Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='...::Basia::...']Hej:loveu:
Wstaw troche fotek Gracji:)[/QUOTE]
[quote name='karkakarka']Marzena - U Reni - p. Renatki? Bo jak tak to nawet nie wiedziełam, ze ona też handluje ubrankami hihi

No a zdjęcia Gracji by się przydały :D[/QUOTE]
[quote name='Doti1986']No dokładnie coś zaniedbujesz nas dawaj fotki:)[/QUOTE]
Kurde, nie mam żadnych nowych :eviltong: może dzisiaj jakieś sylwestrowe porobię ;)

Posted

Najpierw się muszę ogarnąć a potem coś z fotkami zadziałam, bo póki co jeszcze w piżamie siedzę :evil_lol:

Karina pytała się o ten trymer - to jest coś takiego.
[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/3490/phprecisionhairremovalf.jpg[/IMG]
Dobrze uszy wychodziły, tylko też trochę burczy. Ale powiem Wam dziewczyny, że my na początku też robiłyśmy uszy Gracji "na piechotę" - nożyczkami i moją maszynką do golenia nóg, bo elektrycznej się bała :eviltong: Zawsze robiła to moja mama bo ja też się obawiałam, ale w tym roku pojechała na wczasy, a ja na wystawę więc musiałam uszy zrobić sama. Pies przeżył, uszy w całości + ocena doskonała :evil_lol:

A teraz chciałabym Wam życzyć szalonego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku, żeby był lepszy niż poprzedni i przynosił same radości i sukcesy :p
[IMG]http://img509.imageshack.us/img509/9642/fotoleftsylwester.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']Kleo co ja to chcialam napisac...zapomnialam..
ale tez zycze duzo dobrego w Nowym Roku:)[/QUOTE]

Daria,nic nie piłaś i zapomniałaś......??? :evil_lol:

Posted

Nie było okazji żeby dziś jakieś porobić, niby mogłabym teraz, ale nic ciekawego się nie dzieje, dziołchy śpią :p Mogę Wam ewentualnie pokazać, jak Gracja ma włosy zabezpieczone, żeby się nie ocieczkowała :eviltong:

Posted

[quote name='karkakarka']Marzena - U Reni - p. Renatki? Bo jak tak to nawet nie wiedziełam, ze ona też handluje ubrankami hihi

No a zdjęcia Gracji by się przydały :D[/QUOTE]

:evil_lol: Nie Karinko - zbieżność imion :evil_lol:
To jest Renia ze Skawiny, która szyje na zamówienie i pod wymiar. I na dodatek taniej niż w sklepie więc jak dla mnie same plusy.

Cze Klaudia i dziewczynki :loveu:

Posted

No to niech są sylwestrowo takie domowe :p

Gracka u pańcia na kolanach, oglądają "Sylwester z dwójką" :eviltong:
[IMG]http://i48.tinypic.com/2ewccv4.jpg[/IMG]
[IMG]http://i46.tinypic.com/23i8eb9.jpg[/IMG]
I pod drzwiami czeka aż Tina z sikania wróci. Gumki na dupsku "antycieczkobrudzące" :evil_lol:
[IMG]http://i49.tinypic.com/5vdgs6.jpg[/IMG]
[IMG]http://i46.tinypic.com/5xleus.jpg[/IMG]

Posted

Hehe jakoś tak śmiesznie z tymi papilotami wychodzi, że zawsze przypadkiem ktoś ma coś czerwonego na sobie na zdjęciu :evil_lol: Te papiloty zamawiamy już od dawna, czerwone najbardziej nam odpowiadają :p

Posted

Tez kiedys tak zrobilam Liv no i potem jak gumki zostaly sciagniete to jej wlosy tak odstawaly..:roll: a po drugie ja nie wiem jak ona to robila ale pozbywala sie tych gumek...

Posted

Gracja nie ściąga, przyzwyczaiła się do papilotów to takie gumki to pikuś :evil_lol: Jak chodziłyśmy latem do parku to cała była w gumkach żeby chodników nie zamiatała, wyglądała jak stonoga taka :eviltong:

Posted

A ja tam wygodnicka jestem:) Podobają mi się Yoraski z długimi włoskami ale jak sobie pomyślę ile trzeba pielęgnacji, papilotów i tego wszystkiego to jednak krótka fryzurka dla Pańci leniucha jest odpowiednia:)

Posted

[quote name='Pegaza']Ja sie tez nosze z zamiarem papilotowania tylko bym musiala najpierw se fundnac te ubranko..bo na dzialce ją nie widze. :roll:.wiecznie bedzie potargana.[/QUOTE]

Ja właśnie zamówiłam taki jedwabik dla Viky :) Ciekawe czy chodzenie w nim coś da ;)

Posted

Doti ja zawsze chcialam miec yorasa z dlugim wlosem..:)
akurat trafilas na gesty wlos u Pixi ale jak by miala go o polowe mniej mysle ze nie mialabys z nim takiego problemu by go zapuszczac.:)

Posted

[quote name='Pegaza']Doti ja zawsze chcialam miec yorasa z dlugim wlosem..:)
akurat trafilas na gesty wlos u Pixi ale jak by miala go o polowe mniej mysle ze nie mialabys z nim takiego problemu by go zapuszczac.:)[/QUOTE]

No dokładnie ja sobie ledwo daję radę z takim który ma około 10 cm a co dopiero z długimi włoskami:) Podziwiam tych którzy tyle wysiłku wkładaja aby ich pociechy tak ślicznie wyglądały bo ja wiem że u nas długi włos jest nie możliwy do utrzymania:(

Posted

[quote name='Doti1986']A ja tam wygodnicka jestem:) Podobają mi się Yoraski z długimi włoskami ale jak sobie pomyślę ile trzeba pielęgnacji, papilotów i tego wszystkiego to jednak krótka fryzurka dla Pańci leniucha jest odpowiednia:)[/QUOTE]
A wiesz, że ja też na początku myślałam, że to masakra utrzymać długi włos, a potem przekonałam się, że to nie jest ciężkie, tylko trzeba być upierdliwie systematycznym :eviltong:
[quote name='ewa2909']A my tak przeżucamy z 2(bo to rodzinne miasto)na polsat bo tam lepiej grają.
Śliczna panieneczka[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:
[quote name='Pegaza']No powiem Ci ze chcialabym miec sunie z gestym wlosem w kolorze czarnym jak smola:)
za kilkanascie lat pewnie se sprawie;)

ja jeszcze do tej lodowki nie zaszlam...[/QUOTE]
No popatrz, a ja co kogoś spotkam z takich "normalnych" ludzi, to mówią, że Gracja ciemna i im się te jasne jak Yoko czy Mejsi bardziej podobają.
A w lodówce to już chyba z 3 razy byłam :evil_lol:

A w ogóle to Wam powiem, że ja kiedyś Gracji obiecywałam, że po wystawach ją obetniemy, ale jakoś nie mogę się zebrać :eviltong: Uwielbiam ją w długim włosie, nie wyobrażam sobie jej obciętej, no i szkoda wąsów, rok zapuszczania w końcu :cool3: