Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa_17'][B]dalmatynka[/B] co Ci sie nie podoba w lakach na wilkowyji?! cmentarz jest tylko na poczatku pozniej sie same pola :roll::p[/quote]

Ciężko to sprecyzować, może mam taki uraz z zimy i jesieni, bo w tych błotach to miło się '''chlapało'' ;) W sumie mi to jest obojętne, Wilkowyja czy Przybyszówka, tylko się zdecydujmy wreszczcie :lol: Ja też proponuje raczej jakiś wieczorny spacer, bo w popołudnie jest strasznie gorąco i duszno.

Posted

[quote name='*Iza*']Ooo.. :) ale fajnie że na Dogomanii są osoby z Rzeszowa ;) . A już myślałam że tu sama Warszawa i woj.pomorskie siedzi;)[/quote]

Tia...Ci z Pomorza to się tu mnożą normalnie :evil_lol: Ale jest kilka takich osób z Rzeszowa :cool3::cool3:
A Ty, Iza, skąd dokładnie jesteś? Może jednak udałoby Ci się jakoś dotrzeć na nasz najbliższy spacerek? Przyznam, że taki "ogólem Dogomaniacki" to będzie mój pierwszy :roll:
Tak to byłam już z Drzalką+Leną & Nerą, a ostatnio Psiulą+Cziką+Dzekim & Nerą :cool3:

Posted

Ja jestem dokłanie ze Strzyżowa. Pisałam że to całkiem niedaleko , porównajmy np. z Wawą ale jednak nie moge (36 km) a po drugie nie mam psa ;). A pies mojej cioci
nie nadaje się :).

Posted

[quote name='*Iza*']Ja jestem dokłanie ze Strzyżowa. Pisałam że to całkiem niedaleko , porównajmy np. z Wawą ale jednak nie moge (36 km) a po drugie nie mam psa ;). A pies mojej cioci
nie nadaje się :).[/quote]

Aaaaa, no to wsiadaj w autobus i przyjeżdzaj :cool3:
Ja też nie mam psa (wkrótce się to zmieni, ale i tak z nią nie będę mogła chodzić z początku na Dogomaniackie spacerki), jak coś to sama, bez pupilka, napatrzysz się na inne :eviltong:

Posted

[quote name='*Iza*']Jest tylko [B]jeszcze;)[/B] jeden problem , niestety nie mam 18-nastu lat :shake:[/quote]

Yyy, mogę wiedzieć, JAKI to problem? Ja mam 14 lat...I jakoś żyję :lol:
Nie rozumiem Twojego problemu.

Posted

[quote name='Cambel']Yyy, mogę wiedzieć, JAKI to problem? Ja mam 14 lat...I jakoś żyję :lol:
Nie rozumiem Twojego problemu.[/quote]

14 lat:-o to tyle co ja :cool3: . Rodzice mnie nie puszczą :shake: za Chiny ludowe;) .

Posted

[quote name='*Iza*']14 lat:-o to tyle co ja :cool3: . Rodzice mnie nie puszczą :shake: za Chiny ludowe;) .[/quote]

Ee tam, przekonaj ich, Strzyzów chyba pisałaś 36 km od Rzeszowa? Spoko, ja jeżdżę sama jakieś 40km do babci :cool3:

Posted

[quote name='Cambel']Ee tam, przekonaj ich, Strzyzów chyba pisałaś 36 km od Rzeszowa? Spoko, ja jeżdżę sama jakieś 40km do babci :cool3:[/quote]

Ale co innego jest jechać do babci a co innego na spotkanie i to z opcymi osobami. Nie, to się na pewno nie uda :shake: .

Posted

[quote name='*Iza*']Ale co innego jest jechać do babci a co innego na spotkanie i to z opcymi osobami. Nie, to się na pewno nie uda :shake: .[/quote]

No tak, właściwie, to nie wiem, czy moja mama by się zgodziła...Ale może kiedyś będziesz w Rzeszowie, np. z rodzicami..Oni pójdą np na zakupy, a Ty z nami na spacer :cool3:

Posted

[quote name='Cambel']No tak, właściwie, to nie wiem, czy moja mama by się zgodziła...Ale może kiedyś będziesz w Rzeszowie, np. z rodzicami..Oni pójdą np na zakupy, a Ty z nami na spacer :cool3:[/quote]

Bardzo chętnie:p , a dokładnie to gdzie się zbieracie?

Posted

[quote name='*Iza*']Bardzo chętnie:p , a dokładnie to gdzie się zbieracie?[/quote]

No, dziewczyny, własnie..Gdzie, i kiedy :cool3:
Chyba ta Wilkowyja? :razz: Tylko mi powiedzcie jak tam mogę z Dąbrowskiego/Hetmańskiej dojechać/dojść :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel']No, dziewczyny, własnie..Gdzie, i kiedy :cool3:
Chyba ta Wilkowyja? :razz: Tylko mi powiedzcie jak tam mogę z Dąbrowskiego/Hetmańskiej dojechać/dojść :eviltong:[/quote]

[I][COLOR=royalblue]To w drugą stronę drogi głównej na ulicy Olbrachta, tam gdzie byłyśmy koło Szołomona :lol: Tylko w drugą stroną, nie w dół tylko w górę, więc jakbyś nie mogła znaleźc to wpadaj :D[/COLOR][/I]