Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek ...... pozniej nadrobie zaległosci .o boszzzzzz teraz szybka przygotowka i znikam na urodzinkiii ...pracowalam przez week i dlatego nie zagladałam ;-) .... buzioleeeeeeeee[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Siemanko Ewunia... a już myślałam , że wczoraj znów piłaś :evil_lol:

U nas już pada, więc może i do Was deszcz przyjdzie. Już tak czekam na wiosnę :placz:[/quote]

niom, u nas tzn w tych okollicach sie zbiera teraz na deszcza, aż mnie głowa boli ;/

Posted

[quote name='Klaudia :-)']witamy:-)gdzie nowe fotki Tigry???????[/quote]
witam:)
fotki za chwile

[quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:p[/quote]
siemanko:)

[quote name='Kate I Luka']Siemanko Ewunia... a już myślałam , że
U nas już pada, więc może i do Was deszcz przyjdzie. Już tak czekam na wiosnę :placz:[/quote]
:evil_lol: no co ty ja??
czesc:D
a u nas nie pada :eviltong:
[quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Dziendoberek ...... pozniej nadrobie zaległosci .o boszzzzzz teraz szybka przygotowka i znikam na urodzinkiii ...pracowalam przez week i dlatego nie zagladałam ;-) .... buzioleeeeeeeee[/B][/I][/COLOR][/quote]
berek ...
oo milej imprezki:D

[quote name='Aga K']niom, u nas tzn w tych okollicach sie zbiera teraz na deszcza, aż mnie głowa boli ;/[/quote]
no caly dzien jakos pochmurnie:razz:

dzis mialam straszni eniemila sytuacje...:roll:
dziwie sie ze wytrzymalam i nikogo nie zabilam:roll:

bedac z Tigra na osiedlu ..bawilysmy sie pileczka kamykami ..Tigra kopala skakala swietnie sie bawila...nagle z klatki wychodzi facet z jorkiem ..Tigra sie bawi rzucam jej kamienei ..nadle podchodzi do psa zeby obwachac i sie zapoznac (moze pobawic) a facet patrzy si ena mnie (ja po nia szlam zeby niezdeptala psa) krzyczy wez tego psa!! j a przyspieszam kroku i on
-mam ja kopnac??
ja mina:
-:crazyeye:
patrze a on bieze zamac i wymieza w Tigre 2 kopniaki:crazyeye:
zerce mi stalelo plomienie w oczach:angryy: ruszam na faceta
-qrwa dotkin ja jeszcze raz to jak cie kopne to nie pozna cie wlasna zona!!!!!
facet macha nogami w stojaca 2metry od jego psa Tigre...

sluchajcie prawie przyjebalam kolesiowi z piesci:razz: 9jestem strasznie wybuchowa ale i ulegla oraz kulturalna osoba) jesli ktos mi zwroci uwage ze pies bez smyczy i on sie boi przepraszam biora ja i odchodze al enei jak ktos zaczyn akopac mi psa.zaczynam bluzgac na faceta a on mnie policja straszy :razz: to ja do niego a gdzie pana szczur ma kaganiec? a on z ryjem na mnie
- szczeniaro jak sie odzywasz
to ja
- a ty złamasie(:evil_lol: )

odeszlam od kolesia (ni ebiorac Tigre na smycz bo sie trzymala kolo mojej nogi)
ludzie qtorzy przechodzili przez osiedle staneli i sie lampili kto pierwszy komu przyłozy..

Posted

No cóż, mam pododbną osobowość do ciebie, z tym że :
pierw, oddała bym mu te dwa kopniki tylko dwa razy silniejsze i tam, gdzie go najbardziej zaboli, po czym oppr bym go na czym świat stoi. Nie będzie mi jakiś ham psa kopał oooooooooooooooo wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normalnie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

reeeeeeety, Ewa, ja kolesia bym zabiła [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36mean.gif[/IMG]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

kiedy koleś potrącił Rokiego i chciał zwiać, to facetowi mało szyby w samochodzie nie wybiłam. No i z facetem co ma yorka na osiedlu też się pokłuciłam, to są jakieś pojeby genetyczne, a nie właściciele psów:angryy:

trzymaj się, jesteśmy z Tobą

Posted

[quote name='evaxon']
- szczeniaro jak sie odzywasz
to ja
- a ty złamasie(:evil_lol: )
[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Współczuję, niektórzy ludzie są po prostu popier....:angryy:

Posted

Cześć Ewcia, nie dziwię Ci się. Jak miałam 12 lat, to kolega w moim wieku kopnął moją suczkę Astę (kundlisię). Wtedy pierwszy i jedyny raz strzeliłam komuś w twarz. Swoją drogą okropne uczucie uderzyć kogoś w twarz.....Ale po prostu nie wytrzymałam.

Posted

oooojjj okropne, okropne. Ja kilka razy strzeliłam chłopakom w twarz. W końcu jak nic innego nie dociera ? Ja jestem zdania, że jak trza to trza, a psinków czy ogółem zwierzów broni sie jak siebie samych - ostro i bez pieszczenia sie wwrrrrr :angryy::angryy::angryy:
Ewcia wyściskaj, wygłaskaj, wymiziaj ...... Tigerke :buzi::buzi::buzi:
i dla Ciebie tys :buzi::buzi::buzi: ................

Posted

:angryy: qrwa wielcy milosniy psow!!! maja psa a kopia cudze:angryy:
ja wiem ze to moja wina byla:-( moglam jej nie spuszczac:shake: mam wyrzuty sumienia:-( ale ...:angryy: qrwa mogl zwrocic uwage:/ tymbardziej ze ja ni estala m obojetnie tylko szlam po nia a ona stala z kamieniem w pysku ponad metr od psa . co innego jak by na niego zaczela skakac to oki mogl kopnac bo by sie bal o psa ale ona tylko stala i sie przygladala:angryy:

najbardziej mnie to boli ze jej sie jeszcze psychika ksztaltuje i wiecej takich incydentow jak bedzie to ona stanie sie agresywna:shake:

po tym zdarzeniu bylysmy jeszcze z 5 min na dworze i wrocilysmy bylam tak roztrzesiona ze nie moglam nawet utrzymac aparatu ( anie mam stabilizacji:evil_lol: )obiecalam sobie ze juz nigdy nie bedzie biegac na osiedlu luzem :shake:
jutro po szkole ide na pola jak nie bedzie padac to fot bedzie wiecej

Posted

Ewcia, mioże i to było troche twojej winy ( mówie zapobiegawczo) ale i tak ten dziad nie miał ŻADNEGO prawa kopać psa !!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: .......

Posted

[quote name='Aga K']Ewcia, mioże i to było troche twojej winy ( mówie zapobiegawczo) ale i tak ten dziad nie miał ŻADNEGO prawa kopać psa !!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: .......[/quote]
:razz: wiemm...:angryy:
echhh no coz sa ludzie i ludziska...

zdjecia wieczorkiem (niestety jest ich malo :razz: ale zawsze cos)
a tymczasem czekam na tzta i jedziemy do MC na lody hehe trzeba odreagowac;)

Posted

Ewa nie przejmuj się, skąd mogłaś wiedzieć, że trafisz na takiego kretyna:mad: :angryy: :angryy:
Moje psy też kiedyś zostały uderzone przez jednego ciecia:angryy: :angryy:

Posted

Ewcia ,a to Ty nie wiesz że york dla zwykłego ;) psa to za wysokie progi ?
wiesz to kosztuje kupe kasy ,a nie jakiś tam bokser za kilka stówek :evil_lol:

szkoda słow na takich debili :angryy:

Posted

[quote name='Aga K']yyyy ............. vectra nie kumam
przecie torki jeżeli chodzi o hodowle to tak samo kosztują jak boksie[/quote]

szcześliwi posiadacze yorków ze względu na mode i podwyzszanie sobie statutu społecznego kupują jorka-prawie za tysiaka z hakiem i uważają że świat do nich należy ... bokser bez papierka nie kosztuje 1400zł :p

a jak by taki zwykły bokser nie daj boziu zniszczył taką drogą ozdobe ? :crazyeye:

ja już kilka takich dekli spotkałam na swojej drodze :shake: co to się o swojego yoraska martwili ..... "pani zabierze tego kundla (mowa o moim dobermanie) pani wie ile mój pie jest warty ? :evil_lol:

Posted

no to ja jestem inna :D:D:D
bo ja będę mieć boxa z hodowli, a yorka nie :D:D:D
faktyczie dekle, wielce znający sie na psach :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Aga K']no to ja jestem inna :D:D:D
bo ja będę mieć boxa z hodowli, a yorka nie :D:D:D
faktyczie dekle, wielce znający sie na psach :angryy::angryy::angryy:[/quote]
żle się wyraziłam :oops: dla takich "ludzi" nie istotne jest ile Twój pies kosztował czy rasowy czy też nie - jedynie co ich interesuje żeby żaden byle jaki pies inny niż 2 york-prawie za 1400 się nie zbliżał - bo zniszczy psa za tyle kasy.

a mi by się przydał jorek :diabloti: myszy by powyłapywał bo mam kota leniwego :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a mi by się przydał jorek :diabloti: myszy by powyłapywał bo mam kota leniwego :evil_lol:[/QUOTE]

Vectra wstydź się;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Vectra wstydź się;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

a to ja mam się wstydzić :crazyeye: przecież ja nie mam w genach zapisane polowania na gryzonie :evil_lol: