Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Edytko, bardzo ładny banerek :)
Mam do Ciebie pytanie jako "opalacza" ;) wiesz może czy mogę iść jutro na solarium jeżeli dziś byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy? Bo zapomniałam dziś mojej Agi zapytać :roll:

Posted

Edzia super masz ten banerek.Bardzo mi się podoba :loveu::loveu:

Klaudia,myślę,że jutro na solarium już możesz iść.Ale poczekaj aż ekspertka nasza Ci odpowie.Bo ja to za bardzo się nie znam :evil_lol:

[COLOR="#00ffff"]Nie znam się a się wypowiadam.Edzia nie krzycz na mnie jak źle napisałam .[/COLOR] :oops:

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć Edytko, bardzo ładny banerek :)
Mam do Ciebie pytanie jako "opalacza" ;) wiesz może czy mogę iść jutro na solarium jeżeli dziś byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy? Bo zapomniałam dziś mojej Agi zapytać :roll:[/QUOTE]

Cześć Klaudia! Nie powinnaś, powiem szczerze:shake:. Jest jeszcze możliwość, aby wyłączyć sobie opalacze twarzy i wtedy jak najbardziej można korzystać z solarium po wizycie u kosmetyczki. A gdybyś spytała swojej kosmetyczki, na pewno zabroniłaby Ci. One robią mi najgorszą robotę:mad:

Posted

[quote name='jot11']Edzia super masz ten banerek.Bardzo mi się podoba :loveu::loveu:

Klaudia,myślę,że jutro na solarium już możesz iść.Ale poczekaj aż ekspertka nasza Ci odpowie.Bo ja to za bardzo się nie znam :evil_lol:

[COLOR=#00ffff]Nie znam się a się wypowiadam.Edzia nie krzycz na mnie jak źle napisałam .[/COLOR] :oops:[/QUOTE]

Cześć Jolu, zapomniałam się i z Tobą przywitać. Banerek też mi się podoba:multi:
Dzięki za tą "ekspertkę". Coś w tym może trochę jest, bo już opalam ludzi 9 lat, czuję się zatem trochę jak weteranka. Boję się tylko, żeby wkrótce moje solarium nie otrzymało miana retro, bo to już nie byłoby fajne....
Byłam dzisiaj z Ivciem u weta na odrobaczaniu, odpchlaniu, ważeniu itd.
Mój kolos zaważył 2,4. Chyba muszę mu jakąś dietę zastosować. A mówią, że pieski rosną do 10 m-ca tylko. Nie dał sobie tylko obciąć pazurków:shake:

Posted

Coś Ty Nati. Cocuś jest jak najbardziej proporcjonalny, jak dla mnie. Żartowałam z tym odchudzaniem Ivcia, niech je żarłoczek do woli. W mojej rodzinie znalazłoby się jeszcze kogoś ze wskazaniem na dietę, niekoniecznie psa. Ale ja za odchudzanie zbiorę się, jak słońce wyjdzie na dobre;)

Posted

[quote name='Truska34']Mój kolos zaważył 2,4. Chyba muszę mu jakąś dietę zastosować. A mówią, że pieski rosną do 10 m-ca tylko. Nie dał sobie tylko obciąć pazurków:shake:[/QUOTE]
A po co dieta, Gracja przed ciążą ważyła 2,75 kg i nadal była chuda :eviltong: I niekoniecznie do 10 m-ca, bo Gracula jeszcze urosła po skończeniu roku. A z pazurkami dawaj go do mnie, ciocia Klaudia weźmie Ivcia pod swoje skrzydła i obetniemy pazurki raz dwa ;)

Za dietkę ja się za to wzięłam, na razie jako tako wytrzymuję :p A z tym solarium to mnie zdruzgotałaś trochę, naprawdę nie mogę? Nie mam skóry podrażnionej ani nic, a do piątku muszę się trochę opalić, przecież nie będę taką bladą gębą na imprezie świecić :shake:

Posted

[quote name='Nati28']Hehe mi tez by sie dietka przydala ale jakos nie umiem sobie odmawiac :evil_lol:[/QUOTE]

No powiem wam szczerze że ja na wiosnę też się biorę za siebie bo odpuściłam sobie ostatnio i jak stanęłam na wagę to pokazało się 50kilo :( Więc uderzam do lekarza na konsultację w sprawie dietki i do dzieła:)

Posted

Doti ja bym z chęcią wróciła do czasów, kiedy pokazywało mi się właśnie 49-50 kg właśnie. Chociaż większość twierdziła, że byłam za chuda wtedy, ale sama dla siebie jakoś lepiej się z tym czułam :p

Posted

[quote name='Nati28']Hehe mi tez by sie dietka przydala ale jakos nie umiem sobie odmawiac :evil_lol:[/QUOTE]
Ja ostatnio też nie. Coś mi się w końcu od życia należy, zostało już tylko jedzenie i ...papierochy.;)

[quote name='*kleo*']A po co dieta, Gracja przed ciążą ważyła 2,75 kg i nadal była chuda :eviltong: I niekoniecznie do 10 m-ca, bo Gracula jeszcze urosła po skończeniu roku. A z pazurkami dawaj go do mnie, ciocia Klaudia weźmie Ivcia pod swoje skrzydła i obetniemy pazurki raz dwa ;)

Za dietkę ja się za to wzięłam, na razie jako tako wytrzymuję :p A z tym solarium to mnie zdruzgotałaś trochę, naprawdę nie mogę? Nie mam skóry podrażnionej ani nic, a do piątku muszę się trochę opalić, przecież nie będę taką bladą gębą na imprezie świecić :shake:[/QUOTE]

Przydałaby się ciocia Klaudia na miejscu. Raz, że z pazurkami porządek byśmy zrobiły, a dwa, że ja bym Cię do piątku na mahoń strzaskała, nawet, jakbyś sobie dzisiaj odpuściła...
Jak już musisz to idź dzisiaj, tragedii nie będzie, najwyżej lampę na twarz sobie odpuść, chyba że macie nie takie mocne jak u mnie:eviltong:. Tylko nie mów nikomu, że ja Ci pozwoliłam:mad:

[quote name='Doti1986']No powiem wam szczerze że ja na wiosnę też się biorę za siebie bo odpuściłam sobie ostatnio i jak stanęłam na wagę to pokazało się 50kilo :( Więc uderzam do lekarza na konsultację w sprawie dietki i do dzieła:)[/QUOTE]
Co? 50 kilo i się odchudzać trzeba? To ile Ty masz Doti wzrostu do tych 50kg? 130cm?
Od razu mówię, że ja mam 170 cm i 50 kilo nie ważę:eviltong:

[quote name='*kleo*']Doti ja bym z chęcią wróciła do czasów, kiedy pokazywało mi się właśnie 49-50 kg właśnie. Chociaż większość twierdziła, że byłam za chuda wtedy, ale sama dla siebie jakoś lepiej się z tym czułam :p[/QUOTE]
Klaudia, Ciebie oglądałam i jest z wagą ok., nie przesadzaj:mad:

[quote name='Yoko2009']Witam sobotnio, jakieś fotki Ivcia by sieprzydały:)[/QUOTE]

Cześć Yokule! Są fotki aktualne, kilka stron wcześniej, nowszych njet:shake:

Posted

Cześć Edzia :multi: To ja też do Ciebie na opalanko się zapisze? A co do odchudzania to nigdy tego nie robiłam.Mam mniej więcej tą samą wagę.A jeść uwielbiam i se nie odmawiam i na deser papieroski :evil_lol: nie wspominając,że dzień od nich zaczynam :shake:

Posted

[quote name='jot11']Cześć Edzia :multi: To ja też do Ciebie na opalanko się zapisze? A co do odchudzania to nigdy tego nie robiłam.Mam mniej więcej tą samą wagę.A jeść uwielbiam i se nie odmawiam i na deser papieroski :evil_lol: nie wspominając,że dzień od nich zaczynam :shake:[/QUOTE]

Mój dzień się podobnie zaczyna, jak Twój:eviltong: W tamtym roku o tej porze udało mi się rzucić papierochy na pół roku, ale... już są znów ze mną:oops:
A na diecie, to ja byłam chronicznej odkąd pamiętam, potrafiłam zrzucić 8-15 kg w kilka tygodni... Teraz już chiba wiek nie ten;) i motywacji brak. Poza tym mój m. na szczęście nie ma parcia na anorektyczne ciało kobiety, więc się nie ścieram. Lubię ważyć 56-58 przy wzroście 170, jak 6 pojawia się z przodu, to dieta i tak w kółko....

