koosiek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Madalleno, nie rozumiem jednego. Nie po raz pierwszy pod swoim postem podpisujesz się jako Fundacja Azylu pod Psim Aniołem. Jakie masz do tego uprawnienia? Czy znajdujesz się w zarządzie fundacji, by móc przemawiać w jej imieniu? Jeżeli nie, to wszelkie oświadczenia fundacji możesz tylko cytować... A cytaty umieszcza się w cudzysłowie. To bardzo ciekawe, że zwykły wolontariusz ma prawo wypowiadać się w imieniu fundacji... Ja osobiście prosiłabym, by jako fundacja wypowiadali się tylko jej przedstawiciele, by nie wprowadzać kolejnych niejasności. Co do chęci zamknięcia wątku - temat Szydłowca się nie skończył. Wciąż nie ma schroniska, wciąż w mieście są psy, które trzeba by zabrać - chore, stare lub nie radzące sobie na ulicy. Czy chęć zamknięcia wątku oznacza, że dalszy los tych zwierząt jest wam obojętny? Czy oznacza to, że Szydłowiec nie może już liczyć na pomoc fundacji? A co n. p. z suczką, u której przeprowadziliście interwencję? Czy kontrolujecie warunki, w jakich teraz żyje? Co z Poziomką, która miała obiecany tymczas? Kiedy do niego trafi? Co z psami z wysypiska? Wątek Anity jest wątkiem dotyczącym psów pod ich opieką, tylko i wyłącznie - nie kontynuacją tego wątku. Jego istnienie ma zupełnie inny cel, niż istnienie wątku horroru - bo ten (a przynajmniej tak mi się wydaje) został założony, by zwrócić uwagę na problem Szydłowca, a w efekcie poprawę losu tych zwierząt. Wiele zostało w tym kierunku zrobione - i przez fundację i przez ludzi z Szydłowca - ale to jeszcze nie koniec! Sprawa skończy się, gdy w Szydłowcu będzie sprawnie działać schronisko i psy znikną z ulic... Quote
Marinka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='taubi']Dziewczyny tylko powiedzcie mi czy jest sens prowadzic ten wątek przez Madallene i mnie jesli my teraz nie jestesmy na miejscu? anita_happy zalozyla nowy watek aktualny Horroru w Szydłowcu, i tam powiniśmy się wszyscy przenieśc, ten wątek jest strasznie długi ciągnie się przez 273 strony, dla nowej osoby przebic sie przez ten watek to katorga! Nincia nie jestesmy w tej chwili fizycznie pomagac bo jestesmy, bagatela, 150km od Was. Rozliczenia sa w kazdym poscie danego psa a takze w poscie 9 na tym watku. Marinkaa ,mam tylko pytanie o co chodzi z tym wyjasnianiem spraw miedzy FFA a FAPPA? (prosze w tej sprawie o pw) Pozdrawiam Mariusz Tauber[/QUOTE] Taubi, pw poszło... ale mam małą dygresję ... jeśli nie wiadomo o co chodzi - to w sumie wiadomo... [quote name='anita_happy']Taubi - nigdy nie byliście na miejscu...bo jak...Wy to WY, a Szydłwoeic to Szydłowiec - takich miejsc jest duzo na mapie Polski... nowy watek to nie jest kontynuacja horroru w Szydłwocu - to spis psów, kt ja, Aimez,nincia,dzidzia,Kama,pudzian- mamy pod swoją opieką....ten wątek jest po to, zeby nie było niejasności co do naszego działania... szczerze,,,ja mam dosc ataków o kastracje...na wątku horroru PRIMO to kastracja, jesli chodzi o psy, kt są pod naszą opieką... MY WYDAJEMY PSY BEZ KASTRACJI... 1. bez kastracj bo nas nie stac na kastrowanie kazdego psiaka, 2. miasto na tym polu nie pomaga wogóle...długo potrwa zanim bedzie pomagac 3. w umowie, kt zawieramy - umowa cywilno-prawna miedzy osoba oddajacą, a opiekunem jest punkt dotyczacy KASTRACJI - kazdy pies temu punktowi podlega... 4. jesli trzeba kastrowac, np. Borys - kastracja była, a teraz to my sie bujamy ze spłatą weterynarza 5. wazniejsze jest dla nas wyrwanie psa z ulicy i umieszczeni go w domu stałym niz wczesniejsza kastracja...jesli takowa by byla - to potrzeba miejsca gdzie takiego psa przetrzymac - U NAS BRAK,,a na hotelowanie psa u weta tez kasy brak... LUDZIE MY TO CO ROBIMY...robimy za SWOJE PIENIADZE..sami finansujemy karme, wymagane leczenia gdy pies chory...to co sie dzieje rozwinęło się dzięki Akcji Fundacji...ale kazda z tych osób,kt działaja w Szydłowcu pomagała bezdomniakom i bedzie pomagac....Madalena JA BEDE sie chwalić, ze moja rodzina pomaga....będe sie chwalić, ze Aimez, nincia, dzidzia i pudzian POMAGAJĄ....ze JA mam z kim pomagac... BO JEDYNA SATYSFAKCJA tego co robimy jest uśmiechniety pychol piesa i świadomość, ze nie ma go juz na ulicy!!!do kazdego doku psa z Szydlowca jesteśmy zapraszani...z kazdym mamy kontakt!!! Moze dojrzejemy do tego aby zawiazać stowarzyszenie..fundacje...Gmiana nas do tego namawia...bo bedzie im łatwiej z nami współpracowac... A CHCĄ WSPÓŁPRACOWAC...chcą... o karme prosiłma w zime - dzwoniłam..mówiłam, ze jade..i nie bylo nawet smsa, JEDZ - KARMA CZEKA..a nie jedna minute rozmawialma z Madalena... Jesli chodzi o moje "ale"..tak mam "ale"... nawet to co Madalena napisała, ze Fundacja nie musi się tłumaczyc na DOGOmani z wpływów "na psy z Szydłwoca" ale na stronie głównej Fundacji - jesli JEST cel na który sie zbiera WARTO umieścić rozliczenie ile miesiecznie ludzie wpłacali na konkretny cel, np. "psy z Szydlowca" +imie i nazwisko darczyncy... tak jak tu [URL]http://www.argos.org.pl/dotacje.htm[/URL] zbieraja kase na CEL - koty z Boguszyc i miesięcznie pisza ile uzbierali.... i stąd są niedomówienia...i na pewno nie tylko ja tak myśle....bo jeśli miałbym współpracowac, np. z Fundacją PPA to chciałabym wiedziec czy MOZNA JESZCZE POMAGAC Szydłowiakom, czy są fundusze na pomoc żeby nie nadużywac Fundacyjnej dobrodusznosci...same słowa Madaleny "Kończą sie fundusze" nie wystarczą...bo jak zliczyć wpływy i wydatki z pierwszego postu to na oko widac ze Lewa strona nie równa się Prawej... wpisz sobie Drogi Taubi na google hasło Horror w szydłwocu i pczytaj... Godenline, Siepomaga....and so more... I STĄD TA CZARNA DZIURA, a czara goryczy sie wylewa... nie bede kopiowac pierwszego wątku Horroru i kopiowac go do "psów z ulicy szydłoieckiej" z tego względu, ze my działamy na konto psów z szydłwoickiej ulicy,a HORROR dotyczy czegos innego, Jest mocno zwiazany z Fundacją. Kiedys madalena zarzuciłam, ze wrzucam jej PSY...chce tego uniknąć... żaden pies, kt po akcji listopadowej został zgarniety z ulicy i zabrany pod opieke FUNDACJI na konto HORRORU - NIE BYŁ PSEM podrzutkiem, kt Ja osobiście wciskałam pod skrzydła Fundacji. BYŁ - jeden, kt ledwo zipał na klatce,LUCKY =zadzwoniłam i zapytałam się czy mozna liczyć na pomoc- wylądował u mnie...2 dni...i pojechał na Śląsk /u weta w Elvecie miał opatrzona rane na tyłku/...ASTI - to była moja odezwa z Tymczasem na hasło z Dogomani, a dalej to juz sie wszystko rozkreciło... DO pierwszej scesji o kastreacje Astiego.. potem była Akcja - karma na ulice - powtorze jeszcze raz...NIE PRZESZKADZAŁAM, ale nie udzielałam sie w tym temacie wogóle....bo uwazałam,z e nie będe wywalac tony karmy na ulice... POTEM przyszedł czas refleksji i GENERALNIE odzielenie psów, kt były i są WYŁĄCZNIE POD NASZA, Szydłwoiecką opieką. DLACZEGO - bo zginał w pierwszym poście wpis, ze TE PSY SA WYŁACZNIE POD OPIEKĄ SZYDŁOWIECKEIJ GRUPY WSPARCIA.... stad psy z szydłwoeickeij ulicy. DLA JASNOSCI...co ...KTO...gdzie ...i dlaczego... HORROR to wątek, który łączy wszystkei psy, kt były i sa pod opieką Fundacji i dlatego do momentu kiedy są jeszcze psy, kt nie maja domów NIE MOZNA zamykac wątku, kt je łączy. DLACZEGO?? 1. bo dyskusje na tematy ogólne będą zaśmiecały wątki poszczególnych piesów 2. bo nasza współpraca polega na tym, ze dzieki Akcji Szydłowiaki sie poznały i zapierdzielają na tyle ile moga i na tyle ile ich stać...bo pomoc szła na psy, kt wyłapaliscie i kótre przeszły pod waszą opiekę...zrobiliście dobra robote Miastu...same protokoły, ze zabieracie te psy z Miasta - automatycznie staliscie się ich opiekunmi... NOWY WĄTEK DLATEGO: [I]"....[B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM!"[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000][I]"...[SIZE=3][COLOR=#000000]Szydłowieckie psiaki pod opieką Fundacji For Animals o/Wrocław:"[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Georgia][SIZE=3][I][B]"....[/B][/I][/SIZE][/FONT] [CENTER][SIZE=3][FONT=Georgia][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=6][I][B][U]WĄTEK ROZLICZENIOWY[/U]: [/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Georgia][/CENTER] [I][B][FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=red][SIZE=3][COLOR=blue]UWAGA! W tym[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=navy] wątku zostały uwzględnione WSZYSTKIE wpłaty na rzecz Szydłowca, nie tylko z dogomanii przekazane na konto [COLOR=red]Fundacji Azylu pod Psim Aniołem[/COLOR].[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000080]Pieniądze wpłacane na wyłapane psy, znajdujące się obecnie w hotelach zostały wyszczególnione w osobnych wątkach psów - wpłaty przeznaczone zostają na opłacenie hoteli, w których znajdują się zwierzęta.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000080]Pieniądze z wpłat ogólnych (poniżej) przeznaczone zostały na leczenie i karmę dla zwierząt. ..."[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [FONT=Times New Roman][COLOR=#000080][COLOR=black]a w [/COLOR][COLOR=black]rozliczeniu Dogomani BRAK paru innnych akcji[/COLOR][/COLOR][/FONT] [URL]http://www.goldenline.pl/forum/pies-moj-przyjaciel/1264594[/URL] [URL]http://www.goldenline.pl/forum/schroniska-i-adopcje-dla-zwierzat/1264592/s/3[/URL] [URL]http://siepomaga.pl/f/psianiol/c/80[/URL] [FONT=Tahoma]A TU komentarz Madaleny:[/FONT] [FONT=Tahoma]ja gram w otwarte karty i tego samego wymagam od osób, z którymi "współpracuje".[/FONT] [FONT=Tahoma]Watek Horroru to był taki panel dyskusyjny, na którym pisało się wszystko to co robiło sie w temacie Horroru...[/FONT] [FONT=Tahoma]TERAZ otwarte karty obowiazują na psach z szydłowieckiej ulicy[/FONT] [FONT=Tahoma]I jak ktoś chce to pomoże...tak jak my pomagamy innym na DOgomani - jak mozemy[/FONT] [/FONT][/SIZE][/QUOTE] Anita, popieram w całej rozciągłości... Oba wątki dotyczą zupełnie odrębnych spraw... i tak naprawdę łączy je tylko wspólne miejsce Quote
Marinka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [URL]http://www.goldenline.pl/forum/pies-moj-przyjaciel/1264594[/URL] I cytat: "Centrum Szydlowca. Po ulicy biegna 3 psy. [COLOR=Red][B]Jeden w stanie KOSZMARNYM. Rana na tylnej lapie, otwarta, dziury na calym ciele, wylysienia. To pies wielkosci owczarka, zmeczony, otumaniony bolem.[/B][/COLOR] Jego kolega to maly, czarny, dlugowlosy kundel ze swiezymi sladami po pogryzieniu. Dziury, saczaca sie krew i ropa. Trzeci maly jasny - najbardziej przyjazny w dobrym stanie." [B]Pytam, o co tu chodzi?[/B] Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='koosiek']Madalleno, nie rozumiem jednego. Nie po raz pierwszy pod swoim postem podpisujesz się jako Fundacja Azylu pod Psim Aniołem. Jakie masz do tego uprawnienia? Czy znajdujesz się w zarządzie fundacji, by móc przemawiać w jej imieniu? Jeżeli nie, to wszelkie oświadczenia fundacji możesz tylko cytować... A cytaty umieszcza się w cudzysłowie. To bardzo ciekawe, że zwykły wolontariusz ma prawo wypowiadać się w imieniu fundacji... Ja osobiście prosiłabym, by jako fundacja wypowiadali się tylko jej przedstawiciele, by nie wprowadzać kolejnych niejasności. [/QUOTE] A Ty jesteś w zarządzie Fundacji, że w założonych przez siebie wątkach prosisz o wpłaty na ich konto? Każdy mój wpis konsultowany jest właśnie z taubim, więc przyczep się do czegoś innego. Anita, ciesze się bardzo, że na prawo i lewo rozpowiadasz o tym, że jesteś zwolenniczką kastracji. Na chwilę obecną tak jest i to sprawia mi ogromną radość. Przypomnij sobie jednak jak długo trułam Ci o tym na innych wątkach, jaki wtedy miałaś do tego stosunek, że się czepiam, że lepsze życie bez kastracji niż na ulicy. Jednak moje trucie przyniosło spodziewane efekty. I prośba. Nie pisz takich długich postów, bo są niewyraźne i źle się je czyta. Cytujesz rozpoczęte wątki na z innych for internetowych. Po pierwsze, nie zauwazyłam, żebyś Ty, czy ktokolwiek inny spamował internet z prośbą o pomoc, więc nie wiem o co masz pretensje. Po drugie nie ma obowiązku rozliczania się na każdym z forum. Jak są takie wymogi, fundacja to robi. Jak nie ma to nie ma. (w poście 9 masz rozliczenia NIE tylko z dogo). Czepiasz się jak rzep psiego ogona... [quote]"Centrum Szydlowca. Po ulicy biegna 3 psy. Jeden w stanie KOSZMARNYM. Rana na tylnej lapie, otwarta, dziury na calym ciele, wylysienia. To pies wielkosci owczarka, zmeczony, otumaniony bolem. Jego kolega to maly, czarny, dlugowlosy kundel ze swiezymi sladami po pogryzieniu. Dziury, saczaca sie krew i ropa. Trzeci maly jasny - najbardziej przyjazny w dobrym stanie." Pytam, o co tu chodzi?[/quote] o to samo co w pierwszych postach na dogomanii.Nie rozumiem Twojego pytania... Proszę, awantury i czepialstwo - wątek żyje. A tak długo było cicho. Wciąż uważąm, że wątek trzeba zamknąć. Nikt nie przekopie się przez 270 parę stron, żeby zobaczyć o co chodzi. Chciałam również zauważyć, ze na GL moje dane osobowe są dostępne tylko dla użytkowników zarejesrtowanych. Cytując je tutaj, udostępniasz je. Więc proszę o usunięcie linków. Co najwyżej wyrażąm zgodę na kopiowanie treści z użyciem mojego nicka z dogomanii. Quote
Marinka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Madallena']Cytujesz rozpoczęte wątki na z innych for internetowych. Po pierwsze, nie zauwazyłam, żebyś Ty, czy ktokolwiek inny spamował internet z prośbą o pomoc, więc nie wiem o co masz pretensje. Po drugie nie ma obowiązku rozliczania się na każdym z forum. Jak są takie wymogi, fundacja to robi. Jak nie ma to nie ma. (w poście 9 masz rozliczenia NIE tylko z dogo). Czepiasz się jak rzep psiego ogona... o to samo co w pierwszych postach na dogomanii.Nie rozumiem Twojego pytania... Chciałam również zauważyć, ze na GL moje dane osobowe są dostępne tylko dla użytkowników zarejesrtowanych. Cytując je tutaj, udostępniasz je. Więc proszę o usunięcie linków. Co najwyżej wyrażąm zgodę na kopiowanie treści z użyciem mojego nicka z dogomanii.[/QUOTE] Nie rozumiesz o co chodzi??????? Naprawdę zyczysz sobie żebym Ci to wytłumaczyła tu i teraz? Uważam, ze doskonale wiesz o co pytam Quote
anita_happy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [B]JESTEM i BYŁAM za KASTRACJA....[/B] SWOJĄ sunieczke sterlizuje w maju.. Madalena nie jesteś wyrocznią jeśli chodzi i KASTRACJE...moje IQ jest na tyle wysokie i jestem dość wyedukowana przez Animals Planet, ze wiem iż KASTRACJA TO JEDYNA forma zapobiegania bezdomności!!!! ale nie u szczyla...bo do tego zdania są podzielone /i o to chodziło w naszym konflikcie odn kastracji..poszło o Astiego jajka...BEDZIE KASTROWAN-przyjedzie do Stolycy na podciecie jajków/ do RESZTY juz mam dosć... nie należe do osób, kt mają parcie na szkło - wszystkie bolączki zostały wylane, moze wyjasnione..moze zostana niedopowiedzenia....ale cóz..bywa...kiedys to musiało nastapić... jak coś zaczyna być niejasne lepeij wyjaśnić to NATYCHMIAST - bo potem moze byc tylko gorzej... TRZECIA ŚWIATOWA jak ktoś to powedział madry ;) w pierwszym poscie mozna zrobić przekierowanie do strony 275 - i tam bedzie peace&quiet a psy, kt sa jeszcze nie wyadoptowane MUSZA MIEC wspólny panel do komunikacji ..chociażby żeby wylać i wygadac to co sie ma w głowie... PraUmiejetność pracy w zespole sie kłania.... tym samym kończę wypowiedz i dziekuję ninci i dzidzi, ze zawiozły Borynia do wspaniałego domku Quote
Marinka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [FONT=Arial]Madallena - jeśli dotąd tego nie zauważyłaś - POWTÓRZĘ TO RAZ JESZCZE - już wiele osób wyraziło opinię, ze watek ten jest spoiwem dla wszystkich szydłowiaków, więc nie powtarzaj z uporem maniaka, że trzeba go zamknąć bo jest nieczytelny, bo zawiera zbyt wiele stron....[/FONT] Quote
anita_happy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 "............Chciałam również zauważyć, ze na GL moje dane osobowe są dostępne tylko dla użytkowników zarejesrtowanych. Cytując je tutaj, udostępniasz je. Więc proszę o usunięcie linków. Co najwyżej wyrażąm zgodę na kopiowanie treści z użyciem mojego nicka z dogomanii. ...................." wpisz sobie w googlach horror w szydłowcu.... sama sie upublicznilaś... Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Marinkaa']Nie rozumiesz o co chodzi??????? Naprawdę zyczysz sobie żebym Ci to wytłumaczyła tu i teraz? Uważam, ze doskonale wiesz o co pytam[/QUOTE] Tak, zycze sobie. Bo nie wiem kompletnie o co Ci chodzi. Relacja ktora cytujesz jest relacja Z PIERWSZEGO dnia pobytu w Szydlowcu.Wiec o co pretensje? Z reszta to nie jest rozmowa miedzy nami tylko miedzy FFA Wroclaw a FAPA taubim. I wiecie co Wam powiem. Mam dosc tego watku. Mam dosc Was, Waszych watow i pretensji o to, ze czlowiek rzuca wszystko, zeby ratowac zwierzaki. Oszczerstwa i obelgi skierowane do Fundacji i osob, ktore w niej dzialaja to wlasnie ogrom podziekowan jakie potraficie zlozyc. Dlatego zdecydwanie wole pomagac zwierzetom a nie ludziom. Te przynajmniej okazuja wdziecznosc a nie wywalaja na wierzch swoje wredne, wstretne, obrzydliwe charaktery pelne podlosci, nienawisci i zawisci. Po tym co czytam na swoj temat robi mi sie niedobrze. Nie chce mi sie z Wami dyskutowac i czytac obelg skierowanych w moim kierunku. Nie chce mi sie czytac kolejnych, pretensjonalnych pytan koosiek, ktora nic innego nie potrafi tylko super sie przychrzanic, po raz kolejny z reszta. Nie chce mi sie ciagnac dluzej tego watku. Nie ukrywam, ze wkurzylyscie mnie dosc porzadnie, gratuluje. Na tym koncze ten temat. Poniewaz to ja jestem jego zalozycielka, poniewaz dotyczy on dzialan Fundacji w najblizszych dniach po wspolnych ustaleniach (nie z Toba koosiek) zadecyduje co dalej. Jezeli watek ma wygladac WLASNIE tak napisze do moda, zeby go zamknal. [B]Po wszelkie "ale" zapraszam na PW[/B]. Mnie tu juz nie ma. [B]Dziekuje wszystkim za uwage i .... nie chce mi sie z Wami gadac.[/B] Quote
nincia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 najlepsza wymowka jest to ze watek ma za duzo stron....DLA MNIE I Z PEWNOSCIA DLA INNYCH TO NIE PROBLEM!!!!! Ale widze ze jak sie problem pojawia to niestety Madaleno unikasz problemu i poprostu atakujesz...a my nie mamy zamiaru Cie atakowac tylko wyrazamy swoje zdanie co nam sie podoba a co nie chyba na tym polega forum...Ty robisz swoje i my robimy swoje a jak napisala Marinkaa ten watek nas scala w calosc...... I uwazam ze watek nie powinien byc zamkniety!!!!!!!! Przemysl to...... Quote
koosiek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Madallena']A Ty jesteś w zarządzie Fundacji, że w założonych przez siebie wątkach prosisz o wpłaty na ich konto?[/QUOTE] Jeżeli to problem, jeszcze dzisiaj numery kont znikną z wątków. [quote]Po pierwsze, nie zauwazyłam, żebyś Ty, czy ktokolwiek inny spamował internet z prośbą o pomoc, więc nie wiem o co masz pretensje. [/quote]A to jest po prostu bezczelne... Ale gdy się ma klapki na oczach, to trudno coś zauważyć. Pominę już fakt, że osoby spoza fundacji nie mają żadnego obowiązku pomagania w zbieraniu funduszy na działania fundacji... [quote]Po drugie nie ma obowiązku rozliczania się na każdym z forum. Jak są takie wymogi, fundacja to robi. Jak nie ma to nie ma.[/quote]Niestety, nie ma. To wszystko ogranicza się do zwykłej ludzkiej uczciwości... Ja osobiście czuję się oszukana, najpierw czytając, że nie ma pieniędzy na hotele dla psów, a potem dowiadując się o kwotach zebranych na akcję szydłowiecką... Jeżeli działania fundacji w Szydłowcu mają być zakończone, to wspomniana już zwykła ludzka uczciwość nakazuje rozliczenie się z uzbieranych pieniędzy... Chociażby po to, by zachować wiarygodność. [quote]Nikt nie przekopie się przez 270 parę stron, żeby zobaczyć o co chodzi.[/quote]Od tego jest pierwszy post, w którym można wstawiać na bieżąco aktualne informacje. [B] A teraz chciałabym użyć wątku do tego, do czego wciąż jest potrzeby: 25 kwietnia flipery mają szansę pokazać się na Dniu Ziemi na Polach Mokotowskich - dzięki Awit :loveu: Potrzebny jest nam transport na Pola i z powrotem - może ktoś mógłby pomóc?[/B] Więcej info na wątku fliperów: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173711-Flipery-potrzebny-TRANSPORT-na-25-kwietnia-Piaseczno-Warszawa-Piaseczno[/URL] Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='taubi'][CENTER][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][SIZE=6][U]WĄTEK ROZLICZENIOWY[/U]: [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=red][B][SIZE=3][COLOR=blue]UWAGA! W tym[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=navy][B] wątku zostały uwzględnione WSZYSTKIE wpłaty na rzecz Szydłowca, nie tylko z dogomanii przekazane na konto [COLOR=red]Fundacji Azylu pod Psim Aniołem[/COLOR].[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000080]Pieniądze wpłacane na wyłapane psy, znajdujące się obecnie w hotelach zostały wyszczególnione w osobnych wątkach psów - wpłaty przeznaczone zostają na opłacenie hoteli, w których znajdują się zwierzęta.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000080]Pieniądze z wpłat ogólnych (poniżej) przeznaczone zostały na leczenie i karmę dla zwierząt.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U][COLOR=red][B]WPLATY do 15.03.2010r.[/B][/COLOR][/U][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]02-11-2009 [/FONT][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=3]200[/SIZE][SIZE=3] AGATA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]02-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]300[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] MARIA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]02-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]200 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]MAŁGORZATA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]03-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]100[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] MARTA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]04-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]174[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] ALEKSANDRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]0[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]4-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]100[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] ALINA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]05-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]100[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] DANUTA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]06-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]100[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] Pani KATARZYNA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]08-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]100[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] BIURO RZ[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]09-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]100[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] MARIAN [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]09-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]20[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] KAMILA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]09-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]30 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]MONIKA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]10-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]50[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] MAREK [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]10-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]60 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]ELŻBIETA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]10-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]100[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] TOBIASZ[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]10-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]1078,4[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] allegro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]11-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]16[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] ANNA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]12-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]19[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] BEATA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]12-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]100[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] ANETA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]12-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]50[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] ANNA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]12-11-2009 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]23[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] MARTA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]16-11-2009 50 SABINA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]17-11-2009 100 GRAŻYNA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]19-11-2009 50 GRAŻYNA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]23-11-2009 30 AGNIESZKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]23-11-2009 300 DANUTA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]24-11-2009 100 MARTYNA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]25-11-2009 15 MONIKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]25-11-2009 135,5 ALEKSANDRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]26-11-2009 100 ANNA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]27-11-2009 100 KAMILA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]27-11-2009 100 TOMASZ[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]29-11-2009 1000 MAŁGORZATA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]01-12-2009 50 MARIA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]01-12-2009 33,50 BEATA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]07-12-2009 20 Doda[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]11-12-2009 100 atomoowka[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]11-12-2009 30 MONIKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]14-12-2009 150 ANNA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]15-12-2009 15 SYLWIA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]18-12-2009 100 ANNA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]21-12-2009 100 ELŻBIETA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]21-12-2009 20 DOROTA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]21-12-2009 30 KATARZYNA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]22-12-2009 50 TERESA [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]22-12-2009 300 BEATA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]24-12-2009 36,63 KATARZYNA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]04-01-2010 100 WŁADYSŁAW [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]06-01-2010 100 ELIZA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]07-01-2010 22 MONIKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]07-01-2010 30 MARTA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]10-01-2010 150,00 MAŁGORZATA S.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]11-01-2010 100,00 anonimowo[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]11-01-2010 40,40 MADCAT1981 (BAZAREK UBRANKA DZIECIĘCE)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]12-01-2010 10,00 ZOFIA M.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]18-01-2010 150,00 KATARZYNA M.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]18-01-2010 10,00 MAGDALENA S.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]19-01-2010 100,00 SAMANTA M.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]21-01-2010 100,00 RENATA D.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]21-01-2010 30,00 KATARZYNA K.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]02-02-2010 20,00 MAGDALENA K.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]05-02-2010 50,00 ANNA K.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]05-02-2010 30,00 MARTA W.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]05-02-2010 45,20 MADCAT1981(PRZEKAZANE Z FUNDUSZY BARANKA )[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]11-02-2010 50,00 WERONIKA K.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]18-02-2010 25,00 ŁUKASZ S.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]05-03-2010 30,00 MARTA W.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]08-03-2010 28,00 ANNA Ś.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]08-03-2010 22,00 ANNA Ś.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]11-03-2010 25,00 WERONIKA K.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]15-03-2010 100,00 KRASTEVA V.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red][B][U]RAZEM: 7593,63 zł[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red][B][U]ROZLICZENIE:[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Karma 508,46 zl + 508,46 zl[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Smycze, szelki, obrożne 417,24 zl[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Benzyna 800 zl [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Benzyna(transport FLIPA i FLAPA) 106,75zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sedalin 150 zl[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Leczenie:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Maniek 404 zl[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Rossie 150zł +43,24zł + 951,99zł= 1145,23zł [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mummy 71,01 zl[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Flap 74,00zl[/SIZE] +507zł=581zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Flip 330,99zł[/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Malinka/ Babsi 66,00 zl[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Lampo 599 zl[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Carmel 263zł[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Goldi 60zł[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Bajka 60zł[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Biszkopt 311zł[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Gibon 325zł + 1234,78zł= 1559,78zł[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Gilda 503zł[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][COLOR=red]Pozostałe pieniądze będą przekazywane na hotele dla psów, jeśli będą jakieś długi. [/COLOR][/B][/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkred][COLOR=black](opłacone faktury, stan na dzień 01.02.2010)[/COLOR][B] 6462,47zł[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img33.glitterfy.com/312/glitterfy9090017T526D33.gif[/IMG] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=red]Kończą się fundusze! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=6][FONT=Times New Roman][COLOR=red]PROSIMY O POMOC! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=6][FONT=Times New Roman][COLOR=red]Nie możemy pomoc innym zwierzętom [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/CENTER][/QUOTE] Kosiek Fundacja rozlicza sie ze wszystkich zebranych pieniedzy nie tylko z tych na dogomani a takze z innych portali. Wiec nie wsiem o co chodzi?? Nie rozumiem twoich zarzutow w strone Fundacji... Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='koosiek']Jeżeli to problem, jeszcze dzisiaj numery kont znikną z wątków. [COLOR=#ff0000]Koosiek nie jest to problemem nie o to tu chodzi!!![/COLOR] A to jest po prostu bezczelne... Ale gdy się ma klapki na oczach, to trudno coś zauważyć. Pominę już fakt, że osoby spoza fundacji nie mają żadnego obowiązku pomagania w zbieraniu funduszy na działania fundacji... [COLOR=red]zgadzam sie , nie maja obowiazku... ale jesli chca to moga pomagac zwierzeta w taki sposob [/COLOR] [COLOR=#ff0000]to sa zbierane pieniadze na zwierzeta a nie na Fundacje.