Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W środę od 9 zaczną odpytywać, tak więc będę wdzięczna za kciuki :) i oczywiście nie-dziękuję, co bym nie zapeszyła, bo już mi do domu śpieszno :p

A Tinie to jeszcze do kompletu by się przydał ocieplacz na uszydła, strasznie jej marzną.

Posted

[quote name='*kleo*']W środę od 9 zaczną odpytywać, tak więc będę wdzięczna za kciuki :) i oczywiście nie-dziękuję, co bym nie zapeszyła, bo już mi do domu śpieszno :p

A Tinie to jeszcze do kompletu by się przydał ocieplacz na uszydła, strasznie jej marzną.[/QUOTE]

:-o
Jak ja z moja Nika wychodze to nic jej sie nie dzieje (i bardzo dobrze) mimo że nic na sobie nie ma oprócz sierści :loveu::multi:

Posted

Zgadza się, ale gdyby go miała to mogłabym zrobić na wystawach niezłe show z nią, lubi się pokazywać i jest doskonałym psem, wszyscy pinczerowcy się nią zachwycają jak czasem jedzie na wystawę do towarzystwa, i faktycznie drugiej takiej nie widziałam. No może jedna, AGA Lipiecka Sarna jest do Tiny podobna :)
W ogóle to co jakiś czas mam takie przebłyski, że kusi mnie drugi pinczer, tym razem z papierami, ale po 1. młodemu pinczerowi trzeba sporo czasu poświęcić, a po 2. polskie pinczery nie podobają mi się. Za to bardzo ładne widziałam w hodowli z Kaliningradu :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*'] Wzbudziła ogólne zainteresowanie u osób spacerujących [B]po plaży[/B] :evil_lol:
[URL]http://img683.imageshack.us/img683/1750/dsc06775t.jpg[/URL]
[/QUOTE]

Po jakiej plaży? :turn-l: Przecież na plaży jest piasek, a nie śnieg :shake: :evil_lol:

Śliczna Tina jest :loveu: Mój kolega ma też pinczera. Jest taki odważny (pies, nie kolega :eviltong:), że na duże psy szczeka, a Lucky'ego się boi :evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Po jakiej plaży? :turn-l: Przecież na plaży jest piasek, a nie śnieg :shake: :evil_lol:[/QUOTE]

Karolino,na plaży zimą też snieg leży :eviltong: więc piasku nie widać :diabloti:

Tina super wygląda,nie dziwię się,że wzbudza zainteresowanie.To te buty powodują :crazyeye:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Po jakiej plaży? :turn-l: Przecież na plaży jest piasek, a nie śnieg :shake: :evil_lol:

Śliczna Tina jest :loveu: Mój kolega ma też pinczera. Jest taki odważny (pies, nie kolega :eviltong:), że na duże psy szczeka, a Lucky'ego się boi :evil_lol:[/QUOTE]
Ale na plaży też jest zima :evil_lol:

Z Tiny też kawał zadziory, do tego z lekkim syndromem kenelowym, więc kiedy wychodzimy na spacer to moja kieszeń jest pełna smaków i tłumaczę Tinie, że inne psy wcale nie są złe i nie trzeba się na nie ciskać, bo interesujące rzeczy znajdują się w kieszeni właśnie ;)

Posted

[quote name='jot11']Karolino,na plaży zimą też snieg leży :eviltong: więc piasku nie widać :diabloti:
[/QUOTE]

[quote name='*kleo*']Ale na plaży też jest zima :evil_lol:[/QUOTE]

O, widzicie, nie wiedziałam :diabloti:

Posted

Moje kciuki też masz :thumbs:

Klaudia,napisz mi nazwę tych Twoich perfumów N.C "złotych".Być może będę tam niebawem to popatrzę co i jak :evil_lol:

Posted

[quote name='ladyyork']Witam ciepło choć na dworze zimno:evil_lol:[/QUOTE]
Również witam :)
[quote name='chrupcia']Czesc:) ale Tinka poubierana, ale w takie mrozy trzeba cieplo sie ubierac, ja dzis jak do szkoly szlam to czulam jak bym miala nogi z lodu.. masakryczne zimno..[/QUOTE]
Dlatego ja dzisiaj w ogóle nie wychodziłam :evil_lol:
[quote name='Viky i Ja']Moje kciuki masz jak w banku ;)
Ale Tina bosko wygląda na tym plażowym spacerku :evil_lol:[/QUOTE]
Hehe też mi się podoba, jeszcze większy paker się z niej zrobił w tym ubraniu :cool3:
[quote name='jot11']Moje kciuki też masz :thumbs:

Klaudia,napisz mi nazwę tych Twoich perfumów N.C "złotych".Być może będę tam niebawem to popatrzę co i jak :evil_lol:[/QUOTE]
One tak wyglądają
[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/3511/6497naomicampbellwodato.jpg[/IMG]
No dzięki za kciuki, trzymajcie dziewczyny mocno, co już pojadę do domu, Grację obfocę i zobaczę osobiście usg ;)

A na dobranoc tematycznie - podkołdernik jadowity :evil_lol:
[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/7013/imgtina186.jpg[/IMG]
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/4419/imgtina189.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Witamy poznym wieczorem. Fajny ten spacer na osniezonej plazy ale ja tam wole piasek i +25 st a nie -25...i snieg...[/QUOTE]
Było "tylko" -15 :evil_lol: