Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']No ba jasne ze z troski dobrze Jola gada:evil_lol:
no bo jakby to wygladalo jakbys na tych schodach tak lezala taka wywalona, wymietolona:evil_lol: a tu sasiad z psem na spacer z rana i co by bylo..:D[/QUOTE]
Niech będzie, że z troski :evil_lol: Ale się nie wywaliłam, nikt mnie nie miętolił, sąsiad z dołu psa nie ma, a ja mieszkam na samej górze mieszkam i po 1 mieszkaniu na piętrze mamy więc bym sobie spokojnie poleżała :eviltong:
[quote name='tigrunia']Cze Klaudia :multi:
Gratuluję cieczki :loveu:[/QUOTE]
:lol:

Dzięki wszystkim za życzenia noworoczne :loveu:

Byłam dziś z Gracją zrobić wymaz, już na dniach będziem jechać na seks :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']To sie bedzie dzialo..:Cool!: a uwiecznisz ten moment fotką?...:diabloti:

aa to sie mozesz spijac ile chcesz jak masz takie warunki na klatce..:lol:[/QUOTE]

Daria ja też z chęcią zobaczę te momenty na fotkach :evil_lol: Ale myślisz tak jak ja? seks Gracji i seks Klaudii? No bo w końcu Klaudia nie napisała,o którą z nich chodzi....:eviltong:

Cześc Klaudia i psiaki :loveu:

Posted

[quote name='Princess_York']gratuluję i czekamy na szczeniaki :loveu: . Aj wy macie wyobraźnie :diabloti: ..[/QUOTE]
Jeszcze nie ma na co czekać, najpierw muszą się spotkać i "dogadać", a to jeszcze kilka dni :)

Posted

[quote name='*kleo*']Oj dziewczyny, zlitujcie się :evil_lol: No a po co wtedy Gracji wymaz gdybym to ja miała jechać? :evil_lol:[/QUOTE]

No my tak pytamy,bo niedouczone jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='karkakarka']Kurde wchodzę i ciekawych żeczy się dowiaduję hihi

A za ile dni (m/w) ma być TEN dzień?[/QUOTE]
No tak między poniedziałkiem a środą myślę, chyba że mi młoda jakiś numer wytnie, a bywają przypadki, że się wymaz z progesteronem nie pokrywa.

Posted

[quote name='jot11']Daria ja też z chęcią zobaczę te momenty na fotkach :evil_lol: Ale myślisz tak jak ja? seks Gracji i seks Klaudii? No bo w końcu Klaudia nie napisała,o którą z nich chodzi....:eviltong:

Cześc Klaudia i psiaki :loveu:[/QUOTE]

[quote name='*kleo*']Niee, za Bydgoszcz - godzinka drogi :)[/QUOTE]

Ale sie uśmiałam z Jolci posta.:evil_lol:
Cze dziewczyny:multi:

Posted

[quote name='*kleo*']2 razy będzie kryta na pewno.[/QUOTE]
Masz racje najlepiej 2 razy kryć, tak 11 i 13 dzień, chociaż ja chyba Inke kryłam 13-14 nie pamiętam:niewiem: i bałąm się że nic z tego, a jedank Ineczka miała gromadke maluszków;):loveu:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Jolcia zawsze potrafi nas rozbawić :)[/QUOTE]

Naprawdę? Rozbawiam Was? To może już będę poważna? :cool3:

Cześć Klaudia i pieseczki :multi: