Doti1986 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No dokładnie coś zaniedbujesz nas dawaj fotki:) Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [quote name='...::Basia::...']Hej:loveu: Wstaw troche fotek Gracji:)[/QUOTE] [quote name='karkakarka']Marzena - U Reni - p. Renatki? Bo jak tak to nawet nie wiedziełam, ze ona też handluje ubrankami hihi No a zdjęcia Gracji by się przydały :D[/QUOTE] [quote name='Doti1986']No dokładnie coś zaniedbujesz nas dawaj fotki:)[/QUOTE] Kurde, nie mam żadnych nowych :eviltong: może dzisiaj jakieś sylwestrowe porobię ;) Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Hej w starym roku :multi: Rób te zdjęcia,ale jeszcze przed toastami,żeby było coś widać :eviltong: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Najpierw się muszę ogarnąć a potem coś z fotkami zadziałam, bo póki co jeszcze w piżamie siedzę :evil_lol: Karina pytała się o ten trymer - to jest coś takiego. [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/3490/phprecisionhairremovalf.jpg[/IMG] Dobrze uszy wychodziły, tylko też trochę burczy. Ale powiem Wam dziewczyny, że my na początku też robiłyśmy uszy Gracji "na piechotę" - nożyczkami i moją maszynką do golenia nóg, bo elektrycznej się bała :eviltong: Zawsze robiła to moja mama bo ja też się obawiałam, ale w tym roku pojechała na wczasy, a ja na wystawę więc musiałam uszy zrobić sama. Pies przeżył, uszy w całości + ocena doskonała :evil_lol: A teraz chciałabym Wam życzyć szalonego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku, żeby był lepszy niż poprzedni i przynosił same radości i sukcesy :p [IMG]http://img509.imageshack.us/img509/9642/fotoleftsylwester.jpg[/IMG] Quote
Doti1986 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dziękujemy i wzajemnie życzymy szampańskiej zabawy do samego rana:) Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kleo co ja to chcialam napisac...zapomnialam.. ale tez zycze duzo dobrego w Nowym Roku:) Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Pegaza']Kleo co ja to chcialam napisac...zapomnialam.. ale tez zycze duzo dobrego w Nowym Roku:)[/QUOTE] Daria,nic nie piłaś i zapomniałaś......??? :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [quote name='jot11']Daria,nic nie piłaś i zapomniałaś......??? :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie o fotki chciała mnie pomęczyć :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No właśnie gdzie te fotki :mad::mad::mad: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Nie było okazji żeby dziś jakieś porobić, niby mogłabym teraz, ale nic ciekawego się nie dzieje, dziołchy śpią :p Mogę Wam ewentualnie pokazać, jak Gracja ma włosy zabezpieczone, żeby się nie ocieczkowała :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='karkakarka']Marzena - U Reni - p. Renatki? Bo jak tak to nawet nie wiedziełam, ze ona też handluje ubrankami hihi No a zdjęcia Gracji by się przydały :D[/QUOTE] :evil_lol: Nie Karinko - zbieżność imion :evil_lol: To jest Renia ze Skawiny, która szyje na zamówienie i pod wymiar. I na dodatek taniej niż w sklepie więc jak dla mnie same plusy. Cze Klaudia i dziewczynki :loveu: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 No to niech są sylwestrowo takie domowe :p Gracka u pańcia na kolanach, oglądają "Sylwester z dwójką" :eviltong: [IMG]http://i48.tinypic.com/2ewccv4.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/23i8eb9.jpg[/IMG] I pod drzwiami czeka aż Tina z sikania wróci. Gumki na dupsku "antycieczkobrudzące" :evil_lol: [IMG]http://i49.tinypic.com/5vdgs6.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/5xleus.jpg[/IMG] Quote
Marzena* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Super patent z tymi gumkami :evil_lol: A papilotki oczywiście pod kolor bluzy pana :) A może odwrotnie :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Hehe jakoś tak śmiesznie z tymi papilotami wychodzi, że zawsze przypadkiem ktoś ma coś czerwonego na sobie na zdjęciu :evil_lol: Te papiloty zamawiamy już od dawna, czerwone najbardziej nam odpowiadają :p Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tez kiedys tak zrobilam Liv no i potem jak gumki zostaly sciagniete to jej wlosy tak odstawaly..:roll: a po drugie ja nie wiem jak ona to robila ale pozbywala sie tych gumek... Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Gracja nie ściąga, przyzwyczaiła się do papilotów to takie gumki to pikuś :evil_lol: Jak chodziłyśmy latem do parku to cała była w gumkach żeby chodników nie zamiatała, wyglądała jak stonoga taka :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ja sie tez nosze z zamiarem papilotowania tylko bym musiala najpierw se fundnac te ubranko..bo na dzialce ją nie widze. :roll:.wiecznie bedzie potargana. Quote
Doti1986 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A ja tam wygodnicka jestem:) Podobają mi się Yoraski z długimi włoskami ale jak sobie pomyślę ile trzeba pielęgnacji, papilotów i tego wszystkiego to jednak krótka fryzurka dla Pańci leniucha jest odpowiednia:) Quote
Marzena* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Pegaza']Ja sie tez nosze z zamiarem papilotowania tylko bym musiala najpierw se fundnac te ubranko..bo na dzialce ją nie widze. :roll:.wiecznie bedzie potargana.[/QUOTE] Ja właśnie zamówiłam taki jedwabik dla Viky :) Ciekawe czy chodzenie w nim coś da ;) Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Doti ja zawsze chcialam miec yorasa z dlugim wlosem..:) akurat trafilas na gesty wlos u Pixi ale jak by miala go o polowe mniej mysle ze nie mialabys z nim takiego problemu by go zapuszczac.:) Quote
ewa2909 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A my tak przeżucamy z 2(bo to rodzinne miasto)na polsat bo tam lepiej grają. Śliczna panieneczka Quote
Doti1986 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Pegaza']Doti ja zawsze chcialam miec yorasa z dlugim wlosem..:) akurat trafilas na gesty wlos u Pixi ale jak by miala go o polowe mniej mysle ze nie mialabys z nim takiego problemu by go zapuszczac.:)[/QUOTE] No dokładnie ja sobie ledwo daję radę z takim który ma około 10 cm a co dopiero z długimi włoskami:) Podziwiam tych którzy tyle wysiłku wkładaja aby ich pociechy tak ślicznie wyglądały bo ja wiem że u nas długi włos jest nie możliwy do utrzymania:( Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No powiem Ci ze chcialabym miec sunie z gestym wlosem w kolorze czarnym jak smola:) za kilkanascie lat pewnie se sprawie;) ja jeszcze do tej lodowki nie zaszlam... Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [quote name='Doti1986']A ja tam wygodnicka jestem:) Podobają mi się Yoraski z długimi włoskami ale jak sobie pomyślę ile trzeba pielęgnacji, papilotów i tego wszystkiego to jednak krótka fryzurka dla Pańci leniucha jest odpowiednia:)[/QUOTE] A wiesz, że ja też na początku myślałam, że to masakra utrzymać długi włos, a potem przekonałam się, że to nie jest ciężkie, tylko trzeba być upierdliwie systematycznym :eviltong: [quote name='ewa2909']A my tak przeżucamy z 2(bo to rodzinne miasto)na polsat bo tam lepiej grają. Śliczna panieneczka[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: [quote name='Pegaza']No powiem Ci ze chcialabym miec sunie z gestym wlosem w kolorze czarnym jak smola:) za kilkanascie lat pewnie se sprawie;) ja jeszcze do tej lodowki nie zaszlam...[/QUOTE] No popatrz, a ja co kogoś spotkam z takich "normalnych" ludzi, to mówią, że Gracja ciemna i im się te jasne jak Yoko czy Mejsi bardziej podobają. A w lodówce to już chyba z 3 razy byłam :evil_lol: A w ogóle to Wam powiem, że ja kiedyś Gracji obiecywałam, że po wystawach ją obetniemy, ale jakoś nie mogę się zebrać :eviltong: Uwielbiam ją w długim włosie, nie wyobrażam sobie jej obciętej, no i szkoda wąsów, rok zapuszczania w końcu :cool3: Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Pegaza'] ja jeszcze do tej lodowki nie zaszlam...[/QUOTE] No,żebyś gdzieś w innym kierunku nie zaszła :eviltong: Quote
Recommended Posts