Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze no nie wiem...mi w sumie odpowiada dopiero na wakacjach, albo w okolicach czerwca, bo i tak musze jeździć 3 razy w ciągu tygodnia do Rzeszowa, czwarta wycieczka z psem to już ponad moje siły :roll:

Posted

Hm..może faktycznie poczekajm jeszcze z tym trochę...
Ja teraz mam urwanie głowy ze szklołą, chcę trochę oceny popodciągać..
Może bardziej jakoś w czerwcu, ew. dopiero na wakacjach...?

Posted

[QUOTE]
Ja jestem dokłanie ze Strzyżowa.
[/QUOTE]
Iza ja pochodzę ze Strzyżowa i mam tam rodzinkę. :-) Często bywam, więc ja byś chciała się z nami wybrać na strzyżowski spacerek to zapraszam. :-)

Pozdrawiam
Gaba

Posted

Ja bym się chętnie wybrała, w niedzielę popołudniu nie przewiduję poprawiania żadnych sprawdzianów ;) Tylko dajcie znać gdzie i kiedy :) A jak nie, to zapraszam na błonia na Gwardzistów. W przypadku spaceru na Wilkowyi jestem w stanie zabrać autkiem kogoś z Rzeszowa.

• 2 weeks later...
Posted

Jak wszystko się ułoży ze zdrowiem Ajeczki (a na to wygląda) to do Krakowa będę miała wolne miejsce w aucie z klimatyzacją w sobotę. Ale jadę na krótko, załatwić opis (poza konkurencją bo nie będę czekać do 15 z psem ciężko znoszącym upały), zobaczyć się z ciotką Jolką i wio do domku.

Posted

Wiesz, móc mogę, ale to zależy odpogody, jeśli będzie taki upał jakteraz to odpada bo mi suka mdleje z gorąca. To już w końcu starsza kobitka.

Posted

Zobaczymy więc, jeśli będzie chłodniej i nie tak duszno, to ok. Jakie długie są te Wasze spacery? Będę miała pewnie z godzinkę na spacer plus dojazd!! Gdzie się spotykacie??