Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :shake:[COLOR=DeepSkyBlue][I][B]śpiochy :eviltong:[/B][/I][/COLOR] Quote
XXL Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:[COLOR=deepskyblue][I][B]śpiochy :eviltong:[/B][/I][/COLOR][/quote] e tam spiochy z tego co wiem to pani tigry teras jest u lekarza ...:) a tigra pewnie spi ;) to fakt:cool1: :p Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='XXL']e tam spiochy z tego co wiem to pani tigry teras jest u lekarza ...:) a tigra pewnie spi ;) to fakt:cool1: :p[/quote] noo XXL prawie zgadles :D hehe mialam byc u lekarza ale machina do robienia rezonansu sie popsula i nici z badania na dzien dzisiejszy:shake: a Tigra owsze spioch z niej straszny :D chyba ma to po mnie :cool3: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='evaxon']noo XXL prawie zgadles :D hehe mialam byc u lekarza ale machina do robienia rezonansu sie popsula i nici z badania na dzien dzisiejszy:shake: a Tigra owsze spioch z niej straszny :D chyba ma to po mnie :cool3:[/quote]:cool3:a kolanko nadal boli Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a kolanko nadal boli[/quote] boli jak boli ale wystapily komplikacje :( mozliwe ze bede miala kolejna operacje :placz: echh juz mam dosyc...:shake: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='evaxon']boli jak boli ale wystapily komplikacje :( mozliwe ze bede miala kolejna operacje :placz: echh juz mam dosyc...:shake:[/quote]:cool3:no to nieciekawie , szczerze współczuję Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no to nieciekawie , szczerze współczuję[/quote] dzieki Alu :) mam nadzieje ze rezonans i usg kolanka wyjda pozytywnie i wystarczy jakies leczenie tylko... i mam nadzieje ze jak wiosna przyjdzie bede mogla normalnie chodzic :D a nie kulec :shake: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 nasłu****e ;) [img]http://img221.imageshack.us/img221/9100/242bo.jpg[/img] Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 haha ale jaja ja pisze nasłu****e a tu mi gwiazdki wyskakuja ze chu*e niby napislalam :shake: haha :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='evaxon']nasłu****e ;) [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9100/242bo.jpg[/IMG][/quote] [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a czegóż to Tigra tak nasłu****e :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa bo na dogo to cenzura wypipkowuje takie słówka , ale dupa można napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I] Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a czegóż to Tigra tak nasłu****e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]Ewa bo na dogo to cenzura wypipkowuje takie słówka , ale dupa można napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [/quote] Tigra nasłu****e odglosow za oknem :razz: haha domyslilam sie ze cenzurka jest :D ale naslu****e to przeiez ladne slowko:evil_lol: dupa dupa dupa dupa dupa dupa [SIZE=1](musialam wyprobowac:lol: haha)[/SIZE] Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='evaxon']Tigra nasłu****e odglosow za oknem :razz: haha domyslilam sie ze cenzurka jest :D ale naslu****e to przeiez ladne slowko:evil_lol: dupa dupa dupa dupa dupa dupa [SIZE=1](musialam wyprobowac:lol: haha)[/SIZE][/quote]:evil_lol::evil_lol:[I][B]my już i inne kiedyś próbowałyśmy ...tysz przeszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nasłu****e można napisać tak nasłuchu je :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I] Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 na-słu-[B]chu-j[/B]e ooo i przeszlo tez :lol: Quote
Cimi Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Wreszcie mogę napisać :roll:, bo jak zwykle The server.. :roll: Też tak kiedyś miałam :roll:, ale słowo, które nie było ani wcale wulgarne nie podobały mi się gwiazdeczki, więc szukałam zastępczego :lol:. Quote
