Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Borówka16']Hej Klaudia!
Widzę się się pojawiłaś, a tu taka wiadomość :placz: Czemu nie chcesz prowadzić już? Zlituj się, prowadź, tak ładnie prosimy (przynajmniej ja, inni pewno dołączą :diabloti:). I powiedz jakie szczylki i jaki rozrabiaka nowy? :)[/QUOTE]
Nie mam na to czasu ani chęci zwyczajnie, to ostateczna decyzja.

Szczenięta urodziła Gracja a do stada dołączył chłopiec chi krótkowłosy.
[quote name='dzasta']To do zobaczenia na Warszawskiej :) Ja idę rekreacyjnie to może i więcej czasu na pogaduszki będzie :)[/QUOTE]
Ja z psem nie będę musiała nic robić bo będę miała w całości przygotowanego, więc czas powinnam mieć jak najbardziej :)
[quote name='Borówka16']Obfoć Justyś koniecznie psią ekipę Klaudii, bo dawno ich nie widzieliśmy :)[/QUOTE]
Niedługo ruszy strona hodowli, tam będzie można zobaczyć fotki. Tu już ich nie będzie.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że nie masz ochoty na DGM...
Ale uważam, że lepiej po prostu zamknąć Galerię, bo jeżeli nie zamkniesz, to ludzie będą i tak wpisywali się i dopytywali i czekali. A po co...?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Szkoda, że nie masz ochoty na DGM...
Ale uważam, że lepiej po prostu zamknąć Galerię, bo jeżeli nie zamkniesz, to ludzie będą i tak wpisywali się i dopytywali i czekali. A po co...?

pzdr.[/QUOTE]

z tym sie zgodze:)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='*kleo*']
Prawda, i rozrabiaka i szczeniaki się pojawiły ;)[/QUOTE]
Hmm...to skoro galeria jeszcze nie usunięta, to chociaż powiedz słówko o nowym domowniku? :razz::diabloti:

• 1 year later...
Posted

Strasznie dawno nas tu nie było, a że galerii koniec końców nie usunęłam to się przypomnę, bo wiele się u nas pozmieniało ;)

W marcu 2011 odebrałyśmy z Ulcią w Katowicach puchar za Najlepsze Szczenię 2010.

W kwietniu 2011 Gracja urodziła swój drugi miot - dwie sunie, jedna została z nami, a do stada dołączył chłopaczek chihuahua krótkowłosy Adaś.

W maju 2011 Ulcia została Młodzieżowym Championem Polski, w czerwcu tego samego roku ten tytuł uzyskała również Bucia.

W grudniu 2011 Ulcia ukończyła dorosły Championat Polski.

W styczniu 2012 Bucia urodziła swój pierwszy miot - 2 sunie i pieska.

W maju Gracja urodziła 2 pieski, które jeszcze są z nami.

W lipcu Młodzieżowym Championem Polski został Adaś.

A w październiku spodziewam się pierwszych dzieci Ulci ;)

Fotek nie wrzucam, wszystko jest na naszej stronie, zapraszam :) O ile jeszcze ktokolwiek nas tu pamięta ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']A co z Tobą? Gdzie mieszkasz, jakie plany...?

pzdr.[/QUOTE]
A ja skończyłam studia, wróciłam na stałe do Grudziądza i groomeruję sobie z moją mamą w naszym saloniku :) No i oczywiście cały czas jeździmy po wystawach i myślimy jak by tu coś fajnego wyhodować ;) A jak będzie dalej - czas pokaże :)

Posted

[quote name='*kleo*']A ja skończyłam studia, wróciłam na stałe do Grudziądza i groomeruję sobie z moją mamą w naszym saloniku :) No i oczywiście cały czas jeździmy po wystawach i myślimy jak by tu coś fajnego wyhodować ;) A jak będzie dalej - czas pokaże :)[/QUOTE]
Plany ambitne:) Wierzę, że się udadzą:)

Pzdr.