Pegaza Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Haha nie ma to jak miec bujna wyobraznie :D Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Pegaza']No ba jasne ze z troski dobrze Jola gada:evil_lol: no bo jakby to wygladalo jakbys na tych schodach tak lezala taka wywalona, wymietolona:evil_lol: a tu sasiad z psem na spacer z rana i co by bylo..:D[/QUOTE] Niech będzie, że z troski :evil_lol: Ale się nie wywaliłam, nikt mnie nie miętolił, sąsiad z dołu psa nie ma, a ja mieszkam na samej górze mieszkam i po 1 mieszkaniu na piętrze mamy więc bym sobie spokojnie poleżała :eviltong: [quote name='tigrunia']Cze Klaudia :multi: Gratuluję cieczki :loveu:[/QUOTE] :lol: Dzięki wszystkim za życzenia noworoczne :loveu: Byłam dziś z Gracją zrobić wymaz, już na dniach będziem jechać na seks :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 To sie bedzie dzialo..:Cool!: a uwiecznisz ten moment fotką?...:diabloti: aa to sie mozesz spijac ile chcesz jak masz takie warunki na klatce..:lol: Quote
*Jot* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Pegaza']To sie bedzie dzialo..:Cool!: a uwiecznisz ten moment fotką?...:diabloti: aa to sie mozesz spijac ile chcesz jak masz takie warunki na klatce..:lol:[/QUOTE] Daria ja też z chęcią zobaczę te momenty na fotkach :evil_lol: Ale myślisz tak jak ja? seks Gracji i seks Klaudii? No bo w końcu Klaudia nie napisała,o którą z nich chodzi....:eviltong: Cześc Klaudia i psiaki :loveu: Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 No patrz a ja nie skumalam cholibka moze one obie razem jadą?:D Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Oj dziewczyny, zlitujcie się :evil_lol: No a po co wtedy Gracji wymaz gdybym to ja miała jechać? :evil_lol: Quote
Princess_York Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 gratuluję i czekamy na szczeniaki :loveu: . Aj wy macie wyobraźnie :diabloti: .. Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Princess_York']gratuluję i czekamy na szczeniaki :loveu: . Aj wy macie wyobraźnie :diabloti: ..[/QUOTE] Jeszcze nie ma na co czekać, najpierw muszą się spotkać i "dogadać", a to jeszcze kilka dni :) Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ja tam nie wiem mnie wymazy nie byly potrzebne..;) to przez Klaudie ona pisze takie rzeczy i potem sie czlowiek musi domyslac i wyobrazac;) Quote
*Jot* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='*kleo*']Oj dziewczyny, zlitujcie się :evil_lol: No a po co wtedy Gracji wymaz gdybym to ja miała jechać? :evil_lol:[/QUOTE] No my tak pytamy,bo niedouczone jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='jot11']No my tak pytamy,bo niedouczone jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Taaaa... :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Kurde wchodzę i ciekawych żeczy się dowiaduję hihi A za ile dni (m/w) ma być TEN dzień? Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='karkakarka']Kurde wchodzę i ciekawych żeczy się dowiaduję hihi A za ile dni (m/w) ma być TEN dzień?[/QUOTE] No tak między poniedziałkiem a środą myślę, chyba że mi młoda jakiś numer wytnie, a bywają przypadki, że się wymaz z progesteronem nie pokrywa. Quote
*Jot* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Karina,tutaj samych ciekawych rzeczy sie dowiesz :evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 No ba, zboczenie zawodowe + niespełniony wet + nawiedzona psiara + pęd do wiedzy :eviltong: ale ja i tak jeszcze mało wiem :p Quote
karkakarka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Czyli na dniach będziecie jechać :) a daleko macie?? Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Niee, za Bydgoszcz - godzinka drogi :) Quote
karkakarka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 No to nie daleko :) I raz powinno starczyć? Quote
ewa2909 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='jot11']Daria ja też z chęcią zobaczę te momenty na fotkach :evil_lol: Ale myślisz tak jak ja? seks Gracji i seks Klaudii? No bo w końcu Klaudia nie napisała,o którą z nich chodzi....:eviltong: Cześc Klaudia i psiaki :loveu:[/QUOTE] [quote name='*kleo*']Niee, za Bydgoszcz - godzinka drogi :)[/QUOTE] Ale sie uśmiałam z Jolci posta.:evil_lol: Cze dziewczyny:multi: Quote
Marzena* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='ewa2909']Ale sie uśmiałam z Jolci posta.:evil_lol: Cze dziewczyny:multi:[/QUOTE] Jolcia zawsze potrafi nas rozbawić :) Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='karkakarka']No to nie daleko :) I raz powinno starczyć?[/QUOTE] 2 razy będzie kryta na pewno. Quote
ladyyork Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='*kleo*']2 razy będzie kryta na pewno.[/QUOTE] Masz racje najlepiej 2 razy kryć, tak 11 i 13 dzień, chociaż ja chyba Inke kryłam 13-14 nie pamiętam:niewiem: i bałąm się że nic z tego, a jedank Ineczka miała gromadke maluszków;):loveu: Quote
*Jot* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Viky i Ja']Jolcia zawsze potrafi nas rozbawić :)[/QUOTE] Naprawdę? Rozbawiam Was? To może już będę poważna? :cool3: Cześć Klaudia i pieseczki :multi: Quote
Recommended Posts