Agga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='evaxon'] [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9100/242bo.jpg[/IMG][/quote] jaki uszolek kochany. Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 wlasnie wrocilam ze spaceru z Tigra stadko ratlerkow i yorczkow napadlo Tigre przerazliwe szczekajac pies mi prawie zawalu dostal :shake: skomlala szarpala sie potem jak juz odeszly psy ciagnela do domu tak ze sie dusila (bo byla na smyczy) cos okropnego ... :shake: Cimi mitez ostatnio The server sie pokazuje :angryy: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='evaxon']wlasnie wrocilam ze spaceru z Tigra stadko ratlerkow i yorczkow napadlo Tigre przerazliwe szczekajac pies mi prawie zawalu dostal :shake: skomlala szarpala sie potem jak juz odeszly psy ciagnela do domu tak ze sie dusila (bo byla na smyczy) cos okropnego ... :shake: Cimi mitez ostatnio The server sie pokazuje :angryy:[/quote]znam ten ból , Harleya też kiedyś napadł pseudo jamnik i w końcu TZ musiał go potraktować butem , bo Harley się nie odgryzał a tamten go kąsał w nogi i jąderka .Mój cielaczek był na smyczy a tamto paskudztwo biegało luzem:angryy:i jak TZ spytał włascicielki gdzie ma smycz to powiedziała że w doopie :angryy:Od tego czasu ścierwo chodzi na smyczy , bo zapowiedziałam ,że jak raz zobaczę luzem to przyjadą mundurowi :diabloti: Quote
XXL Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']znam ten ból , Harleya też kiedyś napadł pseudo jamnik i w końcu TZ musiał go potraktować butem , bo Harley się nie odgryzał a tamten go kąsał w nogi i jąderka .Mój cielaczek był na smyczy a tamto paskudztwo biegało luzem:angryy:i jak TZ spytał włascicielki gdzie ma smycz to powiedziała że w doopie :angryy:Od tego czasu ścierwo chodzi na smyczy , bo zapowiedziałam ,że jak raz zobaczę luzem to przyjadą mundurowi :diabloti:[/quote] :multi: :multi: :p :eviltong: ale ja to wolal bym butem tego pana od psa :) wiesz jak psa nie zmienisz to napewno wlasciciela :) Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 naszczescie te male bestie tylko obszczekaly Tigre:evil_lol: ale ona si epanicznie boi takiego szczeku:shake: haha tigra 3 razy wieksza od trzesidupek a zwiewa gdzie pieprz rosnie:lol: pani mnie przeprosila i poklepala i wyglaskala Tigre a na te swoje bestie zaczela wrzeszczec:diabloti: Quote
Patka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Nie chce was martwic ale pieski sa pamiętliwe Lilith większości jamniczków szcególnie wrednych suczek nie cierpi długo ich unikała wręcz sie bała aż :diabloti: niestety przy glupocie ich wąłscieli jest to nieuniknione ... Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Patka']Nie chce was martwic ale pieski sa pamiętliwe Lilith większości jamniczków szcególnie wrednych suczek nie cierpi długo ich unikała wręcz sie bała aż :diabloti: niestety przy glupocie ich wąłscieli jest to nieuniknione ...[/quote] achhh Patka niestety wiem o tym.... :shake: co do jamnikow to moja Tigra je poprostu uwielbia:loveu: szkoda ze jak chce sie bawic i walnie takiego jamniora łapa to ten ucieka :lol: chyba za duzo sily ma ta moja kobiecina:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='XXL']:multi: :multi: :p :eviltong: ale ja to wolal bym butem tego pana od psa :) wiesz jak psa nie zmienisz to napewno wlasciciela :)[/quote]tak tylko że pies wisał na doopie mojego wczepiony zębami :angryy:a babsztyl darł się z 2 końca ulicy :mad: Quote
Patka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 oj Lilith też kochała wszystkie psy, ale ile mozna ... szkoda ze tak jest ... Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 wczesniej mialam suczke qtora polowe psow atakowala i obszczekiwala -niebala sie niczego :diabloti: a teraz mam bojodudka i przylepe :evil_lol: Quote
XXL Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='evaxon']wczesniej mialam suczke qtora polowe psow atakowala i obszczekiwala -niebala sie niczego :diabloti: a teraz mam bojodudka i przylepe :evil_lol:[/quote] spokoinie do czasu podrosnie i bede miala takie glupi gdzies albo glapnie faflami i panienki bede sikac ze strachu ze im yorka zje hahha ;D:p Quote
Recommended Posts