feliksik Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 kiedy on się przeprowadza? bo nie mogę się doczekać Quote
Lidan Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zaglądam do Kumpla swego w poszukiwaniu nowych wiadomości, a tu cisza :hmmmm: Quote
feliksik Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 właśnie kUmpelek ty miałeś być już chyba w domku? Quote
Astaroth Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kumpel już u siebie, nawet mam jakieś zdjęcie ale kiepskie bo pogoda była nieciekawa, wkleje jutro. Dzisiaj mieliśmy go odwiedzić ale nowy psiak przyjechał i szczeniaki na szczepienia trzeba było zabrać wiec się nie wyrobiliśmy. Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Kumpel u siebie..... w nowym domku.....:):) Baaaardzo sie ciesze, ze krasnalek ma dom....:):) Quote
Aimez_moi Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Astaroth jak krasnalek radzi sobie w nowym domku?.....:) Moze warto zmienic tytul watku skoro Kumpel juz w domu...:):) Quote
Lidan Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Co słychać u Kumpla? Zaaklimatyzował się już w nowym miejscu? Nie podtopiło jego nowego domku? Quote
Aimez_moi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Sama jestem ciekawa... ale Astaroht nic nie pisze to chyba jest ok.....:):) Quote
Astaroth Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 robiłam porządek w subskrybcjach i zgubiłam Kumpla. U chłopaka wszystko dobrze. Byłam już pare razy w odwiedzinach. Chyba mu się podoba bo jak wychodzimy to odprowadza nas do bramy i siada pare metrów przed, wcale nie chce z nami iść, jakby chciał powiedzieć no to część, ja zostaję. Mieszka w przedsionku, dostał nowe posłanko. Rozmawiałam z jego Panem i powiedział "po ogrodzie chodzi za wszystkimi ale najczęściej za mną", potem rozmawiała z Panią i powiedziała "lubi chodzić ze wszystkimi po ogrodzie ale jednak najchętniej ze mną". Chyba nam się Kumpel sklonował :) Cały dzień gania po ogrodzie z nowymi właściecielami, ale podobno jest bardzo grzeczny, nie depcze roślinek, nie kopie. Ma tylko jedną słabość, wynosi z przedsionka buty i układa w ogrodzie kolorami, nie gryzie ich nie niszczy, wynosi i układa na kupki według kolorów :lol: Quote
Aimez_moi Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 O to super.....:) bardzo sie ciesze.....:) a buty?...no kazdy ma jakies hobby.. Kumpelek buciki sobie uklada....:):) Quote
Lidan Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Dziękuję Astorah za uspokojenie bo już zaczynałam się trochę martwić tym brakiem wiadomości o Kumpelku. Quote
fizia Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 No to świetne wieści. Hmm może Kumpelek jest artystą?:) Quote
Aimez_moi Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Super, ze maluszek jest szczesliwy.....:):) Quote
Recommended Posts