Jump to content
Dogomania

Marko,kupka nieszczescia labradorkowego....JUZ W DOBRYM DOMKU:).

Recommended Posts

Posted

Jestem Marko mam okolo 7-9miesiecy i jestem bardzo grzecznym czarnym labradorowatym chłopcem.Nie rozumiem dlaczego tutaj jestem,ja mam rodzinke ktora ,mnie kocha i zaraz po mnie przyjdzie....tylko dlaczego ich nie ma?:shake:Umiem podawac łapki i siadac oraz lezec,posłuszny jestem i karny.Lubie tez jesc i dostaje cieple jedzonko ale wole sucha.Duza mi daje i przychodzi do mnie i mnie pociesza,daje jej za to łapki.
Jestem zaszczepiony i odrobaczony,mam swoja obroze ...tylko nie mam juz domku.Za 10 dni pojde na ogólny i duza sie martwi ze nie przezyje
a co to jest ogólny?
Duza nie słyszy jak ją pytam,czy mam sie martwic?:-(
Marko

kochasz mnie ?

lubie tak.....

ide do Ciebie.

dobrze ze jestes

Posted

Kurka, napewno moglabym go wziac na DT narazie coby nie wyladowal na glownym, ale na domek staly chyba nie moge sobie jeszcze pozwolic...
Czy DT ratowalby bidule? Moze lepiej by mu bylo w domku z ludzmi, niz wpadac w schroniskowo depreche?

Posted

oczywisciwe ze tak
i juz to jest dla niego wielkie szczescie
tylko
widzisz ja jestem zatyrana
i mozemy pomoc szukac stałego domku
ale bym prosila abys i Ty pomogla bo wieeeeeesz
nie moge sobie pozwolic aby u Ciebie siedział dlugo:shake:
powiedz ile za tymczas?
i sie dogadamy
nooo i miejscowosc aby dowiezc ,czy sama przyjedziesz?
ale to na pv

Posted

Ale sie ciesze! :) A powiedz Gizelko, kto sie mu trail? Jaka rodzinka?
My dzisiaj wracajac przez Kamieniec Zabkowicki zajrzelismy do zamku sprawdzic czy wlasciciel znowu sobie nie wzial nowych psow do maltretowania. I niestety...sa tam 3 dorosle psiaki i jedno male. Male wylazlo do nas pod brama, my je pod kurtke i w nogi, po lepsze zycie. Szkoda ze duzych nie mozna zabrac...Dla szczeniorka zaloze osobny watek za chwilke.

Posted

....o Ty kurcze...
szkoda ze nie spotkałysmy sie
Bylam na poadopcyjnej i jak zwykle [gamnstwo]
nie wziełam telefonu :eviltong:
sorry
Następna razą tak wszystko ustalimy aby zagrało.
Dalej szukam Dt dla Kubusia oraz jamniorka
jemu trzeba spokoju i dobrego jedzenia
bo chudy i zastaraszony jak nieszczescie:-(
Gdzie ta bide dałas....chyba zabrałas do domku na Dt....hihihih
my to sie mamy.
Jak czegos potrzeba to pisz na forum:crazyeye:

Posted

Kochana, lece teraz do pracy, po poludniu zaloze mu osobny watek, ale jesli bys wiedziala kto by sie chcial pozbyc jakichs gumowych zabawek, moze duzej maskotki, czegos do tarmoszenia generalnie to bylabym BAAAARDZO wdzieczna. Narazie kupilam mu puche dla juniorow, ale na dluzsza mete nie dam rady finansowo...:( Masz jakis pomysl co mozna mu dawac tanszego? On z 8 tygodni ma, nie wiecej...Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc, rady...

Posted

ellensilla napisał(a):
Kochana, lece teraz do pracy, po poludniu zaloze mu osobny watek, ale jesli bys wiedziala kto by sie chcial pozbyc jakichs gumowych zabawek, moze duzej maskotki, czegos do tarmoszenia generalnie to bylabym BAAAARDZO wdzieczna. Narazie kupilam mu puche dla juniorow, ale na dluzsza mete nie dam rady finansowo...:( Masz jakis pomysl co mozna mu dawac tanszego? On z 8 tygodni ma, nie wiecej...Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc, rady...

PUSZKA Z SUCHA bo moze byc wybredny:oops:
daj na pv namiary
wysle zabawki i co tam jeszcze bede mogla.....:evil_lol: