Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my "mozemy" (mysle ze mozemy :lol:) pokazac:

siad
waruje
do mnie
noga
rownanie bez smyczy
rownanie ze smycza
siad w marszu
waruj w marszu
aportowanie
siad zostan
waruj zostan

to chyba tyle komend z PT-1 z tego co sie nie myle :roll:;) ... a popisowe jest daj glos i zrob dame, ale to bonusowo :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Magdalenkl']wiec gdzie sie spotykamy ??[/quote]

spotykamy sie tam gdzie bylo umowione -> [B]baranowka -> godzina 17:00 ->poniedzialek -> wsiz [/B]?! :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa_17']my "mozemy" (mysle ze mozemy :lol:) pokazac:

siad
waruje
do mnie
noga
rownanie bez smyczy
rownanie ze smycza
siad w marszu
waruj w marszu
aportowanie
siad zostan
waruj zostan

to chyba tyle komend z PT-1 z tego co sie nie myle :roll:;) ... a popisowe jest daj glos i zrob dame, ale to bonusowo :evil_lol::eviltong:[/quote]

Haha, zrób dame :evil_lol::evil_lol:

Hm...Ewo, to byłoby super! :multi: My powoli się uczymy siad, i równaj, ale jak narazie słabo nam idzie. :eviltong:

[quote name='Ewa']spotykamy sie tam gdzie bylo umowione -> [B]baranowka -> godzina 17:00 ->poniedzialek -> wsiz [/B]?! :diabloti:[/quote]

Taaaaaa :evil_lol: Nie no, mnie pasuje, jakoś dotrę. :cool3:

Posted

[quote name='Iwona1984']
jak już będzie kilka osób, to dogodny termin, miejsce sie wymyśli i będzie coś sie działo:cool3:[/quote]

nie ma problemu :eviltong:

potrzebne kazdemu bedzie:
10 metrowa linka (ja moge swoja komus ewentualnie pozyczyc ;))
aport
i wor smaczkow

tylko jak zawsze prosze o konkrety co do miejsca, czasu i godziny spotkania :lol:

P.S. mysle ze Martyna z Fredkiem tez beda mogli duzo pokazac, w koncu oni sa swiezo po szkoleniu :D

Posted

Ja też się piszę :loveu:
Ewo, a gdzie ja taką linkę kupić mogę? W zoologiku sa?:hmmmm: I co najlepsze na aport, piłka, czy cu ? Wór smaczków zawsze się znajdzie. :evil_lol:

Lista uczniów[:eviltong:] :

Kentucky
Megafon

hm...Ale my tu offtopa robimy :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']Ewo, a gdzie ja taką linkę kupić mogę? :hmmmm: I co najlepsze na aport, piłka, czy cu ? Wór smaczków zawsze się znajdzie. :evil_lol:
[/quote]

najlepiej w zeglarskim, powiesz panu ze chcesz na szkolenie to on Ci da odpowiednia linke odrazu z karabinczykiem :lol:

co do aportu to najlepszy jakisz sznurek, lub piszczydlo -> cos czym psiak sie zainteresuje ... my mamy aporter z juty ;)

wyglada mniej wiecej tak:
[IMG]http://www.krakvet.pl/images/zabawki/I_3297_g.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ewa_17']najlepiej w zeglarskim, powiesz panu ze chcesz na szkolenie to on Ci da odpowiednia linke odrazu z karabinczykiem :lol:

co do aportu to najlepszy jakisz sznurek, lub piszczydlo -> cos czym psiak sie zainteresuje ... my mamy aporter z juty ;)

wyglada mniej wiecej tak:
[IMG]http://www.krakvet.pl/images/zabawki/I_3297_g.jpg[/IMG][/quote]

Dobsz....Linkę kupimy ;), jakiś aport tez się znajdzie, mam sznurek, ale ja nie wiem, czy on się nadaje, wydaje mi się, że za ciężki. Piszczydła nie kupowałam na razie, a chyba zacznę. :lol:

Myślisz, że mi dobrze pójdzie z takim rocznym psem? Mam nadzieję, że szybko będzie łapać. :evil_lol:

Posted

a oto z zamilowania aportujacy beagiel :eviltong:

[IMG]http://img236.imageshack.us/img236/3433/dscn53195ec.jpg[/IMG]
[IMG]http://img157.imageshack.us/img157/2631/dscn53324rz.jpg[/IMG]
[IMG]http://img157.imageshack.us/img157/4522/dscn53384bq.jpg[/IMG]

a na szkoleniu mowili ze beagle nie lubia aportowac :mad::lol:

Kamila napewno dobrze Wam pojdzie, co Was nie zabije to Was wzmocni :evil_lol: (musze to sobie ciagle powtarzac przy moim szkodniku :roll::lol:;))

Posted

Ale ślicznie aportuje :loveu:

[quote] Kamila napewno dobrze Wam pojdzie, co Was nie zabije to Was wzmocni :evil_lol: (musze to sobie ciagle powtarzac przy moim szkodniku :roll::lol:;-))[/quote]No mam taką nadzieję :evil_lol:;-)

Dobra, teraz o spacerze...
Hm...Dowiedziałam się gdzie ten WSiZ, ul. S[B]u[/B]charskiego (?) i to trochę daleko od tych pól, na których jest najfajniej, bo to na B4, a z mojej mapy wynika, że Sucharskiego jest na B3. :cool3:

Proponuję jakieś inne miejsce spotkania.

Posted

[quote name='Cambel']
Hm...Dowiedziałam się gdzie ten WSiZ, ul. S[B]u[/B]charskiego (?) i to trochę daleko od tych pól, na których jest najfajniej, bo to na B4, a z mojej mapy wynika, że Sucharskiego jest na B3. :cool3:
[/quote]

nie wiem, nie znam sie :diabloti::evil_lol:

co do innego miejsca to jakies charakterystyczne, na litosc boska :mad::cool1:

Posted

Ja się na większe(kilka psów) spotkanie chętnie bym stawiła,ale mój Gizmolec chyba wprowadziłby niepotrzebny zamęt.
Miałam szczenię normalne, zaatakował go ONek i już mam zaczepnego ze strachu gówniarzyka...
Może ktoś,kto ma psiaka o stalowych nerwach wobec jazgotliwego małoletniego strachliwca miałby kiedyś ochotę na spotkanie? Ot chciałabym swojego psuja 'naprostować' póki młodzian. Bo z kim on się będzie tak super bawił,jeżeli nie z psimi kumplami? Z człowiekiem to nie to samo ;)
Moja wiedza o Rzeszowie kończy się na zakresie dworzec-Flerynka-Zorza ale może jakoś dałabym sobie radę z tułaczką na jakieś spacerowe odludzia. :D

Oto i ów omawiany 5-miesięczny jazgotek:
[img]http://www.mfoto.pl/uploads/1381/100_2176_c3fdb.jpg[/img]

Waży 5 kg i naprawdę nikomu nie zagraża ;) Po prostu udaje wielkiego zadziora gdy widzi psa, a gdy ów pies podejdzie bliżej to skomli ze strachu i się trzęsie.

Posted

Mozemy sie kiedyś spotkać... pogadać o tym jak same uczymy swoich psów ja sama ucze Lene.. mozemy się kiedys spotkac np. na stadionie Przybyszówki.. i same pouczyc się..

polecam spotkania skzoleniowe ( zazwyczaj 3 dniowe) w Zabajce.. organizują to dwaj pozoranci, spotkanie jest dla bokserów ale też nietylko ( ostatnio były On-ki, i Hovavardy..) Jest to skzolenie na ktorym uczymy się posłuszeństwa, obrony, i tropienia.. bardzo fajan przyjacielska atmosfera.. polecam i zabpraszam !

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Fattyciak a jak Ty byś chciała jeździć?
Połączenie Kolbuszowa-Rzeszów czy Kolbuszowa-Sokołów-Rzeszów? :eviltong:
To pierwsze oczywiście jest trochę szybsze, ale my jako tako umiemy jeździć z Fredkiem autobusami po Rzeszowie więc gdybyś czasem się wybierała tym drugim to służymy pomocą.
[/QUOTE]
o ja bystra inaczej, dopiero teraz dojrzałam posta - dziękuję :)

Posted

[quote name='drzalka']Juz pisalam najlepiej na zajezdi autobusów mna B4 , wiecie gdzie są Delikatesy Frwac ??.. to dalej się jedzie droga i jest zajezdnia :cool3:[/quote]

Delikatesy Frac = Carrefour > tzn to ten sam budynek jest. ;)