[/COLOR] Niestety, nie ma. To wszystko ogranicza się do zwykłej ludzkiej uczciwości... Ja osobiście czuję się oszukana, najpierw czytając, że nie ma pieniędzy na hotele dla psów, a potem dowiadując się o kwotach zebranych na akcję szydłowiecką... Jeżeli działania fundacji w Szydłowcu mają być zakończone, to wspomniana już zwykła ludzka uczciwość nakazuje rozliczenie się z uzbieranych pieniędzy... Chociażby po to, by zachować wiarygodność. [COLOR=#ff0000]Nie uwazam, ze Fundacja stracila wiarygodnosc jak najbardziej jest wiarygodna(nie miala powodu jej stracic)[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Nikt nie mowi o zamknieciu działan Fundacji w Szydlowcu, nie wiem z czego to wywnioskowalas[/COLOR] Od tego jest pierwszy post, w którym można wstawiać na bieżąco aktualne informacje. [B] A teraz chciałabym użyć wątku do tego, do czego wciąż jest potrzeby: 25 kwietnia flipery mają szansę pokazać się na Dniu Ziemi na Polach Mokotowskich - dzięki Awit :loveu: Potrzebny jest nam transport na Pola i z powrotem - może ktoś mógłby pomóc?[/B] Więcej info na wątku fliperów: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173711-Flipery-potrzebny-TRANSPORT-na-25-kwietnia-Piaseczno-Warszawa-Piaseczno[/URL][/QUOTE] ........................................................................................................................................................ Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Kobiety zacznijmy z sobą wspolpracowac tak jak bylo na poczatku BO O TO TU CHODZI, O POMOC TYM POTRZEBUIJACYM. A wy oczywiscie przepychanki... sorry ale tak jest Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 jestem oburzony cala ta sytuacja, cierpia przy tylko zwierzeta!!! Przez takie atakowanie bezpodstawne Fundacji, oraz osob ktore czynie udzielaja sie pomocy zwierzetom... Kazdy z nas ma ten sam cel! Mam dosc oczerniania osob, ktore pomagaja... Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [B]Na tym chcialbym zakonczyc ta rozmowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [center][b][size=7][color=red]prosze o wykasowanie postów od nr 2702 do nr 2743[/color][/size][/b] [b][size=7][color=#ff0000][/color][/size][/b] [b][size=4][color=black]kto powinien to przeczytac przeczytał i koniec...[/color][/size][/b] [b][size=4]w dalszej kwesti rozmowy zapraszam na pw!!![/size][/b][/center] Quote
koosiek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jeśli w tamtym rozliczeniu są wszystkie wpłaty, to dobrze. Proszę jeszcze o uwzględnienie w rozliczeniu także wpłat na konkretne psy. W tej chwili tylko o tyle mi chodzi. Przyklejam, żeby nie zginęło: [quote][B]A teraz chciałabym użyć wątku do tego, do czego wciąż jest potrzeby: 25 kwietnia flipery mają szansę pokazać się na Dniu Ziemi na Polach Mokotowskich - dzięki Awit :loveu: Potrzebny jest nam transport na Pola i z powrotem - może ktoś mógłby pomóc?[/B] Więcej info na wątku fliperów: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173711-Flipery-potrzebny-TRANSPORT-na-25-kwietnia-Piaseczno-Warszawa-Piaseczno[/URL][/quote] Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wplaty na konkretne psy sa na ich watkach, jak jest potrzeba to przekleje je na ten Quote
koosiek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wypadałoby, skoro przedstawione wydatki są wydatkami na konkretne psy. Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Marinka wklej tu rozliczenia waszych psów to tez wrzuce je do pierwszego postu. Quote
anita_happy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='taubi']Kobiety zacznijmy z sobą wspolpracowac tak jak bylo na poczatku BO O TO TU CHODZI, O POMOC TYM POTRZEBUIJACYM. A wy oczywiscie przepychanki... sorry ale tak jest[/QUOTE] przepychanki??? raczej o wyjasnienie niejasnosci...tak pracuje sie w zespole... lepeij, ze teraz zostało wszystko wyjaśnione..poukładane...niz za miesiac a tak kazdy wylał co mógł i finit... kazdy wie na czym stoi...o co chodzi...itp..itd... kazda "przepychanka" jest formą dyskusji...na tym polega współpraca zespołowa... w świecie wirtualnym cieżko pracowac zespołowao - ale da się....PRZYKŁAD - SPRAWA ANIOŁA.... podziwiam dziewczyny w ich wiare...ja juz zwątpiłam :/ Wiara czyni cuda... Ja wierze, ze z tej "pyskowki" kazdy wyciagnie wnioski i tyle... [B][I]NIe zabieram swoich zabawek nie rzucam piaskownicy...BAWIE sie dalej...[/I][/B] Quote
taubi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Anita_Happy przyszedł zły huligan i zabrał ci wszystkie zabawki i ZABAWA się skonczyla :) Quote
Recommended Posts