Cambel&Megi Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Myślę, że odwołamy spacer, bo pogoda beznadziejna.............. Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No dziś była koszmarna pogoda.. ale jesli będzie ładnie, to co wy na poniedziałek? Ja mam rekolekcje na 9, więc potem mam cały dzień luzu :) Quote
Cambel&Megi Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='McDzik']No dziś była koszmarna pogoda.. ale jesli będzie ładnie, to co wy na poniedziałek? Ja mam rekolekcje na 9, więc potem mam cały dzień luzu :)[/quote] Zazdroszczę.. :lol: Ja kończę o 13:30, także po 14 mogłabym być na bulwarach ;) Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No to pewnie wrócę do domu po Arna i powinnam się wyrobić do 14 na bulwary :) Ktoś jeszcze chętny? :) Chętnie poznam nowe osoby z dogomanii :) Quote
dagusiek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 My, my :sweetCyb: Ja kończe o 13.30 także mogłabym iść na bulwary ;) Mam nadzieje, że pogoda sie polepszy do poniedziałku Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja też mam taką nadzieje ;/ Ok, no to już jest nas trójka :) Czekam na więcej osób :) Dagusiek, jakiego masz psa? Nie jest agresywny co do maluchów? Quote
dagusiek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja mam sznaucera średniego, ma 7 mies.;) Nie, nie jest agresywna. Ona się boi innych psów, jest jeden jedyny pies którego sie nie boi i sie z nim bawi. Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No to dobrze :) .. a z Arnim tez się pewnie polubi, bo on jest malutki, więc nie ma się czego bać :) Arni na szczęście nie boi się innych psów, bo w hodowli gdzie się urodził były i duże rasy :) Quote
Coffee&Nera Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja w poniedzialek spokojnie się stawie z aparatem zeby obfocic :D:D Od 11:30 mam wolne jak co poniedzialek :P Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No to już 4 osoby :D Super :D Więcej, więcej! :D Quote
drzalka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nas niestety niebedzie, bo my daeko miesszkamy, i koncze o 14 15 :roll: Moze innym razem ;) Lena lubi siębawić z mnejszymi od siebie, i równymi. Wieksze od niej psy troch eją przerażają heh, ale tez daje im rade. Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='drzalka']Nas niestety niebedzie, bo my daeko miesszkamy, i koncze o 14 15 :roll: Moze innym razem ;) Lena lubi siębawić z mnejszymi od siebie, i równymi. Wieksze od niej psy troch eją przerażają heh, ale tez daje im rade.[/quote] No szkoda , moze innym razem :-( Jak z większymi nie lubi, to przed Dianka by chyba uciekała aż by się kurzyło :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jak będzie taka pogoda, jak dziś, to nie wiem, czy spacer ma sens... :lol: Jeszcze gdyby nie padało.. Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ludzie jutro ma padać i 4'C ... co z naszym spacerkiem? :( Quote
dagusiek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Wydaje mi sie ze nie ma sensu. Nawet gdyby nie padało, to to całe bajoro do jutra nie zniknie, a psiury będą wyglądały jak bagienne stwory :lol:. A znając życie to i ja będę w tym całym błocie:razz:. Chyba, że lubicie takie ekstremalne warunki ;) Quote
Cambel&Megi Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='dagusiek']Wydaje mi sie ze nie ma sensu. Nawet gdyby nie padało, to to całe bajoro do jutra nie zniknie, a psiury będą wyglądały jak bagienne stwory :lol:. A znając życie to i ja będę w tym całym błocie:razz:. Chyba, że lubicie takie ekstremalne warunki ;)[/quote] Pewnie, że lubimy :evil_lol: Ja w każdym razie na bulwarach jestem codziennie, niezaleznie od pogody, chyba, że rzuca żabami :eviltong: Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cisza, może nadejdą dni saharne i to całe bajoro wyparuje! Trzeba być dobrej mysli. Ale tak realnie mówiąc, to chyba trzeba to przesunąć na wtorek najszybciej.. ;/ Quote
dagusiek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 U mnie wtorek odpada, kończe lekcje o 16:placz: Prędzej ten poniedziałek, najwyżej będziemy wyglądać jak prosiaki:cool3: Żeby chociaż nie padało, to już by było lepiej Quote
drzalka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Heh MCdzik, bez przesady, ona sie duzych psow nie boi, ale n apoczątku obchodiz ich ostrąsznie, przed dzikimi wariacjami ;] Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Acha no chyba że tak :D ... ---- No to oby się do poniedziału trochę rozchmurzyło, bo jak tak dalej będzie, to chyba psu jakiś mini kubraczek przeciwdeszczo-błotny sprawie :D Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No i ? Nikogo dziś nie było? Ja byłamz Nerul dziś między 13:40 a 14:10 na bulwarach, nawet zajrzałysmy na plac zabaw, ale nikogo nie było. A przeciez pogoda nie była taka zła... Quote
Cambel&Megi Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='McDzik']No i ? Nikogo dziś nie było? Ja byłamz Nerul dziś między 13:40 a 14:10 na bulwarach, nawet zajrzałysmy na plac zabaw, ale nikogo nie było. A przeciez pogoda nie była taka zła...[/quote] Myślałam, że nie chcecie się pakować na bulwary po deszczu :lol: O tej godzinie byłam jeszcze "na mieście" :eviltlong: Może jutro? Z tym, że kończę 14.20, i mogłabym być po 15. Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zobacze, zobacze, o 19" dzisiaj jestem na gadu gadu umowiona z ekipą i mamy obgadać jutrzejszy dzien, takze jeszcze napisze co i jak, ale pewnie musiałabym z Arni od razu jechac, a oni chcieli do kina isc na cos, a tam przeciez mnie z psem nie wpuszcza, takze jeszcze napisze no i zalezy od pogody... a na bulwarach cieplutko bylo. Quote
Cambel&Megi Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nie chodzi o temperaturę, a bajoro :razz: Nie kazdy to lubi. Ja się zdązyłam przyzwyczaić :evil_lol: Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mysmy chodnikami chodzily, to nawet nie zauwazylam, ale faktycznie moze Arni by sie ubabrał za bardzo, a niedługo wystawa i fryzjer by ręce załamał nad nim :D Narazie go nie moge kapac przed fryzjerem, tylko musze wszsytsko wyczesywac, wiec pewnie bym miala roboty a roboty, hehe :D Quote
Recommended Posts