Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Orsini !U mnie zaczelo sie w nocy ze srody na czwartek,a Zuzke urodzilam w sobote rano.
Myslalam ,ze nie wytrzymam a tu taka niespodzianka.[/quote]
CO???????????????????
i nie umarlas???????????????????????????
no to dopiero wyczyn!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :laola: :laola:

Posted

Nie koniecznie przez przypadek. Może byla poprostu zła na Mamusię. Ona jeszcze nie wie , że tak nie wolno. Ja pierwsze dziecko rodziłam w niespotykanych bólach przez 40 godzin. Nie miłam wogóle bóli partych, tylko krzyżowe, a ponieważ dziecko wychodziło nóżkami, to nie moglinić przyspieszyć. Myślałam w pewnym momencie, że z bólu wyskoczę przez okno

Posted

a swoja droga szkoda ze u nas nie ma tego konkursu dziecko i pies-taka lightowa wersja junior hendling-wlasciwie te dzieci nic nie robia tylko ida z pieskiem i dostaja nagrode za to, no i w ten sposob sie wciagaja w wystawki

Posted

[quote name='resuruss']Orsini zawsze mozesz w znieczuleniu rodzic - to juz nic nie boli.Ja tez chcialam ,ale nie zdazylam.[/quote]
przez 3 dni nie zdazylas?????:shocked!: :shocked!:
:))))))))))))))))))))))

Posted

[quote name='orsini']jasne!poczytaj sobie jeszcze o tych porodach hahahahhaa to i Tobie przejdzie ochota na jakiekolwiek dziecko:))))))))))))[/quote]

Ress mnie juz innymi aspektami zniechęcała równiez, a jednak chce :)

Krysiu ponoc gorsze od porodu sa ostatnie 2 m-ce ciązy ;)

Posted

W Swieta moja siora miała urodziny i co za tym idzie sporo gości było ... i zaczęła się gadka czemu Marcik jeszcze dziecka nie ma :evilbat: , ze czas leci, ze komórki mi sie starzeją choć moze tego po mnie nie widać, że po 30-stce często jest tak, ze choc sie chce mieć dzidzię juz nie mozna itd ... ogolnie było miło hehehehe

Posted

Ogłoszenie!!
Do wszystkich facetów w Olsztynie, upolowac mi prosze taka jedna Krysie i dzidzie jej "sprezentować" z jej charakterkiem oczywiście :baddevil:
A potem pogadamy o dzidziach, bo moze ja tez sobie taką ...... :multi:

Posted

[quote name='sh_maniak']obrzydliwa jesteś Krysiu hehehehe :mdrmed:[/quote]
ja?????
to Ty o tym wspomnialas:))))
no niektorzy lubia rozne zapaszki, ogladaja kupki jakiego sa koloru (po kiwi zielone itp)

Posted

[quote name='resuruss']Nie zdazylam bo Zuzka sie wypchala o 5 tygodni za wczesnie - taka ciekawska.A przy porodzie wczesniaka nie wolno znieczulac,bo mozna dziecku zaszkodzic.[/quote]To tak samo jak moja Kasia