Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Siemanko Ewunia... a już myślałam , że wczoraj znów piłaś :evil_lol: U nas już pada, więc może i do Was deszcz przyjdzie. Już tak czekam na wiosnę :placz: Quote
zuzolandia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek ...... pozniej nadrobie zaległosci .o boszzzzzz teraz szybka przygotowka i znikam na urodzinkiii ...pracowalam przez week i dlatego nie zagladałam ;-) .... buzioleeeeeeeee[/B][/I][/COLOR] Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']Siemanko Ewunia... a już myślałam , że wczoraj znów piłaś :evil_lol: U nas już pada, więc może i do Was deszcz przyjdzie. Już tak czekam na wiosnę :placz:[/quote] niom, u nas tzn w tych okollicach sie zbiera teraz na deszcza, aż mnie głowa boli ;/ Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Klaudia :-)']witamy:-)gdzie nowe fotki Tigry???????[/quote] witam:) fotki za chwile [quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:p[/quote] siemanko:) [quote name='Kate I Luka']Siemanko Ewunia... a już myślałam , że U nas już pada, więc może i do Was deszcz przyjdzie. Już tak czekam na wiosnę :placz:[/quote] :evil_lol: no co ty ja?? czesc:D a u nas nie pada :eviltong: [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Dziendoberek ...... pozniej nadrobie zaległosci .o boszzzzzz teraz szybka przygotowka i znikam na urodzinkiii ...pracowalam przez week i dlatego nie zagladałam ;-) .... buzioleeeeeeeee[/B][/I][/COLOR][/quote] berek ... oo milej imprezki:D [quote name='Aga K']niom, u nas tzn w tych okollicach sie zbiera teraz na deszcza, aż mnie głowa boli ;/[/quote] no caly dzien jakos pochmurnie:razz: dzis mialam straszni eniemila sytuacje...:roll: dziwie sie ze wytrzymalam i nikogo nie zabilam:roll: bedac z Tigra na osiedlu ..bawilysmy sie pileczka kamykami ..Tigra kopala skakala swietnie sie bawila...nagle z klatki wychodzi facet z jorkiem ..Tigra sie bawi rzucam jej kamienei ..nadle podchodzi do psa zeby obwachac i sie zapoznac (moze pobawic) a facet patrzy si ena mnie (ja po nia szlam zeby niezdeptala psa) krzyczy wez tego psa!! j a przyspieszam kroku i on -mam ja kopnac?? ja mina: -:crazyeye: patrze a on bieze zamac i wymieza w Tigre 2 kopniaki:crazyeye: zerce mi stalelo plomienie w oczach:angryy: ruszam na faceta -qrwa dotkin ja jeszcze raz to jak cie kopne to nie pozna cie wlasna zona!!!!! facet macha nogami w stojaca 2metry od jego psa Tigre... sluchajcie prawie przyjebalam kolesiowi z piesci:razz: 9jestem strasznie wybuchowa ale i ulegla oraz kulturalna osoba) jesli ktos mi zwroci uwage ze pies bez smyczy i on sie boi przepraszam biora ja i odchodze al enei jak ktos zaczyn akopac mi psa.zaczynam bluzgac na faceta a on mnie policja straszy :razz: to ja do niego a gdzie pana szczur ma kaganiec? a on z ryjem na mnie - szczeniaro jak sie odzywasz to ja - a ty złamasie(:evil_lol: ) odeszlam od kolesia (ni ebiorac Tigre na smycz bo sie trzymala kolo mojej nogi) ludzie qtorzy przechodzili przez osiedle staneli i sie lampili kto pierwszy komu przyłozy.. Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No cóż, mam pododbną osobowość do ciebie, z tym że : pierw, oddała bym mu te dwa kopniki tylko dwa razy silniejsze i tam, gdzie go najbardziej zaboli, po czym oppr bym go na czym świat stoi. Nie będzie mi jakiś ham psa kopał oooooooooooooooo wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normalnie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 reeeeeeety, Ewa, ja kolesia bym zabiła [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36mean.gif[/IMG]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: kiedy koleś potrącił Rokiego i chciał zwiać, to facetowi mało szyby w samochodzie nie wybiłam. No i z facetem co ma yorka na osiedlu też się pokłuciłam, to są jakieś pojeby genetyczne, a nie właściciele psów:angryy: trzymaj się, jesteśmy z Tobą Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='evaxon'] - szczeniaro jak sie odzywasz to ja - a ty złamasie(:evil_lol: ) [/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Współczuję, niektórzy ludzie są po prostu popier....:angryy: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a ja bym powiedziała, że na takich to nawet popierr.... jest zamało, na nich nie ma określenia :razz::razz: Quote
mar....ka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Ewcia, nie dziwię Ci się. Jak miałam 12 lat, to kolega w moim wieku kopnął moją suczkę Astę (kundlisię). Wtedy pierwszy i jedyny raz strzeliłam komuś w twarz. Swoją drogą okropne uczucie uderzyć kogoś w twarz.....Ale po prostu nie wytrzymałam. Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 oooojjj okropne, okropne. Ja kilka razy strzeliłam chłopakom w twarz. W końcu jak nic innego nie dociera ? Ja jestem zdania, że jak trza to trza, a psinków czy ogółem zwierzów broni sie jak siebie samych - ostro i bez pieszczenia sie wwrrrrr :angryy::angryy::angryy: Ewcia wyściskaj, wygłaskaj, wymiziaj ...... Tigerke :buzi::buzi::buzi: i dla Ciebie tys :buzi::buzi::buzi: ................ Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 :angryy: qrwa wielcy milosniy psow!!! maja psa a kopia cudze:angryy: ja wiem ze to moja wina byla:-( moglam jej nie spuszczac:shake: mam wyrzuty sumienia:-( ale ...:angryy: qrwa mogl zwrocic uwage:/ tymbardziej ze ja ni estala m obojetnie tylko szlam po nia a ona stala z kamieniem w pysku ponad metr od psa . co innego jak by na niego zaczela skakac to oki mogl kopnac bo by sie bal o psa ale ona tylko stala i sie przygladala:angryy: najbardziej mnie to boli ze jej sie jeszcze psychika ksztaltuje i wiecej takich incydentow jak bedzie to ona stanie sie agresywna:shake: po tym zdarzeniu bylysmy jeszcze z 5 min na dworze i wrocilysmy bylam tak roztrzesiona ze nie moglam nawet utrzymac aparatu ( anie mam stabilizacji:evil_lol: )obiecalam sobie ze juz nigdy nie bedzie biegac na osiedlu luzem :shake: jutro po szkole ide na pola jak nie bedzie padac to fot bedzie wiecej Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ewcia, mioże i to było troche twojej winy ( mówie zapobiegawczo) ale i tak ten dziad nie miał ŻADNEGO prawa kopać psa !!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ....... Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Aga K']Ewcia, mioże i to było troche twojej winy ( mówie zapobiegawczo) ale i tak ten dziad nie miał ŻADNEGO prawa kopać psa !!!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: .......[/quote] :razz: wiemm...:angryy: echhh no coz sa ludzie i ludziska... zdjecia wieczorkiem (niestety jest ich malo :razz: ale zawsze cos) a tymczasem czekam na tzta i jedziemy do MC na lody hehe trzeba odreagowac;) Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ewa nie przejmuj się, skąd mogłaś wiedzieć, że trafisz na takiego kretyna:mad: :angryy: :angryy: Moje psy też kiedyś zostały uderzone przez jednego ciecia:angryy: :angryy: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 o ludzieeee :angryy::angryy::angryy: aha, Ewcia milusiej zabawy :p:p:p Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ewcia ,a to Ty nie wiesz że york dla zwykłego ;) psa to za wysokie progi ? wiesz to kosztuje kupe kasy ,a nie jakiś tam bokser za kilka stówek :evil_lol: szkoda słow na takich debili :angryy: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 yyyy ............. vectra nie kumam przecie torki jeżeli chodzi o hodowle to tak samo kosztują jak boksie Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Aga K']yyyy ............. vectra nie kumam przecie torki jeżeli chodzi o hodowle to tak samo kosztują jak boksie[/quote] szcześliwi posiadacze yorków ze względu na mode i podwyzszanie sobie statutu społecznego kupują jorka-prawie za tysiaka z hakiem i uważają że świat do nich należy ... bokser bez papierka nie kosztuje 1400zł :p a jak by taki zwykły bokser nie daj boziu zniszczył taką drogą ozdobe ? :crazyeye: ja już kilka takich dekli spotkałam na swojej drodze :shake: co to się o swojego yoraska martwili ..... "pani zabierze tego kundla (mowa o moim dobermanie) pani wie ile mój pie jest warty ? :evil_lol: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 no to ja jestem inna :D:D:D bo ja będę mieć boxa z hodowli, a yorka nie :D:D:D faktyczie dekle, wielce znający sie na psach :angryy::angryy::angryy: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Aga K']no to ja jestem inna :D:D:D bo ja będę mieć boxa z hodowli, a yorka nie :D:D:D faktyczie dekle, wielce znający sie na psach :angryy::angryy::angryy:[/quote] żle się wyraziłam :oops: dla takich "ludzi" nie istotne jest ile Twój pies kosztował czy rasowy czy też nie - jedynie co ich interesuje żeby żaden byle jaki pies inny niż 2 york-prawie za 1400 się nie zbliżał - bo zniszczy psa za tyle kasy. a mi by się przydał jorek :diabloti: myszy by powyłapywał bo mam kota leniwego :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']a mi by się przydał jorek :diabloti: myszy by powyłapywał bo mam kota leniwego :evil_lol:[/QUOTE] Vectra wstydź się;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Vectra wstydź się;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a to ja mam się wstydzić :crazyeye: przecież ja nie mam w genach zapisane polowania na gryzonie :evil_lol: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hhahahahaha vextra, ja nie mam myszów :cool3::cool3: poza dwiema świnkami morskimi celowo hodowanytmi ;) rozumiem :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts