slawi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='*kleo*']Już po :) Na dyplomie 4 :p [COLOR=lightblue][SIZE=1]I znowu moje psiaki miały w tym małą zasługę ;)[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] jeszcze raz Klaudia gratuluję, opowiedz coś więcej :) Quote
*Agnieszka* Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Klaudia gratulowałam Ci już na fb..ale i tu też Ci pogratuluję;) Quote
Asiaczek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='*kleo*']Już po :) Na dyplomie 4 :p [COLOR=lightblue][SIZE=1]I znowu moje psiaki miały w tym małą zasługę ;)[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Super, gratulacje!!! A napiszesz coś więcej o egzaminie i o zasługach psiaków? Pzdr. Quote
dysia-u Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='*kleo*']Już po :) Na dyplomie 4 :p [COLOR=lightblue][SIZE=1]I znowu moje psiaki miały w tym małą zasługę ;)[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Klaudia wpadłam z gratulacjami Quote
Nati28 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [COLOR=orange][B]GRATULACJE!!![/B] [/COLOR]:loveu: :multi: Quote
Chantell Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 graty!! jakiego szamponu i odżywki dla dziewczyn używasz? Quote
chrupcia Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Cześć Klaudia :) gratuluje zdanego egzaminu! :p Ulcia śliczna :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [B]Klaudia dlaczego czymś się nie pochwaliłaś???-chodzi o naszą Ulencję:)[/B]Gratki dla Was dziewczyny!!!!!!!!!! Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Klaudia co zrobiłaś z Ulką :evil_lol: ;p??? Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Princess_York']wystawa była ? :razz: hehehe .[/QUOTE] Nooo wiele:) Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Gucci13']ja chyba wiem o co chodzi :lol: także też składamy wielkie gratulacje:multi:[/QUOTE] Chyba Hania strzał w dziesiątkę to o czym myślisz:)tylko ciii niech Klaudia sama piśnie... Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kurczę ja pewnie wiem ,ale jestem zbyt inna hehe . aaaaaaaaa wiem wiem :cool3: czy to słowo zaczyna się na i ? :) Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja chyba wiem o co chodzi :lol: także też składamy wielkie gratulacje:multi: Quote
kiniaaa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 hmmm to i ja czekam na info o co chodzi :p Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Princess_York']Kurczę ja pewnie wiem ,ale jestem zbyt inna hehe . aaaaaaaaa wiem wiem :cool3: czy to słowo zaczyna się na i ? :)[/QUOTE] Hmmm..na jakie i?????? Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 duże i ;p . haha czyli nie wiem ; ( . Klaudia no ,mów ! . Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nie raczej duże "I"nie....no bynajmniej to słowo na i się nie zaczyna..ciekawa jestem czy w ogóle Klaudia o tym wie..bo może nie heh:) Quote
Recommended Posts