e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [B][COLOR=darkgreen]juz nie spie:multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]wstalam o 11:20 :eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Alu to przenies komputerek do siebie:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='Vectra']cześć Ewcia :multi: :multi: :multi:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]witaj śpiochu :multi:[/COLOR][/B] :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]witaj śpiochu :multi:[/COLOR][/B] :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: raz ci się udało wstać wcześniej niż ja :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: raz ci się udało wstać wcześniej niż ja :eviltong: :eviltong:[/quote] i czuje sie z tym swietnie8) :evil_lol: *luthien* a pare stron wczesniej :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]juz nie spie:multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]wstalam o 11:20 :eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Alu to przenies komputerek do siebie:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]:shake:[I]nie mam miejsca [/I] Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:[I]nie mam miejsca [/I][/quote] [B][COLOR=darkgreen]:hmmmm: to usun łóżko :evil_lol: i tak bedziesz z nami do rana siedziec przed kompem :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cześć Ewa:multi: Ty mniej picia, a więcej fott:diabloti: :razz: :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'] *luthien* a pare stron wczesniej :loveu: :evil_lol:[/quote] [B][I]ale to było aż 4 strony wcześniej! Jak dla mnie o wiele ich za mało:evil_lol:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='*luthien*'][B][I]ale to było aż 4 strony wcześniej! Jak dla mnie o wiele ich za mało:evil_lol:[/I][/B][/quote] [B][COLOR=darkgreen]haha no przeciez duzo fot dalam :evil_lol: a to ze caly czas i tu gadaja takie 2:mad: :evil_lol: to juz nie moja wina:eviltong: zdiecia beda ale jutro jak cos:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]witaj Madzia:D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]hehe mamy teraz 2 domki wolne wiec balujemy troszke:cool3: a co wakacje sa:eviltong: trzeba sie rozerwac:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dzis moze rusze na miasto bede miec aparacik wiec moze cos ufoce fajnego :razz: moze fabryki stare:hmmmm:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]haha no przeciez duzo fot dalam :evil_lol: a to ze caly czas i tu gadaja takie 2:mad: :evil_lol: to juz nie moja wina:eviltong: zdiecia beda ale jutro jak cos:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]witaj Madzia:D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]hehe mamy teraz 2 domki wolne wiec balujemy troszke:cool3: a co wakacje sa:eviltong: trzeba sie rozerwac:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dzis moze rusze na miasto bede miec aparacik wiec moze cos ufoce fajnego :razz: moze fabryki stare:hmmmm:[/COLOR][/B][/quote] Tyle lepiej ufoć jakiś przystojniaków:razz: ;) :razz: a nie fabryki stare;) Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='madzia i medor']Tyle lepiej ufoć jakiś przystojniaków:razz: ;) :razz: a nie fabryki stare;)[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:lol: no nie wiem czy luby by byl zadowolony ze foce jakis facetow:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: no nie wiem czy luby by byl zadowolony ze foce jakis facetow:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] hie hie:evil_lol: To niech będą te stare fabryki:shake: :shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='madzia i medor']hie hie:evil_lol: To niech będą te stare fabryki:shake: :shake: :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:lol: hehe zobaczymy jak pogoda dopisze:shake: bo narazie deszczyk kropi:placz:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 a ja jednak wole facetów, niż fabryki:evil_lol:;) Ewa to tak dyskretnie rób zdjęcia;)[SIZE=1](tym facetom:evil_lol:)[/SIZE] Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: hehe zobaczymy jak pogoda dopisze:shake: bo narazie deszczyk kropi:placz:[/COLOR][/B][/quote][I]:razz:u nas też ...a focić też mi sie nie chce:p[/I] Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [B][COLOR=darkgreen]a u nas juz slonko swieci :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]co do fotek to zobacze czy bede w stanie co kolwiek focic:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]a u nas juz slonko swieci :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]co do fotek to zobacze czy bede w stanie co kolwiek focic:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [B][I][SIZE=3]foć puki słońce!!!!!!!!!!:loveu: [/SIZE][SIZE=2] No już sio od komputera!:diabloti:[/SIZE][/I][/B] Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='*luthien*'][B][I][SIZE=3]foć puki słońce!!!!!!!!!!:loveu: [/SIZE][SIZE=2]No już sio od komputera!:diabloti:[/SIZE][/I][/B][/quote] [B][COLOR=darkgreen]moja droga teraz to ja sie szykuje do wyjscia:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]moja droga teraz to ja sie szykuje do wyjscia:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [B][I]z psem?:wink::evil_lol:[/I][/B] Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Julia pewnie, ze lepsze fotki facetów od starych fabryk:shake: ;) :evil_lol: No Ewcia chyba tak fociła tych mężczyzn, ze aż ją którys na piwo zaprosił:razz: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]a to ze caly czas i tu gadaja takie 2:mad: :evil_lol: to juz nie moja wina:eviltong: zdiecia beda ale jutro [/COLOR][/B][B][COLOR=darkgreen]:hmmmm:[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=#006400]:???:... :hmmmm: ...:shock: ...:mad:... :-x...:bad-word: ...:obrazic: :obrazic: :obrazic: ...:diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts