Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']znaczy skończyło się matkowanie ? i przemyślała że nie warto tracić figury ? [I][B]:evil_lol: [/B][/I]
[/quote]
:evil_lol: chyba przemyslala ze jest za mloda na maciezynstwo:evil_lol:
juz nie piszczy ..mniej dyszy ... lize mnie caly czas ...(moze jej smakuje hehe)
[quote name='DORRAG']Cześć Ewunia:p[/quote]
czesc:D

Posted

[quote name='drzalka']witam... sliczną tigerke[/quote]
witamy :)

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)Tigra zrzygnowała z samotnego macierzyństwa jak dowiedziała sie ze za świnke nie dostanie becikowego[/B][/I][/quote]
:grin: :grin: :grin: :grin:
witaj Alu :)

Posted

[quote name='bonita'][B]Cześć i czołem Tigry z rosołem :)[/B][/quote]
:evil_lol: czesc
[quote name='paula_z']Czesc corcia :loveu: Cieszkam sie, ze moja wnusia nie ma urojonych dzieci :multi:[/quote]
heloł:) noe mow hop mamcia:razz: nadal sie dziwnie zachowuje i jest jakas inna :razz:
[quote name='madzia i medor']Ewka, a Ty znowu pijesz:shake: :shake: :shake: :evil_lol:[/quote]
tym razem nie:eviltong:
bylam u tzta i ogladalismy swiadka koronnego
[quote name='Klaudia :-)']cześć Tigerki[/quote]
czesc:multi:
[quote name='Wyjątek']Ewcia daj trochę! :D[/quote]
:evil_lol: ni emam :eviltong:
[quote name='Aga K']Hej Ewcia buziole dla was - wyściskaj Tygerke ode mnie :D[/quote]
czesc:multi: dziekujemy :) Tigra wysciskana :)

Posted

[quote name='evaxon'] noe mow hop mamcia:razz: nadal sie dziwnie zachowuje i jest jakas inna :razz: [/quote]
To nadal trzymam kciuki zeby nie bylo :kciuki:

Posted

[quote name='Aga K']to się cieszę :D[/quote]
:)
[quote name='paula_z']To nadal trzymam kciuki zeby nie bylo :kciuki:[/quote]
:razz: no trzymaj trzymaj :) bo jak cos to ci niewidzialne dzieci na wychowani epodrzuce:evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']Hmmmm i jak Twoim zdaniem Świadek koronny?? Warto iść do kina?? :razz:[/quote]

zdecydowanie NIE !!! przereklamowany jest ten film :shake: niby fajnie się zaczyna , ciekawa akcja ,ale koniec fatalny :angryy:
z wypiekami na twarzy zaczeliśmy oglądać i pzreżyliśmy wielkie rozczarowanie :cool1:

Posted

[quote name='Wyjątek']Hmmmm i jak Twoim zdaniem Świadek koronny?? Warto iść do kina?? :razz:[/quote]
tak jak Ewa powedziala przereklamowany..albo poprostu ludzie sobie wmowili ze niewiadomo co to bedzie.
ogolnie film spoko taki do obejrzenia ...fakt faktem ze jak bym miala isc na to do kina i wydac kase to byla bym rozczarowana..(my na kompie ogladalismy mielismy bardzo dobra wersje)

[quote name='madzia i medor']Doberek z rana:p :p[/quote]
berek kartofelek :)

[quote name='Imbir1']cześć Tigierki:multi:, wstawać śpiochy:cool3:[/quote]
czesc:multi:
[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:mad:no tak po nocach na dogo siedzą a potem śpią cały dzień...[/B][/I]
[I][B][SIZE=6][COLOR=red]pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I]
[/quote]
no juz nie spimy nie spimy:p

[quote name='Vectra']zdecydowanie NIE !!! przereklamowany jest ten film :shake: niby fajnie się zaczyna , ciekawa akcja ,ale koniec fatalny :angryy:
z wypiekami na twarzy zaczeliśmy oglądać i pzreżyliśmy wielkie rozczarowanie :cool1:[/quote]
no masz racje :)

witam wszystkich :)
u nas pogoda do dupy szaro pochmurnie... jeszcze deszczu tylko brak :roll:
niedawno wstalam i nawet nie chce mi sie z pidżamki wyskakiwac:razz:
zaraz sobie strzele kawusie i moze sily do zycia mi wroca:roll: