e.v.a Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz::razz::razz:o przygotowania całą parą ;)[/B][/I][/quote] a jak :) przeciez juz jutro sylwester:cool3: [quote name='Bodziulka']ja nie umiem sobie paznokci malować :placz: mam co prawda french żelowy, ale mi się nie podoba i chciałam sobie na brązowo pomalować, ale nie umiem :placz: kto mi paznokcie pomaluje :cool3: moje włosy po prostownicy się po jakiś 2 godzinach falują :razz: :roll:[/quote] :evil_lol: ja umie tylko na jeden kolor malowac :evil_lol: a mi tez sie wykrecaja i takie tam ale jak sie dobrze wyprostuje i sie je odpowiednio potraktuje i nikt mi nie wyleje wody na glowe to bedzie git:multi: [quote name='dealer']halo Babeczki :) nie panikować...mnie tutaj...fotki Ewunia lepiej dawaj:)[/quote] :evil_lol: a fotek brak:eviltong: chchyba ze chcecie mnie ogladac:evil_lol: Quote
agbar Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='evaxon']a jak :) przeciez juz jutro sylwester:cool3: :evil_lol: ja umie tylko na jeden kolor malowac :evil_lol: a mi tez sie wykrecaja i takie tam ale jak sie dobrze wyprostuje i sie je odpowiednio potraktuje i nikt mi nie wyleje wody na glowe to bedzie git:multi: :evil_lol: a fotek brak:eviltong: chchyba ze chcecie mnie ogladac:evil_lol:[/quote] mogem ciebie:) ale teraz ide spać coby mi sie cera nie wymieła i zmarszczki nie pogłebiły:) Quote
e.v.a Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='dealer']mogem ciebie:) ale teraz ide spać coby mi sie cera nie wymieła i zmarszczki nie pogłebiły:)[/quote] haha nie przesadzaj mloda godzina jest :eviltong: Quote
Medorowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dobry:lol: :lol: :lol: Ja tylko chciałam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku;) Quote
e.v.a Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='madzia i medor']Dobry:lol: :lol: :lol: Ja tylko chciałam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku;)[/quote] bryy :multi: dziekuje:loveu: i wzajemnie:loveu: Quote
Medorowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='evaxon']bryy :multi: dziekuje:loveu: i wzajemnie:loveu:[/quote] My również dziękujemy;) :p :p :p Quote
e.v.a Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='madzia i medor']My również dziękujemy;) :p :p :p[/quote] ale ja dziekuje bardziej :p :p :p :p Quote
Medorowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='evaxon']ale ja dziekuje bardziej :p :p :p :p[/quote] Ależ nie, to ja dziękuję bardziej;) :razz: :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [I][B]:multi::multi::multi:hey śpiochy ........ jakby co to szczęśliwego Nowego i szampańskiego Sylwestra:multi::multi::multi: [/B][/I] Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Hej dziewczyny:multi: No to i My życzyny [LEFT][SIZE=3][COLOR=black]Szczęśliwego Nowego Roku [/COLOR][/SIZE][/LEFT] [LEFT][IMG]http://www.gify.nou.cz/sv6_novyrok_soubory/182.gif[/IMG][/LEFT] Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B][FONT=Comic Sans MS][I]hi:p[/I][/FONT][/B] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]szczęśliwego Nowego Roku[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:loveu:[/SIZE][/FONT] [/B] [/CENTER] Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [COLOR="Purple"][CENTER][B]Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku![/B][/CENTER] [/COLOR] [CENTER][IMG]http://www.gify.nou.cz/pf07_soubory/pf07a%20(25).gif[/IMG][/CENTER] Quote
e.v.a Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='madzia i medor']Ależ nie, to ja dziękuję bardziej;) :razz: :razz: :evil_lol:[/quote] nie nie moja droga to ja bardziej dziekuje :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:hey śpiochy ........[/B][/I] [I][B]jakby co to szczęśliwego Nowego i szampańskiego Sylwestra:multi::multi::multi:[/B][/I] [/quote] czesc nie spiochu :multi: :evil_lol: dziekujeee [quote name='DORRAG']Hej dziewczyny:multi: No to i My życzyny [LEFT][SIZE=3][COLOR=black]Szczęśliwego Nowego Roku [/COLOR][/SIZE][/LEFT] [IMG]http://www.gify.nou.cz/sv6_novyrok_soubory/182.gif[/IMG] [/quote] hej hej dziekiiii :):) [quote name='*luthien*'][B][FONT=Comic Sans MS][I]hi:p[/I][/FONT][/B] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]szczęśliwego Nowego Roku[/SIZE][/FONT][/B] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:loveu:[/SIZE][/FONT] [/B][/CENTER] [/CENTER] [/quote] hi :) dzieki [quote name='Kate I Luka'][COLOR=purple][CENTER][B]Pragnę złożyć żarliwe życzenia:[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia,[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]oby troski życia zaginęły w mroku[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]podczas nadchodzącego Nowego Roku![/COLOR][/B] [IMG]http://www.gify.nou.cz/pf07_soubory/pf07a%20(25).gif[/IMG] [/quote] [/CENTER] [LEFT]dziekuuujeee:):) a ja wstalam dosc wczesnie jakos okolo 13:razz: :evil_lol: rano si eprzebudzilam i siwecilo piekne slonko potem jak wstaam t o juz nie i teraz znowu swieci :cool3: paznokietki pomalowalam na fiolecik i nic wiecej nie chce mi sie robic:eviltong: [/LEFT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześć Ewuś! Wybaw się na tym Sylwestrze po wsze czasy i niech Cię nowe buty nie obetrą! :) Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [IMG]http://www.animowane-gify.com/gify/okazyjne/sylwestrowe/12.gif[/IMG] [B][COLOR=magenta]I SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY!!!![/COLOR][/B] Quote
Paula Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ewcia :loveu: Baw sie dobrze i Szczesliwego Nowego Roku :multi: Quote
e.v.a Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 dziekuje wszystkim :cool3: wy tez sie dobrze bawcie!!:multi: szczesliwego nowego roku :cool3: ja od godziny prostuje wlosy i juz nie mam sil :evil_lol: dozobaczenia w nowym roku :* Quote
Bodziulka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja przez 2 godziny walczyłam z lokówką i se czoło oparzyłam :angryy: i ogólnie jeszcze nic ze sobą nie zrobiłam, ani paznokci, ani makijażuu... ehhhh... Bawcie się dobrze!! Quote
Vectra Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ewcia szampańskiej zabawy i do siego roku :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B][I][COLOR="DarkOliveGreen"]Zdrowia, szczęścia, pomyślności, forsy góry i miłości, mnóstwa uniesień po zmroku, życzę Tobie w Nowym Roku [/COLOR][/I][/B] Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [FONT="Tahoma"][COLOR="Magenta"][SIZE="7"][B][CENTER]Do Siego Roku 2007[/CENTER][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT] Quote
DORRAG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cześć Ewcia:p w Nowym Roczku...... .... i jak tam po Sylwestrze:cool3: Quote
AlKil Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Chyba zabawa była udana... Halo!!! Pobudka!!!![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_6_28.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts