orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 onkus dzielna bylas!!!! ja bym nie wytrzymala!!! a nie dali Ci zastrzyku p/bolowego czytaj znieczulenia????? Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='resuruss']Orsini !U mnie zaczelo sie w nocy ze srody na czwartek,a Zuzke urodzilam w sobote rano. Myslalam ,ze nie wytrzymam a tu taka niespodzianka.[/quote] CO??????????????????? i nie umarlas??????????????????????????? no to dopiero wyczyn!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :laola: :laola: Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 o matko jedyna!!! ciekawe czy Twoj Szkrabek to kiedys doceni:))) Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 hahahaha ale to chyba przez przypadek co? Quote
Draczyn Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Nie koniecznie przez przypadek. Może byla poprostu zła na Mamusię. Ona jeszcze nie wie , że tak nie wolno. Ja pierwsze dziecko rodziłam w niespotykanych bólach przez 40 godzin. Nie miłam wogóle bóli partych, tylko krzyżowe, a ponieważ dziecko wychodziło nóżkami, to nie moglinić przyspieszyć. Myślałam w pewnym momencie, że z bólu wyskoczę przez okno Quote
sh_maniak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Zuzia to cwaniak nad cwaniaki :multi: :baddevil: Orsini zmajstruj sobie taka, ale będzie słodziach jak odziedziczy charakter po mamusi :HUT012: Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 jasne!poczytaj sobie jeszcze o tych porodach hahahahhaa to i Tobie przejdzie ochota na jakiekolwiek dziecko:)))))))))))) Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 a swoja droga szkoda ze u nas nie ma tego konkursu dziecko i pies-taka lightowa wersja junior hendling-wlasciwie te dzieci nic nie robia tylko ida z pieskiem i dostaja nagrode za to, no i w ten sposob sie wciagaja w wystawki Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='resuruss']Orsini zawsze mozesz w znieczuleniu rodzic - to juz nic nie boli.Ja tez chcialam ,ale nie zdazylam.[/quote] przez 3 dni nie zdazylas?????:shocked!: :shocked!: :)))))))))))))))))))))) Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 fajne!na Slowacji to dziecko i pies jest i u nas tez by mogli wprowadzic, by dzieciaki frajde mialy Quote
sh_maniak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='orsini']jasne!poczytaj sobie jeszcze o tych porodach hahahahhaa to i Tobie przejdzie ochota na jakiekolwiek dziecko:))))))))))))[/quote] Ress mnie juz innymi aspektami zniechęcała równiez, a jednak chce :) Krysiu ponoc gorsze od porodu sa ostatnie 2 m-ce ciązy ;) Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='sh_maniak']Krysiu ponoc gorsze od porodu sa ostatnie 2 m-ce ciązy ;)[/quote] nic gorszego sie chyba kobiecie wydarzyc nie moze!!!! Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 no masakra!!!! psa to mozna do klatki zamknac jak chce sie wyjsc a nie chce czlowiek zeby cos narozrabial, a tu???? Quote
sh_maniak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 W Swieta moja siora miała urodziny i co za tym idzie sporo gości było ... i zaczęła się gadka czemu Marcik jeszcze dziecka nie ma :evilbat: , ze czas leci, ze komórki mi sie starzeją choć moze tego po mnie nie widać, że po 30-stce często jest tak, ze choc sie chce mieć dzidzię juz nie mozna itd ... ogolnie było miło hehehehe Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ja to jestem zbyt wygodna, leniwa i egoistyczna zeby miec dziecko:)))))) Quote
sh_maniak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ogłoszenie!! Do wszystkich facetów w Olsztynie, upolowac mi prosze taka jedna Krysie i dzidzie jej "sprezentować" z jej charakterkiem oczywiście :baddevil: A potem pogadamy o dzidziach, bo moze ja tez sobie taką ...... :multi: Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ShManiak a czy ja Ci zle zycze??? zadnych dzieci! a juz na pewno puki nie bede bogata!przeciez taki bobas to majatek pochlania a z biegiem lat chce wiecej i wiecej:))) Quote
sh_maniak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Krysiu mysle, że by ci dzidzia pasowała :multi: Wygranej w totka tez ci zyczę, lub małżenstwa z Kulczykiem :) Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Kolczyk zonaty:)))))) a dzidzie to ja wole cudze...na fotkach:))))))))takie sa sliczne jak ich nie slychac:)))))))))))))))))) Quote
sh_maniak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ale nie czuc jak pachna :> Zonaty nie zonaty, syna nie ma :HUT012: Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 pachna?????? tu bym polemizowala!!!!:evilbat: :evilbat: :evilbat: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :baddevil: :baddevil: :eviltong: :eviltong: Quote
sh_maniak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 obrzydliwa jesteś Krysiu hehehehe :mdrmed: Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='sh_maniak']obrzydliwa jesteś Krysiu hehehehe :mdrmed:[/quote] ja????? to Ty o tym wspomnialas:)))) no niektorzy lubia rozne zapaszki, ogladaja kupki jakiego sa koloru (po kiwi zielone itp) Quote
sh_maniak Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 mi chodzi o ładne zapachy a nie smrody :evilbat: Quote
Draczyn Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='resuruss']Nie zdazylam bo Zuzka sie wypchala o 5 tygodni za wczesnie - taka ciekawska.A przy porodzie wczesniaka nie wolno znieczulac,bo mozna dziecku zaszkodzic.[/quote]To tak samo jak moja Kasia Quote
Recommended Posts