e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][/left] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:mad:no tak taki upał a Tigra sama musi sobie nosić flaszeczkę z wodą:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [/center][/quote] :lol: chce pic to niech nosi:evil_lol: Quote
bonita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [B]Ile fotosów nowych :loveu: Tigra wycieczkowiczka :)[/B] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='bonita'][B]Bry dzień :)[/B] [B]Idem spacerować chiba :D[/B][/quote] bry bry :) :crazyeye: spacerwac?? ale chyb apo galeriach:evil_lol: Quote
bonita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='evaxon']bry bry :) :crazyeye: spacerwac?? ale chyb apo galeriach:evil_lol:[/quote] [B]No po ogródku:cool3: i do kościółka sobie podreptam:p:evil_lol:[/B] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='bonita'][B]No po ogródku:cool3: i do kościółka sobie podreptam:p:evil_lol:[/B][/quote] :lol: uwazaj bo sie zmeczysz jeszcze hehehe Quote
bonita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='evaxon']:lol: uwazaj bo sie zmeczysz jeszcze hehehe[/quote] [B]Będę uważnie uważała :evil_lol: więc wyruszam już:cool3: do wieczorka powinnam dojść z powrotem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='bonita'][B]Będę uważnie uważała :evil_lol: [/B] [B]więc wyruszam już:cool3: do wieczorka powinnam dojść z powrotem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B] [/quote] :grin: to ten ogrod daleko .... Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:a u mnie troszeczkę się zachmurzyło :razz:może wreszcie spadnie jakaś ociupinka wody z nieba:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi:a u mnie troszeczkę się zachmurzyło :razz:może wreszcie spadnie jakaś ociupinka wody z nieba:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] a u mnie słonce coraz bardziej piecze:razz: nie mam na nic sily :-( glowa mnie boli :razz: i jakas przymulona jestem echhh... nie lubie sie nie wysypiac:roll: Quote
Jagoda1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='evaxon']a u mnie słonce coraz bardziej piecze:razz: nie mam na nic sily :-( glowa mnie boli :razz: i jakas przymulona jestem echhh... nie lubie sie nie wysypiac:roll:[/quote] Pewnie byłaś u Madzi na urodzinach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Pewnie byłaś u Madzi na urodzinach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/QUOTE] A w życiu bym jej nie zaprosiła:shake: :shake: :diabloti: Żartuję ewuniu:loveu: Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj pikna:loveu::loveu:[/quote] hejjj:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Pewnie byłaś u Madzi na urodzinach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] :evil_lol: u niej?? pchii.... jeszcze tego by brakowało:evil_lol: [quote name='madzia i medor']A w życiu bym jej nie zaprosiła:shake: :shake: :diabloti: Żartuję ewuniu:loveu:[/quote] :obrazic: Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:multi:[/quote] witanko:multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='paula_z']Cześć córcia :p[/quote] witaj mamcia:multi: male burza była!!!! jakies poltorej godziny :razz: dawno takich błyskownie widziałam :razz: ze wszystkichj stron walilo:diabloti: jedyne miejsce gdzie Tigra czuła sie swojo to lodowka:grin: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='evaxon']witaj mamcia:multi: male burza była!!!! jakies poltorej godziny :razz: dawno takich błyskownie widziałam :razz: ze wszystkichj stron walilo:diabloti: jedyne miejsce gdzie Tigra czuła sie swojo to lodowka:grin:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:a u mnie ani kapinki deszczu .....chmurki poszły precz ....padam na twarz z tego gorąca :cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:a u mnie ani kapinki deszczu .....chmurki poszły precz ....padam na twarz z tego gorąca :cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :razz: ojj Alu zapraszam do mnie:loveu: jest tak bajecznie:loveu: Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']witam cie :)[/quote] ja ciebie tez:loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:cześć Ewuśka ....oć mam kawe i ciasteczka;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts