Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

A co szykujemy jakies spotkanko.. prosze na Baranowce :PPP, Ja bym napewno byla, a tak to niewem.

Więc moze zaproponuje: piatek Baranówka, tylko jakie godz wam odpowiadają? ja w sumie caly dzien wolna jestem ;]

Posted

Tylko my na spacerek tak do godziny bo moja starowinka się wysypała z futra i świeci gołym tyłkiem. I tak przyjdziemy w kubraczku... :) może więc Piątek około 12??

Posted

Witam!
Od kilku tygodni szukam noclegu w Rzeszowie- dla dwóch osób, z 3 psami i co ważne- taniego- na studencką kieszeń. Niestety we wszystkich miejscach do których dzwonilam albo nie mozna przyjechac z psem albo cena jest od 100 zł w góre. Oczywiscie chodzi o luty- dwie doby. Może ktos z Was zna jakis hotelik, motel albo najlepiej kwaterę prywatną ktore spelniają te wymagania- czyli psy akceptowane i taaanio :) Byłabym baaardzo wdzieczna!!!

Posted

Co do noclegu to koło mnie jest takie coś jakby hotel zapytać mogę czy z psem przyjmują.

A co do spaceru, właśnie jesteśmy po pierwszej dawce Cartrophenu więc to, czy się jutro stawimy zależy od kondycji suki. Jak nie będzie żadnych efektów ubocznych to będziemy.