e.v.a Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Witanko w galerii lizowników heheheeh a łokiec kochana polizałas ???[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=navy]u nas burzaaaaaa z piorunami ......wrrrrrrr.......[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy]buziolee[/COLOR][/B][/I] [/quote] :grin: a wiesz ze probuje od jakiegos czasu i nie moge:niewiem: nie wiem czemu:evil_lol: u nas tylko pada :razz: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='evaxon']i bardzo mnie to cieszy :siara::loveu: :loveu: :shake: nie wiesz co dobre :P :evil_lol: Ewo ale tu mowa o normalnym ..nie pitnym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie pyskuj:diabloti::evil_lol::evil_lol: Na widok miodu mam odruchy wymiotne, nie pytajcie dlaczego:cool1: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie pyskuj:diabloti::evil_lol::evil_lol: Na widok miodu mam odruchy wymiotne, nie pytajcie dlaczego:cool1:[/quote] dlaczego ? :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie pyskuj:diabloti::evil_lol::evil_lol: Na widok miodu mam odruchy wymiotne, nie pytajcie dlaczego:cool1:[/quote] nie bede:p :evil_lol: [quote name='Vectra']dlaczego ? :diabloti:[/quote] no wlasnie dlaczego:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Vectra']dlaczego ? :diabloti:[/quote] [quote name='evaxon'] no wlasnie dlaczego:diabloti:[/quote] Skąd ja wiedziałam, że padnie to pytanie:niewiem::niewiem::evil_lol: :diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Skąd ja wiedziałam, że padnie to pytanie:niewiem::niewiem::evil_lol: :diabloti:[/quote] jasnowidz ? wróżka ? :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='Vectra']jasnowidz ? wróżka ? :diabloti:[/quote] :evil_lol: albo czyta nam w myslach :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: albo czyta nam w myslach :evil_lol:[/quote] oooo KKK oooooooo KKKKU ooooooooooo KKKurde :crazyeye: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Vectra']jasnowidz ? wróżka ? :diabloti:[/quote] :cool1::cool1::cool1:Powróżyć Ci:razz: Masz cztery psy, jednego TZta:hmmmm:;):evil_lol:, lubisz miodek i masz najcudowniejszą, najinteligentniejszą, najpiękniejszą i wogóle najwspanialszą siostrę, czyli mnie:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Chesz posłuchać dalej - płać:cool1: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: albo czyta nam w myslach :evil_lol:[/quote] [quote name='Vectra']oooo KKK oooooooo KKKKU ooooooooooo KKKurde :crazyeye: :evil_lol:[/quote] Wstydźcie się, o takich rzeczach myśleć:shake::shake: Jeżeli nie chcecie, by społeczność dgm się dowiedziała - płacić:cool1:Zbiję fortunę:multi: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']:cool1::cool1::cool1:Powróżyć Ci:razz: Masz cztery psy, jednego TZta:hmmmm:;):evil_lol:, lubisz miodek i masz najcudowniejszą, najinteligentniejszą, najpiękniejszą i wogóle najwspanialszą siostrę, czyli mnie:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Chesz posłuchać dalej - płać:cool1:[/quote] eeenoo dobra jest w te klocki:razz: :razz: [quote name='madzia i medor']Wstydźcie się, o takich rzeczach myśleć:shake::shake: Jeżeli nie chcecie, by społeczność dgm się dowiedziała - płacić:cool1:Zbiję fortunę:multi:[/quote] :lol: :lol: :lol: buahahahahahahhahahahahahha Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='evaxon'][COLOR=RoyalBlue]eeenoo dobra jest w te klocki[/COLOR]:razz: :razz: :lol: :lol: :lol: buahahahahahahhahahahahahha[/quote] [COLOR=RoyalBlue]Z klocków też powróżę - za dodatkową opłatą[/COLOR]:cool1: Nie buhahha, tylko czekam na propozycję:diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']:cool1::cool1::cool1:Powróżyć Ci:razz: Masz cztery psy, jednego TZta:hmmmm:;):evil_lol:, lubisz miodek i masz najcudowniejszą, najinteligentniejszą, najpiękniejszą i wogóle najwspanialszą siostrę, czyli mnie:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Chesz posłuchać dalej - płać:cool1:[/quote] mów dalej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Vectra']mów dalej :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Płacisz??:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=royalblue]Z klocków też powróżę - za dodatkową opłatą[/COLOR]:cool1: Nie buhahha, tylko czekam na propozycję:diabloti:[/quote] :evil_lol: a za darmoszke z czego wrozysz??:razz: [quote name='Vectra']mów dalej :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Płacisz??:diabloti:[/quote] pięknym za nadobne :diabloti: no gadaj :mad: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Vectra']pięknym za nadobne :diabloti: no gadaj :mad: :diabloti:[/quote] Gotówka albo dupa:cool1::diabloti::diabloti: Na za chęte - łamiesz prawo:cool1: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Gotówka albo dupa:cool1::diabloti::diabloti: Na za chęte - łamiesz prawo:cool1:[/quote] ja bym proponowala ci Ewo wybrac gotowke ..bo Bog jeden wie co ona by ci to tyłeczka wsadziła:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='evaxon']ja bym proponowala ci Ewo wybrac gotowke ..bo Bog jeden wie co ona by ci to tyłeczka wsadziła:evil_lol:[/quote] O qrwa, teraz dopiero zauważyłam:roflt::roflt: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='madzia i medor']O qrwa, teraz dopiero zauważyłam:roflt::roflt:[/quote] :siara: ty swintuszku:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Gotówka albo dupa:cool1::diabloti::diabloti: Na za chęte - łamiesz prawo:cool1:[/quote] wybieram to drugie , gdyż oszczędzam gotówke :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Vectra']wybieram to drugie , gdyż oszczędzam gotówke :diabloti:[/quote] ałaj:razz: :razz: :razz: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='evaxon']ałaj:razz: :razz: :razz:[/quote] chcę nową lufę :loveu: :loveu: :loveu: no bardzo chcę :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='evaxon']:siara: ty swintuszku:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Głodnemu chleb na myśli:cool1: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Vectra']wybieram to drugie , gdyż oszczędzam gotówke :diabloti:[/QUOTE] Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem:diabloti: [quote name='Vectra']chcę nową lufę :loveu: :loveu: :loveu: no bardzo chcę :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts