Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 my "mozemy" (mysle ze mozemy :lol:) pokazac: siad waruje do mnie noga rownanie bez smyczy rownanie ze smycza siad w marszu waruj w marszu aportowanie siad zostan waruj zostan to chyba tyle komend z PT-1 z tego co sie nie myle :roll:;) ... a popisowe jest daj glos i zrob dame, ale to bonusowo :evil_lol::eviltong: Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Magdalenkl']wiec gdzie sie spotykamy ??[/quote] spotykamy sie tam gdzie bylo umowione -> [B]baranowka -> godzina 17:00 ->poniedzialek -> wsiz [/B]?! :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']my "mozemy" (mysle ze mozemy :lol:) pokazac: siad waruje do mnie noga rownanie bez smyczy rownanie ze smycza siad w marszu waruj w marszu aportowanie siad zostan waruj zostan to chyba tyle komend z PT-1 z tego co sie nie myle :roll:;) ... a popisowe jest daj glos i zrob dame, ale to bonusowo :evil_lol::eviltong:[/quote] Haha, zrób dame :evil_lol::evil_lol: Hm...Ewo, to byłoby super! :multi: My powoli się uczymy siad, i równaj, ale jak narazie słabo nam idzie. :eviltong: [quote name='Ewa']spotykamy sie tam gdzie bylo umowione -> [B]baranowka -> godzina 17:00 ->poniedzialek -> wsiz [/B]?! :diabloti:[/quote] Taaaaaa :evil_lol: Nie no, mnie pasuje, jakoś dotrę. :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No to dziewczyny organizujemy grupę:multi::multi: ja już sie wpisuje na listę z Ksieciuniem :loveu: jak już będzie kilka osób, to dogodny termin, miejsce sie wymyśli i będzie coś sie działo:cool3: Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Iwona1984'] jak już będzie kilka osób, to dogodny termin, miejsce sie wymyśli i będzie coś sie działo:cool3:[/quote] nie ma problemu :eviltong: potrzebne kazdemu bedzie: 10 metrowa linka (ja moge swoja komus ewentualnie pozyczyc ;)) aport i wor smaczkow tylko jak zawsze prosze o konkrety co do miejsca, czasu i godziny spotkania :lol: P.S. mysle ze Martyna z Fredkiem tez beda mogli duzo pokazac, w koncu oni sa swiezo po szkoleniu :D Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja też się piszę :loveu: Ewo, a gdzie ja taką linkę kupić mogę? W zoologiku sa?:hmmmm: I co najlepsze na aport, piłka, czy cu ? Wór smaczków zawsze się znajdzie. :evil_lol: Lista uczniów[:eviltong:] : Kentucky Megafon hm...Ale my tu offtopa robimy :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Cambel']Ewo, a gdzie ja taką linkę kupić mogę? :hmmmm: I co najlepsze na aport, piłka, czy cu ? Wór smaczków zawsze się znajdzie. :evil_lol: [/quote] najlepiej w zeglarskim, powiesz panu ze chcesz na szkolenie to on Ci da odpowiednia linke odrazu z karabinczykiem :lol: co do aportu to najlepszy jakisz sznurek, lub piszczydlo -> cos czym psiak sie zainteresuje ... my mamy aporter z juty ;) wyglada mniej wiecej tak: [IMG]http://www.krakvet.pl/images/zabawki/I_3297_g.jpg[/IMG] Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No dziewczyny już sie coś dzieje my dopiero będziemy mogli za 2 tygodnie bo jedziemy na wakacje:multi: ale wierze ze jak tu zajrzę za ten czas to miejsce i grupa będzie już gotowa a my z rudym dołączymy Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']najlepiej w zeglarskim, powiesz panu ze chcesz na szkolenie to on Ci da odpowiednia linke odrazu z karabinczykiem :lol: co do aportu to najlepszy jakisz sznurek, lub piszczydlo -> cos czym psiak sie zainteresuje ... my mamy aporter z juty ;) wyglada mniej wiecej tak: [IMG]http://www.krakvet.pl/images/zabawki/I_3297_g.jpg[/IMG][/quote] Dobsz....Linkę kupimy ;), jakiś aport tez się znajdzie, mam sznurek, ale ja nie wiem, czy on się nadaje, wydaje mi się, że za ciężki. Piszczydła nie kupowałam na razie, a chyba zacznę. :lol: Myślisz, że mi dobrze pójdzie z takim rocznym psem? Mam nadzieję, że szybko będzie łapać. :evil_lol: Quote
