e.v.a Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='Vectra']cześć Effuniu :buzi:[/quote] witanko Effuniu:loveu: Quote
Paula Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cześć córcia :grins: Bosh :mdleje: biedna Tigra :placz: Czym Ty ją karmisz :shake: To dlatego ciągle śpi :evil_lol: [URL]http://images30.fotosik.pl/24/b890cc95950637a1.jpg[/URL] Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='paula_z']Cześć córcia :grins: Bosh :mdleje: biedna Tigra :placz: Czym Ty ją karmisz :shake: To dlatego ciągle śpi :evil_lol: [URL]http://images30.fotosik.pl/24/b890cc95950637a1.jpg[/URL][/quote] trzeba sobie radzic:evil_lol: ona złodziejka zawsze cos kradnie jak mama robi pranie:evil_lol: witanko:multi: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Helloł Effunia:multi::multi::multi: no to kiedy robimy deszczowy spacerek?:cool3::evil_lol:;) Quote
AlKil Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dzień dobry! :lol: jak ja lubię ten boksiowy wzrok :loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ooo Ewuniu ....znowu fotaski;) witanko:multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł Effunia:multi::multi::multi: no to kiedy robimy deszczowy spacerek?:cool3::evil_lol:;)[/quote] heloł:multi: :lol: no trzeba poczekac na jakas konkretna burze i sie spotkac:diabloti: :evil_lol: [quote name='AlKil']dzień dobry! :lol: jak ja lubię ten boksiowy wzrok :loveu:[/quote] witanko:multi: haha a ja go nie lubie:placz: on przenika tak głeboko :placz: i zawsze chce jednego :placz:......JEDZENIA:diabloti::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ooo Ewuniu ....znowu fotaski;) witanko:multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] hejka:multi: a no kilka tam takich sobie wlepilam zeby to smutno wam nie było:loveu::evil_lol: ale niebawem chyba ide na pola:multi: i Tigruśkiem oczywiscie:multi: i aparatem :diabloti::razz: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='ferraribox']Przyszłam w odwiedziny.:lol:[/quote] a witamy witamy :diabloti: :diabloti: jednak spaceru ni ebedzie :siara: pogoda jakas taka malo nastrajajaca mnie na spacery :lol: :evil_lol: Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja też przyszłam w odwiedziny :) Tigra jest pinkna :kiss_2: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Werka']Ja też przyszłam w odwiedziny :) Tigra jest pinkna :kiss_2:[/quote] witamy:multi: i dziekujemy:oops: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć i czołem:hand::p:p:p[/quote] Madzia z rosołem :hand: :p:p:p Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 buhahahahahahhahahhha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :haha: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='DORRAG']Hello Ewunia:multi:[/quote] witanko :multi: [quote name='Werka']buhahahahahahhahahhha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :haha:[/quote] :hmmmm: Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [B]Madzia:[/B] [quote]cześć i czołem:hand::p:p:p[/quote] [B]Evaxon:[/B] [B][quote][/B]madzia z rosołem[B]:hand::p:p:p[/quote][/B] [B]Ja:[/B] [B][quote][/B]buhahahahahahhahahhha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [B]:haha:[/quote][/B] [B][COLOR=deepskyblue]kumasz?? :grins:[/COLOR][/B] Quote
bonita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja wiem dlaczego jest brzydka pogoda:cool3:, [B]wszystko przez Effkę[/B]:mad: bo ma napisane Lato, lato... a potem ubłocona galeria Tigrosławy:p widział kto błoto w porządne lato:shake::evil_lol: Więc żeby tak mogło być musi lać:p, wszystko przez Effkę:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='bonita']Ja wiem dlaczego jest brzydka pogoda:cool3:, [B]wszystko przez Effkę[/B]:mad: bo ma napisane Lato, lato... a potem ubłocona galeria Tigrosławy:p widział kto błoto w porządne lato:shake::evil_lol: Więc żeby tak mogło być musi lać:p, wszystko przez Effkę:diabloti:[/quote] popieram:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Effcia, od przyszłego tygodnia ma być ładnie to chyba nam ten deszczowy spacerek nie wypali:shake::evil_lol: a co myślisz, żeby tak chociaż troche na sucho pospacerować?:cool3: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:bosh ....Effciu co znów na ciebie zwalają .....:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='evaxon']Madzia z rosołem :hand: :p:p:p[/quote] Tzn.. tłusta klucha:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts