Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa_17']jest i Rosolakowa :razz::diabloti: ....

obserwuje i podczytuje sobie te wasze wywody prawie codziennie, ale nic z nich nie wynika wiec sie za wiele nie udzielam :eviltong:...ja na spacer jestem chetna jak najbardziej, ale prosze o konkrety ,moje drogie :p:mad:[/QUOTE]
Rosolakowa :multi:
No bo nie ma głownego organizatora, wiec cóż ma wyniknać? :razz:

Posted

Hejo.:lol: . ludzie napiszcie wszyscy gdzie mozecie i w jakich terminach wam najlepiej pasuje spacerek... zaradzimy.. no bo jakoś do spotkania nie moze dojsc :roll:

Posted

no wiec kochani psiarze proponuje spacer w poniedzialek o godzinie 18 na lakach na wilkowyji :razz:

bedzie napewno Rosolak, Merlin (4 miesieczny beagiel) i Rota (7 letnia beagielka)....

kto jeszcze?! :mad::diabloti:

Posted

[quote name='Ewa_17']no wiec kochani psiarze proponuje spacer w poniedzialek o godzinie 18 na lakach na wilkowyji :razz:

bedzie napewno Rosolak, Merlin (4 miesieczny beagiel) i Rota (7 letnia beagielka)....

kto jeszcze?! :mad::diabloti:[/quote]

Ooo to ja się piszę, jak tyle Beagielków :loveu:
Tylko jak tam dojechać, z ul Dąbrowskiego? :cool3: Chodzi mi o autobus.

Posted

[quote name='*Iza*']Ej rzeszowianki! Gdzie jest ulica Zimowita ? Jakiś punkt orientacyjny, dzielnica..[/quote]W okolicach Alei gen. Władysława Sikorskiego ;)

[quote name='Cambel']Ooo to ja się piszę, jak tyle Beagielków :loveu:
Tylko jak tam dojechać, z ul Dąbrowskiego? :cool3: Chodzi mi o autobus.[/quote]Na Dąbrowskiego jeżdżą 3, 11, 15, 16, 18, 23, 28, 30, 33, 36 :diabloti:

Posted

To to ja wiem, bo codziennie z któregokolwiek korzystam, żeby się do szkoły nie spóźnić xD Figa, zapomniałaś o '0B' :cool3:

Chodzi mi o [B]z [/B]Dąbrowskiego na Wilkowyję, bo się nei orientuję w tamtych rejonach ...

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']We wtorek jak najbardziej :multi:[/quote]

skoro tak, to proponuje zmiane dnia z poniedzialku na wtorek :p

wstepnie beda:
Rosa
Rota
Figa
Merlin
Fredek
Lena
Rocky

kogo jeszcze dopisac?

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Aha i jeszcze oświeccie mnie, jakie autobusy jeżdżą na Wilkowyje ? :roll:[/quote]

bezprosrednio kolo parkinku zatrzymuje sie 15,25 i 26 ;)

Posted

[quote name='Nerul']tylko czym ze Słociny tam dojechac?[/quote]

wsiadasz w 16nastke i wysiadasz na pierwszym przystanku na lwowskiej (na przeciwko szpitala), noi kawaleczek pod gorke musiala byc podejsc :cool3:;)