e.v.a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...Ewcia jedź ...rodzice dadzą rade z Tigerką , TZ jak kocha to poczeka ...serio serio........a teraz niestety kasa ....to idiotycznie ważny czynnik w życiu ......[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]aha chyba mi sie podobasz bardziej z naturalnie puszczonym włosem;)ale nie przejmuj sie moją opinią bo ja mam mało prpofesjonalne podejscie do sprawy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [quote name='dealer']Ewcia jesli masz szanse to sprobuj...ja widze same korzysci,materialne to raz a to niestety jest bardzo wazne, podszkolisz jezyk,poznasz nieco swiata,byc moze tam bedziesz mogla podniesc swoje kwalifikacje...a Ala ma racje jak TZ kocha to poczeka:) mnie tez bardziej podoba sie bez lwa na glowie:diabloti:[/quote] witajcie dziewczynki:loveu: qrcze...zawsze mowilam ze nie chce wyjezdzac ze nie potrzebuje tego i blablabla.. jestem typem "domownika" im blizej domu tym lepiej :evil_lol: zupełne przeciwienstwo mojego brata :shake: ten to co chwila jak nie NY to Las Vegas jak wroci to chce zaatakowac australie:evil_lol: a tu prosze.. dostalam propozycje i z jednej strony mi to obojetne (wrecz do niczego neio potrzebne) a z 2 strony,...dala bym wszystko zeby pojechac:roll: :razz: co do włosow:evil_lol: takk.. lwia fryzura zbyt "ogrinalnie-napuszona":evil_lol: a teraz ide pocwiczyc:evil_lol: p.s-mam zakwasa w prawej łydce i promienisty ból do kolana....boze jak boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bonita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Kate I Luka']Ewunia :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: wyglądasz jak ponętna tygrysica :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: [IMG]http://images20.fotosik.pl/379/78ea773e4368d5a5.jpg[/IMG][/quote] [B]O maj got - no no no ale się nam napuszyłaś:evil_lol:fju , fju- fajnie :loveu: Ale ładnemu to we wszystkim ładnie:eviltong: edit A na tej fotce to mi przypominasz jedną taką Ewcię od Tigry ;) [IMG]http://images21.fotosik.pl/325/000edc212681d3dc.jpg[/IMG] A do tej Irlandii to mnie zabierzesz z sobą prawda? [/B] Quote
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 powiem że fryzura bardzie "ulizana" bardziej pasuje do twojej buzi :) Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='bonita'][B]O maj got - no no no ale się nam napuszyłaś:evil_lol:fju , fju- fajnie :loveu:[/B] [B]Ale ładnemu to we wszystkim ładnie:eviltong:[/B] [B]edit[/B] [B]A na tej fotce to mi przypominasz jedną taką Ewcię od Tigry ;)[/B] [B]A do tej Irlandii to mnie zabierzesz z sobą prawda?[/B] [/quote] :lol: :lol: :lol: :crazyeye: a co to za Ewa???:hmmmm: to ta super zajebista , inteligetna, piekna, szczupła dziewczyna??co to ma wypas psa??:razz: :evil_lol: tak Boniteńko :loveu: i twoje 3 piesy tez wezme:loveu: i przyszłego kjaba twojej córy tez:evil_lol: [quote name='Vectra']powiem że fryzura bardzie "ulizana" bardziej pasuje do twojej buzi :)[/quote] :evil_lol: tez mi sie tak wydaje:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hejcia Ewunia :) Na temat Irlandii się nie wypowiem - zbyt mało obiektywny byłby mój text- jedz. Tak na serio - Ewciu pomyśl, czy naprawdę chcesz mieć pracę za 4 zł za godzinę....a pół roku szybko minie. Pozatym - zawsze jest opcja , że to TZcik do Ciebie przyjedzie, bo bardziej opłacać się będzie Wam być tam... Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hejcia Ewunia :) Na temat Irlandii się nie wypowiem - zbyt mało obiektywny byłby mój text- jedz. Tak na serio - Ewciu pomyśl, czy naprawdę chcesz mieć pracę za 4 zł za godzinę....a pół roku szybko minie. Pozatym - zawsze jest opcja , że to TZcik do Ciebie przyjedzie, bo bardziej opłacać się będzie Wam być tam...[/quote] heloł:multi: TZ nie przyjedzie do mnie na 100:shake: miesiac dwa owszem ale nie na pol roku:shake: osobiscie wolala bym miec przy sobie Tigierke a nie TZta:grin: musze sie wszystkiego dowiedziec co i jak i dopiero wtedy bede sie intensywnie zastanawiac ( ale jak narazie chyba bym pojechala;) ) Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='evaxon']osobiscie wolala bym miec przy sobie Tigierke a nie TZta:grin:[/QUOTE] co za zołzowata kobita z Ciebie :shake: :shake: :shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Kate I Luka']co za zołzowata kobita z Ciebie :shake: :shake: :shake: :evil_lol:[/quote] :grin: eee tam :] z nim bede mogla pogadac przez telefona z Tigierka nie bardzo :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [IMG]http://images21.fotosik.pl/326/77813e0232e3e484.jpg[/IMG] wowowowowo jak romanticznie;-) piknie piknie;-) no prosze nastepna co to za chlebem w swiat polezie;-) heheeh ale jak masz okazje to korzystaj dziewczyno a jakze;-) ..pozdrowionka!!!! Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='paula_z']Cześć złośnico ;) :diabloti:[/quote] czesc mamuska:loveu: :evil_lol: :loveu: [quote name='zuzolandia'][IMG]http://images21.fotosik.pl/326/77813e0232e3e484.jpg[/IMG] wowowowowo jak romanticznie;-) piknie piknie;-) no prosze nastepna co to za chlebem w swiat polezie;-) heheeh ale jak masz okazje to korzystaj dziewczyno a jakze;-) ..pozdrowionka!!!![/quote] :D hehe za chlebem to ja do kuchni chodze:grin: qrde:placz: musze jak najszybciej zaczac jezdzic na rowerku:placz: a kolezanka dopiero od poniedzialku bedzie mogla:placz: a mi samej sie nie chce:placz: narazie cwicze brzuch ...no i .. no i sadelko nie spada a gorne miesnie robia sie coraz twardsze:razz: rowerkuuuuuu:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Basia&Safi Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [I]oj znam ten problem hehhe :) samej tez mi sie niechce :) lepiej zaplacic 2,4 za bilet niz podjechac rowerkiem sstraszny leniuch jestem :( a z brzuskiem mam to samo oponka :D:D:D:D:[/I] Quote
Medorowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jedź:D Ja nie pojechałam, a miałam okazję, trochę żałuje :razz::razz: A wogóle to witam :) Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='basiulka22tychy'][I]oj znam ten problem hehhe :) samej tez mi sie niechce :) lepiej zaplacic 2,4 za bilet niz podjechac rowerkiem sstraszny leniuch jestem :( a z brzuskiem mam to samo oponka :D:D:D:D:[/I][/quote] hehe.. nie no ja sie brzydze komunikacja miejska :) wszedzie na nogach chodze :p na rower mam wielka ochote:loveu: i sporo energii z rana ..moga bym to wykozystac :razz: ale samej to nie to samo:-( nie lubie samej jezdzic:shake: :cool1: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Jedź:D Ja nie pojechałam, a miałam okazję, trochę żałuje :razz::razz: A wogóle to witam :)[/quote] ale co jechac sama rowerem?? no chyba tak zrobie:roll: zalezy o qtorej jutro wstane:razz: cisnienie spada to tycke gorzej sie czuje :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witanko :p Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='evaxon']:lol: :lol: :lol: :crazyeye: a co to za Ewa???:hmmmm: to ta super zajebista , inteligetna, piekna, szczupła dziewczyna??co to ma wypas psa??:razz: :evil_lol: :hmmmm:[B]No tak mi się wydaje że to Ona chiba:cool3:[/B] tak Boniteńko :loveu: i twoje 3 piesy tez wezme:loveu: i przyszłego kjaba twojej córy tez:evil_lol: [/quote] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [B]to super, bez kjaba bym się nigdzie nie wybierał[/B]a:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='bonita']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [B]to super, bez kjaba bym się nigdzie nie wybierał[/B]a:cool3::evil_lol:[/quote] :grin::evil_lol: witanko Bonitenko :p jako ze pierwsza przyszlas do mnie kilka Tigierek :) [CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/386/3eca0f527f040ba3.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/386/f4d229803a15d32b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/331/69dd1deafa4b16bd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/386/cb09430a38309422.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/386/d275da80bc4e8795.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Vectra Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cześć Ewuś , życzę miłego , owocnego , porządnego sprzątania :loveu: Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [B]Qurcze jak Ty tak lubisz sprzątać, to może byś wpadła do mnie na łikend:cool3: Nie będziesz żałowała:diabloti::evil_lol: [/B] Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Vectra']Cześć Ewuś , życzę miłego , owocnego , porządnego sprzątania :loveu:[/quote] czesc:loveu: dzieki:loveu: [quote name='bonita'][B]Qurcze jak Ty tak lubisz sprzątać, to może byś wpadła do mnie na łikend:cool3: Nie będziesz żałowała:diabloti::evil_lol:[/B] [/quote] :grin: ale ja nie lubie sprzatac:grin: poprostu ostatnio nie mam na czym ulokowac energii:evil_lol: wiec sobie sprzatam hehe Quote
Klaudia :-) Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ewa ja równiez zapraszam do siebie jak tak sprzątanko dobrze Ci idzie:-) Pozdrowionka i przyznaj się kiedy z Tigerką wpadniesz do Łodzi? Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Ewa ja równiez zapraszam do siebie jak tak sprzątanko dobrze Ci idzie:-) Pozdrowionka i przyznaj się kiedy z Tigerką wpadniesz do Łodzi?[/quote] :evil_lol: :siara:az wstyd sie przyznac ale.. nie wiem :lol: Quote
Klaudia :-) Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 to myśl intensywnie:-)może nad jakąś wodą udałoby się zorganizować spotkanko np. w boże ciało Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Klaudia :-)']to myśl intensywnie:-)może nad jakąś wodą udałoby się zorganizować spotkanko np. w boże ciało[/quote] echhh gdyby to bylo takie propste:shake: ale postaram sie cos wymyslec:) Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Siemanko Ewcik :multi: U Was też taki upał? :roll: Quote
Recommended Posts