Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TOZ w Obornikach nie ma kociarni, pod naszą opieką obecnie przebywa ponad 20 kociaków, mają różne historie pochodzenia:
Od bezdomnych kotek- wyleczone, karmione strzykawką mlekiem bez laktozy,
Wyrzucone na śmietniku,
Znalezione w kontenerze na wysypisku śmieci,
Zagubione,
Od ludzi, którzy nie mieli dotychczas wysterylizowanej kotki
(po zabraniu od nich kociąt, matka jest od razu sterylizowana na koszt TOZ)
spółdzielnia mieszkaniowa udzieliła nam ciepłe pomieszczenie, niestety nie jest to najlepsze miejsce do kociaków, nie ma bieżącej wody, nie ma tam nawet okna:shake:.
Kociaki chorują brakuje rąk do pracy oraz pieniędzy na leki i karmę:-(
Błagamy o tymczasy dla kociaków najlepiej w Wielkopolsce, pomożemy w transporcie.

To numer konta do wpłat, kazda złotówka jest dla nas ważna:

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI [/FONT]
[FONT=Tahoma]ODDZIAŁ W OBORNIKACH WIELKOPOLSKICH [/FONT]
[FONT=Tahoma]UL. ŁOPATYŃSKIEGO 1 [/FONT]
[FONT=Tahoma]64-600 OBORNIKI WLKP. [/FONT]
[FONT=Tahoma]PKO BP S.A. [/FONT]
[FONT=Tahoma]66 1020 4128 0000 1202 0049 9319[/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]

[/FONT]

Posted

kotka z 4 maluszkami, zostały znalezione w Poznaniu, kotka wraz z maluchami mieszkała gdzieś w krzakach maluchy to dwie szylkretki, niebieski kocurek i bury kocurek kociaki maja ok,8 tyg, na dniach będa szczepione i gotowe do adopcji a ich matka zostanie wysterylizowana.

• 2 weeks later...
Posted

Kiri211 napisał(a):
Śliczne są:loveu: Ale widzę, że nikt tu prawie nie zagląda:shake: Cisza:-(

ale za to cioteczka Kiri może wziasc kociaki;) jest na miejscu wiec nie widze przeszkód:cool3:

Posted

ana666 napisał(a):
ale za to cioteczka Kiri może wziasc kociaki;) jest na miejscu wiec nie widze przeszkód:cool3:

No jak ja bym bardzo chciała wziąć kociaka, byłam dziś u nich i tyle ich tam jest. Namawiam tatę na wzięcie na tymczas zobaczymy co z tego wyjdzie:cool3:

Posted

Anna mam pyt jak się bierze kotka na DT ile trzeba go mieć w domu i czy p.Ola daje jakąś klatkę i kuwetę. Bo tata zgodził się na kotka ale nie może być dłużej niż 2 tyg. no i na noc i jak mnie nie ma musi być w klatce. Nigdy jeszcze nie miałam kotka na DT, ogólnie nigdy nie miałam więc nie wiem jak to jest:oops:
Namawiałam tatę aż w końcu się zgodził, taką dziurę w brzuchu wierciłam:evil_lol:
Czekam na odpowiedź:cool3:

Posted

Najprawdopodobniej jutro wezmę jakąś biedulkę może jak się uda to nawet dwie:multi:
Już jestem umówiona z p.Ola w południe, zobaczymy jak sprawy się potoczą:cool3:

Posted

Super! wczoraj rozmawiałam z p.Olą o tym że najlepiej jakbyś wzieła któregoś z dwóch rudzielców jak nie oby dwa,bo są zdrowe i praktycznie przygotowane do adopcji :)

Posted

Mam już w domku oba rudzielki:)
Są ogólnie grzeczne w sprawach czystości i w ogóle nie miauczą całe szczęście:)
A łobuziaki to takie, wszystko muszą zwiedzić, sprawdzić i powąchać:P
Są super, cieszę się, że je wzięłam oba, tata jeszcze nic o nich nie wie ale w końcu mu powiem:)

Posted

Niestety wzięłam je za późno z kociarni i zdążyły już złapać choróbsko od tamtych kotków:(
Jeden z nich nie żyje ten z białym noskiem:( Ten drugi też jest chory ale chodzę z nim na zastrzyki:(

Posted

biedny :( a już tak sie cieszyłam, ze jak trafiią do Ciebie już będzie ok. i znajdą domki, a tu takie coś, kurde, no szkoda mi go :( :( ale Ty zrobiłaś co mogłaś, no niestety nie udalo sie :(
mój rudasek ma grzybice za to... :(

Posted

Trzymam kciuki za maluszka! Jak jest pod Twoją opieką wiem że bedzie dobrze ;)

jutro ide do "kociarni" porobie foty nowym kociambrom i zaktualizuje pierwszy post :)

Posted

Dzięki w imieniu koteczka:)
A twoje kotki już zdrowe i słyszałam że jadą do Poznania:)
A bierzesz kolejne czy narazie będziesz miała spokój??:)

• 1 month later...