Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja polecam wilkowyje jak zwykle... taki rytual, a później w miasto sie puscic bardziej... Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mnie to obojętne, dopasujcie się ludzie z psami, bo mnie dojazd nie robi problemu :) Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mi zalezy- czy z dżekusiem czy samodzielnie ;) Ale z Dzekiem prędzej... tylko ze bym musiala na wilkowyje na nogach isc ze słociny xD niewielki kawałek xD Quote
Dalmatynkaa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Ewa_17'][B]dalmatynka[/B] co Ci sie nie podoba w lakach na wilkowyji?! cmentarz jest tylko na poczatku pozniej sie same pola :roll::p[/quote] Ciężko to sprecyzować, może mam taki uraz z zimy i jesieni, bo w tych błotach to miło się '''chlapało'' ;) W sumie mi to jest obojętne, Wilkowyja czy Przybyszówka, tylko się zdecydujmy wreszczcie :lol: Ja też proponuje raczej jakiś wieczorny spacer, bo w popołudnie jest strasznie gorąco i duszno. Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Tylko w który weekend? Odrazu sobie zaklepie... ;) Quote
Bura Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ja chętnie i będę jechać autkiem to mogę kogoś po drodze zgrarnąć. Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='drzalka']to co z tym spotkaniem ??[/quote] Dziewczyny mówiły, że raczej pasuje im po 10 czerwca :roll: Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ooo.. :) ale fajnie że na Dogomanii są osoby z Rzeszowa ;) . A już myślałam że tu sama Warszawa i woj.pomorskie siedzi;) Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='*Iza*']Ooo.. :) ale fajnie że na Dogomanii są osoby z Rzeszowa ;) . A już myślałam że tu sama Warszawa i woj.pomorskie siedzi;)[/quote] Tia...Ci z Pomorza to się tu mnożą normalnie :evil_lol: Ale jest kilka takich osób z Rzeszowa :cool3::cool3: A Ty, Iza, skąd dokładnie jesteś? Może jednak udałoby Ci się jakoś dotrzeć na nasz najbliższy spacerek? Przyznam, że taki "ogólem Dogomaniacki" to będzie mój pierwszy :roll: Tak to byłam już z Drzalką+Leną & Nerą, a ostatnio Psiulą+Cziką+Dzekim & Nerą :cool3: Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ja jestem dokłanie ze Strzyżowa. Pisałam że to całkiem niedaleko , porównajmy np. z Wawą ale jednak nie moge (36 km) a po drugie nie mam psa ;). A pies mojej cioci nie nadaje się :). Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='*Iza*']Ja jestem dokłanie ze Strzyżowa. Pisałam że to całkiem niedaleko , porównajmy np. z Wawą ale jednak nie moge (36 km) a po drugie nie mam psa ;). A pies mojej cioci nie nadaje się :).[/quote] Aaaaa, no to wsiadaj w autobus i przyjeżdzaj :cool3: Ja też nie mam psa (wkrótce się to zmieni, ale i tak z nią nie będę mogła chodzić z początku na Dogomaniackie spacerki), jak coś to sama, bez pupilka, napatrzysz się na inne :eviltong: Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jest tylko [B]jeszcze;)[/B] jeden problem , niestety nie mam 18-nastu lat :shake: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='*Iza*']Jest tylko [B]jeszcze;)[/B] jeden problem , niestety nie mam 18-nastu lat :shake:[/quote] Yyy, mogę wiedzieć, JAKI to problem? Ja mam 14 lat...I jakoś żyję :lol: Nie rozumiem Twojego problemu. Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Cambel']Yyy, mogę wiedzieć, JAKI to problem? Ja mam 14 lat...I jakoś żyję :lol: Nie rozumiem Twojego problemu.[/quote] 14 lat:-o to tyle co ja :cool3: . Rodzice mnie nie puszczą :shake: za Chiny ludowe;) . Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='*Iza*']14 lat:-o to tyle co ja :cool3: . Rodzice mnie nie puszczą :shake: za Chiny ludowe;) .[/quote] Ee tam, przekonaj ich, Strzyzów chyba pisałaś 36 km od Rzeszowa? Spoko, ja jeżdżę sama jakieś 40km do babci :cool3: Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Cambel']Ee tam, przekonaj ich, Strzyzów chyba pisałaś 36 km od Rzeszowa? Spoko, ja jeżdżę sama jakieś 40km do babci :cool3:[/quote] Ale co innego jest jechać do babci a co innego na spotkanie i to z opcymi osobami. Nie, to się na pewno nie uda :shake: . Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='*Iza*']Ale co innego jest jechać do babci a co innego na spotkanie i to z opcymi osobami. Nie, to się na pewno nie uda :shake: .[/quote] No tak, właściwie, to nie wiem, czy moja mama by się zgodziła...Ale może kiedyś będziesz w Rzeszowie, np. z rodzicami..Oni pójdą np na zakupy, a Ty z nami na spacer :cool3: Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Cambel']No tak, właściwie, to nie wiem, czy moja mama by się zgodziła...Ale może kiedyś będziesz w Rzeszowie, np. z rodzicami..Oni pójdą np na zakupy, a Ty z nami na spacer :cool3:[/quote] Bardzo chętnie:p , a dokładnie to gdzie się zbieracie? Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='*Iza*']Bardzo chętnie:p , a dokładnie to gdzie się zbieracie?[/quote] No, dziewczyny, własnie..Gdzie, i kiedy :cool3: Chyba ta Wilkowyja? :razz: Tylko mi powiedzcie jak tam mogę z Dąbrowskiego/Hetmańskiej dojechać/dojść :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Na spacerach, która uczestniczyla bardzo spora grupa, chodzilismy na łąki na Wilkowyji. Zbieraliśmy się koło cmentarza. Quote
psiulka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Cambel']No, dziewczyny, własnie..Gdzie, i kiedy :cool3: Chyba ta Wilkowyja? :razz: Tylko mi powiedzcie jak tam mogę z Dąbrowskiego/Hetmańskiej dojechać/dojść :eviltong:[/quote] [I][COLOR=royalblue]To w drugą stronę drogi głównej na ulicy Olbrachta, tam gdzie byłyśmy koło Szołomona :lol: Tylko w drugą stroną, nie w dół tylko w górę, więc jakbyś nie mogła znaleźc to wpadaj :D[/COLOR][/I] Quote
Nugatika Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Iza, Iza, Iza? jaka Iza? ja tez jestem ze Strzyzowa ;) i to wlasnie tego 36 km od Rzeszowa ;) odezwij sie tu lub na pw lub mail [email][email protected][/email] Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Nugatika odezwij się ;) . Widziałyśmy się wiele razy ;) zresztą nie zaśmiecam ;) Quote
Recommended Posts