Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tak Paulinko nam to blisko to wiesz :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Nerul']No to teraz dziewczyny DATA i MIEJSCE spotkania :D:D I czy w śniegu czy nie bo ma spasc w tym tygodniu znow i ma byc na minusie temperatura[/quote] A miało być tak pięknie..Ta pogoda to sobie z nas jaja robi :roll: Data, jak dla mnie najwcześniej za ok. tydzień... Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Oglądalam dzisiaj 14 dniowy program pogody- jeszcze jutro ciepło a od środy coraz zimniej... i śnieg na weekend najprawdopodobnie Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Nerul']Oglądalam dzisiaj 14 dniowy program pogody- jeszcze jutro ciepło a od środy coraz zimniej... i śnieg na weekend najprawdopodobnie[/quote] Wiem wiem..Niestety... Quote
psiulka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [I]No to może poczekamy, aż będzie ładniejsza pogoda, bo ja raczej nie pójdę "na żywioł". ;)[/I] Quote
dagusiek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [B]Cambel&Megi[/B] mi również:multi: [B]Drzalka[/B] Ciebie również było miło poznać:cool3::multi: Dzisiaj się tak ładnie zapowiadało :shake: A tak apropo, gdzie Wy na Baranówce macie to jeziorko?:eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='dagusiek'][B]Cambel&Megi[/B] mi również:multi: [B]Drzalka[/B] Ciebie również było miło poznać:cool3::multi: Dzisiaj się tak ładnie zapowiadało :shake: A tak apropo, gdzie Wy na Baranówce macie to jeziorko?:eviltong:[/quote] Jedno wielkie bagno :evil_lol: przy hmmm stadninie (?) koni. Z tym bagnem to zależy od okresu, bywa, że jest tam okropnie brudno,a nieraz woda jest czysta. ;) Quote
dagusiek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To ładne mi jeziorko:cool3: Hmm... a gdzie jest stadnina koni:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tzn. czy stadnina to nie wiem, w kazdym razie są tam konie :evil_lol: Na takim zadoopiu :lol:, jak ul. Obrońców Poczty Gdanskiej, i jeszcze trzeba kawalek iść :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To już jest potem ul. Miłocinska i jest to jakas tam stadnina koni xD Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Trzeba się kiedyś z Arniskiem wybrac nad to bajorko .. xD Quote
psiulka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [I]Jakby był ktoś chętny to można na Wilkowyji też zrobić spacer.. Ale tam jest tylko mini błotne bajoro (w każdym razie było w tamtym roku). :evil_lol:[/I] Quote
McDzik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A nie lepsze bulwary? I bliżej centum są, więc bardziej sprawiedliwie dla wszystkich :) (ja jestem z obrzeży jc) Quote
Cambel&Megi Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='McDzik']A nie lepsze bulwary? I bliżej centum są, więc bardziej sprawiedliwie dla wszystkich :) (ja jestem z obrzeży jc)[/quote] Dobra myśl. Szczególnie, że mieszkam 2 min. piechotą od bulwarów :eviltong: Quote
drzalka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 piątek bulwary gdzies około 16, 17 ? da ktos rade ? czylepiej sobota Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ustaliłyśmy z [B]dagusiek[/B] sobotę, tylko która godzina Wam odpowiada? Wiem, że rano kilka osób ma spotkanie do bierzmowania, więc może 13? Bulwary, pod sceną. Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='drzalka']piątek bulwary gdzies około 16, 17 ? da ktos rade ? czylepiej sobota[/quote] dzisiaj piątek, ja bede na bulwarach tak czy siak z maluchem po 18. Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='McDzik']dzisiaj piątek, ja bede na bulwarach tak czy siak z maluchem po 18.[/quote] Ja też postaram się przyjść. Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Ustaliłyśmy z [B]dagusiek[/B] sobotę, tylko która godzina Wam odpowiada? Wiem, że rano kilka osób ma spotkanie do bierzmowania, więc może 13? Bulwary, pod sceną.[/quote] Ojj.. z jutrem cienko cienko ;/ .. a dziś ktoś będzie? Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='McDzik']Ojj.. z jutrem cienko cienko ;/ .. a dziś ktoś będzie?[/quote] Będę ja i prawdopodobnie koleżanka z whippetami. /mogę się trochę spóźnić/ Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [B]Cambel&Megi,[/B] a jednak się udało spotkać :) No to miło mi było poznać Ciebie i Twoją psine, a Arni był taki zmęczony po zabawie z nową koleżanką, że całą drogę w autobusie przespał :) No i moich wariatów poznałaś, mam nadzieje, że ich obecność Ci nie przeszkadzała? Wg mnie fajnie było i trzeba kiedyś powtóreczke zrobić :) Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='McDzik'][B]Cambel&Megi,[/B] a jednak się udało spotkać :) No to miło mi było poznać Ciebie i Twoją psine, a Arni był taki zmęczony po zabawie z nową koleżanką, że całą drogę w autobusie przespał :) No i moich wariatów poznałaś, mam nadzieje, że ich obecność Ci nie przeszkadzała? Wg mnie fajnie było i trzeba kiedyś powtóreczke zrobić :)[/quote] Co prawda z moim godzinnym spóźnieniem, ale udało się :lol: Mnie również bardzo miło! Arnik jest cudowny, taki całuśny :loveu::loveu: Oczywiście, że nie, b. fajne towarzystwo :) Mam taką nadzieję ;) Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Co prawda z moim godzinnym spóźnieniem, ale udało się :lol: Mnie również bardzo miło! Arnik jest cudowny, taki całuśny :loveu::loveu: Oczywiście, że nie, b. fajne towarzystwo :) Mam taką nadzieję ;)[/quote] No to się ciesze, że wszystko zostało pozytywnie odebrane :) No to się widzimy w niedziele w Jarosławiu za tydzień :) Arn powinien być towarzysko :) Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Kochani, jutro, godz. 15, Bulwary? Kto chętny? Na pewno dagusiek + Lea ja + Megi :lol: Quote
Recommended Posts