to w ucha leja:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:ale Ewcia na weselichu szpyrola lała ;)....tylko nie do ucha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :loveu:no własnie Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witanko... Zakopuje, czy szuka? [URL]http://images21.fotosik.pl/387/6f377bd6edc9691a.jpg[/URL][/quote] heloł:multi: ani to ani to :cool3: poszarza rzeczke:evil_lol: [quote name='caroolcia']u medorkowej to do ucha a ja w tym celu wole inny otwór:eviltong:[/quote] :klacz:i tak trzymaj :ylsuper: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aha... melduje że zadanie wykonane... mnóstwo fot :diabloti::cool1: możesz byc ze mnie dumna :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu:zaraz do ciebie zawitam :loveu: [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]dobra może być.................no to polej:drink1:[/COLOR][/B][/quote] dziewczyny tylko ostroznie zebyscie o własnych siłach z blozka wyszły :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 to zdufeczko Tigrosławy :knajpa: :popcorn: :beerchug: :lol: Quote
Recommended Posts