Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=darkgreen]juz nie spie:multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]wstalam o 11:20 :eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Alu to przenies komputerek do siebie:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]witaj śpiochu :multi:[/COLOR][/B] :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: raz ci się udało wstać wcześniej niż ja :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: raz ci się udało wstać wcześniej niż ja :eviltong: :eviltong:[/quote]
i czuje sie z tym swietnie8) :evil_lol:

*luthien* a pare stron wczesniej :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]juz nie spie:multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]wstalam o 11:20 :eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Alu to przenies komputerek do siebie:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]:shake:[I]nie mam miejsca [/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:[I]nie mam miejsca [/I][/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:hmmmm: to usun łóżko :evil_lol: i tak bedziesz z nami do rana siedziec przed kompem :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon']

*luthien* a pare stron wczesniej :loveu: :evil_lol:[/quote] [B][I]ale to było aż 4 strony wcześniej! Jak dla mnie o wiele ich za mało:evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='*luthien*'][B][I]ale to było aż 4 strony wcześniej! Jak dla mnie o wiele ich za mało:evil_lol:[/I][/B][/quote]
[B][COLOR=darkgreen]haha no przeciez duzo fot dalam :evil_lol: a to ze caly czas i tu gadaja takie 2:mad: :evil_lol: to juz nie moja wina:eviltong: zdiecia beda ale jutro jak cos:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]witaj Madzia:D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]hehe mamy teraz 2 domki wolne wiec balujemy troszke:cool3: a co wakacje sa:eviltong: trzeba sie rozerwac:evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dzis moze rusze na miasto bede miec aparacik wiec moze cos ufoce fajnego :razz: moze fabryki stare:hmmmm:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]haha no przeciez duzo fot dalam :evil_lol: a to ze caly czas i tu gadaja takie 2:mad: :evil_lol: to juz nie moja wina:eviltong: zdiecia beda ale jutro jak cos:)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]witaj Madzia:D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]hehe mamy teraz 2 domki wolne wiec balujemy troszke:cool3: a co wakacje sa:eviltong: trzeba sie rozerwac:evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dzis moze rusze na miasto bede miec aparacik wiec moze cos ufoce fajnego :razz: moze fabryki stare:hmmmm:[/COLOR][/B][/quote]
Tyle lepiej ufoć jakiś przystojniaków:razz: ;) :razz: a nie fabryki stare;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Tyle lepiej ufoć jakiś przystojniaków:razz: ;) :razz: a nie fabryki stare;)[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:lol: no nie wiem czy luby by byl zadowolony ze foce jakis facetow:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: no nie wiem czy luby by byl zadowolony ze foce jakis facetow:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
hie hie:evil_lol: To niech będą te stare fabryki:shake: :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']hie hie:evil_lol: To niech będą te stare fabryki:shake: :shake: :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:lol: hehe zobaczymy jak pogoda dopisze:shake: bo narazie deszczyk kropi:placz:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: hehe zobaczymy jak pogoda dopisze:shake: bo narazie deszczyk kropi:placz:[/COLOR][/B][/quote][I]:razz:u nas też ...a focić też mi sie nie chce:p[/I]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]a u nas juz slonko swieci :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]co do fotek to zobacze czy bede w stanie co kolwiek focic:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]a u nas juz slonko swieci :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]co do fotek to zobacze czy bede w stanie co kolwiek focic:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [B][I][SIZE=3]foć puki słońce!!!!!!!!!!:loveu: [/SIZE][SIZE=2] No już sio od komputera!:diabloti:[/SIZE][/I][/B]

Posted

[quote name='*luthien*'][B][I][SIZE=3]foć puki słońce!!!!!!!!!!:loveu: [/SIZE][SIZE=2]No już sio od komputera!:diabloti:[/SIZE][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=darkgreen]moja droga teraz to ja sie szykuje do wyjscia:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]moja droga teraz to ja sie szykuje do wyjscia:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [B][I]z psem?:wink::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]a to ze caly czas i tu gadaja takie 2:mad: :evil_lol: to juz nie moja wina:eviltong: zdiecia beda ale jutro [/COLOR][/B][B][COLOR=darkgreen]:hmmmm:[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=#006400]:???:... :hmmmm: ...:shock: ...:mad:... :-x...:bad-word: ...:obrazic: :obrazic: :obrazic: ...:diabloti: [/COLOR][/B]