e.v.a Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 [quote name='paula_z']No udalo sie :lol: Ten fiolecik tez sie ladnie komponuje z Tigrusia :cool3:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:lol: haha ciekawe jakie kolorki sie z nia zle komponuja:hmmmm::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: tez tak mysle:evil_lol: ogolnie to na tym zdieciu Tigra mi pozowala ale sie meczylam zeby usadowila doopke kolo kfatkoff:evil_lol: ale udalo sie :D[/COLOR][/B][/QUOTE] :klacz: :klacz: :klacz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: haha ciekawe jakie kolorki sie z nia zle komponuja:hmmmm::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] Rudy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 [quote name='paula_z']Rudy :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]ooo no moze sie troszke zlac na rudym tle:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Ewo :D dzieki 8)dzieki 8) wiemjestem super :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen] 8) wiemjestem super :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] Hehehe....a jaka skromna :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 [quote name='paula_z']Hehehe....a jaka skromna :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]skromnisc to moje 2 imie:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]jeeee juz 300stronka wybila u mnie:D:multi:[/COLOR][/B] :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Ewo :D dzieki 8)dzieki 8) wiemjestem super :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] prosze :cool3::cool3::cool3: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='evaxon'] [B][COLOR=darkgreen]jeeee juz 300stronka wybila u mnie:D:multi:[/COLOR][/B] :drink1: :drink1: :drink1:[/quote] U mnie 150, ale co tam :drinka: [SIZE=1]Ups, a mialam nie pic :evil_lol:[/SIZE] Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 [quote name='paula_z']U mnie 150, ale co tam :drinka: [SIZE=1]Ups, a mialam nie pic :evil_lol:[/SIZE][/quote] haaa wiedzialam ze sie skusisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 a u mnie 75 strone ,ale moge się napić ;) ;) byle nie czystej :evil_lol: :evil_lol: bo choruje :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='paula_z']Ale piwa z sokiem nie tkne narazie :shake:[/quote] :lol: teraz tak mowisz :lol: a za tydzien znowu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 [quote name='Vectra']a u mnie 75 strone ,ale moge się napić ;) ;) byle nie czystej :evil_lol: :evil_lol: bo choruje :eviltong: :eviltong:[/quote] haha nastepna:lol: oj dziewczyny :eviltong: czysta jest super na imprezy :D a piwko mniam ale bez soku :razz: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 o nie nie nie nigdy czysta :shake: :shake: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No to jak nie piwo i czysta to co? Ja wina w ogole nie moge pic. O, jaki masz sliczny avatarek :-) Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='paula_z']No to jak nie piwo i czysta to co? Ja wina w ogole nie moge pic. O, jaki masz sliczny avatarek :-)[/QUOTE] będziemy pić oranżadke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a niech widzą i inni wredote :diabloti: :diabloti: w avatarku :p Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 czysta:diabloti: czysta:diabloti: no dobra Ewa dostanie jakiegos winiacza jak nie chce czystej :evil_lol: ooo kiciaaaaaa :D:D:loveu: Quote
Imbirka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 no ładnie gaduły, ciekawa jestem, która pierwsza z was wstanie;) :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ja jestem pierwsza :multi: Wstalam o 10.30 :cool3: Ewa, wstawaj susełku :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ja wstalam o 7:mad: jakis pies stal nade mna i dyszal mi w ucho..... Quote
Imbirka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ewa to wstanie pewnie o 14 prosto na obiad:evil_lol: a ja nie śpie od 5.30 - tragedia:shake: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='dealer'] jakis pies stal nade mna i dyszal mi w ucho.....[/quote] Hahaha....:grin: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [I][B]Cześć śpiochy :p ale z was nocne gaduły:razz:cholera gdyby nie to ,że komp u kuby to też bym pogadała a tak zasnąć nie moglam i wogóle to mnie z tego spania to plecy bolą , no i krzywo spałam bo Ozzy się rozwalał :angryy: [/B][/I] Quote
Recommended Posts