Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Może o 10, pod sceną?[/quote]

[I]Ok, mi odpowiada, chociaż mogłoby być troszkę później. :eviltong:[/I]

[I]A do MPK trzeba brać kaganiec czy nie? Niby trzeba, ale jak jest mały pies, to jak?[/I]

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm, zawsze warto mieć też przy sobie taki świstek z zaświadczeniem szczepienia psa przeciw wściekliźnie, jesli ktoś się boi, że jego pies mógłby kogoś dziabnąć. Takie coś uchroni od niepotrzebnych problemów.
[B]Psiulka[/B], Czika ma takie zaświadczenie?
-----
Ja też się przychylam do tego, żeby jednak było trochę później xD Jednak jakiś kawałek mam, a zanim ja wstanę i się zbiorę.... ło... może 12?

Posted

[quote name='psiulka'][I]Ok, mi odpowiada, chociaż mogłoby być troszkę później. :eviltong:[/I]

[I]A do MPK trzeba brać kaganiec czy nie? Niby trzeba, ale jak jest mały pies, to jak?[/I][/quote]
Niby trzeba...Ja mam zawsze. W kieszeni. ;)
Tylko jak mówiła McDzik, zaświadczenie o szczepieniu, na wszelki wypadek.
No i bilet za 1,5zł...

No to może o 12, skoro taka godzina bardziej Wam odpowiada?

Posted

No ja mogę o 12 jak trzeba, muszę coś zacząć robić z tym moim prosiaczkiem:diabloti: To o 12 pod sceną... tylko gdzie ta scena?? Jak tam dojść spod Lidla?? Tam mam bazę wypadową od samochodu... Chyba, że bliżej mi będzie spod parkingu na podpromiu??

Posted

[quote name='Bura']No ja mogę o 12 jak trzeba, muszę coś zacząć robić z tym moim prosiaczkiem:diabloti: To o 12 pod sceną... tylko gdzie ta scena?? Jak tam dojść spod Lidla?? Tam mam bazę wypadową od samochodu... Chyba, że bliżej mi będzie spod parkingu na podpromiu??[/quote]
Ja wczoraj kupiłam rower i będę jeździć z moim grubasem :razz:
Hmmmm ta, na ktorej odbywaja się wszelkie "imprezy".
Droga od Lidla i od hali na podpromiu mniej więcej taka sama, od lidla idę ja, takze możemy tam się spotkać :lol:

Posted

[quote name='drzalka']Witam, moze jest ktos chętny na spacerek dzisiaj na baranowce ? Ja o 16 wyjezdzam rowerkiem wlasnie na miłocinskie łąki. Bylabym tam o 16 25 około[/quote]
Teraz to mówisz? :evil_lol:

Posted

[quote name='McDzik']Hm, zawsze warto mieć też przy sobie taki świstek z zaświadczeniem szczepienia psa przeciw wściekliźnie, jesli ktoś się boi, że jego pies mógłby kogoś dziabnąć. Takie coś uchroni od niepotrzebnych problemów.
[B]Psiulka[/B], Czika ma takie zaświadczenie?
-----
Ja też się przychylam do tego, żeby jednak było trochę później xD Jednak jakiś kawałek mam, a zanim ja wstanę i się zbiorę.... ło... może 12?[/quote]

[I]Mam, mam.[/I]

[I]O 12 mi pasuje. :) Magda, jedziesz 6-tką? :razz:[/I]

Posted

Może ktoś jutro wybiera się na jakiś dłuższy spacer na żwirownie lub Wisłok lub katedre???
Mam 3msc suczke cc bardzo przyjazna i chętna do wariactw!!!!

Posted

No właśnie !!! Więc kontakt z innymi psiakami i w ogóle takie spacery zabronione !!!

A poza tym mnie jutro cały dzień nie ma - jadę do Przemyśla, przy okazji zahaczę o Oazę Wschodu, kochane leonki i mastifki, szczeniakom foty porobie .. :) także jakby mnie w niedziele nie było rano na bulwarach - bo się deklarowałam, ze przybędę - to najprawdopodobniej znaczy, że nie wróciłam do Rzeszowa, bo na 99% nie wróce.

Posted

A mi padły wycieraczki w aucie.... Na ślepo wracxałm dziś w tym deszczu więc jeśli jutro nie załatwię naprawy... to chyba nici ze spaceru, na piechotę tam nie dotrę... Buuu... Może jednak załatwię...

Update: wycieraczki już mam więc jutro o 12 będę koło Lidla. Ktoś będzie czy znowu zaliczymy błonia samotnie??

Posted

[quote name='dagusiek'][B]Bura,[/B] my będziemy na pewno i [B]Cambel&Megi[/B]
O 12 pod scena :lol:[/quote]
Ja też będę jeśli troszkę sie spóźnię to poczekajcie, mogę mieć po drodze problemy :diabloti: