Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='...::Basia::...']Wogle czerwony chyba najbardziej do yorków pasuje:roll:
A ty chcesz zrobić Gracji chempionat czy tylko hodowlanke i na tym poprzestać?:roll:[/QUOTE]
Championat pozostanie tylko w sferze marzeń, Gracka nie jest aż tak wzorcowym psem :eviltong: jej największe osiągnięcie to IV lokata. A hodowlankę już mamy, właśnie w Sopocie skończyła.

Posted

A i mam jeszcze do Ciebie takie pytanko (bo o ile sie nie myle jesteś psim fryzjerem tak?)
Czy na włos yorka można używać tz domowych sposobów na włos ludzki? Sama ich używam i naprawde kiedyś miałam suche i zniszczone włosy a teraz ładnie sie błyszczą:loveu: (są to odżywki i płukanki tyle ze naturalne np.: maseczka z jajka przed myciem albo płukanka z siemienia lnianego):roll:

Posted

[quote name='*kleo*']Championat pozostanie tylko w sferze marzeń, Gracka nie jest aż tak wzorcowym psem :eviltong: jej największe osiągnięcie to IV lokata. A hodowlankę już mamy, właśnie w Sopocie skończyła.[/QUOTE]

A będziesz ją jeszcze wystawiać czy juz nie?:roll:

Posted

[quote name='...::Basia::...']A i mam jeszcze do Ciebie takie pytanko (bo o ile sie nie myle jesteś psim fryzjerem tak?)
Czy na włos yorka można używać tz domowych sposobów na włos ludzki? Sama ich używam i naprawde kiedyś miałam suche i zniszczone włosy a teraz ładnie sie błyszczą:loveu: (są to odżywki i płukanki tyle ze naturalne np.: maseczka z jajka przed myciem albo płukanka z siemienia lnianego):roll:[/QUOTE]
Moja mama jest groomerem i prowadzi salon, a ja sobie z nią pracuję jak mam wolne. Szczerze mówiąc nigdy takich sposobów nie stosowałyśmy, więc niestety nie wiem, ale podpytam mamę, może coś kiedyś słyszała.
[quote name='...::Basia::...']A będziesz ją jeszcze wystawiać czy juz nie?:roll:[/QUOTE]
Się okaże, chciałabym jeszcze ją powystawiać choćby dla rozrywki, ale póki co czekamy na cieczkę i będzie krycie, zobaczymy w jakim stanie będzie włos po szczeniakach, bo jak ją poobdzierają to nie będzie za dużo do pokazania :evil_lol: Ale na pewno się pojawię z nową suką, tylko jeszcze nie wiem kiedy :p

Posted

[quote name='*kleo*']Moja mama jest groomerem i prowadzi salon, a ja sobie z nią pracuję jak mam wolne. Szczerze mówiąc nigdy takich sposobów nie stosowałyśmy, więc niestety nie wiem, ale podpytam mamę, może coś kiedyś słyszała.

Się okaże, chciałabym jeszcze ją powystawiać choćby dla rozrywki, ale póki co czekamy na cieczkę i będzie krycie, zobaczymy w jakim stanie będzie włos po szczeniakach, bo jak ją poobdzierają to nie będzie za dużo do pokazania :evil_lol: Ale na pewno się pojawię z nową suką, tylko jeszcze nie wiem kiedy :p[/QUOTE]

O stosowaniu tych "wynalazków" na psi włos też nie słyszałam ale na ludzki naprawde rewlacja:loveu:
To kupujesz jeszcze jedną suczke? Też yorka?:roll:

Posted

[quote name='...::Basia::...']O stosowaniu tych "wynalazków" na psi włos też nie słyszałam ale na ludzki naprawde rewlacja:loveu:
To kupujesz jeszcze jedną suczke? Też yorka?:roll:[/QUOTE]
Tak, kupuję, mam już zaklepaną tylko czekam, aż się urodzi. No i zobaczę co urodzi Gracja :p

Posted

[quote name='...::Basia::...']A też jest yorkiem?:roll: A z jakiej hodowli?:eviltong:[/QUOTE]
Basia coś Ty taka ciekawska :evil_lol: Przyjdzie czas to Klaudia na pewno nam powie :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Basia coś Ty taka ciekawska :evil_lol: Przyjdzie czas to Klaudia na pewno nam powie :loveu:[/QUOTE]

Aaaaa o tak sobie pomyślałam że może znalazła jakąś fajną hodowle yoreczek (wkońcu ja też szukam):eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']Basia coś Ty taka ciekawska :evil_lol: Przyjdzie czas to Klaudia na pewno nam powie :loveu:[/QUOTE]
Pewnie, że się pochwalę, nawet zdjęcie wrzucę, ino jeszcze nie wiem kiedy, bo tak jak mówiłam wcześniej czekam, aż się moje nowe cudo urodzi :eviltong:
Ale podejrzewam, że prędzej się Wam pochwalę dziećmi Gracji :evil_lol:
Basia - będzie to yorkowa dziewczynka, ale hodowli na razie nie zdradzę :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Pewnie, że się pochwalę, nawet zdjęcie wrzucę, ino jeszcze nie wiem kiedy, bo tak jak mówiłam wcześniej czekam, aż się moje nowe cudo urodzi :eviltong:
Ale podejrzewam, że prędzej się Wam pochwalę dziećmi Gracji :evil_lol:
Basia - będzie to yorkowa dziewczynka, [B]ale hodowli na razie nie zdradzę[/B] :eviltong:[/QUOTE]
A widzisz Basia - mówiłam :evil_lol:

Posted

Będę nudna i znów się będę Gracją zachwycać, ale co tam:evil_lol: I jeszcze się do macierzyństwa szykuje. Nie, nie "nie idź tą drogą" Truska, jakby powiedział klasyk. Dobrze, że mam stracha na razie przed kupnem drugiego psiaka, bo już bym się zaczęła do Ciebie uśmiechać;)
A tym czasem pozdrawiam!