Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:[COLOR=deepskyblue][I][B]śpiochy :eviltong:[/B][/I][/COLOR][/quote]

e tam spiochy z tego co wiem to pani tigry teras jest u lekarza ...:)
a tigra pewnie spi ;) to fakt:cool1: :p

Posted

[quote name='XXL']e tam spiochy z tego co wiem to pani tigry teras jest u lekarza ...:)
a tigra pewnie spi ;) to fakt:cool1: :p[/quote]
noo XXL prawie zgadles :D hehe mialam byc u lekarza ale machina do robienia rezonansu sie popsula i nici z badania na dzien dzisiejszy:shake:
a Tigra owsze spioch z niej straszny :D chyba ma to po mnie :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']noo XXL prawie zgadles :D hehe mialam byc u lekarza ale machina do robienia rezonansu sie popsula i nici z badania na dzien dzisiejszy:shake:
a Tigra owsze spioch z niej straszny :D chyba ma to po mnie :cool3:[/quote]:cool3:a kolanko nadal boli

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a kolanko nadal boli[/quote]
boli jak boli ale wystapily komplikacje :( mozliwe ze bede miala kolejna operacje :placz: echh juz mam dosyc...:shake:

Posted

[quote name='evaxon']boli jak boli ale wystapily komplikacje :( mozliwe ze bede miala kolejna operacje :placz: echh juz mam dosyc...:shake:[/quote]:cool3:no to nieciekawie , szczerze współczuję

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no to nieciekawie , szczerze współczuję[/quote]
dzieki Alu :) mam nadzieje ze rezonans i usg kolanka wyjda pozytywnie i wystarczy jakies leczenie tylko... i mam nadzieje ze jak wiosna przyjdzie bede mogla normalnie chodzic :D a nie kulec :shake:

Posted

[quote name='evaxon']nasłu****e ;)
[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9100/242bo.jpg[/IMG][/quote]
[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a czegóż to Tigra tak nasłu****e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewa bo na dogo to cenzura wypipkowuje takie słówka , ale dupa można napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a czegóż to Tigra tak nasłu****e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]Ewa bo na dogo to cenzura wypipkowuje takie słówka , ale dupa można napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[/quote]
Tigra nasłu****e odglosow za oknem :razz:

haha domyslilam sie ze cenzurka jest :D ale naslu****e to przeiez ladne slowko:evil_lol:

dupa dupa dupa dupa dupa dupa [SIZE=1](musialam wyprobowac:lol: haha)[/SIZE]

Posted

[quote name='evaxon']Tigra nasłu****e odglosow za oknem :razz:

haha domyslilam sie ze cenzurka jest :D ale naslu****e to przeiez ladne slowko:evil_lol:

dupa dupa dupa dupa dupa dupa [SIZE=1](musialam wyprobowac:lol: haha)[/SIZE][/quote]:evil_lol::evil_lol:[I][B]my już i inne kiedyś próbowałyśmy ...tysz przeszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a nasłu****e można napisać tak nasłuchu je :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I]

Posted

Wreszcie mogę napisać :roll:, bo jak zwykle The server.. :roll:

Też tak kiedyś miałam :roll:, ale słowo, które nie było ani wcale wulgarne nie podobały mi się gwiazdeczki, więc szukałam zastępczego :lol:.

Posted

wlasnie wrocilam ze spaceru z Tigra stadko ratlerkow i yorczkow napadlo Tigre przerazliwe szczekajac pies mi prawie zawalu dostal :shake: skomlala szarpala sie potem jak juz odeszly psy ciagnela do domu tak ze sie dusila (bo byla na smyczy) cos okropnego ... :shake:

Cimi mitez ostatnio The server sie pokazuje :angryy:

Posted

[quote name='evaxon']wlasnie wrocilam ze spaceru z Tigra stadko ratlerkow i yorczkow napadlo Tigre przerazliwe szczekajac pies mi prawie zawalu dostal :shake: skomlala szarpala sie potem jak juz odeszly psy ciagnela do domu tak ze sie dusila (bo byla na smyczy) cos okropnego ... :shake:

Cimi mitez ostatnio The server sie pokazuje :angryy:[/quote]znam ten ból , Harleya też kiedyś napadł pseudo jamnik i w końcu TZ musiał go potraktować butem , bo Harley się nie odgryzał a tamten go kąsał w nogi i jąderka .Mój cielaczek był na smyczy a tamto paskudztwo biegało luzem:angryy:i jak TZ spytał włascicielki gdzie ma smycz to powiedziała że w doopie :angryy:Od tego czasu ścierwo chodzi na smyczy , bo zapowiedziałam ,że jak raz zobaczę luzem to przyjadą mundurowi :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']znam ten ból , Harleya też kiedyś napadł pseudo jamnik i w końcu TZ musiał go potraktować butem , bo Harley się nie odgryzał a tamten go kąsał w nogi i jąderka .Mój cielaczek był na smyczy a tamto paskudztwo biegało luzem:angryy:i jak TZ spytał włascicielki gdzie ma smycz to powiedziała że w doopie :angryy:Od tego czasu ścierwo chodzi na smyczy , bo zapowiedziałam ,że jak raz zobaczę luzem to przyjadą mundurowi :diabloti:[/quote]

:multi: :multi: :p :eviltong: ale ja to wolal bym butem tego pana od psa :) wiesz jak psa nie zmienisz to napewno wlasciciela :)

Posted

naszczescie te male bestie tylko obszczekaly Tigre:evil_lol: ale ona si epanicznie boi takiego szczeku:shake: haha tigra 3 razy wieksza od trzesidupek a zwiewa gdzie pieprz rosnie:lol: pani mnie przeprosila i poklepala i wyglaskala Tigre a na te swoje bestie zaczela wrzeszczec:diabloti:

Posted

Nie chce was martwic ale pieski sa pamiętliwe Lilith większości jamniczków szcególnie wrednych suczek nie cierpi długo ich unikała wręcz sie bała aż :diabloti: niestety przy glupocie ich wąłscieli jest to nieuniknione ...

Posted

[quote name='Patka']Nie chce was martwic ale pieski sa pamiętliwe Lilith większości jamniczków szcególnie wrednych suczek nie cierpi długo ich unikała wręcz sie bała aż :diabloti: niestety przy glupocie ich wąłscieli jest to nieuniknione ...[/quote]
achhh Patka niestety wiem o tym.... :shake:
co do jamnikow to moja Tigra je poprostu uwielbia:loveu: szkoda ze jak chce sie bawic i walnie takiego jamniora łapa to ten ucieka :lol: chyba za duzo sily ma ta moja kobiecina:evil_lol:

Posted

[quote name='XXL']:multi: :multi: :p :eviltong: ale ja to wolal bym butem tego pana od psa :) wiesz jak psa nie zmienisz to napewno wlasciciela :)[/quote]tak tylko że pies wisał na doopie mojego wczepiony zębami :angryy:a babsztyl darł się z 2 końca ulicy :mad:

Posted

wczesniej mialam suczke qtora polowe psow atakowala i obszczekiwala -niebala sie niczego :diabloti: a teraz mam bojodudka i przylepe :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']wczesniej mialam suczke qtora polowe psow atakowala i obszczekiwala -niebala sie niczego :diabloti: a teraz mam bojodudka i przylepe :evil_lol:[/quote]

spokoinie do czasu podrosnie i bede miala takie glupi gdzies albo glapnie faflami i panienki bede sikac ze strachu ze im yorka zje hahha ;D:p