karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [url]http://img20.imageshack.us/img20/4951/dsc06776y.jpg[/url] hihihi moje zainteresowanie też by wzbudziła :D wygląda zabójczo!! Dasz radę, ja będę trzymać kciuki, a kiedy zdajesz? Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [URL="http://img20.imageshack.us/img20/4951/dsc06776y.jpg"]:angryy::angryy: dubel, a pisało, że mam czekać 30 sek.....[/URL] Quote
dzasta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No to życzę zdania egzaminu z drobiu (którego nie lubię w sensie anatomii i itp ) :kciuki: A Tina w stroju komandosa wygląda zabójczo :D Quote
...::Basia::... Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jejciu jaka ona opatulona:-o:loveu: i powodzenia na egzaminie;) Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 W środę od 9 zaczną odpytywać, tak więc będę wdzięczna za kciuki :) i oczywiście nie-dziękuję, co bym nie zapeszyła, bo już mi do domu śpieszno :p A Tinie to jeszcze do kompletu by się przydał ocieplacz na uszydła, strasznie jej marzną. Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A Tinka to jaka rasa? Bo się nie znam... Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Pinczer miniatura, po Ch. Pl i suce hodowlanej ino papierów się nie dorobiła niestety... Quote
...::Basia::... Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='*kleo*']W środę od 9 zaczną odpytywać, tak więc będę wdzięczna za kciuki :) i oczywiście nie-dziękuję, co bym nie zapeszyła, bo już mi do domu śpieszno :p A Tinie to jeszcze do kompletu by się przydał ocieplacz na uszydła, strasznie jej marzną.[/QUOTE] :-o Jak ja z moja Nika wychodze to nic jej sie nie dzieje (i bardzo dobrze) mimo że nic na sobie nie ma oprócz sierści :loveu::multi: Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :roll: papierów, tzn, nie wystawiałaś jej? Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='karkakarka']:roll: papierów, tzn, nie wystawiałaś jej?[/QUOTE] Ona w ogóle nie ma rodowodu. Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 aha No coż papier to nie wszystko :) Śliczna jest i widać, że to mądra sunia :) Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Zgadza się, ale gdyby go miała to mogłabym zrobić na wystawach niezłe show z nią, lubi się pokazywać i jest doskonałym psem, wszyscy pinczerowcy się nią zachwycają jak czasem jedzie na wystawę do towarzystwa, i faktycznie drugiej takiej nie widziałam. No może jedna, AGA Lipiecka Sarna jest do Tiny podobna :) W ogóle to co jakiś czas mam takie przebłyski, że kusi mnie drugi pinczer, tym razem z papierami, ale po 1. młodemu pinczerowi trzeba sporo czasu poświęcić, a po 2. polskie pinczery nie podobają mi się. Za to bardzo ładne widziałam w hodowli z Kaliningradu :eviltong: Quote
Karolina. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='*kleo*'] Wzbudziła ogólne zainteresowanie u osób spacerujących [B]po plaży[/B] :evil_lol: [URL]http://img683.imageshack.us/img683/1750/dsc06775t.jpg[/URL] [/QUOTE] Po jakiej plaży? :turn-l: Przecież na plaży jest piasek, a nie śnieg :shake: :evil_lol: Śliczna Tina jest :loveu: Mój kolega ma też pinczera. Jest taki odważny (pies, nie kolega :eviltong:), że na duże psy szczeka, a Lucky'ego się boi :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Po jakiej plaży? :turn-l: Przecież na plaży jest piasek, a nie śnieg :shake: :evil_lol:[/QUOTE] Karolino,na plaży zimą też snieg leży :eviltong: więc piasku nie widać :diabloti: Tina super wygląda,nie dziwię się,że wzbudza zainteresowanie.To te buty powodują :crazyeye: Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Po jakiej plaży? :turn-l: Przecież na plaży jest piasek, a nie śnieg :shake: :evil_lol: Śliczna Tina jest :loveu: Mój kolega ma też pinczera. Jest taki odważny (pies, nie kolega :eviltong:), że na duże psy szczeka, a Lucky'ego się boi :evil_lol:[/QUOTE] Ale na plaży też jest zima :evil_lol: Z Tiny też kawał zadziory, do tego z lekkim syndromem kenelowym, więc kiedy wychodzimy na spacer to moja kieszeń jest pełna smaków i tłumaczę Tinie, że inne psy wcale nie są złe i nie trzeba się na nie ciskać, bo interesujące rzeczy znajdują się w kieszeni właśnie ;) Quote
Karolina. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='jot11']Karolino,na plaży zimą też snieg leży :eviltong: więc piasku nie widać :diabloti: [/QUOTE] [quote name='*kleo*']Ale na plaży też jest zima :evil_lol:[/QUOTE] O, widzicie, nie wiedziałam :diabloti: Quote
ladyyork Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Witam ciepło choć na dworze zimno:evil_lol: Quote
chrupcia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czesc:) ale Tinka poubierana, ale w takie mrozy trzeba cieplo sie ubierac, ja dzis jak do szkoly szlam to czulam jak bym miala nogi z lodu.. masakryczne zimno.. Quote
Marzena* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Moje kciuki masz jak w banku ;) Ale Tina bosko wygląda na tym plażowym spacerku :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Moje kciuki też masz :thumbs: Klaudia,napisz mi nazwę tych Twoich perfumów N.C "złotych".Być może będę tam niebawem to popatrzę co i jak :evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='ladyyork']Witam ciepło choć na dworze zimno:evil_lol:[/QUOTE] Również witam :) [quote name='chrupcia']Czesc:) ale Tinka poubierana, ale w takie mrozy trzeba cieplo sie ubierac, ja dzis jak do szkoly szlam to czulam jak bym miala nogi z lodu.. masakryczne zimno..[/QUOTE] Dlatego ja dzisiaj w ogóle nie wychodziłam :evil_lol: [quote name='Viky i Ja']Moje kciuki masz jak w banku ;) Ale Tina bosko wygląda na tym plażowym spacerku :evil_lol:[/QUOTE] Hehe też mi się podoba, jeszcze większy paker się z niej zrobił w tym ubraniu :cool3: [quote name='jot11']Moje kciuki też masz :thumbs: Klaudia,napisz mi nazwę tych Twoich perfumów N.C "złotych".Być może będę tam niebawem to popatrzę co i jak :evil_lol:[/QUOTE] One tak wyglądają [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/3511/6497naomicampbellwodato.jpg[/IMG] No dzięki za kciuki, trzymajcie dziewczyny mocno, co już pojadę do domu, Grację obfocę i zobaczę osobiście usg ;) A na dobranoc tematycznie - podkołdernik jadowity :evil_lol: [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/7013/imgtina186.jpg[/IMG] [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/4419/imgtina189.jpg[/IMG] Quote
*Jot* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Klaudia ja takie mam,2 rodzaje.To,który?jeden ma chyba coś czerwonego na butli :eviltong: Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Taki sam jak na obrazku. A Ty znowu coś kombinujesz? :evil_lol: Quote
Aga&Dakar Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Witamy poznym wieczorem. Fajny ten spacer na osniezonej plazy ale ja tam wole piasek i +25 st a nie -25...i snieg... Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Witamy poznym wieczorem. Fajny ten spacer na osniezonej plazy ale ja tam wole piasek i +25 st a nie -25...i snieg...[/QUOTE] Było "tylko" -15 :evil_lol: Quote
Recommended Posts