Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm Iwono jak cos to poinformuj z wyprzedzeniem kiedy i o której godzinie bedziesz z psem- z wielką chęcią przyjade ;) i pójdziemy razem z Cambel na spodkanie z tobą i amstaffkiem :loveu:

Posted

[quote name='Iwona1984']tak codziennie tam jestem a nawet czasami 2-3 razy jak mam malo pracy;)[/quote]

No to super :cool3: Ja dość często tam spaceruję (i podziwiam psy:evil_lol: ) tak ok. 18, mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy ;)

Posted

HEjo.. ja równiez dziekuje za przemiły spacerek.. Lenka matka narodu cycusia dałą.. ale mleczka niestety Niet :evil_lol: .....tylko wkurzyla mnie ta jedna co mowila o trzymaniu psów na smyczy itp......Do nast. razu :D:D

Posted

[quote name='Nerul']Miejmy nadzieje, bo ja juz mam zamiar spacerowac z wlasnym psem a nie ze bez... :D:D Ty chyba zresztą tez xD[/quote]

Jasne :loveu: Bo to tak trochę dziwnie się szwędać bez przyjaciela..:lol:

Posted

Ja oczywscie stwawiam sie na bank :lol: .. ja proponuje w ten piątek o godz. 18 ?? co wy nato... o tej godzinie jest juz chlodniej noi staw dla psiaków tez ochładza :P:D... a pozatym większośc szkół ma konferencje w piątek lub w poniedzialek.. wiec moze ten pomysl wypali? co wy na to ??

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A gdzie się podziewa Ewa Rosolakowa :cool3: ?[/quote]

jest i Rosolakowa :razz::diabloti: ....

obserwuje i podczytuje sobie te wasze wywody prawie codziennie, ale nic z nich nie wynika wiec sie za wiele nie udzielam :eviltong:...ja na spacer jestem chetna jak najbardziej, ale prosze o konkrety ,moje drogie :p:mad: