Coyote Ugly FCI Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Ewa_17'] Iwonie nalezy sie lansko, za nieusprawiedliwiona nieobecnosc :mad::diabloti: [/quote] przepraszam dziewczyny, ale musialam isc do pracy na 7:-( i niestety niebylo jak, ale mysle za jeszcze sie umowimy:cool3: ps.foteczki superowe pozdrawiam Quote
psiulka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [I][COLOR=royalblue]Ale się dziewczynki naganiały :multi: :loveu:[/COLOR][/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Ale się dziewczynki naganiały :multi: :loveu:[/COLOR][/I][/quote] Ej! To dyskryminacja! Przecie tam Morusek jest, chłopiec :loveu: Quote
Ewa_17 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Iwona1984']przepraszam dziewczyny, ale musialam isc do pracy na 7:-( i niestety niebylo jak, ale mysle za jeszcze sie umowimy:cool3: ps.foteczki superowe pozdrawiam[/quote] proponuje wymiane numerow kontaktowych, bo inaczej bedziemy sie wlasnie tak mijac i predzej czy pozniej kogos szlag trafi :diabloti::lol:;) Quote
psiulka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Cambel']Ej! To dyskryminacja! Przecie tam Morusek jest, chłopiec :loveu:[/quote] :oops: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A czy jest możliwy spacer w tygodniu troche później niż o 7:00? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Wczoraj byłyśmy o 7:30 ;) Ja jestem dyspozycyjna cały dzień. :cool3: Quote
Dalmatynkaa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dla nas 7:30, nawet 9 to troche za wcześnie. Jak chciałabym wyjeżdżać z domu to musiałabym wstawać o 5:30 bo u nas dojazd z Sokołowa autobusem jest dosyć kiepski. Teraz jesteśmy w zasadzie chętni na wszystkie spacerki, ale raczej takie wieczorne :eviltong: Ps. zapisuje się ktoś z was na agility? Podobno pancia z Roską chciała skakać :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Dalmatynkaa'] Ps. zapisuje się ktoś z was na agility? Podobno pancia z Roską chciała skakać :eviltong:[/quote] si si :razz::razz: przybliz mi kochana, kiedy, w jakich godzinach noi jakie koszty :diabloti::eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Ewa_17']si si :razz::razz: przybliz mi kochana, kiedy, w jakich godzinach noi jakie koszty :diabloti::eviltong:[/quote] My tez chcemy... Chociaz popatrzeć. :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote]Dla nas 7:30, nawet 9 to troche za wcześnie. Jak chciałabym wyjeżdżać z domu to musiałabym wstawać o 5:30 bo u nas dojazd z Sokołowa autobusem jest dosyć kiepski. Teraz jesteśmy w zasadzie chętni na wszystkie spacerki, ale raczej takie wieczorne :eviltong:[/quote] W południe to raczej już gorąco, ale można by się umówić jakoś właśnie późniejszym popołudniem, kiedy robi się chłodniej. :cool3: My też byśmy może chciały na Agility, ale najpierw musimy się trochę podszkolić. :hmmmm: Quote
Dalmatynkaa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Agility jest w sobote o godzinie 9 na stadionie LKS Przybyszówka. O kosztach nic mi nie wiadomo, bo sama nic nie płaciłam :lol: Quote
Nugatika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a kto prowadzi to agility? a wielkoludami bernenczykami tez przyjmuja? :D Quote
drzalka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Hej.. a my już od podzniedziałku możemy na spacerku chodzic, ale z psami jescze chyba za wczesnie.. bo dzisiaj wet zdjął Lenie szwy po zabiegu.. i łądnie się ranka goi ;];]... Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='drzalka']Hej.. a my już od podzniedziałku możemy na spacerku uczęstrzac.. bo dzisiaj wet zdjął Lenie szwy po zabiegu.. i łądnie się ranka goi ;];]...[/quote] Suuper! :multi: No to szykujemy jakiś spacerek na poniedziałek? :loveu: Tylko gdzie? Mogłybyście na Bulwarach? :oops: Quote
Magdalenkl Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']Dla nas 7:30, nawet 9 to troche za wcześnie. Jak chciałabym wyjeżdżać z domu to musiałabym wstawać o 5:30 bo u nas dojazd z Sokołowa autobusem jest dosyć kiepski. Teraz jesteśmy w zasadzie chętni na wszystkie spacerki, ale raczej takie wieczorne :eviltong: Ps. zapisuje się ktoś z was na agility? Podobno pancia z Roską chciała skakać :eviltong:[/quote] z Sokołowa a ja ze Stobiernej :PP Quote
Magdalenkl Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 czy ja tez moge sie wybrac na tak ispacerek z wami ?? :placz::placz: Quote
drzalka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Magnalenkl jakie pytanie !.. ja jestem z Rudnej Wielkieh ;]....JA proponuje w Niedziele wieczorem na Baranówce ! Quote
fattyciak Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Na jakiś spacerek bym się może wprosiła... :oops: w celach socjalizacyjnych ;) Ot moje piesię jak to na szczenię przystało kochało cały świat,aż tu nagle stał się obiektem ataku innego psa bez powodu i mam małego strachliwca. :( Pomoglibyście mi "naprawić" młodego? ;) Tylko z transportem kiepsko-autobusem z psem nigdy nie jezdziłam więc jestem niepewna, a i na Rzeszowie kiepsko się znam(karygodne, bom ja Rzeszowianka z urodzenia :eviltong: ) Quote
drzalka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jasne ze pomożemy.. ja przemiszvza,mię autobusem, wiec z transportem nie pomoge... Quote
fattyciak Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja transportu nie szukam, ot tak się tylko pożalić chciałam bo ze mnie maruda jest :eviltong: Odnośnie przewozu psa autobusem- kaganiec konieczny, tak? Quote
psiulka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [I][COLOR=royalblue]A nie lepiej może na Wilkowyji? Tam tereny już znane :D[/COLOR][/I] Quote
drzalka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 NIenie.. tym razem nalegam Baranowa :D:D:D... tez pozancie i będą znane ;P Tak Kaganiec, i bilet 1.50 - MPK Quote
Dalmatynkaa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='fattyciak']Ja transportu nie szukam, ot tak się tylko pożalić chciałam bo ze mnie maruda jest :eviltong: Odnośnie przewozu psa autobusem- kaganiec konieczny, tak?[/quote] Fattyciak a jak Ty byś chciała jeździć? Połączenie Kolbuszowa-Rzeszów czy Kolbuszowa-Sokołów-Rzeszów? :eviltong: To pierwsze oczywiście jest trochę szybsze, ale my jako tako umiemy jeździć z Fredkiem autobusami po Rzeszowie więc gdybyś czasem się wybierała tym drugim to służymy pomocą. Kaganiec w atobusie potrzebny, przynajmniej dla pozorów jak pies nie jest agresywny ;) Quote
Recommended Posts