e.v.a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='dbsst']bardzo ładny banerek :p[/quote] :multi: wreszcie :multi: wreszcie :multi: wreszcie ktos zauwazyl :grin: ach dziekuje dziekuje staralam sie jak moglmam hehe Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='evaxon']:multi: wreszcie :multi: wreszcie :multi: wreszcie ktos zauwazyl :grin: ach dziekuje dziekuje staralam sie jak moglmam hehe[/quote] nie ktoś tylko BABCIA :loveu: Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='dbsst']nie ktoś tylko BABCIA :loveu:[/quote] kochana babcia:loveu: Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:ja tez zauważylam banerek ....piękny[/B][/I] Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:ja tez zauważylam banerek ....piękny[/B][/I][/quote] :loveu: :multi: dzieki dzieki :multi: dopoki kazdy nie napisze ze moj banerek jest piekny to nie bedzie zdjec Tigry :grin::evil_lol: ide spac:razz: branoc wszystkim :) Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wowowowowowowowowowo jaki sliczny wiosenny banerus;-) z cymu Ty jeszcze nie spisz ???? ehehehehheh buziole Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [B][I]halooooo pobudka !!!!! :) taka ladna pogoda poza tym ze wiatr chce glowy pourywac :D:D:D [/I][/B] Quote
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [B]Heloł :)[/B] [B]Śliczny banerek Ewcia, mówił Ci już to ktoś :loveu:[/B] Quote
DORRAG Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Cześć Ewunia:p , ale masz śliczny nowiutki banerek:loveu: :loveu: Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [B]ooo banerek siakis taki nowy....[/B] [B]bryyy:)[/B] Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 [quote name='zuzolandia']wowowowowowowowowowo jaki sliczny wiosenny banerus;-) z cymu Ty jeszcze nie spisz ???? ehehehehheh buziole[/quote] :loveu: dzieki dzieki.... jak to nie spie jak spie:eviltong: [quote name='basiulka22tychy'][B][I]halooooo pobudka !!!!! :) taka ladna pogoda poza tym ze wiatr chce glowy pourywac :D:D:D [/I][/B][/quote] juz nie spie:D u nas wuatru takiego wielkiego to nie ma :D [quote name='bonita'][B]Heloł :)[/B] [B]Śliczny banerek Ewcia, mówił Ci już to ktoś :loveu:[/B][/quote] heloł :) hiihi oj mowili mowili ale dziekuje:loveu: [quote name='DORRAG']Cześć Ewunia:p , ale masz śliczny nowiutki banerek:loveu: :loveu:[/quote] czesc:D ach dziekuje dziekuje:D [quote name='dealer'][B]ooo banerek siakis taki nowy....[/B] [B]bryyy:)[/B][/quote] :D a jak :d wkoncu wiosna co ni e:D heloł :D haha ale z was lizusy:turn-l: :turn-l: :turn-l: a fot i tak nie bedzie:eviltong: bo nie ma:eviltong: pogoda na wypasie:loveu: ale i tak nie moge pojsc z Tigra na bieganko:placz: bo nadal te psi biegaja po lesie poza tym obroze bede mogla zalozyc dopiero we wtorek bleeee Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [COLOR=Navy][I][B]nio i kaj te foty ????? tyle osob juz wychwala ten banerus a Ty co ???? obiecałas obiecałas heheeh;-) witankooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B][/I][/COLOR] Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: :multi: dzieki dzieki :multi: dopoki kazdy nie napisze ze moj banerek jest piekny to nie bedzie zdjec Tigry :grin::evil_lol: ide spac:razz: branoc wszystkim :)[/QUOTE] Piekny, piękny W ogóle Was nie poznałam. Gdzies w galeriach myknęło cos ładnego fioletowego, patrzeę a to Tigrunia. Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: :multi: dzieki dzieki :multi: dopoki kazdy nie napisze ze moj banerek jest piekny to nie bedzie zdjec Tigry :grin::evil_lol: ide spac:razz: branoc wszystkim :)[/QUOTE] Piekny, piękny W ogóle Was nie poznałam. Gdzies w galeriach myknęło cos ładnego fioletowego, patrzeę a to Tigrunia. Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 [quote name='paula_z']Czesc corka :loveu:[/quote] czesc mama:loveu: [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]nio i kaj te foty ????? tyle osob juz wychwala ten banerus a Ty co ????[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=navy]obiecałas obiecałas heheeh;-) witankooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/I] [/quote] :evil_lol: foty jutro :) bo zadnych narazie nie mam :razz: witanko :) [quote name='madzia i medor']Cześć i czołem:p:p:p Fajny banerek:lol:[/quote] czesc:multi: dzieki :D [quote name='majoka']Piekny, piękny W ogóle Was nie poznałam. Gdzies w galeriach myknęło cos ładnego fioletowego, patrzeę a to Tigrunia.[/quote] :lol: achhh ochhh dziekuje:lol: :evil_lol: [quote name='teqquila']Ewka witaj :) a banerek superowy :)[/quote] hah witaj :multi: :lol: mowcie mi jeszcze mowcie!!!!! Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 no to jedna śpiąca Tigra [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/166/67b884c77e0683f6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='evaxon']no to jedna śpiąca Tigra [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/166/67b884c77e0683f6.jpg[/IMG][/URL][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowska jest .......:loveu::loveu::loveu:[/I][/B] Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dzień dobry! Wyrażam ogromny zachwyt nad śpiącą Tigrą...:loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='evaxon'] mowcie mi jeszcze mowcie!!!!![/QUOTE] Ewcia, Ty mała zołzo :diabloti: [CENTER][SIZE="7"][COLOR="Red"] Śliczny les banneros [/COLOR][/SIZE] [B]I Tigros ja proszos bardzos [/B][/CENTER] Siemanko Ewcik :multi: Quote
e.v.a Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowska jest .......:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/quote] :lol: :lol: :lol: [quote name='AlKil']dzień dobry! Wyrażam ogromny zachwyt nad śpiącą Tigrą...:loveu::loveu::loveu:[/quote] :evil_lol: dzieki :D witajcie dziewczynki:loveu: u nas zajedwabista pogoda słonko, ciepełko, brak wiatru :loveu: zaraz zmykamy z Tigra na spacerek :) tylko jeszcze nie wiemy gdzie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 [quote name='Kate I Luka']Ewcia, Ty mała zołzo :diabloti: [CENTER][SIZE=7][COLOR=red]Śliczny les banneros [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][B]I Tigros ja proszos bardzos [/B][/CENTER] Siemanko Ewcik :multi:[/quote] :lol: :lol: :lol: weekendy bez dogo ci sluza:lol: :lol: :lol: witaj:multi: Tigros bedzie popoludniu po spacerku:) Quote
goldenka245 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='evaxon']no to jedna śpiąca Tigra [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/166/67b884c77e0683f6.jpg[/IMG][/URL][/quote] :loveu::loveu::loveu: Cudowne:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Witajcie Tigrowe:multi::loveu: Quote
Recommended Posts