Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena - może wyślij umowę do Astaroth - jeśli Astaroth ma możliwośc wydrukowania

Astaroth - a może Twój TZ zgodziłby się zerknąć przy okazji zawożenia Kiary do tej Pani, jakie tam są warunki
Bo jeśli po wizycie u Was nie macie zastrzeżeń i wszystko na miejscu wyglądałoby fajnie, to myślę, że mogłaby tam zostać

Posted

ale on już zawiózł Kiarę rano, umówił się z Panią na mieście, ale wziął jej dane, adres itd. Pani dzwoniła że z kotem Kiara się dogaduje i pytała co teraz bo już by chcieli żeby została. Więc powiedziałam jej że dam Wam znać i może jeszcze dziś się uda że ktoś podjedzie z umową, ale jak nie dziś to mogę do niej zadzwonić i powiedzieć że innego dnia.

Posted

Kurcze szkoda Kiarę tak wozić to tu to tam

A może mogłaby już tam dziś zostać, a ktoś mógłby w przeciągu najbliższych dni zaglądnac tam i zobaczyć czy wszystko ok? przy okazji można podpisać umowę

Posted

kurcze jestem i ja taubi dziekuje za pomoc i za to ,ze podjedziesz...oby wszystko bylo ok...ja niestety bylam chora i bez netu..:(oby oby byl to ten dom..Astaroth niestety chyba pani od sunny nas olala obiecala i sklamala dlatego napisz mi prosze na pw ile wynosi dlug za sunny jesli przelew od niej nie przyszedl...:(

dziekuje ci rowniez za opieke na kiarunia:)

Posted

no niestety przelew za Sunny nie przyszedł. Ktoś z Psiego Anioła ma być u Kiary na początku tygodnia, a ja się umówiłam na środę że podjadę z książeczką Kiary która u mnie została. Kumpel się jakoś trzyma bez Kiary, ma stado innych koleżanek bo u nas przewaga bab więc nie czuje się samotnie. Szkoda że tak mało chętnych na niego, w sumie to się nie dziwie bo wygląda jak zwykły wiejski burek, dopiero na żywo robi lepsze wrażenie, wskakuje na kolana i trzeba się opędzać żeby nie lizał po twarzy, straszny pieszczoch. Może na wiosnę będą jakieś psie pikniki na które będzie można go zabrać żeby się pokazął ludziom na żywo.

Posted

a doszlo 100 zl za Kiare?

Mielismy dzisiaj podjechac do tej Pani od Kiary ale czasowo sie nie zgralismy.

Kiarunia kochana, jeszcze niepewna, ale najwazniejsze, ze sie z kotem dogadala :)

Posted

Astaroth daj proszę znać ile mam wpłacić za ten drugi pobyt Kiary u Was

Myślę, że Kumpelkowi przydałby się osobny wątek, bo tutaj tyle stron, że troche ginie

Posted

[quote name='Astaroth']tak doszło już mówiłam Coronaj jak się widziałyśmy[/QUOTE]
wtedy to mozgi nam zamarzaly :):)

watek Kumpla nowy? jak najbardziej!

ps. ta kobieta od Kiary baaaaaardzo fajna przez telefon! Tak ceiplo sie wyrazala o Kiarze. Oj, nie zapytalam sie jak Kiara ma teraz na imie!