Dalmatynkaa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [URL]http://youtube.com/watch?v=PdifYtW1iHA[/URL] taki mały filmik jeszcze wygrzebałam :cool3: Koleżanka wstępnie dała się namówić, tylko pieskowi spuchł trochę psyio, bo coś go ugryzło i jak mu nie zejdzie to niestety się nie pojawią :p Quote
Ewa_17 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 oj i ja sie zalapalam na ten nieszczesny filmik :mad::lol: odrazu uprzedzam, ze jesli pogoda sie nie zmini do niedzieli to my odpadamy.....bo ja wiecznie przeziebiona jestem :shake::angryy: Quote
Dalmatynkaa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 My niestety też. Jak będzie padać i jak będzie zimno to raczej sobie odpuścimy. Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jeny ludzie co wy z cukru xD ja to i w najwieksze ulewy moge lazic... widze ze chorowitku mamy tutaj... :D:D Jak cos to przełozymy na inny termin ;) Quote
Ewa_17 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Nerul']widze ze chorowitku mamy tutaj... :D:D [/quote] ile mozna lazic z katarem ?! :angryy:;) Quote
Magda_sz Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Można się dołączyć? Mam dwie suczki (dalmat i bokser) Mieszkam w okolicach, jednak doskonale orientuje się w Rzeszowie Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja uważam ze tak... Im nas wiecej tym lepiej... Odrazu mówie... Ja je wytarmosze ze im biednym uszka poobrywam :D Nie no bez przesady ale serio kocham głaskac i przytulac :P Quote
:: FiGa :: Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Nerul']Ja uważam ze tak... Im nas wiecej tym lepiej... Odrazu mówie... Ja je wytarmosze ze im biednym uszka poobrywam :D Nie no bez przesady ale serio kocham głaskac i przytulac :P[/quote]Biedne psiaki :lol: Życzę Wam udanego spacerku, oby pogoda dopisała :razz: Quote
Ewa_17 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Madziu pewnie, ze mozna...a wrecz trzeba :lol: Ewa+Rosa Martyna+Fredek Aga+Alma Renatka i Pawel+Nefti Nerul -> bez psiaka Cambel -> bez psiaka Paulina -> bez Leny, z powodu cieczki... Gaba+Diler Marta+Lider Madzia+boksio i dalmat (imiona?) ;) P.S. co do pogody, to w niedziele ma byc ladnie w calym kraju :D Quote
Magda_sz Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Bokserka- Duka Dalmatka- Alfa Bardzo lubią pieszczoty, a szczególnie Duka. Ale z tym obrywaniem uszu, to bez przesady :lol: Jak tylko będzie ładnie i nic nam nie wypadnie to się zjawimy ;) Quote
Ewa_17 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ewa+Rosa Martyna+Fredek Aga+Alma Renatka i Pawel+Nefti Nerul -> bez psiaka Cambel -> bez psiaka Paulina -> bez Leny, z powodu cieczki... Gaba+Diler Marta+Lider Madzia+[B]Duka i Alfa[/B] ;) Quote
drzalka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ooo super kolejny bokser, tylko szkoda ze Lena ma cieczke, dzisiaj mija 2 tydzien, na nastepny spacer, Lena juz bedzie do dyspozycji :P.. a w niedziele stawie sie na spacerek bez niej... ale i tak bedzie fajnie,:D Quote
Dalmatynkaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No to super, [B]Wilkowyja, niedziela godzina 11.[/B] Podobno ma być ładna pogoda :) Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Będzie dalmatynka? :placz: o jaaa... Moze jeszcze jakos się skuszę na ten spacer... Quote
Magda_sz Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A ja odpadam- powikłania po złamanej nodze. Może następnym razem się uda... Zycze miłego spacerku i pięknej pogody! Quote
Cambel&Megi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ja także nie mogę... Sprawy rodzinne ;( Quote
Dalmatynkaa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Jeżeli wszyscy zajęci to my również nie przyjedziemy. Quote
Ewa_17 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Martyna nie wszyscy a kilku osobom cos wypadlo....zdarza sie :cool1: oto aktualna lista...... Martyna+Fredek Aga+Alma Renatka i Pawel+Nefti Nerul -> bez psiaka Paulina -> bez Leny, z powodu cieczki... Gaba+Diler Marta+Lider Quote
Coffee&Nera Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Odpadam... po dzisiejszym wypadzie na Rajd rozchorowałam się... Teraz siedzę sobie w ciepłym łóżku i sie wygrzewam... Niestety przykro mi pozatym pogoda na jutro nienajlepsza jest... Quote
:: FiGa :: Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A ja tam słyszałam że pogoda ma byc piękna, w całej polsce słoneczko :cool3: Mimo tego że kilka osób zrezygnowało to lista i tak niezła jest :razz: Quote
Ewa_17 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A ja tam słyszałam że pogoda ma byc piękna[/quote] w moim przypadku nie o pogode chodzi...zdarzenie losowe, to wszystko... Quote
Cambel&Megi Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hej! xD I jak było na spacerze? Piszcie, jak macie to wstawiajcie foty itp :D xD Quote
drzalka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 jejku przepraszam że nienapisalam że mnie niebedzie, ale pilne sprawy rodzinne :shake: ... opowiadajcie, na nast. bedziemy bo Lenka juz niema juc cieczki :multi: Quote
Ewa_17 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 kochani co z tym ostatnim niedzielnym spacerem sie porobilo?! :shake: sluchy mnie doszly, ze nikt nie przybyl :cool1:...no ale 4 osoby wczesniej wyjasnily powod swej nieobecnosci, a co z reszta? :mad: moze nie powinnam sie dopytywac, bo mnie to spotaknie akurat nie dotyczylo...ale jestem ciekawa czy na nastepnym bedzie podobnie :roll:... Quote
Recommended Posts