Magdalenkl Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 czy ktos mi moze opisac droge od kosciola od staromiescia :cool1::cool1: Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a oto z zamilowania aportujacy beagiel :eviltong: [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/3433/dscn53195ec.jpg[/IMG] [IMG]http://img157.imageshack.us/img157/2631/dscn53324rz.jpg[/IMG] [IMG]http://img157.imageshack.us/img157/4522/dscn53384bq.jpg[/IMG] a na szkoleniu mowili ze beagle nie lubia aportowac :mad::lol: Kamila napewno dobrze Wam pojdzie, co Was nie zabije to Was wzmocni :evil_lol: (musze to sobie ciagle powtarzac przy moim szkodniku :roll::lol:;)) Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale ślicznie aportuje :loveu: [quote] Kamila napewno dobrze Wam pojdzie, co Was nie zabije to Was wzmocni :evil_lol: (musze to sobie ciagle powtarzac przy moim szkodniku :roll::lol:;-))[/quote]No mam taką nadzieję :evil_lol:;-) Dobra, teraz o spacerze... Hm...Dowiedziałam się gdzie ten WSiZ, ul. S[B]u[/B]charskiego (?) i to trochę daleko od tych pól, na których jest najfajniej, bo to na B4, a z mojej mapy wynika, że Sucharskiego jest na B3. :cool3: Proponuję jakieś inne miejsce spotkania. Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Cambel'] Hm...Dowiedziałam się gdzie ten WSiZ, ul. S[B]u[/B]charskiego (?) i to trochę daleko od tych pól, na których jest najfajniej, bo to na B4, a z mojej mapy wynika, że Sucharskiego jest na B3. :cool3: [/quote] nie wiem, nie znam sie :diabloti::evil_lol: co do innego miejsca to jakies charakterystyczne, na litosc boska :mad::cool1: Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hmm...Mam pomysł. :cool3: Carrefour, na ul. Obrońców Poczty Gdanskiej ? Kojarzycie? To już całkiem niedaleko miejsca. ;) Quote
Magdalenkl Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja mam propozycje ..... w Stobiernej sa bardzofajne łąki :razz::razz: Quote
psiulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [I][COLOR=royalblue]Może... SŁOCINA!! [/COLOR][/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ej no, ja się tak nie bawię! Na Baranówce jest naprawdę fajnie, chociaż raz... Quote
Magdalenkl Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ok tylo do dzisiaj mamwiedziec gdzie sie umawiamy no bomnie rodzice przywioza Quote
Magdalenkl Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 EWA_17 gdzie ona sie podziewa ona bedzie wiedziec co i jak Quote
fattyciak Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja się na większe(kilka psów) spotkanie chętnie bym stawiła,ale mój Gizmolec chyba wprowadziłby niepotrzebny zamęt. Miałam szczenię normalne, zaatakował go ONek i już mam zaczepnego ze strachu gówniarzyka... Może ktoś,kto ma psiaka o stalowych nerwach wobec jazgotliwego małoletniego strachliwca miałby kiedyś ochotę na spotkanie? Ot chciałabym swojego psuja 'naprostować' póki młodzian. Bo z kim on się będzie tak super bawił,jeżeli nie z psimi kumplami? Z człowiekiem to nie to samo ;) Moja wiedza o Rzeszowie kończy się na zakresie dworzec-Flerynka-Zorza ale może jakoś dałabym sobie radę z tułaczką na jakieś spacerowe odludzia. :D Oto i ów omawiany 5-miesięczny jazgotek: [img]http://www.mfoto.pl/uploads/1381/100_2176_c3fdb.jpg[/img] Waży 5 kg i naprawdę nikomu nie zagraża ;) Po prostu udaje wielkiego zadziora gdy widzi psa, a gdy ów pies podejdzie bliżej to skomli ze strachu i się trzęsie. Quote
drzalka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mozemy sie kiedyś spotkać... pogadać o tym jak same uczymy swoich psów ja sama ucze Lene.. mozemy się kiedys spotkac np. na stadionie Przybyszówki.. i same pouczyc się.. polecam spotkania skzoleniowe ( zazwyczaj 3 dniowe) w Zabajce.. organizują to dwaj pozoranci, spotkanie jest dla bokserów ale też nietylko ( ostatnio były On-ki, i Hovavardy..) Jest to skzolenie na ktorym uczymy się posłuszeństwa, obrony, i tropienia.. bardzo fajan przyjacielska atmosfera.. polecam i zabpraszam ! Quote
fattyciak Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']Fattyciak a jak Ty byś chciała jeździć? Połączenie Kolbuszowa-Rzeszów czy Kolbuszowa-Sokołów-Rzeszów? :eviltong: To pierwsze oczywiście jest trochę szybsze, ale my jako tako umiemy jeździć z Fredkiem autobusami po Rzeszowie więc gdybyś czasem się wybierała tym drugim to służymy pomocą. [/QUOTE] o ja bystra inaczej, dopiero teraz dojrzałam posta - dziękuję :) Quote
drzalka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Juz pisalam najlepiej na zajezdi autobusów mna B4 , wiecie gdzie są Delikatesy Frwac ??.. to dalej się jedzie droga i jest zajezdnia :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='drzalka']Juz pisalam najlepiej na zajezdi autobusów mna B4 , wiecie gdzie są Delikatesy Frwac ??.. to dalej się jedzie droga i jest zajezdnia :cool3:[/quote] Delikatesy Frac = Carrefour > tzn to ten sam budynek jest. ;) Quote
Recommended Posts