Dalmatynkaa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gosiu ja mieszkam w Sokołowie Małopolskim, 20 km od Rzeszowa. Quote
Ewa_17 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 dalmatynka tym bardziej mi przykro, ze taki kawal drogi przejechalas na marne :roll::shake: ....... ale chociaz Fredek troszke po lakach pobiegal?? Quote
Ewa_17 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 kochani proponuje spotkanie 6 stycznia o godz 13, co wy na to?? licze na: Lidera Dilera Aze Ladore Rockiego Fredka -> mimo ostatnich zajsc :oops: Rosolak tym razem bedzie na 100% kochani licze na was :cool3::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Ewa_17']dlaczego??:mad:[/quote] Jadę do schroniska. Pozdrawiam, Gosia i Aza Quote
drzalka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 to co, jest ktos chetny na zabawe z psiakami np. w zabajce???? np. jutro jakby mial ktos czas i checi, albo w ns. weekend?? co wy na to??? Quote
Lavanara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Niestety jutro odpadam. Za tydzień jest wielkie spotkanie beagli do kótrego jeśmy podpięci. ;-) Zapraszamy na Wilkowyje. ;-) Pozdrawiam Gaba Quote
Agnieszka PPP Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :p Witam,to moze i My z moja suczką sie przyłączymy,mieszkam niedaleko Rzeszowa a moja psinka to masa energii jak przystało na bokserkę:lol: :lol: :lol: Gdzie dokładnie sie spotykacie??? Quote
Ewa_17 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 spotykamy sie na lakach, na wilkowyji.......jak mozna zauwazyc na zdjeciach jest to wymarzone miejsce na szalenstwa dla psow :cool3::cool3: w przyszlym tyg spotykamy sie 14 stycznia, o godz 13:00 ..... -> serdecznie zapraszamy :multi::lol: Quote
Agnieszka PPP Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jak tylko pogoda dopisze wpadniemy:p Nie wiem jak tam dojechac ale poszukam na jakiejs mapce:roll: Quote
Ewa_17 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 pogoda musi dopisac :eviltong: ...... jesli bys miala klopoty z trafieniem na miejsce zbiurki (parking kolo cmentarza na wilkowyji) to daj znac -> sprobuje troszke objasnic :cool3:;) Quote
Dalmatynkaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 My zpewne będziemy :eviltong: Próbowałabym wziąść bokserka kolezanki, ale dziś sie dowiedziałam, że maleństwo ma dopiero 3 miesiące i jest za małe na takie długie spacery, pozatym jak go zobaczyłam to mi kopara opadła, że on taki mały. Fajnie, ze zbiera się coraz więcej ludzi :) Quote
Agnieszka PPP Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :p Juz wiem,parking znajde:lol: Mysle ze wpadniemy-widze ze w Waszej bandzie jest już gromadka psiaczków:p Pozdrawiam Quote
drzalka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ja tez z moją Lenką pisze sie na to spodkanie, tylko gdzie konkretnie ten cmentarz sie znajduje, przy glownej, bo ja kompletnie nieznam terenu... pomozcie Quote
Lavanara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wilkowyja to niekoniecznie konkretna nazwa. ;-) Wejdź na [URL="http://www.mapa.szukacz.pl"]www.mapa.szukacz.pl[/URL] Wpisz w: Miejscowość: Rzeszów Ulica / plac / aleja : Morgowa Powiększ jak tylko się da. Ze skrzyżowania, kiedy się przecina Cienista z Morgową widać już parking na którym się spotykamy. ;-) Pozdrawiam Gaba Quote
Ewa_17 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 drzalka jakiego masz psiaka, tzn rasa/plec/wiek :cool3::lol: Quote
Dalmatynkaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No to tak: Ewa i Rosa Ja i Fredi Gaba i Diler Agnieszka i bokserka Drzalka i pies ( ? ) Kto jeszcze ? Quote
Agnieszka PPP Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :multi: Gdzies sie kiedys przedstawiałam:multi: Moja Alma jestr rozbrykaną 9-cio miesieczną boksią Quote
Agnieszka PPP Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hop Hop :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ewa_17 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no wiec moze ja uzupelnietroszke liste [B]dalmatycznki ;) Ja+Rosa Dalmatynka+Fredi Gaba+Diler Martuska+Lider Aga+Alma Drzalma+Lena Mania+Figa (ale jeszcze nie na 100%) Madzia+Trapek Sabina+Rocky Pawel+Mika Renatka i Pawel+Nefti Ania+Snoopek Mako+Neol wlasciciel+jeszcze jeden beagiel (nie na 100%) [/B]kogo jeszcze dopisac?? :cool3: Quote
Dalmatynkaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ło, ło, ło całkiem spora grupka :crazyeye: A Ilona i Czika, a Gosia i Aza, Ladorka ? Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ze względu na to, ze w schronisku są dwa chore dalmatynczyki, za tydzien znowu tam jadę, więc odpadam. Co do Justyny i Ladory - mogę Wam podać numer telefonu, moze Wam sie uda namowic na spacer, ona nawet ze mną na nasze łąki nie chce iść... Bardzo żałuję, że nie idę na ten spacer. Wiem, ze w takim gronie kropka mogłaby być spuszczona ze smyczy bez zastanowienia, ech... Quote
Recommended Posts