Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [B]Komu Komu! umowa adopcujna na maila?[/B] Quote
Astaroth Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 to jak jutro mamy zrobić? Odebrać Kiarę i zawieźć z powrotem do nas? Quote
fizia Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Madallena - może wyślij umowę do Astaroth - jeśli Astaroth ma możliwośc wydrukowania Astaroth - a może Twój TZ zgodziłby się zerknąć przy okazji zawożenia Kiary do tej Pani, jakie tam są warunki Bo jeśli po wizycie u Was nie macie zastrzeżeń i wszystko na miejscu wyglądałoby fajnie, to myślę, że mogłaby tam zostać Quote
Astaroth Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ale on już zawiózł Kiarę rano, umówił się z Panią na mieście, ale wziął jej dane, adres itd. Pani dzwoniła że z kotem Kiara się dogaduje i pytała co teraz bo już by chcieli żeby została. Więc powiedziałam jej że dam Wam znać i może jeszcze dziś się uda że ktoś podjedzie z umową, ale jak nie dziś to mogę do niej zadzwonić i powiedzieć że innego dnia. Quote
fizia Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Kurcze szkoda Kiarę tak wozić to tu to tam A może mogłaby już tam dziś zostać, a ktoś mógłby w przeciągu najbliższych dni zaglądnac tam i zobaczyć czy wszystko ok? przy okazji można podpisać umowę Quote
Lidan Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Same dobre wiadomości :happy1: Oby tym razem to był TEN JEDYNY dom :kciuki: Quote
taubi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ja mogę pojechac w tym tygodniu z umowa i zerknac na kiarunie jak tam jest u niej tylko prosze o dane tej babki na pw Quote
taubi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no to teraz trzeba na Kumpla tez znalesc domek :) Quote
Astaroth Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ok, to ja zadzwonie do Pani i powiem że Kiara może zostać ale w tym tygodniu odwiedzi ją tajemniczy gość, a jak Janusz wróci to wezmę od niego adres i podeślę Quote
Aimez_moi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ale byłoby super. A jak tam Kumpelek? Quote
fizia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 No właśnie? mam nadzieję, że juz tym razem to TEN domek Quote
Lidan Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Miło by było przeczytac coś nowego o Kiarci i o Kumpelku również :hmmmm: Quote
clo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 kurcze jestem i ja taubi dziekuje za pomoc i za to ,ze podjedziesz...oby wszystko bylo ok...ja niestety bylam chora i bez netu..:(oby oby byl to ten dom..Astaroth niestety chyba pani od sunny nas olala obiecala i sklamala dlatego napisz mi prosze na pw ile wynosi dlug za sunny jesli przelew od niej nie przyszedl...:( dziekuje ci rowniez za opieke na kiarunia:) Quote
Astaroth Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 no niestety przelew za Sunny nie przyszedł. Ktoś z Psiego Anioła ma być u Kiary na początku tygodnia, a ja się umówiłam na środę że podjadę z książeczką Kiary która u mnie została. Kumpel się jakoś trzyma bez Kiary, ma stado innych koleżanek bo u nas przewaga bab więc nie czuje się samotnie. Szkoda że tak mało chętnych na niego, w sumie to się nie dziwie bo wygląda jak zwykły wiejski burek, dopiero na żywo robi lepsze wrażenie, wskakuje na kolana i trzeba się opędzać żeby nie lizał po twarzy, straszny pieszczoch. Może na wiosnę będą jakieś psie pikniki na które będzie można go zabrać żeby się pokazął ludziom na żywo. Quote
Madallena Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 a doszlo 100 zl za Kiare? Mielismy dzisiaj podjechac do tej Pani od Kiary ale czasowo sie nie zgralismy. Kiarunia kochana, jeszcze niepewna, ale najwazniejsze, ze sie z kotem dogadala :) Quote
Astaroth Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 tak doszło już mówiłam Coronaj jak się widziałyśmy Quote
fizia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Astaroth daj proszę znać ile mam wpłacić za ten drugi pobyt Kiary u Was Myślę, że Kumpelkowi przydałby się osobny wątek, bo tutaj tyle stron, że troche ginie Quote
Madallena Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Astaroth']tak doszło już mówiłam Coronaj jak się widziałyśmy[/QUOTE] wtedy to mozgi nam zamarzaly :):) watek Kumpla nowy? jak najbardziej! ps. ta kobieta od Kiary baaaaaardzo fajna przez telefon! Tak ceiplo sie wyrazala o Kiarze. Oj, nie zapytalam sie jak Kiara ma teraz na imie! Quote
Recommended Posts