g_o_n_i_a Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Z weekendu to ja raczej na sobotę. ;-) Quote
Dalmatynkaa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pasowałoby jak najszybciej bo niedługo bedzie już bardzo zimno, może nie w tą sobote , bo niestety mam wesele tylko w sobote za dwa tygodnie, pasuje ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wn sobote za dwatygodnie to bede w Poznaniu :lol::lol::multi::multi::multi::multi:;););) Quote
Dalmatynkaa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Myśle, że jednak musimy poczekać do wiosny... Quote
g_o_n_i_a Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No niby dlaczego do wiosny? Przecież jeszcze jest zima, moja psica uwielbia zimowe spacerki... Tylko trzeba sie jakos konkretnie dogadac... Quote
Dalmatynkaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Słuchajcie, powysyłałam wiadomości do użytkowników z dogomanii którzy pisali w tym tematcie, miejmy nadzieje, ze ktoś się odezwie :( Mnie odpowiada naprawde każdy termin, ale musimy poczekać na więcej psiaków, chociaż myśle, że gdybyśmy organizowali takie spacerki regularnie to wnet nasze grono by się bardzo powiększyło, mam dobre myśli :D Ze swojego otoczenia uda mi się conajwyżej 2 osóbki zorganizować;) Quote
Kudłata Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ja również bardzo chętnie się spotkam :lol: , jeżeli chodzi o termin to się dostosuję (ale za dwa tygodnie też mnie nie ma :roll: ). Myślę, że to dobry pomysł, aby zorganizować spacery cyklicznie - jeżeli ktoś nie będzie mógł przyjść to pojawi się następnym razem, z czasem zbierze się większa grupa. Kurcze, mojej psicy tak bardzo brakuje spotkań - mieszkamy na obrzeżach Rzeszowa i u nas niestety wciąż dominują psy łańcuchowe i biedaczka nie ma się z kim bawić. Tylko prosiłabym o info czy będzie jakaś duża sunia? Wtedy istnieje pewne ryzyko nieporozumień :roll: pozdr Quote
Katarzyna Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 My chodzimy teraz na lisia gore, mamy towarzystwo dwoch rodezjanow. Spacery kolo katedry w bliskim otoczeniu ronda to dla nas kiepskie miejsce :shake: Poza tym chyba odpadamy, bo mamy 2 duze suki (Bernenczyki). Spokoje, ale duze. Quote
Guest Mrzewinska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Kochani rzeszowscy Dogomaniacy, macie na miejscu mozliwosc i udzielenia pomocy wspanialej organizacji, i zobaczenia pracy wyszkolonych psow. Zajrzyjcie na strone [URL="http://www.storat.pl"]www.storat.pl[/URL] Wprawdzie z wlasnymi psami na wspolny spacerek z ratownikami nie pojdziecie, ale gdybyscie chcieli bez swojego psa raz na jakis czas zapozorowac psom ratowniczym? Wystarczy pozwolic wywiezc sie do lasu i spokojnie czekac, az pies Storatu Was znajdzie:-))) Oczywiscie pozorantem jest sie na wlasna odpowiedzialnosc, nikt za to nie placi, bo Storat jest organizacja dzialajaca bez dotacji, na zasadzie wolontariatu. Oczywiscie pozorant musi byc pelnoletni. Wiele razy zainteresowani pracą Storatu ludzie przyjezdzali do Rzeszowa z bardzo odleglych miast... A Wy jestescie na miejscu! Polecam na stronie klikniecie w zakladke - Jak dolączyc... Zofia Quote
Dalmatynkaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Mnie też się zdawało że pola koło ronda to kiepski pomysł, Fredi bardzo nie lubi motorów i mogłoby się mu coś sać. Katarzyno gdzie jest ta Lisia Góra, tam są pola, parki czy coś w tym stylu ? Kudłata myśle, że Twója psina z czasem przyzwyczai się do innych suczek, wazne aby zacząć ją socjalizować, najpierw byś porzychodziła na smyczy dla bezpieczeństwa, a z czasem napewno sunia się przyzwyczai ;) To jak Lisia Góra komuś jeszcze odpowiada ? Quote
g_o_n_i_a Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ok, ja rozumiem Wasze obawy. Tylko, że wcześniej odbywały się tam spotkania i nie było kłopotów. No, ale oki, najwyżej się obejdziemy. Quote
Dalmatynkaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Gonia a ty byś mogła na Lisią Górę dojechać ? Quote
g_o_n_i_a Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Po pierwsze to ja nawet nie wiem gdzie to jest. Poza tym nie mam mozliwości transportu samochodem, niestety, jeszcze jestem niepełnoletnia. Quote
Katarzyna Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Lisia Góra to miejsce za zaporą nad Wisłokiem. Idzie się koło rzeki (kawałek), ogólnie teraz jak zimno nie ma tam ludzi Quote
Dalmatynkaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Katarzyna']Lisia Góra to miejsce za zaporą nad Wisłokiem. Idzie się koło rzeki (kawałek), ogólnie teraz jak zimno nie ma tam ludzi[/quote] A Wy dalej chodzicie tam z psami czy jak zimno to wolicie zostać w domku ? :shake: Quote
Katarzyna Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Chodzimy codziennie pon-czw :) Quote
Kudłata Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja nie twierdzę, że moja sunia będzie sprawiać problemy :roll: , istnieje taka możliwość po prostu. Z niektórymi sukami bawi się super, a innych nie lubi. I nie mogę wyczaić od czego to zależy. Quote
g_o_n_i_a Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Kudłata']Ja nie twierdzę, że moja sunia będzie sprawiać problemy :roll: , istnieje taka możliwość po prostu. Z niektórymi sukami bawi się super, a inych nie lubi. I nie mogę wyczaić od czego to zależy.[/quote] U nas wygląda podobnie, wszystko jest ok dopuki nowa koleżanka nie wyskoczy z jazgotem lub zebiskami na dzien dobry. Quote
Dalmatynkaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Katarzyna']Chodzimy codziennie pon-czw :)[/quote] A załapałabym się z moim Fredim na ten poniedziałek ? ;-) Tylko potrzebuje dokładnej godziny godziny :) Quote
g_o_n_i_a Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Gdyby ktoś chciał się spotkac w okolicach Słociny, to my jesteśmy zawsze chętne. pozdrawiamy! Quote
psiulka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']U nas wygląda podobnie, wszystko jest ok dopuki nowa koleżanka nie wyskoczy z jazgotem lub zebiskami na dzien dobry.[/quote] Z zębiskami :D Tak jak to zrobiła Czika :diabloti: ona nie lubi za bardzo młodych psów - woli te starsze leniuchy ;) Jak cos to ja też Słocina mogę się spotkać Quote
Lavanara Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Katarzyna, to czego my Cię tam ani razu nie widzieli? ;-) Najgorsi tam to są wędkarze i anty rodziny ;P Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jednak łąki koło Danexu nie sa takie tragiczne, bo jutro jest tam spacerek. Ja bym nie proponowała tego miejsca gdybym nie wiedziala, że tam chodza na spacerki, a kilka razy już były tam spacerki w dość licznej grupce psów, wiec nie jest źle. Quote
Recommended Posts