akira Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [SIZE="5"][FONT="Arial Black"] Niespełna roczna sunia średniej wielkości, bardzo miła, aktywna i rezolutna . Wszędzie jest jej pełno. Wymaga dużej ilości ruchu. Bardzo lubi szczekać. Będzie świetnym przyjacielem :) Przebywa w Schronisku dla bezdomnych zwierząt przy ul. Skarbowców 52 we Wrocławiu. Jej nr schroniskowy to 841/09. [/FONT] Pozwoliłam sobie dać jej imie robocze Saba :loveu: Ogłoszona jest na: www.wroclaw.gumtree.pl www.sprzedasz.pl www.eoferty.com.pl www.neeon.pl www.wstawaj.pl www.wroclaw.top-ogloszenia.net www.darmoweogloszenia.pl www.sellit.pl www.alegratka.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl] www.kupiepsa.pl www.bono-polska.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl Quote
akira Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Właśnie miałam jedno zapytanie o sunie ;] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziękuję, dziękuję Ci ogromnie Akiro! Sunia niestety jest dość bojaźliwa.Myślę, że najlepiej czułaby się w domku z ogródkiem. Quote
akira Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dostałam emaila od tej Pani Psinka świetna,ale za duża,jak dla mnie.Mam małe mieszkanie i chciałabym jak najmniejszego pieska lub sunie.Gdyby potrzebny był dom dla małej psiny to proszę dać znać!!!Dziękuję za odpowiedz,trzymam kciuki aby dom dla suni się znalazł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam! Jak ktoś by chciał to mogę mu podać namiary na nią. Quote
xmartix Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 to ja poproszę namiary na tę Panią :) i info o niej Quote
bros Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 rozmawiałam dziś z panią ze schroniska , mówiła ze sunia boi się smyczy i jest lękliwa , nie zrobiłam jej fotek bo niestety schowała się do budki (chyba) nie widziałam jej pomimo ze chodziłam w koło dośc długo :-( Quote
xmartix Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Bros nauczenie na smyczy to nie aż takie trudne :cool3: to co ja zrobię allegro, masz jakiś fajny tekst dla niej? Quote
akira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 xmartix napisał(a):Bros nauczenie na smyczy to nie aż takie trudne :cool3: to co ja zrobię allegro, masz jakiś fajny tekst dla niej? Własnie nie mam. W ogłoszeniach pisałam to co u góry Quote
akira Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Wie ktoś może co z tą sunią? bo ja nie mam zabardzo jak do schronu pojechać? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 siedzi i szczeka odstraszajac od siebie ludzi Quote
akira Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 zaraz ją zaczne na nowo ogłaszać Quote
akira Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Nowe ogłoszenia dla Saby www.wroclaw.gumtree.pl www.sprzedasz.pl www.pineska.pl www.neeon.pl www.kokosy.pl Quote
Recommended Posts