shelcia9 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 odbiło ci ? babeczki? ja tu jestem najmłodsza(uczennica szkoły podstawowej) Quote
*kleo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Nati28']Czesc babeczki :loveu: Co do papieroskow to ja ich nigdy nie palilam i jak narazie nie zamierzam ;)[/QUOTE] Nie zamierzaj nawet potem Nati, bo jak ja sobie pomyślę ile kasy z dymem poszło, to dochodzę do wniosku, że już bym za to dobrą yorkę z zagranicy sprowadziła :evil_lol: Quote
shelcia9 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 o nie ma palenia:shake: ja tego nie cierpię fuuuuuuuuuuj Quote
Doti1986 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='*kleo*']Ja też lubię, chociaż czasami zastanawiam się, czy by nie rzucić, bo trochę mi pieniędzy szkoda. Ale jakoś zawsze tylko na myśleniu się kończyło :evil_lol: Tak więc Jolu jak już zaczniesz jeździć z Apciem na wystawy, to sobie zapalimy papieroska na odstres przed ringiem, co Ty na to? ;)[/QUOTE] hihihi tylko zacisze miejsce musicie znaleźć bo kary za palenie w miejscu publicznym są;P Ja tam rzuciłam i się cieszę dużo zdrowsza jestetem a co do pieniędzy to na fajki zawsze się znalazły a teraz jak nie było tak nie ma ;p Quote
*kleo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Doti1986']hihihi tylko zacisze miejsce musicie znaleźć bo kary za palenie w miejscu publicznym są;P Ja tam rzuciłam i się cieszę dużo zdrowsza jestetem a co do pieniędzy to na fajki zawsze się znalazły a teraz jak nie było tak nie ma ;p[/QUOTE] Zaproszę Jolcię w zacisze swojego namiotu :eviltong: Quote
*Jot* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='*kleo*']Zaproszę Jolcię w zacisze swojego namiotu :eviltong:[/QUOTE] Dzięki bardzo.Oczywiście propozycja nie do odrzucenia. [COLOR="#00ffff"]Ale se popalimy i poplotkujemy[/COLOR] :shiny::shiny::shiny: Quote
*kleo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='jot11']Dzięki bardzo.Oczywiście propozycja nie do odrzucenia. [COLOR=#00ffff]Ale se popalimy i poplotkujemy[/COLOR] :shiny::shiny::shiny:[/QUOTE] I jeszcze Edytkę zaprosimy, może się skusi ;) Quote
*Jot* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 O tak,tak.Jak nie będzie chciała to Ją porwiemy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cze Edyta:) a ja w zyciu swoim ani jednego papierocha nie zapalilam i nie zamierzam tego robic:) Quote
Truska34 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Cześć dziewczyny:multi:. Widzę, że temat papieroskowo-dietowy się rozwinął, a mnie nie było. Z tego, co zaobserwowałam, to Wy kruszynki malutkie jesteście;) i papierośnice przy tym:eviltong:. A pewnie, że się skuszę, porywać mnie nie trzeba będzie, tylko musiałaby się zdarzyć jakaś wystawa w moim rejonie, ewentualnie, gdzieś nad morzem, gdzie często bywamy. Fajnie byłoby się spotkać, co???? Tylko boję się, żeby mój bidulek się kompleksów przy Waszych włochatych skarbach nie nabawił:oops:. A propos tych oszczędności w związku z niepaleniem, to ja właśnie Ivcia sobie zafundowałam za "nieprzepalone" pieniążki, ale zaraz po wróciłam niestety do nałogu.... Wczoraj napstrykałam Ivciowi masę zdjęć, ale dzisiaj niestety samochodzik się popsuł i znów na piechotkę do pracy przyszło mi iść, tak że zdjęcia będą, jak się samochodzik naprawi:razz: Quote
Doti1986 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No to czekamy na foteczki z niecierpliwością:) Quote
*Jot* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Edzia,Edzia ,Ciebie nie ma.Fotek nie ma :angryy: Aż muszę se zapalić ze zdenerwowania :evil_lol: Quote
*kleo* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='jot11']Edzia,Edzia ,Ciebie nie ma.Fotek nie ma :angryy: Aż muszę se zapalić ze zdenerwowania :evil_lol:[/QUOTE] To ja też sobie zapalę, o!! :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ptfu ptfu ile tu dymu wynocha z tymi papierochami!!! ;) Quote
Truska34 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Cześć Wam! Ja jestem, a fotki będą w przyszłym tygodniu, jak synek wróci z ferii:eviltong:. Musi mi to pozgrywać na pen drive, bo ja się na tym nie znam. Mogłabym jeszcze zatachać aparat do solarium, ale z racji jego gabarytów i faktu, iż do pracy uczęszczam na piechotkę, raczej jest to niewykonalne. Musicie cierpliwie poczekać.... Quote
Natalia&Lola Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Chyba mnie dg nie lubi, bo ostatnio moglam dodać komentarze tylko do 2 galerii i mnie wywalilo:( Czekam na foteczki!!! Jestem ciekawa jak obecnie Ivo wygląda:) Quote
*Jot* Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Pegaza']Ptfu ptfu ile tu dymu wynocha z tymi papierochami!!! ;)[/QUOTE] No coś Ty Daria,Edzia nas nie wywali :eviltong: Jeszcze papieroskiem poczęstuje ;) Cześć Edziula :multi: Quote
Truska34 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='jot11']No coś Ty Daria,Edzia nas nie wywali :eviltong: Jeszcze papieroskiem poczęstuje ;) Cześć Edziula :multi:[/QUOTE] Cześć Jolu, cześć dziewczyny. No jasne:multi: Papierosków ci u mnie dostatek;) A wczoraj miałam wybitnie "palący" dzień, bo w TVN za dużo o papieroskach gadali;) A swoją drogą, ciekawe, w jaki sposób oni chcą mi zabronić palenia we własnym aucie?? Albo te chore 10m od budynku. Czyli koło solarium już nie będę mogła? Jak sobie odliczę, magiczne 10m, to będę musiała kopcić... na dworcu autobusowym:eviltong: Quote
Nati28 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Truska34']Cześć Jolu, cześć dziewczyny. No jasne:multi: Papierosków ci u mnie dostatek;) A wczoraj miałam wybitnie "palący" dzień, bo w TVN za dużo o papieroskach gadali;) A swoją drogą, ciekawe, w jaki sposób oni chcą mi zabronić palenia we własnym aucie?? Albo te chore 10m od budynku. Czyli koło solarium już nie będę mogła? Jak sobie odliczę, magiczne 10m, to będę musiała kopcić... na dworcu autobusowym:eviltong:[/QUOTE] Teraz palacze maja krotko mowiac przerabane :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja Wam dam kurzoki jedne oduczyc sie palic ale juz!! ;) nie slyszalam tych nowin Edyta..hehe Quote
Nati28 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Pegaza']Ja Wam dam kurzoki jedne oduczyc sie palic ale juz!! ;) nie slyszalam tych nowin Edyta..hehe[/QUOTE] Ja nie pale :) Quote
Pegaza Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Nati28']Ja nie pale :)[/QUOTE] Witaj w klubie rodzynku:) kto jeszcze nie pali?;) Quote
Recommended Posts