*kleo* Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Obiecane zdjęcia, patrzajcie jakiego Gracja ma kolegę :lol: To jej najulubieńszy, Morgan się zwie :p [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/8214/p1050015edit.jpg[/IMG] [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/1191/p1050017x.jpg[/IMG] [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/6347/p1050019r.jpg[/IMG] Quote
Nati28 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [url]http://img257.imageshack.us/img257/6347/p1050019r.jpg[/url] hehe jak fajnie razem wygladaja :loveu: Quote
Truska34 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='*kleo*']Cześć dziewczyny :p Wiecie co, spotkała mnie dziś zastanawiająca sytuacja... zadzwoniła do nas kobitka z jednej hodowli i okazało się, że ktoś się pod nas podszył i napisał do nich maila w sprawie krycia ich psem... Ta osoba wiedziała, po jakich rodzicach jest Gracja i jaki ma przydomek (to akurat nie dziwne, wszystko można było wyczytać z katalogu), ale wiedziała też, że zamierzam Grację pokryć w najbliższym czasie, jak również znała imię i nazwisko mojej mamy. Ten ktoś podrobił też mój adres mailowy, tylko niestety zonk, bo takiego nigdy nie używałam ani nawet nie miałam. Do tej samej hodowli przychodziły też maile, pod którymi był podpisany mój znajomy, od którego Grację kupiliśmy, a których on nigdy nie wysyłał. Moim zdaniem to musiał być ktoś, kto ma wgląd w katalogi i zna mojego maila lub nick z dogo, i wie jak nazywa się mój pies. Jeżeli ta osoba to czyta, to proszę aby się więcej nie fatygowała i nie wymyślała takich wyssanych z palca informacji, bo po co :roll: Mi one i tak nie zaszkodzą, a jak sytuacja się powtórzy to dowiem się, kto jest autorem maili, ustalić IP to nie problem...[/QUOTE] Cześć Klaudia! Jak znajdę chwilę czasu, to opiszę Ci jak my poradziliśmy sobie z włamaniem do poczty internetowej. Bardzo zależy mi na tym, aby to było wyjaśnione w mojej galerii, jeśli pozwolisz to zacytuję Ciebie u siebie i tam Ci wszystko opiszę. Ja też mam "szpiega" na dogomanii, allegro i deccorii i sama nie wiem jeszcze gdzie:mad: Pa! Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='Truska34']Cześć Klaudia! Jak znajdę chwilę czasu, to opiszę Ci jak my poradziliśmy sobie z włamaniem do poczty internetowej. Bardzo zależy mi na tym, aby to było wyjaśnione w mojej galerii, jeśli pozwolisz to zacytuję Ciebie u siebie i tam Ci wszystko opiszę. Ja też mam "szpiega" na dogomanii, allegro i deccorii i sama nie wiem jeszcze gdzie:mad: Pa![/QUOTE] Ok, nie ma sprawy, cytuj Edytko u siebie :) Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Biuro/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]http://img257.imageshack.us/img257/6347/p1050019r.jpg oo jaki przystojny! gustuje widać w takich postawnych hihi Quote
...::Basia::... Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hej Śliczne oba psiaki:loveu: Quote
karkakarka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 hejka :) będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem :) a kolega fajowy :) taki wielgaśny trochę hihi Quote
Doti1986 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='*kleo*']Wiadomość z ostatniej chwili - dziewczyny, mamy cieczkę!!! :multi:[/QUOTE] No to równo Gracja z Pixi dostały bo my wczoraj też cieczkę potwierdziłyśmy Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [url]http://img257.imageshack.us/img257/6347/p1050019r.jpg[/url] madra panienka z Gracji.Tutaj jest do czego sie przytulać :loveu: Cześć dziewczyny :multi: Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A Gracji nie za cieplo w tym ubranku po domu chodzic?;) kolega ochroniarz osobisty chyba Gracji;) Edyta u Was tez..ciups co to sie dzieje...:roll: Quote
Nati28 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Doti1986']No to równo Gracja z Pixi dostały bo my wczoraj też cieczkę potwierdziłyśmy[/QUOTE] Super ze Pixi tez ma cieczke :) Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :evil_lol: Ale Gracka ma świetnego kumpla :evil_lol: Ma racje, co się będzie z kurduplami zadawać :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='dysia-u'][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Biuro/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]http://img257.imageshack.us/img257/6347/p1050019r.jpg oo jaki przystojny! gustuje widać w takich postawnych hihi[/QUOTE] Oj bardzo, małych nie lubi, ale za dużymi szaleje :evil_lol: [quote name='karkakarka']hejka :) będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem :) a kolega fajowy :) taki wielgaśny trochę hihi[/QUOTE] Trochę mu się urosło, fakt :p Teraz i tak to już staruszek, w młodości był jeszcze bardziej okazały :evil_lol: [quote name='Doti1986']No to równo Gracja z Pixi dostały bo my wczoraj też cieczkę potwierdziłyśmy[/QUOTE] No proszę jak równo wystartowały. A u Pixi to pierwsza cieczka? [quote name='jot11'][URL]http://img257.imageshack.us/img257/6347/p1050019r.jpg[/URL] madra panienka z Gracji.Tutaj jest do czego sie przytulać :loveu: Cześć dziewczyny :multi:[/QUOTE] Oj jest, sama czasem korzystam ;) A jaka powierzchnia do czesania :eviltong: [quote name='Pegaza']A Gracji nie za cieplo w tym ubranku po domu chodzic?;) kolega ochroniarz osobisty chyba Gracji;) Edyta u Was tez..ciups co to sie dzieje...:roll:[/QUOTE] Fotki były robione akurat przed wyjściem, dlatemu ubrana ;) [quote name='Viky i Ja']:evil_lol: Ale Gracka ma świetnego kumpla :evil_lol: Ma racje, co się będzie z kurduplami zadawać :evil_lol:[/QUOTE] No ba, dużych chłopów woli, za panią :eviltong: Quote
ladyyork Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ale gracjama ładne ubranko na papiloty z odblaskiem:lol: Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='ladyyork']Ale gracjama ładne ubranko na papiloty z odblaskiem:lol:[/QUOTE] To nie jest na papiloty, tylko przeciwdeszczowe i wiatru nie przepuszcza ;) Ona nie chodzi cała zawinięta, nie nadaje się... Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cześć Klaudia,Gracja i Tina wieczorowo :multi::multi::multi: Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='jot11']Cześć Klaudia,Gracja i Tina wieczorowo :multi::multi::multi:[/QUOTE] [quote name='karkakarka']Hej Gracjany![/QUOTE] Czeeeść :p Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='*kleo*']To nie jest na papiloty, tylko przeciwdeszczowe i wiatru nie przepuszcza ;) Ona nie chodzi cała zawinięta, nie nadaje się...[/QUOTE] Po czym poznajesz czy się nadaje czy nie ??? Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [quote name='Viky i Ja']Po czym poznajesz czy się nadaje czy nie ???[/QUOTE] Po prostu spróbowałam. Gracja ma taki włos, że jest on jedwabisty, ale cienki i trochę mało i jak była cała zawinięta w papiloty to się rwał więc stwierdziłam, że nie ma sensu. Lepiej wygląda z włosem nie całkiem do ziemi, ale nie pozrywanym, niż by miała jakąś marną firankę a resztę fiurgającą dookoła. Quote
Marzena* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Skomplikowane to wszystko :( Ja nie mam porównania, ale wydaje mi się że Viky też ma delikatny włos. Jedwabisty jest na pewno bo nasza fryzjerka chwaliła że ładny :) Muszę zapytać czy wg niej jest cienki czy nie. Dziś zamówiłam u naszej kochanej Reni jedwabne ubranko dla Viky to może trochę ochronimy włosy przed atakiem diablątka-Carmen. Gorzej z głową, musiałaby chyba w masce śmigać :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Albo zakapturzona :evil_lol: Lecę spać, dobrej nocy wszystkim :lol: Quote
Marzena* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='*kleo*']Albo zakapturzona :evil_lol: Lecę spać, dobrej nocy wszystkim :lol:[/QUOTE] My też uciekamy do łóżeczka :) Dobranoc:sleep2: Quote
...::Basia::... Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Hej:loveu: Wstaw troche fotek Gracji:) Quote
karkakarka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Marzena - U Reni - p. Renatki? Bo jak tak to nawet nie wiedziełam, ze ona też handluje ubrankami hihi No a zdjęcia Gracji by się przydały :D Quote
Recommended Posts