Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Imbir1']upał jej zaszkodził i wszystko jedno jest kobiecie, to nie wyrozumiałość tylko apatia:evil_lol:[/quote] :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hehe, ja wiem, że upał dokucza, ale musiałam cię jakoś rozruszać;):evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [B][COLOR=darkgreen]juz myslalam ze kupie aku pojechalam do slepu prze 21 i co ..okazalo sie ze sa tylko 2100mah :placz: wszystko dziala przeciwko mnie:angryy: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]i mam zly humor teraz :shake: wrrrr[/COLOR][/B] Quote
keleris Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 dawno nie zagladalam ale widze ze tigra ladnie podrosla... ale grocik tez sie nie kurczy :D Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [I][B]:razz:tylko co mi rano wcześnie wstaniesz:mad:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [B][COLOR=darkgreen]a no Tigierka troszke urosla:razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Alu co do wczesnego wstawania:lol: to to zalezy ile bede na komputerku siedziec :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ale jak pomysle ze w samo poludnie bede musiala isc na miasto :placz: to mi sie odechciewa wszystkiego :([/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ewcia, ale pomyśl sobie, jakie potem foteczki porobisz Tigrusieńce:cool3: :cool3: A o radości dogomanaków, to ja juz nie wspomne :razz: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='madzia i medor']Ewcia, ale pomyśl sobie, jakie potem foteczki porobisz Tigrusieńce:cool3: :cool3: A o radości dogomanaków, to ja juz nie wspomne :razz: :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]no tez prawda radosc dogomaniakow najwazniejsza:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]no niezadowolony dogomaniak =zły dogomaniak a zły dogomaniak =pompki :roll:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]no niezadowolony dogomaniak =zły dogomaniak a zły dogomaniak =pompki :roll:[/COLOR][/B][/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dogomania, to prawdziwa szkoła życia:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dogomania, to prawdziwa szkoła życia:evil_lol:[/quote] :lol: [B][COLOR=darkgreen]qrcez nawet nie mam juz starych fot zeby cos wlepic:angryy:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [IMG]http://www.bibi.friko.pl/pinboli/pimboli_70.gif[/IMG] Ewa, wstawaj, już jest rano, po akumulatorki trzeba jechać:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Imbir1'][IMG]http://www.bibi.friko.pl/pinboli/pimboli_70.gif[/IMG] Ewa, wstawaj, już jest rano, po akumulatorki trzeba jechać:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]no juz nie spie:sleep: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]czekam na tate i jedziemy po akumulatorki :p [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]dziendobry wszystkim[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Imbir1']no o 11 sie wstaje, no ładnie:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]Julia :mad: :evil_lol:[/COLOR] [/B] [B][COLOR=darkgreen]uciekam po akumulatorki :razz: oby byly takie jak chce:razz: bo jak nie to:grab: [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [B][COLOR=darkgreen]kupilam ufff:razz: ale i tak bylo ciezko :shake: w tych cholernych Pabianicach cos znalesc .....[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]nie kupilam kompletu akumulatorkow z ladowarka ..kupilam osobno ladowarke i osobno akumulatorki i mnie taniej wyszlo:razz: jeszcze starczy na browara:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]teraz akumulatorki si eladuja:roll: pan powiedzial ze musze je 3 razy naladowac i rozladowac :placz: to bedzie trwac wieki :placz: ale naszczescie mam akumulatorki kolezanki :evil_lol: podladuje je i za jakies 3h porobie foty :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [I][B]:crazyeye:o rany tyle czekania [/B]Przecież rozładować akumulatorki mozesz w aparacie;) [/I] Quote
e.v.a Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye:o rany tyle czekania [/B][/I] [I]Przecież rozładować akumulatorki mozesz w aparacie;)[/I] [/quote] [B][COLOR=darkgreen]hehe Alu ja tez mam juz dosc czekania:placz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]no wlasnie tez mi sie tak wydawalo ale pan powiedzial ze powinno sie to zrobic w ladowarce ze nacisac rozladowanie i znowu naladwoac:roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ale spoko koloezanki akumulatorki juz sie laduja :) ich ni etrzeba rozladowywac:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]hehe Alu ja tez mam juz dosc czekania:placz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]no wlasnie tez mi sie tak wydawalo ale pan powiedzial ze powinno sie to zrobic w ladowarce ze nacisac rozladowanie i znowu naladwoac:roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ale spoko koloezanki akumulatorki juz sie laduja :) ich ni etrzeba rozladowywac:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]:crazyeye:[I]u mnie nie ma w ładowarce opcji rozładowanie :shake:to ciekawe gdzie ja musiałabym nacisnąć:evil_lol:[/I] Quote
e.v.a Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[I]u mnie nie ma w ładowarce opcji rozładowanie :shake:to ciekawe gdzie ja musiałabym nacisnąć:evil_lol:[/I][/quote] [B][COLOR=darkgreen]no ja nie wiem Alu :evil_lol: pan kazal tak zrobic to zrobie:evil_lol: moze mi to wyjdzie na dobre:roll: :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 jaaaaaaaa ile fot :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Ewa szalejesz normalnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Vectra']jaaaaaaaa ile fot :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Ewa szalejesz normalnie :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]błehehehehehe[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]spoko spoko :) za pare chwil pobawie sie aparatem :eviltong: tylko musze pozmywac :roll: [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Ewa :multi: Dawaj te foty :cool3:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: czesc Paula:multi: no tylko musze je zrobic:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zycza sobie panie zdechlego psa , papuge za kratami?..czy moze jakiegos kwiotka:razz: ?? a moze zółwia schowanego za lodowke:evil_lol: nooo chyba ze wolicie mnie:loveu:[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Dawaj wzystko :razz: :razz: nie juz nie nie wymiguj - cem foty i nie cem już czekać :razz: Quote
Recommended Posts