Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]
"obruszylo" mnie to, ze sama na spacery sie nie zjawiasz a masz pretensje do innych :cool1:......
[/QUOTE]
Tylko, że ja dokładnie określiłam, że może nas NIE BYĆ jeszcze dwa tygodnie przed spotkaniem i POINFORMOWAŁAM o tym przed spacerem. Ale jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...

Gabryśka

Posted

Nugatika życzymy powodzenia, ja postaram się być ale tylko w roli widza :) I nie opowiadaj głupot, Nugat się nadaje, widziałam jak ćwiczyliście;) A i dziewczyny jeżeli na spacerku ma być tylko Fredi to przepraszamy, ale nas nie będzie, bo to nie ma sensu.

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']A i dziewczyny jeżeli na spacerku ma być tylko Fredi to przepraszamy, ale nas nie będzie, bo to nie ma sensu.[/quote]

Dokładnie..1 pies, to bez sensu..Może ustalimy inny termin, bo ja też w niedzielę długo być nie mogę, nauka...

Posted

[quote name='psiulka']Spacerku właściwie nie było xD Byłyśmy same z Nerą na łąkach :D Może za tydzień, tylko gdzie?? B ja muszę :D[/quote]
Oooo ... Byłyście? Dlaczego ja nic o tym nie wiem? :eviltong:Hm.. ja jeszcze nic nie mówię, czy mogę w tym tygodniu, czy nie - nie mam jeszcze dokladnie okreslonych planów. xD