nikusia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [IMG]http://images3.fotosik.pl/25/s2pc0ihoxz8zxc1z.jpg[/IMG] Wrócił... Quote
nikusia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/25/qfyzpanfkwnwin9b.jpg[/IMG] Pff... I znowu jestem debeściak! Quote
nikusia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [IMG]http://images3.fotosik.pl/25/jqrhbcfnfa60t975.jpg[/IMG] A teraz wspólny posiłek... Ach jakie to romantyczne... :eviltong: Quote
nikusia Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Nikt nas nie odwiedzaaa!!!:placz: :placz: Quote
SwEet_LiLi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Jejq jakie kochane :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Nareszcie jakies nowe fotki do ogladania, bo cos ostatnio pusto u was:roll: Rami ma swietnego kolege;) Wiadomo juz cos o tych zdjeciach z sesji? Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Rami ma swietnego kolege;)[/quote] Nie ma to jaki prawdziwy przyjaciel :cool1: No właśnie.., a co z fotkami z sesji? :lol::lol: Wszyscy się niecierpliwią :cool3::cool3: Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Fotki z sesji niedługo powinny być... :D Quote
melinda:-) Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 zdjecia sa sweet:loveu: :loveu: :loveu: a szczegolnie zdjecia z kolega ....chomiczek przypadł mu do gustu;) pozdrawiamy mocno:multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='nikusia']Fotki z sesji niedługo powinny być... :D[/quote] :multi: :multi: Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dzisiaj rano obudziła mnie mokra kulka, która wskoczyła mi na łóżko... :lol: Wstałam, wzięłam kartkę, ołówek i napisałam: [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]Piękny, wyperfumowany.[/I][/B] [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]Ślicznie w kitkę uczesany.[/I][/B] [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]Niczym gwiazda Hollywood'zka.[/I][/B] [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]Niby pies, a postać ludzka.[/I][/B] [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]A pogoda była bura.[/I][/B] [B][I]Na spacerek poszedł York[/I][/B] [B][I]Lecz wróciła... zmokła kura!![/I][/B] Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='nikusia']Dzisiaj rano obudziła mnie mokra kulka, która wskoczyła mi na łóżko... :lol: Wstałam, wzięłam kartkę, ołówek i napisałam: [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]Piękny, wyperfumowany.[/I][/B] [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]Ślicznie w kitkę uczesany.[/I][/B] [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]Niczym gwiazda Hollywood'zka.[/I][/B] [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]Niby pies, a postać ludzka.[/I][/B] [B][I]Na spacerek wyszedł York[/I][/B] [B][I]A pogoda była bura.[/I][/B] [B][I]Na spacerek poszedł York[/I][/B] [B][I]Lecz wróciła... zmokła kura!![/I][/B][/quote] Suuuuuper :multi::multi::multi::multi: :-o ;);) Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dziewczyny, :buzi: dziękujemy że nas odwiedzacie i :calus: że czekacie na foty razem z nami!! Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Moniś Dziękuję!! :multi: Czasami mi tak "odbija" i piszę sobie różne bzdurki... ;) Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Zaraz wygrzebię jakieś starę fotki z komputera i wstawię, bo nowych niestety nie mam... Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Moja latająca kuleczka... :lol: Rami miał wtedy ok. 5 miechów... [IMG]http://images2.fotosik.pl/25/cpqyui59dz2ebytb.jpg[/IMG] Niewiele widać, ale zawsze coś... :) Quote
melinda:-) Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 jak sie widzi takie zdjecie to az zyc sie chce...a nie ta szarosc za oknem... wiecej takich pogodnych zdjec poprosimy....:multi: :multi: :multi: Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='SwEet_LiLi']Jak zielono :loveu:[/quote] Swoją drogą to niezłą góre tam macie :-o:-o:-o Quote
edi,feti,gusia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 oj Weronisiu,Ty pewnie juz masz te zdjecia z sesji i tak specjalnie nas w szachu trzymasz :-D Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']oj Weronisiu,Ty pewnie juz masz te zdjecia z sesji i tak specjalnie nas w szachu trzymasz :-D[/quote] No wlasnie:evil_lol::evil_lol: Szybciej sie pojawia w [I]Moi Psie[/I] niz ty je nam pokazesz:eviltong: Quote
nikusia Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Hej dzieffcyny! melinda [QUOTE]jak sie widzi takie zdjecie to az zyc sie chce...a nie ta szarosc za oknem... wiecej takich pogodnych zdjec poprosimy....:multi: :multi: :multi:[/QUOTE] Zajżyj kilka stronek wcześniej-wiosenne fotki!! :D Moniś [QUOTE]Swoją drogą to niezłą góre tam macie :-o:-o:-o[/QUOTE] Bez przesady... :lol: Taka fotka... :) Magda, Edyta Oż Wy kombinatory! :mad: :lol: Nie mam jeszcze fotek, naprawdę! :lol: Ja się już doczekać nie mogę, ale powiedzieli że będą na początku tego tygodnia... :cool3: Quote
SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 To to to ... Czekamy dalej ... A tak pozatym ... Dzień Dobry .... Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 No to sobie poczekamy............:placz::placz: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Magda_Miki']No to sobie poczekamy............:placz::placz:[/quote] a którego wychodzi nowy MP? :razz: Quote
Recommended Posts