Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa_17']

Iwonie nalezy sie lansko, za nieusprawiedliwiona nieobecnosc :mad::diabloti:

[/quote]

przepraszam dziewczyny, ale musialam isc do pracy na 7:-( i niestety niebylo jak, ale mysle za jeszcze sie umowimy:cool3:
ps.foteczki superowe
pozdrawiam

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iwona1984']przepraszam dziewczyny, ale musialam isc do pracy na 7:-( i niestety niebylo jak, ale mysle za jeszcze sie umowimy:cool3:
ps.foteczki superowe
pozdrawiam[/quote]

proponuje wymiane numerow kontaktowych, bo inaczej bedziemy sie wlasnie tak mijac i predzej czy pozniej kogos szlag trafi :diabloti::lol:;)

Posted

Dla nas 7:30, nawet 9 to troche za wcześnie. Jak chciałabym wyjeżdżać z domu to musiałabym wstawać o 5:30 bo u nas dojazd z Sokołowa autobusem jest dosyć kiepski. Teraz jesteśmy w zasadzie chętni na wszystkie spacerki, ale raczej takie wieczorne :eviltong:
Ps. zapisuje się ktoś z was na agility? Podobno pancia z Roską chciała skakać :eviltong:

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']
Ps. zapisuje się ktoś z was na agility? Podobno pancia z Roską chciała skakać :eviltong:[/quote]

si si :razz::razz:

przybliz mi kochana, kiedy, w jakich godzinach noi jakie koszty :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Ewa_17']si si :razz::razz:

przybliz mi kochana, kiedy, w jakich godzinach noi jakie koszty :diabloti::eviltong:[/quote]
My tez chcemy... Chociaz popatrzeć. :cool3:

Posted

[quote]Dla nas 7:30, nawet 9 to troche za wcześnie. Jak chciałabym wyjeżdżać z domu to musiałabym wstawać o 5:30 bo u nas dojazd z Sokołowa autobusem jest dosyć kiepski. Teraz jesteśmy w zasadzie chętni na wszystkie spacerki, ale raczej takie wieczorne :eviltong:[/quote]

W południe to raczej już gorąco, ale można by się umówić jakoś właśnie późniejszym popołudniem, kiedy robi się chłodniej. :cool3:

My też byśmy może chciały na Agility, ale najpierw musimy się trochę podszkolić. :hmmmm:

Posted

Hej.. a my już od podzniedziałku możemy na spacerku chodzic, ale z psami jescze chyba za wczesnie.. bo dzisiaj wet zdjął Lenie szwy po zabiegu.. i łądnie się ranka goi ;];]...

Posted

[quote name='drzalka']Hej.. a my już od podzniedziałku możemy na spacerku uczęstrzac.. bo dzisiaj wet zdjął Lenie szwy po zabiegu.. i łądnie się ranka goi ;];]...[/quote]

Suuper! :multi: No to szykujemy jakiś spacerek na poniedziałek? :loveu: Tylko gdzie? Mogłybyście na Bulwarach? :oops:

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Dla nas 7:30, nawet 9 to troche za wcześnie. Jak chciałabym wyjeżdżać z domu to musiałabym wstawać o 5:30 bo u nas dojazd z Sokołowa autobusem jest dosyć kiepski. Teraz jesteśmy w zasadzie chętni na wszystkie spacerki, ale raczej takie wieczorne :eviltong:
Ps. zapisuje się ktoś z was na agility? Podobno pancia z Roską chciała skakać :eviltong:[/quote]

z Sokołowa a ja ze Stobiernej :PP

Posted

Na jakiś spacerek bym się może wprosiła... :oops: w celach socjalizacyjnych ;)
Ot moje piesię jak to na szczenię przystało kochało cały świat,aż tu nagle stał się obiektem ataku innego psa bez powodu i mam małego strachliwca. :(
Pomoglibyście mi "naprawić" młodego? ;)
Tylko z transportem kiepsko-autobusem z psem nigdy nie jezdziłam więc jestem niepewna, a i na Rzeszowie kiepsko się znam(karygodne, bom ja Rzeszowianka z urodzenia :eviltong: )

Posted

[quote name='fattyciak']Ja transportu nie szukam, ot tak się tylko pożalić chciałam bo ze mnie maruda jest :eviltong:
Odnośnie przewozu psa autobusem- kaganiec konieczny, tak?[/quote]

Fattyciak a jak Ty byś chciała jeździć?
Połączenie Kolbuszowa-Rzeszów czy Kolbuszowa-Sokołów-Rzeszów? :eviltong:
To pierwsze oczywiście jest trochę szybsze, ale my jako tako umiemy jeździć z Fredkiem autobusami po Rzeszowie więc gdybyś czasem się wybierała tym drugim to służymy pomocą.
Kaganiec w atobusie potrzebny, przynajmniej dla pozorów jak pies nie jest agresywny ;)