giselle4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jestem Marko mam okolo 7-9miesiecy i jestem bardzo grzecznym czarnym labradorowatym chłopcem.Nie rozumiem dlaczego tutaj jestem,ja mam rodzinke ktora ,mnie kocha i zaraz po mnie przyjdzie....tylko dlaczego ich nie ma?:shake:Umiem podawac łapki i siadac oraz lezec,posłuszny jestem i karny.Lubie tez jesc i dostaje cieple jedzonko ale wole sucha.Duza mi daje i przychodzi do mnie i mnie pociesza,daje jej za to łapki. Jestem zaszczepiony i odrobaczony,mam swoja obroze ...tylko nie mam juz domku.Za 10 dni pojde na ogólny i duza sie martwi ze nie przezyje a co to jest ogólny? Duza nie słyszy jak ją pytam,czy mam sie martwic?:-( Marko kochasz mnie ? lubie tak..... ide do Ciebie. dobrze ze jestes Quote
giselle4 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 dobrze ze jestes... dam Ci łapke ....Duza jestem sliczny i grzeczny... wiezien zmiennosci uczuc... Kontakt w sprawie adopcji 74 83 11 800 664 315 852 [email protected] Quote
ellensilla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Boziu, jaka ślicznota! kto i dlaczego go oddał?? Czy szukamy dla bidy od razu DS czy potrzebuje DT? Quote
giselle4 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 On nie oddany tylko wywalony jak smiec na to zimno szukamy chaty na stałe na cito -10dni mamy:-(:placz: Quote
ellensilla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kurka, napewno moglabym go wziac na DT narazie coby nie wyladowal na glownym, ale na domek staly chyba nie moge sobie jeszcze pozwolic... Czy DT ratowalby bidule? Moze lepiej by mu bylo w domku z ludzmi, niz wpadac w schroniskowo depreche? Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 oczywisciwe ze tak i juz to jest dla niego wielkie szczescie tylko widzisz ja jestem zatyrana i mozemy pomoc szukac stałego domku ale bym prosila abys i Ty pomogla bo wieeeeeesz nie moge sobie pozwolic aby u Ciebie siedział dlugo:shake: powiedz ile za tymczas? i sie dogadamy nooo i miejscowosc aby dowiezc ,czy sama przyjedziesz? ale to na pv Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Marko na pierwsza jedno serce juz masz,cioteczka Cie wypatrzyla i idziesz na tymczas w nidziele masz farta mauszku,oj masz:lol: Quote
giselle4 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 ...NOOO I CHŁOPAK MA JUZ RODZINKE DO KOCHANIA SZCZESCIA chłopaczku zapamietam Ciebie na dłuuuuuugo:crazyeye:;):loveu: Quote
ellensilla Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ale sie ciesze! :) A powiedz Gizelko, kto sie mu trail? Jaka rodzinka? My dzisiaj wracajac przez Kamieniec Zabkowicki zajrzelismy do zamku sprawdzic czy wlasciciel znowu sobie nie wzial nowych psow do maltretowania. I niestety...sa tam 3 dorosle psiaki i jedno male. Male wylazlo do nas pod brama, my je pod kurtke i w nogi, po lepsze zycie. Szkoda ze duzych nie mozna zabrac...Dla szczeniorka zaloze osobny watek za chwilke. Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 ....o Ty kurcze... szkoda ze nie spotkałysmy sie Bylam na poadopcyjnej i jak zwykle [gamnstwo] nie wziełam telefonu :eviltong: sorry Następna razą tak wszystko ustalimy aby zagrało. Dalej szukam Dt dla Kubusia oraz jamniorka jemu trzeba spokoju i dobrego jedzenia bo chudy i zastaraszony jak nieszczescie:-( Gdzie ta bide dałas....chyba zabrałas do domku na Dt....hihihih my to sie mamy. Jak czegos potrzeba to pisz na forum:crazyeye: Quote
ellensilla Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kochana, lece teraz do pracy, po poludniu zaloze mu osobny watek, ale jesli bys wiedziala kto by sie chcial pozbyc jakichs gumowych zabawek, moze duzej maskotki, czegos do tarmoszenia generalnie to bylabym BAAAARDZO wdzieczna. Narazie kupilam mu puche dla juniorow, ale na dluzsza mete nie dam rady finansowo...:( Masz jakis pomysl co mozna mu dawac tanszego? On z 8 tygodni ma, nie wiecej...Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc, rady... Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 ellensilla napisał(a):Kochana, lece teraz do pracy, po poludniu zaloze mu osobny watek, ale jesli bys wiedziala kto by sie chcial pozbyc jakichs gumowych zabawek, moze duzej maskotki, czegos do tarmoszenia generalnie to bylabym BAAAARDZO wdzieczna. Narazie kupilam mu puche dla juniorow, ale na dluzsza mete nie dam rady finansowo...:( Masz jakis pomysl co mozna mu dawac tanszego? On z 8 tygodni ma, nie wiecej...Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc, rady... PUSZKA Z SUCHA bo moze byc wybredny:oops: daj na pv namiary wysle zabawki i co tam jeszcze bede mogla.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts