Madallena Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sluchajcie, a moze zebrac do kupy wszystkie info, zdjecia i zalozyc Kumplowi osobny watek? tu jest duzo stron, nie sciagniemy nowych osob? Jutro chyba...kumpel bedzie w Echu Szydlowca :P Quote
feliksik Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 to chyba dobry pomysł, ale moze poczekajmy na pojawienie się w Echu, może coś ten nowy rok przyniesie dobrego Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 kumpel pokaz sie swiatu i zasuwaj do swojego domku... Quote
Energy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Aimez_moi']kumpel pokaz sie swiatu i zasuwaj do swojego domku...[/QUOTE] Pokazuj się w Nowym Roku:p Są wieści z domu Kiary??? Quote
clo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 narazie nie..Pani ma na dniach zadzwonic jak nie to ja zadzwonie Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dziewczyny, niech ktos zalozy osobny watek Kumplowi. a Kaiarunia niech spada do "Juz w nowym domu" :) Quote
agnest Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Witajcie, dzwoniłam dzisiaj do nowego domku Kiary. Nie ma z psiakiem kłopotów, Sylwestra zniosła na luzaku. Pani zapisała ją do psiego przedszkola. Farciara że taki domek jej się trafił. Pozdrawiam Quote
clo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 o super agnest dzieki!bo do mnie Pani miala zadzwonic ale narazie cisza.. Quote
Energy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cieszę się, że wszystko ok u Kiaruni:lol: Ciekawe jak Kumpel zniósł rozstanie? Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 O kurcze psie przedszkole..... Kumpel da sobie radę to dzielny chłopak. Tylko niech go ktos wypatrzy. Quote
grzenka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Deklaracja na Kumpla ma iść teraz na konto "Psiego Anioła"? Quote
fizia Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Tak, teraz bardzo prosimy osoby, które wspierają Kumpla o przesyłanie na konto fundacji [CENTER][B][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=red]FUNDACJA AZYLU POD PSIM ANIOLEM[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B] [B][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=navy]ul. Kosodrzewiny 7/9[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B] [B][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=navy]04-979 Warszawa[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B][/CENTER] [CENTER][B][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=red]03 1020 1042 0000 8802 0109 6528[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja przed chwila wysłalam swoje pieniazki dla Kumpla. Na konto Azylu. Jestem ciekawa jak Kumpel? Quote
fizia Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Później napiszę dokładnie kto ile wpłacił do mnie - bo teraz mam tylko 10 minut między zajęciami Ale w sumie przyszło na moje konto 410 zł na Kumpla Z czego za listopad zapłaciłam Astaroth za hotelik 184 zł więc zostało 226 zł Dzisiaj zapłaciłam za grudzień - wyszło 248 zł, ale minus połowa za karmę czyli 47,5 zł = przelałam 200,5 zł więc prześlę do Anioła 25,5 zł Kiara tez już opłacona MOże faktycnzie byłoby dobrze założyć osobny wątek Kumplowi? Quote
agnest Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Mam złe wiadomości. Waśnie dzwoniła pani od Kiary. Powiedziała że muszą się wyprowadzić z mieszkania do końca stycznia i wyprowadzają się z rodziną do jej mamy. Niestety nie może zabrać Kiary, ponieważ jej mama ma psa i nie zgadza się na Kiarę. Sytuacja jest nagła, gdyby pani o tym wiedziała nie zdecydowałaby się na psa. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 o matko...co teraz?:(((boze nie...jakim cudem pani tego nei wiedziala wczesniej?matko..co teraz...:(( Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 miejsce u natalii ktore mamy stale dla siebie wciaz jest chociaz szukalam juz kolejnej podopiecznej..ale coz..nie bede tego komentowac nawet nie mam sily ta wiadomosc mnie wrecz...ehh nie moge w to uwierzyc...przeciez wszystko zapowiadalo sie tak super..jak mogla nie wiedziec?pies to nei zabawka trzeba miec zawsze plan b decydujac sie na jego adopcje..nie moge moze za szybko oceniam ale jestem wsciekla w chwili obecnej wsciekla ze tak kiara pograno...pani do mnie nawet slowem sie nei odezwala...agnest jesli masz z nia kontakt to uwazam ,ze powinna zaplacic chociaz za transport kiaryz powrtoem do natali..my na to kasy nie mamy zadnej dodatkowej:(boze...no i musze pisac do astaroth... Quote
agnest Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Napisałam pCi PW ale przepadło więc piszę tutaj. Pani ponoć mieszka w wynajętym mieszkaniu, nie zapytałam o to na wizycie a może trzeba o to pytać. Sytuacja jest nagła. Nie wiem może to wykręt ale nie chce mi się wierzyć. Dzwoniłam dwa razy do pani, m.in. po Sylwestrze, żeby zapytać jak znosła. I to przedszkole. Nikt by sobie tyle trudu nie robił. Nie wiem, cieszę się z jednej rzeczy że zadzwoniła a nie wyrzuciła albo oddała do schronu czy przytuliska. Jutro pojadę i na spokojnie porozmawiam. Może jest inna przyczyna Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ok agnest dziekuje...moze np to kwestia przetrzymania kiary przez kilka dni?przeciez to mloda sunia moze dogada sie z psem mamy...moze da sie to uratowac... Quote
Energy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dlaczego ludzie są tak nieodpowiedzialni:shake: Quote
agnest Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Clo a jakie to koszta? zaraz do pani zadzwonię Quote
agnest Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 I z całą przykrością stwierdzam że jak nie wiadomo o co chodzi to nie warto głowy sobie zawracać. Mogę ogłoszenia zrobić Quote
Recommended Posts