Posted

[quote name='Truska34']Ja ostatnio też nie. Coś mi się w końcu od życia należy, zostało już tylko jedzenie i ...papierochy.;)

Przydałaby się ciocia Klaudia na miejscu. Raz, że z pazurkami porządek byśmy zrobiły, a dwa, że ja bym Cię do piątku na mahoń strzaskała, nawet, jakbyś sobie dzisiaj odpuściła...
Jak już musisz to idź dzisiaj, tragedii nie będzie, najwyżej lampę na twarz sobie odpuść, chyba że macie nie takie mocne jak u mnie:eviltong:. Tylko nie mów nikomu, że ja Ci pozwoliłam:mad:[/QUOTE]
Jednak sobie dzisiaj opalanko odpuściłam, coś się zebrać nie mogłam :eviltong: Jutro skoczę.
Edzia to może ułożysz mi jakiś plan tego smażenia się, nie musi być mahoń, byle bym bladym pyskiem nie straszyła :evil_lol: Na czerwono się nie opalam, od razu brąz łapię :p A tam gdzie najbardziej lubię chodzić mają w moim ukochanym stojącym wyrku mocne lampy.
[quote name='jot11']Cześć Edzia :multi: To ja też do Ciebie na opalanko się zapisze? A co do odchudzania to nigdy tego nie robiłam.Mam mniej więcej tą samą wagę.A jeść uwielbiam i se nie odmawiam i na deser papieroski :evil_lol: nie wspominając,że dzień od nich zaczynam :shake:[/QUOTE]
Mi się waga trzyma w zależności od pory roku i stopnia obżarstwa między 50 a 56 kg przy wzroście 167. A papieroski też lubię, oj bardzo lubię :evil_lol:

Posted

Witamy w galerii Ivcia troche nas tu nie było
Widzę ze temat wagi jest poruszony ,ale nie macie się co martwić bo wagę macie super
Ja to mam dopiero wagę-60 kg i 159 cm a wy narzekacie
Ale muszę się katować bo inaczej waga wzrasta :(

Posted

[quote name='*kleo*']Mi się waga trzyma w zależności od pory roku i stopnia obżarstwa między 50 a 56 kg przy wzroście 167. A papieroski też lubię, oj bardzo lubię :evil_lol:[/QUOTE]

Mi waga też się utrzymuje ta sama.Przy wzroście 163cm mam 43-45 kg.
Klaudia,ja osobiście wolę łóżka leżące.Chodzę do takiego solarium gdzie zawsze mają najnowsze łóżka jakie akurat są.Facet się stara. :roll:

Posted

[quote name='jot11']Mi waga też się utrzymuje ta sama.Przy wzroście 163cm mam 43-45 kg.
Klaudia,ja osobiście wolę łóżka leżące.Chodzę do takiego solarium gdzie zawsze mają najnowsze łóżka jakie akurat są.Facet się stara. :roll:[/QUOTE]
To Ty Jola pióreczko jesteś ;) A ja leżących to tak niekoniecznie, wolę sobie postać te kilka minut, jak kiedyś chodziłam na leżące to mi się strasznie nudziło tak leżeć i się wierciłam :eviltong:

Posted

[quote name='Doti1986']A ja rzuciłam papieroski 4lata temu i temu zawdzięczam +15kg :([/QUOTE]

A ja tam wcale nie myślę o rzuceniu palenia.I to nie ze względu na wagę,po prostu lubię palić :diabloti: No i też silnej woli nie mam.:angryy:

Posted

[quote name='jot11']A ja tam wcale nie myślę o rzuceniu palenia.I to nie ze względu na wagę,po prostu lubię palić :diabloti: No i też silnej woli nie mam.:angryy:[/QUOTE]
Ja też lubię, chociaż czasami zastanawiam się, czy by nie rzucić, bo trochę mi pieniędzy szkoda. Ale jakoś zawsze tylko na myśleniu się kończyło :evil_lol:
Tak więc Jolu jak już zaczniesz jeździć z Apciem na wystawy, to sobie zapalimy papieroska na odstres przed ringiem, co Ty na to? ;)