psiulka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Może o 10, pod sceną?[/quote] [I]Ok, mi odpowiada, chociaż mogłoby być troszkę później. :eviltong:[/I] [I]A do MPK trzeba brać kaganiec czy nie? Niby trzeba, ale jak jest mały pies, to jak?[/I] Quote
McDzik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Hm, zawsze warto mieć też przy sobie taki świstek z zaświadczeniem szczepienia psa przeciw wściekliźnie, jesli ktoś się boi, że jego pies mógłby kogoś dziabnąć. Takie coś uchroni od niepotrzebnych problemów. [B]Psiulka[/B], Czika ma takie zaświadczenie? ----- Ja też się przychylam do tego, żeby jednak było trochę później xD Jednak jakiś kawałek mam, a zanim ja wstanę i się zbiorę.... ło... może 12? Quote
Cambel&Megi Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='psiulka'][I]Ok, mi odpowiada, chociaż mogłoby być troszkę później. :eviltong:[/I] [I]A do MPK trzeba brać kaganiec czy nie? Niby trzeba, ale jak jest mały pies, to jak?[/I][/quote] Niby trzeba...Ja mam zawsze. W kieszeni. ;) Tylko jak mówiła McDzik, zaświadczenie o szczepieniu, na wszelki wypadek. No i bilet za 1,5zł... No to może o 12, skoro taka godzina bardziej Wam odpowiada? Quote
Bura Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No ja mogę o 12 jak trzeba, muszę coś zacząć robić z tym moim prosiaczkiem:diabloti: To o 12 pod sceną... tylko gdzie ta scena?? Jak tam dojść spod Lidla?? Tam mam bazę wypadową od samochodu... Chyba, że bliżej mi będzie spod parkingu na podpromiu?? Quote
Cambel&Megi Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Bura']No ja mogę o 12 jak trzeba, muszę coś zacząć robić z tym moim prosiaczkiem:diabloti: To o 12 pod sceną... tylko gdzie ta scena?? Jak tam dojść spod Lidla?? Tam mam bazę wypadową od samochodu... Chyba, że bliżej mi będzie spod parkingu na podpromiu??[/quote] Ja wczoraj kupiłam rower i będę jeździć z moim grubasem :razz: Hmmmm ta, na ktorej odbywaja się wszelkie "imprezy". Droga od Lidla i od hali na podpromiu mniej więcej taka sama, od lidla idę ja, takze możemy tam się spotkać :lol: Quote
drzalka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witam, moze jest ktos chętny na spacerek dzisiaj na baranowce ? Ja o 16 wyjezdzam rowerkiem wlasnie na miłocinskie łąki. Bylabym tam o 16 25 około Quote
Cambel&Megi Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='drzalka']Witam, moze jest ktos chętny na spacerek dzisiaj na baranowce ? Ja o 16 wyjezdzam rowerkiem wlasnie na miłocinskie łąki. Bylabym tam o 16 25 około[/quote] Teraz to mówisz? :evil_lol: Quote
drzalka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Hej, ja juz zchodze z forum, wiec jak ktos jest chetny to prosze o sms-a lub dzwonic :] - 663963243 Quote
psiulka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='McDzik']Hm, zawsze warto mieć też przy sobie taki świstek z zaświadczeniem szczepienia psa przeciw wściekliźnie, jesli ktoś się boi, że jego pies mógłby kogoś dziabnąć. Takie coś uchroni od niepotrzebnych problemów. [B]Psiulka[/B], Czika ma takie zaświadczenie? ----- Ja też się przychylam do tego, żeby jednak było trochę później xD Jednak jakiś kawałek mam, a zanim ja wstanę i się zbiorę.... ło... może 12?[/quote] [I]Mam, mam.[/I] [I]O 12 mi pasuje. :) Magda, jedziesz 6-tką? :razz:[/I] Quote
psiulka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='drzalka']Kiedy planujecie ten spacerek ?[/quote] [I]W niedzielę :)[/I] Quote
McDzik Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='psiulka'][I]Mam, mam.[/I] [I]O 12 mi pasuje. :) Magda, jedziesz 6-tką? :razz:[/I][/quote] Jadę :) To możemy się jakoś zgadać :) Quote
Ask@ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Może ktoś jutro wybiera się na jakiś dłuższy spacer na żwirownie lub Wisłok lub katedre??? Mam 3msc suczke cc bardzo przyjazna i chętna do wariactw!!!! Quote
Cambel&Megi Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A czy taki maluch to jeszcze nie jest na kwarantannie? :lol: Quote
McDzik Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No właśnie !!! Więc kontakt z innymi psiakami i w ogóle takie spacery zabronione !!! A poza tym mnie jutro cały dzień nie ma - jadę do Przemyśla, przy okazji zahaczę o Oazę Wschodu, kochane leonki i mastifki, szczeniakom foty porobie .. :) także jakby mnie w niedziele nie było rano na bulwarach - bo się deklarowałam, ze przybędę - to najprawdopodobniej znaczy, że nie wróciłam do Rzeszowa, bo na 99% nie wróce. Quote
Coffee&Nera Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Magda weź tam pozdrow całą grupe z Oazy odemnie :* Quote
McDzik Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Proste ;* a wiesz co, przez to chyba sie nie spotkamy zeby sie porzegnac .. ;( ale zeby nie robic OT, to przegadamy to na gg jakos potem... :( Quote
Bura Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A mi padły wycieraczki w aucie.... Na ślepo wracxałm dziś w tym deszczu więc jeśli jutro nie załatwię naprawy... to chyba nici ze spaceru, na piechotę tam nie dotrę... Buuu... Może jednak załatwię... Update: wycieraczki już mam więc jutro o 12 będę koło Lidla. Ktoś będzie czy znowu zaliczymy błonia samotnie?? Quote
Bura Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='dagusiek']co z naszym spacerkiem? idzie ktos jutro?[/quote] Ja będę na 100% chyba że będzie waliło żabami. Quote
McDzik Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nas na 100% nie będzie, jednak zostajemy tu w Przemyślu do wieczora :) Innym razem :* PS Nerul cala Oaza pozdrowiona :) Nawzajem :) Quote
dagusiek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [B]Bura,[/B] my będziemy na pewno i [B]Cambel&Megi [/B]O 12 pod scena :lol: Quote
psiulka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [I]Mnie jednak nie będzie niestety... ;)[/I] Quote
Bura Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='dagusiek'][B]Bura,[/B] my będziemy na pewno i [B]Cambel&Megi[/B] O 12 pod scena :lol:[/quote] Ja też będę jeśli troszkę sie spóźnię to poczekajcie, mogę mieć po drodze problemy :diabloti: Quote
Recommended Posts