Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, powysyłałam wiadomości do użytkowników z dogomanii którzy pisali w tym tematcie, miejmy nadzieje, ze ktoś się odezwie :( Mnie odpowiada naprawde każdy termin, ale musimy poczekać na więcej psiaków, chociaż myśle, że gdybyśmy organizowali takie spacerki regularnie to wnet nasze grono by się bardzo powiększyło, mam dobre myśli :D Ze swojego otoczenia uda mi się conajwyżej 2 osóbki zorganizować;)

Posted

Ja również bardzo chętnie się spotkam :lol: , jeżeli chodzi o termin to się dostosuję (ale za dwa tygodnie też mnie nie ma :roll: ). Myślę, że to dobry pomysł, aby zorganizować spacery cyklicznie - jeżeli ktoś nie będzie mógł przyjść to pojawi się następnym razem, z czasem zbierze się większa grupa.
Kurcze, mojej psicy tak bardzo brakuje spotkań - mieszkamy na obrzeżach Rzeszowa i u nas niestety wciąż dominują psy łańcuchowe i biedaczka nie ma się z kim bawić.
Tylko prosiłabym o info czy będzie jakaś duża sunia? Wtedy istnieje pewne ryzyko nieporozumień :roll:
pozdr

Posted

My chodzimy teraz na lisia gore, mamy towarzystwo dwoch rodezjanow.

Spacery kolo katedry w bliskim otoczeniu ronda to dla nas kiepskie miejsce :shake:

Poza tym chyba odpadamy, bo mamy 2 duze suki (Bernenczyki). Spokoje, ale duze.

Guest Mrzewinska
Posted

Kochani rzeszowscy Dogomaniacy, macie na miejscu mozliwosc i udzielenia pomocy wspanialej organizacji, i zobaczenia pracy wyszkolonych psow. Zajrzyjcie na strone [URL="http://www.storat.pl"]www.storat.pl[/URL]
Wprawdzie z wlasnymi psami na wspolny spacerek z ratownikami nie pojdziecie, ale gdybyscie chcieli bez swojego psa raz na jakis czas zapozorowac psom ratowniczym? Wystarczy pozwolic wywiezc sie do lasu i spokojnie czekac, az pies Storatu Was znajdzie:-)))
Oczywiscie pozorantem jest sie na wlasna odpowiedzialnosc, nikt za to nie placi, bo Storat jest organizacja dzialajaca bez dotacji, na zasadzie wolontariatu. Oczywiscie pozorant musi byc pelnoletni.
Wiele razy zainteresowani pracą Storatu ludzie przyjezdzali do Rzeszowa z bardzo odleglych miast... A Wy jestescie na miejscu! Polecam na stronie klikniecie w zakladke - Jak dolączyc...

Zofia

Posted

Mnie też się zdawało że pola koło ronda to kiepski pomysł, Fredi bardzo nie lubi motorów i mogłoby się mu coś sać. Katarzyno gdzie jest ta Lisia Góra, tam są pola, parki czy coś w tym stylu ? Kudłata myśle, że Twója psina z czasem przyzwyczai się do innych suczek, wazne aby zacząć ją socjalizować, najpierw byś porzychodziła na smyczy dla bezpieczeństwa, a z czasem napewno sunia się przyzwyczai ;)

To jak Lisia Góra komuś jeszcze odpowiada ?

Posted

[quote name='Katarzyna']Lisia Góra to miejsce za zaporą nad Wisłokiem. Idzie się koło rzeki (kawałek), ogólnie teraz jak zimno nie ma tam ludzi[/quote]

A Wy dalej chodzicie tam z psami czy jak zimno to wolicie zostać w domku ?

:shake:

Posted

Ja nie twierdzę, że moja sunia będzie sprawiać problemy :roll: , istnieje taka możliwość po prostu. Z niektórymi sukami bawi się super, a innych nie lubi. I nie mogę wyczaić od czego to zależy.

Posted

[quote name='Kudłata']Ja nie twierdzę, że moja sunia będzie sprawiać problemy :roll: , istnieje taka możliwość po prostu. Z niektórymi sukami bawi się super, a inych nie lubi. I nie mogę wyczaić od czego to zależy.[/quote]
U nas wygląda podobnie, wszystko jest ok dopuki nowa koleżanka nie wyskoczy z jazgotem lub zebiskami na dzien dobry.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='g_o_n_i_a']U nas wygląda podobnie, wszystko jest ok dopuki nowa koleżanka nie wyskoczy z jazgotem lub zebiskami na dzien dobry.[/quote]

Z zębiskami :D Tak jak to zrobiła Czika :diabloti: ona nie lubi za bardzo młodych psów - woli te starsze leniuchy ;) Jak cos to ja też Słocina mogę się spotkać

Posted

Jednak łąki koło Danexu nie sa takie tragiczne, bo jutro jest tam spacerek. Ja bym nie proponowała tego miejsca gdybym nie wiedziala, że tam chodza na spacerki, a kilka razy już były tam spacerki w dość licznej grupce psów, wiec nie jest źle.